Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

2011. dec. 24. 09:35

Szia Bernike, tenyleg?? Te is ennyire belilultal, mint en? Neked is volt also mütet is?

Most viszont nagyon szep a szemed, szepen elmult minden es gyönyörülett az eredmeny!

Hat en ugy gondoltam (meg meg most is), hogy az enyem most nagyon gáááz, dehat tenyleg meg csak 3 napos, ugyhogy varok türelemmel. Es tegnaprol mara mar javult kicsit, tegnap volt a melypont (erdekes modo, a mütet utan napon nem voltam ennyire foltos).

Ja es a duzzanat (ödema??) is egesz jol visszameneget, persze meg nem teljesen, de alakul.

3295. Bernike19
2011. dec. 24. 09:27
hexilein72.Hozzám képest a kinézeted három naposan csúcs.Én talán két hetes koromban dicsekedhettem ezekkel a foltokkal ami Neked most van.Nagyon gyorsan helyre fogsz jönni.Boldog Karácsonyt!:-)
2011. dec. 24. 09:06

Hali Lanyok, jo reggelt!!

Tettem fel egy kepet a ma reggeli allapotrol (csak erös idegzetüeknek, elöre szolok ;-)). Borzaszto lila ma is, DE!!! kevesbe mint tegnap, ugyhogy gyogyul. Viszont kepzelhetitek, akkor tegnap milyen volt :-D

Direkt olyan kepet tettem fel, amin az arcom fele is latszik, mert ott (is) lila + felsö szemhej es a szemzug. A szemzug mar kezd sargulni, asszem ez jo jel.

Szep napot mindenkinek, KARÁCSONY van!!

3293. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3292. - Hexilein72)
2011. dec. 23. 21:39

Igen, én is ilyen vagyok, nem emlékszem, hogy lett volna volna olyan állapot, hogy egyetlen lila folt sem éktelenkedne rajtam, mondjuk én mindig mindennek nekimegyek...meg hát én bringás vagyok, így min. a pedálba minden nap beütöm magam.:)

De tényleg pár hétnél tovább nem szokott tartani még orrműtétnél sem, pedig ott szinte mindig még az orrcsontot is eltörik műtét közben.

3292. hexilein72 (válaszként erre: 3291. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 23. 21:03

Akkor meg van remeny ;-)))

Na jo, azert nem gondolom, hogy sosem tünik el, de valszeg kicsirt tovabb fog tartani, mint gondoltam...

Bar ha arra gondolok, hogy az egeyb veralafutasaim is visz. hosszan gyogyulnak, akkor gondolhattam volna. A multkor - nyar vegen - felugralt ram egy kuttty (örömeben), amitöl jol belilult a combom, na az a folt is vagy 3 hetig ott viritott.

3291. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3289. - Hexilein72)
2011. dec. 23. 20:37

Na, a szemem éppen ilyen volt, ahogy leírtad, teljesen vöröses lila, de az elmúlt pár nap alatt, majd átment sárgába, és kb. 1 hét múlva, ha jól emlékszem, hűlt helye volt. Ami megmaradt az éppen ott volt, ahol te is írtad, az orcák felső részén, de csak egy picuri foltocska, szinte jól is állt!:)

Viszont mindenki máshogy reagált, volt aki szinte el sem színeződött, volt, aki ijesztően belilult, de ált. pár hét alatt ez szinte tökéletesen elmúlik, nagyon ritka, hogy nem!

3290. Borzoska3
2011. dec. 23. 20:24

Áldott békés karácsonyt kívánok mindenkinek !

a lábadozóknak pedig gyors gyógyulást :) és szépülést !

3289. hexilein72 (válaszként erre: 3288. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 23. 20:23

Konkretan nem emlexem a 3-5 alkalomra, csak arra, hogy tbbszöri kezelest mondott par hetes szünetekkel.

Nekem is a szemem alatt lila (ill. nem is közv. alatta, hanem az also szemhej nem, aztan lefele arcom közepe) + a szemeim belsö sarka lilas-piros. Ja es a felsö szemhej szinten lilas-piros, mar ami kilog a kötes alol. Nagyon ronda most :-( Remelem, holnapra kicsivel jobb lesz, remenykedem es kencezem...

