Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Teljesen igazad van, olyan szörnyű, hogy elvesztünk egy hatalmas labirintusban, és döntsük el melyik a legmegfelelőbb kijárat számunkra...
Pl. itt sokan emlegették Seffer dr nevét, mint a rossz műtéti eredmények orvoslóját, de ugyanakkor az ő neve hallatán nekem mindig annak a hölgynek az esete jut eszembe, akinek lézeres eljárás során teljesen tönkretette az arcát, ha lehet hinni a számtalan interneten hozzáférhető hozzászólásnak, és beszámolónak...szóval, honnan tudjuk, hogy jó kezekben leszünk, illetve hogy mi igaz abból, amit olvasunk.....
Bakker, az (homlokemeles) ilyen sokba kerül?? Jah, en is igy nezegettem magam, hogy megemeltem a homlokom (a hajtönel huztam hatrafele) es ugy pont jo helyen lenne a szemöldök is, meg emelkedne a felsö szemhej is. Nekem nem lenne csodalkozos az arcom.
Szoritok a holnapi konzihoz, majd beszamolsz??
Igen, igen FekeBali, te ültetted a bogarat a fülembe es most mar szinte biztos vagyok benne, hogy nalam inkabb ez a probi... Mert a felsö szemhej külsö reszen ugyan van börfelesleg, de föleg a külsö reszen, es pont ott nem vesznek ki sokat belöle. Belül, a belsö szemzugban es közepen max. 1-2 mm lenne... Jajj basszus, miert magamnak kell minderre rajönni es miert nem mondja ezt valaki szakertö (doki)??
Igen, sztem a külső szélek ereszkednek meg erőteljesebben később is...
Neked annak idején maradt felesleges bőr a külső sarokban a műtét után, vagy tényleg jól kifeszült?
Az a baj, hogy mindig belelkesül az ember, ha hall vmi logikusat, majd találkozik a tapasztalatokkal, és rácáfolnak.....
Szia!
Ugye-ugye, mondtam én, hogy nálad nem a szemhéj bőrének feleslege a bibi. Elvileg, ha lecsukod a szemed és nem tudsz megemelni felesleges bőrt a szemhéjadon, akkor nincs is, ilyenkor ált. a homlok bőre ereszkedett meg...
Mindenképpen beszéld át ezt Wittman dokival, sőt másokkal is!
Sziasztok csajok!! Megjöttünk a nyaralasbol (nemtom, irtam-e, de par napra Mallorcara repcsiztünk :-)), es közben megjött Dr. Wittmann valasza is: azt irta, hogy magyaroknak 220.000-ert csinalja az also-felsöt egyben es nekem is ennyi :-) Ugyhogy irtam neki, hogy igy mar o.k. :-)
Most viszont azon gondolkozom, hogy nem lenne-e nekem jobb egy also szemhejplasztika szemöldökemelessel parositva?? Mert akkor a homlokrancaimat is egyböl eltüntetnem es nekem nem annyira a szemhejon levö börfelesleg a bibi, hanem sztem inkabb a megereszkedett homlok/szemöldök. Ezen agyalok mar par napja. Valszeg kerek Wittmann gokinal meg egyszer idöpontot konzira (meg meg masik dokkereknel is), mert ennek szeretnek a vegere jarni, mielött döntök, mert most befeszkelte magat ez a gondolat az agyamba...
Majd megprobalok visszaolvasni is, de egyelöre rengeteg a melom igy par nagy munkahelyi kihagyas utan...
Igen, a nyilvánosság talán segítséget nyújthat, bár ez sem olyan egyszerű gondolom, megtalálni a megfelelő közeget hozzá, ahol megvan az érdeklődés a téma iránt, illetve elég erőteljes ahhoz, hogy érdeke legyen egy plasztikai sebésznek, hogy bizonyítson...
Persze akadhat olyan orvos is, aki ezúton szerez tudomást az esetről, és mindenféle hírverés nélkül segítene, de Tanti beszámolója alapján sztem azért az ő esetét már a legtöbb sebész ismeri, és nem most hallanak róla először...
Sziasztok!
Annyit emlegettétek Seffer doktort, hogy én is meglátogattam a honlapját, és a szemhéjplasztival kapcsolatos leírások nagyon meggyőzőek voltak, kiváltképpen az, hogy ő nem a szokásos félhold alakban vágja ki a bőrt, hanem a külső végénél felkunkorítja, ő ezt a jatagán formájához hasonlítja, ami szerintem nagyon hatékony lehet, mert nekem eddig éppen az volt a legnagyobb problémám, hogy az esetek többségében a felső szemhéj műtétnél a belső szemzugból ált. mindenkinek eltávolították a lehető legtöbb felesleget, de a külső széleknél vhogy szinte mindig maradt némi bőrfelesleg, és ha logikusan átgondoljuk, akkor ezzel a technikával éppen ez küszöbölhető ki, és ezen a területen nem kevesebb bőrfelesleg kerül kimetszésre, mint a félhold csücske, hanem éppen ellenkezőleg ismét több.
Ti mit gondoltok erről?
Megszépült Lányok, nálatok ez hogy zajlott, van akit ilyen módon szabtak át?
Tanti!
Én is után olvasgattam az esetednek és valóban Seffer klinikáján olvastam az esetedről.
Ami még eszembe jutott ,hogy nem kellene ezt nyilvánosságra vinni. Gondolok újság.TV stb..
Lehet ,hogy idegenkedsz tőle ,de ha hallaná sok ember valaki csak tudna segíteni. Ebbe beletörődni nem lehet...!!!
Most itt hiába drukkolunk attól te még nem leszel rendbe.
Annyi ember kálváriáján segített már a nyilvánosság.
Veszíteni valód semmi nincs:((