Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Mondom katasztrofális volt. Nem lehetett már sminkelni. A kozmetikus csaj is azt mondta ,hogy nagyon szép munkát végzett. Amin a legjobban meglepődtem ,hogy azon csodálkozott ,hogy tökéletesen záródik a szemem.
Ha még a szarkalábaim is eltűnnek kiugrok a bőrömből.
Ildi, ez vmi gyönyörűséges, már írtam, hogy naponta megnézlek, mert eszméletlenül tetszenek a szemeid, nagyon szép lett, és a tetoválás olyan természetes, nagyon szép!
A felső plasztika előtti állapotról nincs véletlenül egy képed, olyan kíváncsi volnék milyen volt?
Le a kalappal, jó pár évet letagadhatsz!
Én úgy tudom a keloid főleg hajlam kérdése, és elvileg, ha hajlamos vagy rá, akkor a korábbi műtéti hegek helyén látszódott volna, hogy nem rendesen gyógyul, és kitüremkedik feltűnően a bőr, de ez előre nem jósolható meg, viszont én még nem olvastam lézer utáni keloidos problémákról, ennek sztem kicsi a valószínűsége, ha korábban rendesen gyógyultál, ennyi erővel egy sor dolgot kiválthat a lézer.
Sztem ha megbízol a dokiban, akkor annyi elég, mást nem tehetsz, nyilván, ha bőrpróbára van szükség, akkor majd szól, de ha nincs, vszeg azért nem, mert látta, hogy szépen gyógyultak a korábbi hegek is. Nem lesz gond!
Lányok tettem fel egy mostani fotót. Az alsó szemhéjamon ,friss a tetkó ,kicsit csúnya még ,mert most kezd lepotyogni a seb.
A felső meg előjött.
Hát ez a lézer dologtól teljesen kész vagyok.
Ráadásul hallottam olyanról is akinek nagyon elcseszték. Kellodidra (remélem jól tudom a szakszót )hajlamos volt a nő és az egész arca torz lett. Nyugtassatok meg ,hogy ez velem nem fordulhat elő,mert akkor már a szememnél olyan lenne.
Te kis energiabomba. Komolyan úgy érzem ,mikntha személyesen is ismernélek.
Vigyázz magadra ,mert látom nem tudsz elnyugodni a seggeden.
A futás nálam is nagy szerelem, bár én maratonon még nem indultam, nagyon féltem tőle a térdeimet, sajnos van velük gondom, így csak minden másnap futhatok, de félmaratont már többször futottam.
Én futópadon tolom a térdeim miatt, a betont már nem bírják.
Remélem a kiscicákkal jól bírod majd a maratoni távot, nagy élmény lehet!(már a gondolatától fájnak a térdeim:))
Jó pihenést!
Én senkit nem szeretnék győzködni, sőt, igazából engem a "veszélyei" nem érdekeltek, mert bármiben meg lehet halni, ez soha nem tarott volna vissza,engem inkább a környezet iránti nagy szeretetem térített útra, mert nehezen tudtam azonosulni a gondolattal, hogy gyerekkorom óta nagy "zöldfejű" vagyok, de a bagó az lóg a számból, és pusztítom azt, amiért annyira rajongok. Mindig mindenkinek a környezettudatos életről papoltam, de azért naponta elszívtam egy fél doboz cigarettát.:)
Te tudod, mit szeretnél, de az biztos nélküle semmi sem rosszabb, sőt!
Teeenyleg, te is futrinkas?? En meg csak 14 eve futok, kisebb-nagyobb kihagyasokkal, de az utobbi 5-6 evben nem hagytam ki 4 hetnel többet, azt is csak egyszer, tavaly nyaron. Amugy nyomom mindig, minden evszakban es idöjarasban. Az aprilisi lesz az elsö maratonom (Vienna City Marathon), ha összejön, hat remelem. Felmaratoni tav mar nem gond, azt mar 2003-tol többször futottam, legutobb par hete 25 km-t csak ugy, a maratonra valo felkeszüles reszekent.
Na most megyek, jegelem egyet a szemem ;-)
A pontosság a plasztikai sebészek körében nem a fő erény, de ez vhol érthető, állandóan futnak, ez legyen a legnagyobb hibájuk, és akkor minden rendben lesz!
Nekem is szimpatikus, hogy elmagyarázta a procedúrát.
De ez a cigaretta téma, hááááát, ráadásul frissen műtve, enyje-bejnye!
Maratonra készülsz, és bagózol???
Könnyen beszélek, kamaszkorom óta futok én is, és kb. 18-30 éves koromig cigarettáztam, de vhogy olyan, mintha nem is én volnék, mert még azt sem tudom elhinni, hogy valaha cigaretta ért a számhoz!:)
Nem kapkodott, szimpi volt es nyugodt (amugy is eleg nyugis pasinak tünik), es a mütet utani vizit soran - kb, 2 oraval mütet utan - mindent reszletesen elmagyarazott, mit, hogyan csinalt. Na ez nagyon tetszett, nem akart lerazni, hanem elmondta a dolgokat (pl. azt is, hogy alul nem volt sok eltavolitando zsir, hanem az izmot feszesitette es a bört huzta meg a szemem külsö csücske iranyaban).
Este meg talalkoztam vele ugy 11 körül, amikor is kimentem egyet bagozni a teraszra (igen, sajnos cigis vagyok, ha nem is sokat szivok...) es ö meg ottölt a tarsalgoban es az ejszakas növerrel csevegett. Akkor is nagyon szimpinek, nyugodtnak tünk.
Ma reggel viszont 8:30-ra volt megbeszelve a tapaszcsere, erre 9:10-kor jelent csak meg, pedig en voltam az elsö paciens, ugyhogy a pontossag nem nagy erenye ;-)
Ugyi?? ;-)
Egyebkent IMADOM a hazidokinenimet, nalam kb. 5-6 evvel lehet idösebb es amugy nagyon kompetens mindenfele "normalis", mindennapos nyavalya területen, de ugye a hormonok tenyleg egy külön szakterület, ezen belül az inzulin es mas szenhidrat- es hormon-anyagcserebetegseg meg speckobb es nem is ismerheti ki magat mindenhol! Es en nagyon nagyra ertekelem, hogy ö ezt beismeri es mer tanacsot kerni mastol, aki raadasul nem is orvos, de tenyleg tapasztalt (az elmult 3 ev folyaman, amiota nekem e teren problemaim vannak/voltak, annyit, de tenyleg annyira sokat - szinte mindent, ami a neccen angolul es nemetül elerhetö - olvastam a kül. hormonok egymasra hatasarol, ertekekröl, ref., mertekegysegek, kül. hormonalis betegsegek, irritaciok, összefüggesekröl, mi, mire, hogyan hat, hogy egy sima labort kb. 3 perc alatt ki tudok profi modon ertekelni es eliranyitani az illetöt egy szakertöhöz). De megkockaztatom, hogy 90%-ban a diagnozist is fel tudom allitani (aztan kezelje a dokker tovabb a pacienst ;-)).
Na, nagyon elkanyarodtunk az eredeti tematol, de akit nem erdekli, az leccike ugorgyon :-D
Mindent tudni, és látni akarunk, hát értsék már meg a dokik, gondolkodó, folyamatos tudásszomjjal rendelkező emberek vagyunk!:)
Alapvetően szimpatikus volt, a kellemetlen előjáték ellenére nem kapkodott, kedves volt?
W. nem sok mindent kommentalt mütet alatt, inkabb az asszisztenssel beszelgetett, hogy hol es hogyan egessen meg. Mindig mondta, hogy "tüz", aztan jött a perzseles szaga ;-) Meg hogy itt huzza, ott fogja meg stb. A varrasnal nem tetszett neki, hogy az asszisztensnö tul hosszu szarakat hagyott, azt mondta, az bökni fog, vagjon le belöle. Egyebkent tenyleg bökött egy helyen ma reggelre a cerna, azt ma megröviditette.
En meg ma mondtam neki, hogy szivesen megneznem a heget, hogy fest igy egy naposan, de nem mutatta meg, azt mondta, tök normalis, friss heg... Gondoltam magamban, majd ha en akarom, akkor fogom a tapaszt es leszedem es megnezem azert is (de meg nem tettem).
:-DDD
Jah, en is mindig igyexem nem nagyon okoskodonak tünni, bar most nem is volt nehez, mert a mostani szemhejplasztikanal nem vittem tulzasba a kutakodast a mütet elött. Viszont
IR-ben (inzulin es egyeb anyagcsere- es nemi hormonok teren) mar nagyon kiokosodtam, ha barkinek barmilyen hormonalis problemaja van, nyugodtan fordulhat hozzam a laborerdemenyeivel (ez most komoly), a hazidokkerem is felhivott mar egy masik paciense eredmenyeivel es megkerdezte, mit gondolok rola, mert ö nem endokrinologus es nem tudja, hova küldje a nöt (ez is halal komoly!! Mivel epp munkaban voltam, a fönököm hallotta a beszelgetest es mondta is, hogy ezt nem hiszi el es legközelebb kerjek honorariumot :-D)
Érdekes, de a linkelt videókon, nemcsak, hogy oda rögzítik, de szinte mindig vágnak is a szalagocskából...nyilván nem tudod nálad hogy zajlott.:)
Közben beszélt hozzád a doki, mondta mit csinál?
Én olyan szívesen hallgatnám, hogy részletezi a folyamatokat, de nem fogom megkérni a dokimat, mert a végén úgy felhúznám vele, hogy annyira sietne, csak túl legyen rajtam, így az eredmény inná meg a levét.
Még szerencse, hogy rájöttünk, képzeld milyen gyötrelmes éjszakákat okoztunk volna sokaknak...:)
Persze ha oda kerülök, biztosan nem fogok ezzel a szakzsargonnal élni, mert az elég nevetséges volna.
"Doktor úr, mit gondol, a canthopexia elvégezhető nálam a blepharoplastica kiegészítéseként?":))
Szijja Balika :-)))
Ugy mondtam neki, hogy hallottam rola, hogy van ra lehetöseg, a külsö szemzugot felfele meghuzni (es epp a tükör elött alltam, ö mellettem, mert elötte csipesszel a börfelesleget huzkodtuk a szememen a tükör elött, es igy gyorsan meg is mutattam neki, mire gondolok, hogy a szemem csücsket felfele huztam). Ennek egyebkent van egy orvosi - latin - neve, tegnap, amikor ala kellett irnom a papirokat (tudjatok, hogy milyen rizikok vannak es termeszetesen fel lettel vilagositva es magadra vallalod az összes veszelyt es ha elcsesznenek, akkor is te vagy a hibas ;-)), na szoval ezekben a papirokban Wittmannal külön pontban szerepel a macskasitas, valami K betüs neve van, majd lemegyek alfaba, akkor talan eszembe jut megint, hogy hivjak...
Jaj, de szuper ilyen jókedvű, csacsogós bejelentkezést hallani tőled, nagyon örülök!
Köszi a képeket, még tapaszokkal is jól nézel ki, mi lesz itt ha egy az egyben látszódnak a cicusok, úgy tűnik W. dokika is érti a dolgát, nem volt véletlen a megérzésed, hallalujah!
Nagyon kíváncsi vagyok a varratszedés utáni állapotra, bár az általad írt elszíneződésekből vajmi kevés látszódik a képeken, borítékolom a csodás végeredményt!
Gyógyulj rohamléptekben, és tájékoztass minket az állapotodról!