Neked mennyi idö alatt multak el a foltok (a pici kivetelevel)? Tudom, egyeni dolog, de megis erdekel ;-)

3288. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3287. - Hexilein72)
2011. dec. 23. 20:18

Neked is azt mondta, hogy 3-5 alkalomra van szükség?

Igen a lilaság érdekes kérdés, nekem februárban volt egy orrműtétem, és utána szépen belilult a szemem alatt, de másokhoz képest napok alatt elmúlt, viszont volt egy kis folt, ami csak 1,5 hónap múlva, sajnos ez kiszámíthatatlan, de ne aggódj, bár én nem sminkelek, de gondolom az alapozó elfedi ezeket!

Boldogságos Ünnepeket Mindenkinek, aki nem jönne közénk a napokban!

3287. hexilein72 (válaszként erre: 3283. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 23. 19:40

Bali, en is kerdeztem a co2-t a Wabinal, amikor Ildi Kovacs dokkerenel voltam konzin a szemhejplasztika miatt. Igaz, csak futolag emlitettem neki, de ugyanezeket mondta. Kiveve, hogy a konzi nem került semmibe :-) Ez is total valtozo, mert pl, en Wittmannal sem fizettem a konziert, masok meg igen...

Gabicica, jo karacsonyozast a parocskaddal!! En is a szemhejplasztit kaptam karacsonyra, mast nem kertem. Ill meg a lezert ;-) Bar ahogy most kinezek, nem ugy tünik, hogy lesz 30-an lezerezes, de addig meg sok viz lefolyik a Dunan, hatha megis.

Közben beszeltem egy b.nömmel telcsin, ö regebben egy neves becsi plaszt. szebesz asszisztense volt es megkerdeztem töle ezeket az örült lila foltokat + duzzanatot. Azt mondta (amit eddig is tudtunk), hogy abszolut egyeni, ki hogy reagal egy ilyeb beavatkozasra, ez nem függ a sebesz tehetsegetöl, ügyessegetöl, sem a müteti technikatol. A kekseg es a duzzanat is a nyirok pangasara utal, nem tud lefolyni, van, aki jobban hajlamos ra, van, aki kevesbe. Ajanlott egy homöopatias kremet (elküldtem aZuram a patikaba es mar kenem) es nyirokmasszazst,all. ezt nagyon segit. De mondta azt is, hogy mivel egyeni a dolog, siman van olyan is, hogy 3-4 hetbe is beletelik, mire teljesen elmulnak a foltok. Viszont megnyugtatott, hogy 2 het mulva mar tuti leszek olyan allapotban, hogy ra lehessen sminkelni es ne latsszon a dolog. Most azert kicsit be vagyok tojva, mert tenyleg NAGYON lila. Bocsi, kepet nem tettem fel, mert annyira ijesztö...

Ja es a pihi es kimeles sem segitenek igazan, sokat feküdni nem jo, mert meg jobban belassul az anyagcsere, persze semmi megeröltetes sem jo, marad az arany közeput.

En is kivanok mindenkinek bekes, boldog karacsonyt, de en meg azert leszek holnap is :-)

Pussz nektek!

3286. vajdai
2011. dec. 23. 19:11

Mindenkinek áldott békés karácsonyt kívánok!!

A gyógyulóknak gyors gyógyulást!!

Millió pusszancs mindenkinek.

3285. gabicica1 (válaszként erre: 3280. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 23. 17:02

Néha elkelne egy jó asszisztens, aki segítgetne....

Gyorgysan még befekszem a jeges borsószemek alá, aztán megfürdök és elkészülök (csak mert egész nap pizsiben voltam), mire jön a párom és a Jézuska, rendbe kell vágnom magam. Smikkel most nem kell sokat bajlódnom, most nincs spirál és társai. Már felvágtam a beiglit, szépen megterítettem. Igazából én a Jézuskától az új szemeket kértem, de biztosan lesz valami meglepi is.... Megyek jegelni....

3284. tanti59
2011. dec. 23. 15:29

ÁLDOTT,BÉKÉS,SZÉP ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK.

PUSZILOK MINDENKIT: TANTI

(Gyógyuljatok frissen műtöttek)

2011. dec. 23. 15:21

Akiket érint a lézeres bőrfiatalítás, azoknak írom, hogy rákérdeztem a soproni Wabi-nál a lézeres kezelésre, és ezt írták:

Én:

"A lézeres bőrmegújító kezelésekről szeretnék érdeklődni, Önöknél végeznek efféle beavatkozásokat?

Ha igen, érdeklődnék a lézeres kezelések fajtairól, és az árakról?

Válaszukat előre is nagyon köszönöm!"

Wabi:

"Köszönjük szépen érdeklődését.

Plasztikai sebészetünkön szén-dioxid lézeres bőrfiatalító kezelésre van lehetőség. A kezelés során a bőr felső hámrétegét lecsiszolják, ezáltal javul annak kollagénháztartása, a szövetek feszesebbek lesznek, a bőr megfiatalodik. A kezelést átlagosan 3-5 alkalommal kell elvégezni, az egyes ülések között 3-4 hét szünettel. Az eredmény 3-5 kezelés után lesz látható. Az egyes ülések betartása lényeges, ezért e kezelést elsősorban olyan pácienseknek ajánljuk, akik lakóhelyükről könnyen megközelíthetik intézményünket.

Irányár: 400€ / kezelés, amely tartalmazza az érzéstelenítő krémet is.

A kezelés előtt szükséges egy előzetes konzultáción részt venni, amelynek keretében plasztikai sebészünk megvizsgálja, hogy a páciens részére alkalmas kezelés-e a szén-dioxid lézer. A konzultáció keretén belül tud a páciens részletes felvilágosítást is kapni a kezelésről. A konzultáció díja plasztikai sebészetünkön 5.000,-Ft; ezt az összeget az elvégzett kezelés árába beszámítjuk, azaz levonjuk abból.

Bízom benne, hogy válaszommal tudtam Önnek segíteni."

Én nem igazán értem, hogy milyen mélységű lehet a kezelés, mert az ára elég borsos, ahhoz, hogy 3-5 alkalomra legyen szükség, nem?

Végül is, ha hatékony, akkor nem haszontalan pénzkidobás, de megriaszt a 3-5 alkalom, és a 400 öjróka!

3282. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3277. - Gabicica1)
2011. dec. 23. 14:52
Köszönjük, a földi javakból hozzád is kívántam, no meg mindenkihez, aki részese ennek az előkelő társaságnak!
3281. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3276. - Hexilein72)
2011. dec. 23. 14:51

Hát, Hexikém, én egyik képeden sem láttam semmi javítandót, de lgbb most már tudom kb. milyen lehetett, igaz, hogy a képek csalókák, és gondoltam, hogy a semmiért nem esne neked a doki minden irányból!:)

Nagyon várom már azt a varratszedést, jobban, mint régen a Jézuskát!:)

3280. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3274. - GabciBSB)
2011. dec. 23. 14:48

Köszönjük a képeket, még mindig eszméletlen szépek ezek a zöldecskék. Nem olyan vészes a helyzet, mint felvázoltad, de nyilván látjuk a problémát, sztem hasonló a helyzeted, mint Napraforgónál.

2012 a te éved lesz, 12 hónapod lesz rá, hogy időt egyeztess!

Legyek az asszisztensed?

3279. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3273. - GabciBSB)
2011. dec. 23. 14:43

Hát ez nagyon kedves volt tőled, mindannyiunk nevében állíthatom, köszönjük szépen, és természetesen neked legalább ennyi kedvességet, és mindenféle földi jóságokat kívánok!

Amúgy nem azért tudok annyit reagálni, mert olyan jó ember volnék, csupán engem jelenleg nem hív annyi kötelesség, mint titeket, te is többet jönnél, ha ráérnél!Másrészről meg olyan nagy élmény látni, ahogyan kivirulnak a lányok műtét után, jó ennek a részese lenni, és ami szép, azt el kell ismerni!:)

3278. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3265. - Gabicica1)
2011. dec. 23. 14:37

Apuskám, hát már most látni micsoda változás lesz itt, gyönyörű leszel, mennyivel több látszik már most a szemhéjaidból, váó!

Egy kicsit furcsa, hogy ilyen visszafogottan lettél letapasztva, és mivel a varrócérna vége a homlokodra lett erősítve, ez nem a legdiszkrétebb tapasztás, amit eddig láttam, de szép leszel, és ez a lényeg, csodálatos színe van a szemednek!

3277. gabicica1 (válaszként erre: 3273. - GabciBSB)
2011. dec. 23. 14:21

Nagyon szépen kösönöm biztató szavakat!!! Igazán aranyos vagy!

A széptől még nagyon messze vagyok, de az biztos, hogy ettől már csak szebb lehetek.

Tudom ezen már sokan átestetek és éppen ez ami reményt ad nekem.

Itthon vagyok egyedül, hallgatom a tv-ben a filmeket (hogy kifinomul az ember füle, hihetetlen) és jegelem a szemem.... Várom a javulást és a Jézuskát. Hozzám ma este fog jönni, valószínüleg ezen a környéken kezdi meg tevékenységét... Kívánom, hogy Hozzátok is menjen el és minden kívánságotok teljesüljön!!!

2011. dec. 23. 14:21

Gabcikam, hat te is olyan egy aranyos-kedves csaj vagy, hihetetlen, mennyi kedves csajszi gyült itt össze!! :-)

Megneztem a kepeidet es igen, latom az alson a problemat, de hidd el, az en alsom kb. dupla ilyen taskas es nevetörancos volt (remelem, mar csak mult idöben), nalad meg csak kezdödö a problema. A felsö meg szerintem valtozatlanul nagyon-nagyon szeeeeep, en azon nem latok SEMMIT!

Es annyira cukkerek a malackak, nekünk is van am meg egy (volt összesen öt, de mar csak egy van + 2 törpehöri).

Na menek jegelni, ram fer.......

3275. GabciBSB
2011. dec. 23. 14:12
...direkt úgy vágtam meg őket, hogy látszódjon mi is a bajom magammal. Gyorsan nézze meg aki kivi, mert le fogom venni, annyira gáz!!! Azok a dudorok is, ott kívül két oldalt a szem alatt. :(
3274. GabciBSB
2011. dec. 23. 14:10
Tettem fel képeket is...
3273. GabciBSB
2011. dec. 23. 14:09

Nnnnna, megint sikerül végigolvasnom amit itt pirítottatok...

Először is Hexikém és Gabicica, tiszta erőből mihamarabbi varratszedést kívánok Nektek és erősen küldtem felétek a druki energiát minden mennyiségben. Már most oltári szépek vagytok! Mi lesz vajon még varratmentesedés után? :) Remélem Gabi veled is minden rendben lesz a stressz után lelkileg is! Hexi, haláli lehet, ahogy liluskán lődörögsz tétlenül a lakásban, de most ezt dobta neked a gép. Nyugibogyó, ne sertepertélj túl sokat az "ördögöcskék" körül sem, most ők szolgálják csak ki Anyucit, mert neki szépülős dolga van!

Drága Napraforgó és Mongigi, egyszerűen bámulatos a változás és a gyógyulásotok gyorsasága! Gigi, búcsút inthetsz a duci-buciknak, néhány nap és a rendezői bal is beáll a szebbik mellé a sorba. Nem egyformán gyógyulnak a kis drágák, de ez így normális, sztem ez mindannyiunknál így volt. Király volt a dokid Napikám, még szebb lánykát varázsolt belőled, pedig az eredeti sem volt semmi! Gyanítom futok nála egy kört.

Ildi, Bali, Tanti... és a többiek mindannyian, kedves, drága, aranyos, imádnivaló csajszikák vagytok mindannyian!

Ildi, Te gyönyörűszemű Királylányka, már olyan igézőek a szemeid, hogy a férjed azt fogja észrevenni hamarosan, hogy a konkurencia ott döngicsél körülötted. Akkor lehet, hogy majd meglátja, milyen gyönyörűséges asszonykája van?! :)

Dr. Bali olyan jó, hogy vagy nekük! :))) Rád minden percben lehet számítani! Betöltöd a szaktanácsadó, barátnő, lélekbúvár, lelkisegély szolgálat és moderátor szerepét is. Klassz, hogy téged mindig itt találni, bárkinek segítségre, vagy egy jó szóra van szüksége!

Tantikám, egy sokkal sikeresebb évkezdést kívánok neked, mint amilyen a múlt kálváriája volt. Sikert fog hozni számodra is az új év. Veled vagyok lélkeben!!!

Csajszikáim, mindenkinek -akit név szerint nem említettem meg, azoknak a szépségeknek is- gyönyörűséges KARÁCSONYT KÍVÁNOK SZERETETBEN, BÉKÉBEN! A Jézuska hozzon mindenkinek gyönyörű pillogókat, új reményt és bátorságot!

3272. gabicica1 (válaszként erre: 3267. - Hexilein72)
2011. dec. 23. 13:43

én is kérdeztem miért így kötözte le, azt mondta igy jobban nyilik a szem. Igazából a ragacs alatt jobban feszűl, lehet hogy igazuk van.

A szemem sarkából valami folydogál, olyan könny féle...

Én is jegelgetem, bár a kórházban azt mondták, azt csak első nam kell. Én azonban látom hogy jót tesz neki ma is, kicsit visszahúzódik tőle. A lilás foltokra én feketenadálytő krémet kenek, ez is jó duzzanatokra.

3271. hexilein72 (válaszként erre: 3270. - Gabicica1)
2011. dec. 23. 13:42

De, teged lattalak, az elöbb a Gabcira (C-vel közepen) gondoltam, öirta lejjebb, hogy tesz majd fel aktualis kepet.

Hasonlo a nevetek, mindketten Gabik vagytok biztos, csak te Gabicica nick alatt irsz, ö meg GabCi.

Nalad azon csodalkozom, hogy a doktornö nem kötötte le teljesen a vagast. Az enyem szorosan le van tapasztva körbe-körbe, es a többieke is le volt.

3270. gabicica1
2011. dec. 23. 13:34
elvileg feltettem a képeket, nem látni őket?
3269. hexilein72 (válaszként erre: 3258. - GabciBSB)
2011. dec. 23. 13:28

Gabci, kivi vagyok rad!!

Persze, az ember magan sokkal jobban latja az apro hibakat is, ez igy van. Meg a fotok tök csalokak, az enyemen sem nagyon latszottak a taskak, pedig voltak rendesen, föleg, ha felülröl esett rajuk a feny.

Szolj, ha fent van az uj kep.

3268. hexilein72 (válaszként erre: 3266. - Gabicica1)
2011. dec. 23. 13:26

Gabi, köszi a kerdest, igen, egy fel orat pihiztem es jegeltem is, fajni nem faj semmi, de olvasd el az elözö hsz-em, szörnyü lila vagyok... Tegnap meg nem volt ilyen...

En jol latok, mar amennyire kilatok a kötes alol es nem is szaraz a szemem, bar ugye az enyemböl alig van kint valami.

2011. dec. 23. 13:25

Fuuu csajok, megneztem magam a teraszon egeszen vilagosban es mara iszony lilas-pirosas lettem. Nem beverzes, az biztos, de olyan, mintha total behuztak volna... a szemem sarkai belül nagyon piros-lilak, a szemem alatt meg "csak" lila. Majd csinalok egy kepet, de komolyan, megijedtek... Nagyon-nagyon remelem, hogy eleg lesz a 2,5 het, hogy ezek az undi foltok eltünjenek. Most bekentem a szemem aljat Rescue kremmel (Bach viragterapias hidratalo, sztem nagyon jo), ezt szoktam a gyerköceimnel is kenni, ha valahol beütik, felhorzsoljak magukat, 2 nap alatt levisz minden kek foltot. Hat remelem, hasznal nalam is, artani nem arthat.

Gabicica, hogyhogy nem kötöztek le teged meg?? Tök fura... Az enyem is hasonloan pirosas, de nekem csak mara lett ilyen es persze alul is csunya, mert alsot is mütöttek.

Mongi, a tied meg mar total szep, nagy-nagy gratu!! Igen, az egyik feled mar tökeletes, de 2 nap, aztan a masik is ugyanilyen szep lesz, meglatod!

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook