Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2512. tanti59 (válaszként erre: 2511. - Szédült-napraforgó)
2011. nov. 6. 18:48
Igen!A fülem mögül vettek ki bőrt és odafoltozták!Ráadásul jo rondán!Ettöl a szemeim kicsik,mert ugye ott van 1/2cm toldás,ami azert kell ne forduljon ki a szemhéj,ne logjon,valami tartsa-mert tul sokat vágott ki.
2011. nov. 6. 16:03

Tanti, mi az, hogy pótoltak ? vettek ki valahonnan bőrt és odafoltozták?!

Szerintem ez mindenkinek a rémálma.....mindenki tudja, hogy megtörténnek ezek a dolgok, de azzal nyugtatjuk magunkat, hogy csak nem mi leszünk ezek....:((

2510. tanti59 (válaszként erre: 2500. - Borzoska3)
2011. nov. 6. 08:55
Honnan tudod melyik az?Nincs ráirva!Majdnem mindegyiknek van elrontott mütétje!2 eve tarto cirkuszom is kb.annyi.Orvos:felhivod-e-mail -idöpont -elmész,mert reménykedsz-közli nem vállalja!Tudja ,hogy nem csinálja meg(látja a képekröl mit kell)de meg akajna nézni más hibáját-250km nekem pénz+idö-ezentul én kerek pénzt tölük,mert ebböl ök tanulnak.Ez vonatkozik JGy is.
2509. tanti59 (válaszként erre: 2508. - Luca2)
2011. nov. 5. 15:54
Évekig elhuzodnak az ilyen perek!EZT kaptam ma!Jól körülnézni,mielött az ember valakire rábizza a testét..(s vele együtt a lelkét)
2508. luca2 (válaszként erre: 2507. - Tanti59)
2011. nov. 5. 12:07
Én beperelném!Igaz attol nem leszel jobb,de lenne lehetöseged külföldre menni!Meg elkondolkodna mit vállalel.
2507. tanti59
2011. nov. 5. 11:13
Ö tud!!!Azt mondja 100 müt 1 rossz jo arány._Nem nekem.Megyek jövöheten hozza majd megkérdezem,persze ha fogad es nem tagadja le magat(VOLT),mielött komferenciara megy.Lehet ezt elemzik ki.
2506. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2504. - Tanti59)
2011. nov. 5. 10:10

Nincs azzal semmi baj, ha luxus életet élnek, és minden ezzel járó külsőséget megszereznek hozzá, amíg a szépülni vágyók, és az ő problémáik minél tökéletesebb orvoslása a prioritás, de sajnos sok esetben ez a sorrend borulni látszik...

Nekem is van tapasztalatom egy jó nevű sebésszel, akit egy egy fórumon mindenki ajnároz, és bár remek szakember, kizárólag az anyagiak hajszolása van a fókuszában, mintha a páciensek csupán a pénzteremtés eszközei volnának....

Előre jelzem, hogy NEM fogok még priviben sem nevet megosztani, mert tényleg ügyes kezű szaki, senkit sem kell megmenteni tőle!!!, "csupán" emberileg értékelhetetlen, lgbb is számomra!!!

2505. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2499. - Tanti59)
2011. nov. 5. 10:01

Nem hangzik túl jól, de hinni kell benne, hogy jobbra fordul majd minden, persze ez egy jó nagy közhely, de még mindig jobb egy kicsit reménykedni, mint elfogadni, hogy ez jutott!

Drukkolunk!

2504. tanti59 (válaszként erre: 2500. - Borzoska3)
2011. nov. 5. 09:47
Meg becsületes!!!nem a pénz erdekli-nem földre szállt angyalok(tiszt kivétel).Üzlettemberek,akik pénzt akarnak sokatt,rövid idö alatt,mert fizetni valo sok van.Orrpl forumon azt irják a lányok van ilyen !!En meg nem láttam trabanttal száguldozo plsebbesz.bmv, merci rohadt nagy terepjáro-palota,ehhez sok pénz kell meg mi!
2503. vajdai (válaszként erre: 2502. - Tanti59)
2011. nov. 5. 09:36

Tényleg erre nem lehet mit mondani. Miért veri sokszor a legjobb embereket a sors a rohadt ganék meg élik világukat.

Ara lennék még kíváncsi ,hogy mit mond a doki?

Nem értem ,hogy lehet ezzel élni. Én megőrülnék .ha valaki életét így tönkretenném.

Lesz ennek valaha vége?

Magamról: Szerdán megyek kontrollra reggel 1/2 9-re. Tegnap kértem időpontot.Már alig tudtam beférkőzni,mert 2 nap megy konferenciára Kovács dr.

2502. tanti59 (válaszként erre: 2500. - Borzoska3)
2011. nov. 5. 09:29
Ö is AZ!!!!Média!!!Ja ettöl még nem !!!
2501. tanti59 (válaszként erre: 2497. - 5e1c4ed8ef)
2011. nov. 5. 09:24
Amit neki az USA-ban csináltak ,azon en tulvagyok-itt Mország csinálták-nem tudom miért az USA-ba ment,2 helyen BP-Debrecen csinálnak ilyesmit.Ez 2 menett: 1 neromoljon a szemed,ne vakulj meg idövel....2 esztétika ami nálam sz...
2500. Borzoska3 (válaszként erre: 2497. - 5e1c4ed8ef)
2011. nov. 5. 09:03
ez kb. egy középkategóriás kocsi ára lehetett. Ilyenkor látja az ember, hogy egy megbízható, jó plasztikai sebész aranyat ér.
2499. tanti59 (válaszként erre: 2497. - 5e1c4ed8ef)
2011. nov. 5. 08:58
Köszi a z eggyütérzest!Nincs ilyen lehetöségem-még.Kinyögtem a fiam mbalesetétt, honapokig volt komába-spéci kaja,ágy,pelenka,gyogytornász 24-oras ügyelet.Mindent elölröl tanitani -irni,olvasni, járni ,enni stb mint a csecsemöknél,-Gondoltam most en jövök-kicsit tönkre mentem-sokat akartam?nem volt elég a joisten visszaadta a fiamat!Lehet telhetetlen vagyok?Eleg pehhes az életem!
2498. Borzoska3 (válaszként erre: 2496. - 5e1c4ed8ef)
2011. nov. 5. 08:42
olvasom a dermarolleres fórumot is, Ti hősök vagytok! Ez az IPL-es ügy (fotorejuvenáció)most kitart karácsonyig, aztán majd meglátjuk, mi lesz. Az a baj, hogy a vér látványától (a sajátométól) simán elájulok. Ha más bajba kerül, akkor azonnal tudok segíteni, akkor eszembe sem jut, hogy akár el is ájulhatnék .
2497. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2495. - Szédült-napraforgó)
2011. nov. 5. 07:50

Neki az USA-ban végezték a korrekcióját, és amennyire tudom kb.80%-os(ha ez így százalékosítható) sikerességű volt a procedúra, heteket töltött odakint.

Ő "szerencsés" volt, mert megtehette, hogy kimenjen, és volt lehetősége kifizetni a horribilis költségeket, ha jól tudom még hitelt is vett fel erre a célra...de feltételezem többeknek még ez sem marad életképes alternatívaként...:(

2496. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2494. - Borzoska3)
2011. nov. 5. 07:45

Vékony bőr, ismerős, de mondjuk nálam a bőrcsiszolás nem volt akadály, bár hozzátenném sztem nem sokat ér, jól leradírozza a bőrt, kamaszkorban a pattikat is jól kezeli, de semmi komolyabb hatása nincs, lgbb nálam, és sokaknál nem volt.

Viszont a dermaroller tényleg csodafegyver, sztem próbáld vhogy rávenni magad rá. sztem nincs kezelés, ami ilyen hatékonyan kezelné a bőrödet, és hidd el, nem elviselhetetlen a fájdalom, főleg nem ha jól le van érzéstelenítve, sztem aludj még rá párat, és barátkozz kicsit a gondolattal. Én még a vér szótól is rosszul vagyok, nemhogy a tű-vér-erek kombótól, de mégis magamnak csinálom, és már nem is ájuldozom annyit, sztem beszédes, ha képes vagyok ezt tenni magammal, akkor mennyire hatékony lehet...

IPL-t is használta pár ismerősöm, volt aki több kezeléssorozaton is átesett, de nekik nem volt túl hatékony,a kis hajszálereket eltüntetésénél talán, de szerencsére nem vagyunk egyformák, így remélem nálad beválik, majd várjuk a beszámolókat!

2011. nov. 4. 22:08

Jajj Tanti....((((( Ebbe belegondolni is rossz.....el sem lehet képzelni, hogy mit élhetsz át.. nem is tudom, mi lehetne a megoldás...ez nagyon rossz hír..

Volt az a másik hölgy, akit említettél, hogy őt is elszúrták. Ő külföldön is volt ugye? róla nem tudsz semmit, hogy mire jutott, tudtak-e rajta segíteni?

2494. Borzoska3
2011. nov. 4. 21:55

Ma voltam kozmetikusnál. Kiderült, hogy nagyon vékony bőröm van, ezért a bőrcsiszolás (amin gondolkoztam) nálam szóba sem jöhet - mert nem maradna bőr a képemen :)

A legjobb hatásfokú kezelés a dermarolleres lenne, ezt ajánlotta, de amikor megláttam azt a rengeteg kicsi fémtüskét - tudtam, hogy ezt én nem bírnám ki, már a látványtól kerülgetett a rosszullét...ez valami fóbia lehet.

Úgyhogy végül maradtunk az IPL villanófényes kezelésnél, amit 5-6 héten át fogunk ismételni, heti 1 alkalommal. Miután nemcsak vékony hanem érzékeny is a bőröm, a szolidabb változattal kezdtünk, így nem pirosodott be,nincsenek égési sebeim, annyit érzek, mintha lesült volna az arcomon a bőr. (tartottam tőle, hogy majd megég a bőröm, az "igazi" kezelésről ezt írták az amcsi fórumok, aztán lehámlik 1 hét alatt és mire emberformája lenne a delikvensnek, jön a következő kezelés) Ez nem ilyen, emiatt valószínűleg hosszabb ideig fog tartani, fokozatosan emeljük a dózist. Állítólag hétfőre látszik majd a hatása, ami feszesebb bőrt és a szeplők elhalványulását jelenti a kúra végére.

Szóval, belevágtam .

2493. vajdai (válaszként erre: 2488. - Tanti59)
2011. nov. 4. 19:52
Annyira sajnállak:((
2492. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2488. - Tanti59)
2011. nov. 4. 14:22

:( Hát, erre reagálni is nehéz, ha nem vállalja senki itthon, akkor maradjon ilyen, vagy mit gondolnak? Külföldön egy helyreállító műtét több millió forintba is kerülhet, és ehhez még az utazási, tartózkodási költségek is jönnek, mert sok esetben nem egyszeri beavatkozás szükséges, főleg ha komplokált, vagy több szakterületet érint a probléma!

Nagyon drukkolok neked, de hát most ezzel nem mész sokra...:(

2491. Borzoska3 (válaszként erre: 2486. - Kitty1975)
2011. nov. 3. 21:46

Ilyen kis púpok voltak és még lesznek is, ez gyorsan elmúlik, aztán jön helyette másik pici és az is elmúlik - így az elején. Ez a gyógyulással jár, ezek apró zsírcseppek, amik így ürülnek ki (ha jól tudom)

Nem lehet, hogy a Mamád retteg az operációtól ? Valami korábbi nagyon kellemetlen élmény miatt. A fogorvostól nem fél ? Ha tudsz, tegyél fel képet Pannikáról, jó a sikeres műtéteket látni.

2490. Borzoska3
2011. nov. 3. 21:18

OFF

hogy valami vidámat is olvashassatok :)

Ma elmentem az Ikeába, mert vennem kellett egy üveg asztallapot - persze már tegnap is jártam náluk ebben az ügyben, de csak a pénztárnál derült ki, hogy előző nap lejárt a kártyám... úgyhogy irány haza és ma vissza a jó kártyával.

szóval ott sertepertéltem és megláttam egy kosárnyi szürke játék egérkét, olyan 15 cm körüliek voltak, nagy bajusszal - rém édesek. Gondoltam egy nagyot és vettem egyet a gyerekeknek :)

Azóta megy az ádáz küzdelem a véregérrel, 1 m magasra feldobják, levadásszák, ráfekszenek és őrzik - nehogy meglógjon. Mindez a 3 m -es körabroszomon keresztük, melyet lelkesen már egy órája próbálok kivasalni a nyamvadt vasalódeszkán, amire persze nem fér fel. Úgyhogy nálunk most erősen zajlik az élet :)

2489. Borzoska3 (válaszként erre: 2488. - Tanti59)
2011. nov. 3. 21:04
Hát, ha Ő nem vállalta, akkor sajnos nagy a baj - nagyon sajnállak, hogy így jártál. Ilyet csak az amcsi filmekben láttam eddig - elrontott plasztikai műtétekről.
2488. tanti59
2011. nov. 3. 20:10
Sziasztok!Voltam Borzaska orvosánál-NEM VÁLLAL!!!Azt mondta :ne is keressek Mországon pl-sebészt, ezt senki nem fogja megcsinálni(OLYAN ROSSZ MUNKA)nem merik KOCKÁZATOS!!!Rendes ,szimpatikus pénzt nem fogadott el-van nekem elég bajom.Teljesen el volt képedve!!!Szemészt keressek,ez már szemészet!MÜHIBA!!!Tökre kész vagyok-meg tudnám ölni-mire nem képesek 1-sek ,pénzért!!!És még mütenek,sztárolják magukat külömbözö kereskedelmi csatornákon.
2487. Kitty1975 (válaszként erre: 2475. - Borzoska3)
2011. nov. 3. 10:58
Jót nevettem a bejegyzéseden. Amióta felkeveredtem erre a fórumra én is mindenkinek a szemhéját nézem. (persze a magamét is, hogy ugorjak, ha úgy látom, hogy aktuális lesz a plasztikázás)
2486. Kitty1975
2011. nov. 3. 10:56

Kedden voltam anyunál és benéztem megint a barátnőjéhez. A varrat szinte alig látszik, de a szemei csücskénél középen van egy-egy olyan, mint egy hólyagocska. Tegnap volt 3 hetes. Az normális? Azt mondja, a viszketés már elmúlt és a lámpázás sokat segített neki. Mindenesetre sokkal fiatalosabb most Pannika tekintete. Remélem, anyukám is rászánja magát. Azt mondja, most még vár, hogy elmúlik-e a barátnőjénél a két kis púp középen. (mindig kell neki valami kifogás, hogy húzza-halassza a témát:)

Ti viszont gyönyörűek vagytok!

2485. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2483. - Borzoska3)
2011. nov. 3. 06:30

Közben rájöttem, hogy nem szorulok a TV adásrendre, rákerestem YouTube-on....igen, nagyon sokat dobna a csinos kis pofiján, ha eltűnnének azok a táskák, hihetetlen az átváltozásod!

Sajnos a monológból csak 10 másodpercet bírtam, de ez nálam rekord, a cél szentesíti az eszközt!:)

2484. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 2483. - Borzoska3)
2011. nov. 3. 06:25

Na, látjátok, vmire csak jók ezek a sorozatok, viszonylagossági kérdésekben így könnyebb besorolni vkinek a jelenlegi, vagy korábbi állapotát, már megérte leforgatni!:)

Én sem nézem, de ha ma is lesz, megnézem hol és mikor adják, és bele fogok lesni, hogy megnézzem az alsó szemhéjügyi helyzetet!

Ha bárki tud még hasonló összefüggéseket, szívesen várjuk!:)

2483. Borzoska3 (válaszként erre: 2482. - Vajdai)
2011. nov. 2. 23:12
nem szoktam nézni, de belenéztem pár videoba. Pont ilyen volt nekem is :)

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook