Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

3266. gabicica1 (válaszként erre: 3252. - Hexilein72)
2011. dec. 23. 13:21

Hexi, hogy vagy?

Neked vannak fájdalmaid? tudtál délelőtt pihenni?

Tökéletes a látásod? nekem nem egészen,olyan mintha ki lenne száradva és pislogni kell...

3265. gabicica1
2011. dec. 23. 13:19

sziasztok!

tettem fel képeket, akit érdekel nézze meg, bár szerintem rettenetes, ezt nem szabadna mutogatni!

3264. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3263. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 23. 12:43
A rendezői jobb!:)
3263. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3260. - Mongigi)
2011. dec. 23. 12:42
Már most látni, hogy mennyit változott, ha lemegy a duzzanat, biztosan gyönyörű lesz, a jobb már most is közel tökéletes!
3262. vajdai (válaszként erre: 3260. - Mongigi)
2011. dec. 23. 12:27

Hát csak türelmesen várjál. Annak idején nekem a dokim 6 hetet mondott minimum ,de még 2 hónaposan is alakul,változik. De a tiéd szebb lesz ,mint az enyém ,mivel sokkal fiatalabb vagy és az arcod még hamvas.

Az a lényeg ,hogy túl vagy rajta és mindig jobb lesz. Az alsó egy komoly műtét.majd ha egyszer megcsináltatod a felsőt lesz összehasonlítási alapod. Itt azért megturkálták rendesen a csonthártyát is, legalábbis nekem. Ha erősebben végigsimítom a kezemmel még mindig érzékeny.

3261. Mongigi (válaszként erre: 3240. - Vajdai)
2011. dec. 23. 11:38
Köszönöm, bár még nem az, amit vártam, de tudom, nem szabad sürgetni a gyógyulást...
3260. Mongigi (válaszként erre: 3239. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 23. 11:29

Igen, ez sminktetkó... :) Tudom, nem szabad sminkelni egy ideig. De én ezt anno pont ezért csináltattam, mert rajtam mindig ennyi az össz, max még szempillaspirál...

Jönnek majd a fotók folyamatosan :) Most is csináltam egyet, képen nem is annyira látszik, h dagi még, mint élőben... De most a jobban gyógyuló szemem is picit duzzadtam lett reggelre... Ez normális? Bár még tudom, korai aggódni, mert ugye még csak 1 hetes, de már nem birok magammal, hogy mikor láthatom teljesen, tökéletesen simááán :)

3259. gabicica1 (válaszként erre: 3249. - Tanti59)
2011. dec. 23. 11:25
komolyan elcseszték? Mi történt? elolvastam az előző hozzászólásokat, de nem rémlik.... elmeséled?
3258. GabciBSB (válaszként erre: 3108. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 23. 11:21
Jaja, úgy tényleg gáz, bár igaz pikáns is kicsit. csináltam mosolygós képet is, ha feldobtam, akkor szólok...
3257. GabciBSB (válaszként erre: 3107. - Hexilein72)
2011. dec. 23. 11:20

Jajjjj, te már túl vagy rajta ezerrel én meg ide sem tudtam dugni az orromat sem megint pár napja. Hátulról kezdtem olvasgatni, így is válaszolok időrendben. Szóval nagyon drukkoltam Neked és mindjárt olvasom, hogy mi van veled, hogyan alakulsz. Mostanra már biztos "színesedett" az életed és gyönyörű lettél. :)

Az az igazság, hogy kivágva a teljes arcképből a szem nem pont azt az "élményt" adja vissza, amit az összhatás az teljes arcon. Hidd el van, mit műteni rajtam. Ahogy magadon is csak te láttad, hogy mi is zavart, mert szerintem pedig rajtad nem volt egy fikarcnyi műteni-való sem! ;)

3256. GabciBSB (válaszként erre: 3106. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 23. 11:15

Édes vagy, köszi! Persze, nem tragikus, lehetne randább is, de azt azért nem várom meg, mert már így is zavar nagyon. Teszek fel majd új képet, hogy lássátok most hogy néz ki majdnem 11 hónap elteltével...

Nem voltam még dermarolleren, mert nem tudok még saját magammal sem időpontot egyeztetni, nemhogy szegény kezelőmmel. :( Aproposz, Loralhoz megyek majd gyilkoltatni, mert elsőre nem vállalom be magamnak, hátha behisztizek és feladom. Lorallal közel lakunk egymáshoz, így még ezért is kézenfekvő :)))

3255. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3252. - Hexilein72)
2011. dec. 23. 10:17
Az lenne furcsa, ha az alul-felül agyontapasztott szemed nagyobbnak tűnne, majd ha lekerülnek a tapperek, na akkor lesz nagy boldogság, és elégedettség!
3254. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3251. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 23. 10:15

Neked is, és minden kedves fórumtársnak kellemes ünnepeket kívánok én is!

Én sem leszek itt annyit, de azért igyekszem benézni minden nap, és figyelemmel kísérni a gyógyulókat!

3253. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3250. - Hexilein72)
2011. dec. 23. 10:13

Szevasz!

A duzzanataid nem az alvástól fognak eltűnni, de az biztos, hogy nehéz félig ülő helyzetben kialudni magad. Viszont megéri, mert apadni csak akkor fognak a duzzanatok, ha rásegítesz egy kicsit, és engeded, hogy a vénás vér és a nyirokfolyadékok ne a fejedben pangjanak, így gyorsabban lemegy a duzzi, szóval nyomasd csak ezerrel, megéri.

Napraforgó gyógyulási ideje ne legyen kiindulópont senkinek, hiszen az ritka, örüljünk neki, de ne is reménykedjünk benne, hogy velünk is így lesz!:)

Január 9.-ére biztosan szalonképes leszel!

2011. dec. 23. 09:51

Szijjja Napraforgocska :-)

Egy kis hallevest küldhetnel ide is, ugyanis imadom es itt nincs, en meg meg sose föztem... En meg most nekiallok es sütök dios beiglit. Iden nem is terveztem ilyesmit a mütet miatt, de olyan jol vagyok es el kell magam foglalni valamivel.

Elöben erösebbek am a foltjaim, mint a fotokon es dagi is, bar reggel ota mar apadt lefele, ugyhogy sztem alakulok.

Neztem a te fotoidat megint, hat neked is jo szorosra volt huzva a tapasz, nekem detto, alig latok ki a likon :-D Tegnap meg gondoltam is, hogy remelem, nem lesz kisebb a szemem a müttettöl, de persze ez nem logikus, inkabb nagyobb lehetne, ha alul-felül kimetszettek a börböl, mitöl lenne kisebb a szemres.

Neked is boldog ünnepeket!!

En azert meg leszek biztos, ennyi idöm mar evek ota nem volt neccelni, mint most ;-)

2011. dec. 23. 09:37

Hexikém, komolyan nem nézel ki vészesen:)))

Csajok, nem leszek sokszor az ünnepekben, már most is fenn rotyog a halászlé..nagyon sok a dolog...

ha esetleg valakivel nem találkoznék, áldott, szép ünnepeket kívánok:)))Szépüljetek, gyógyuljatok.)))

2011. dec. 23. 08:37

Hali csajok!!

Gabicica, hogy aludtal?? Nekem nagyon szaharul megy igy felig ülve... Kiköltöztem a nappaliba, ott jobban fel tudom magam polcolni, de igy sem sikerült 5 oranal többet összehozni... Igy aztan a duzzanataim sem nagyon tünedeznek :-( Es meg mindig jo kek a szemem alja, a belsö szemzug pedig piros vizenyös. Fotot majs napközben csinalok, elöször jegelem egyet, hatha. Majd napközben rahuzok egy kicsit az alvasra, szerencsere ma meg suliban vannak a kutyaütöim :-)

Lecci-lecci tegyel kepet, olyan kivi vagyok rad!!

Felhaborito ez az Annamaria, mindjart megnezem a honlapjat, kiröl is van szo. En ugy vagyok vele, hogy ha ilyen a dokker, nem is mennek hozza, barmilyen kompetens is szakmailag. Nalam az emberi tenyezö is sokat szamit.

Tantikam, ötödszörre ott marad a szalagocska es kesz!! Erre kell koncentralni es akkor ugy is lesz, en hiszek a bevonzasban :-)

Napraforgo, te hogy vagy? A vandorlo vizenyö mar eltünt? Hat latod, nekem nem sikerül a te gyogyulasi tempodat produkalni, pedig nagyon szerettem volna... De mindegy, van meg idöm nekem is, a lenyeg, hogy jan.9-ig szalonkepes legyek.

3249. tanti59
2011. dec. 23. 07:10
Igen,alsót,de nagyon elcseszték ,azért nincs fen kép.
3248. gabicica1 (válaszként erre: 3246. - Tanti59)
2011. dec. 22. 22:12

köszi. Ma még nem fáj, csak kicsit homályos a látásom, arra is jó a szemcsepp?

Tanti te is megcsináltattad már a szemed? Nem találtam rólad képet...

3247. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3245. - Gabicica1)
2011. dec. 22. 22:11

Tegnap sokat rágódtam rajta , hogy leírjam -e előtte, de mivel nem kellett megmentenem tőle, hiszen az eredménnyel eddig tényleg meg volt elégedve, aki jelezte, hogy hozzá ment, ezért úgy gondoltam csak értelmetlen izgalmakat generálnék. A lényeg, hogy túl vagy rajta, és az eredmény biztosan szép lesz!

Ettől függetlenül el vagyok képedve a hallottakon!

Gyors regenerálódást!

3246. tanti59 (válaszként erre: 3221. - Gabicica1)
2011. dec. 22. 21:15
Ha fáj és szúr használj Visine szemcseppet.
3245. gabicica1 (válaszként erre: 3233. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 22. 21:10

valóban nem volt kedves! Már a konzultáción is azzal volt elfoglalva, hogy azért ilyen csinos (én hétköznap is úgy járok dolgozni ahogy ő 'volt csinos') mert este szinházba megy! Ma kiderült a klinika fölött lakik... miért kell akkor már reggel 8-kor abban a ruhában lenni? Szóval akkor is magával volt lfoglalva... sajnos most is. Elkezdtek beszélgetni, majd rákérdezett fáj-e, mikor mondta, hogy nem, klrtem folytassák nyugodtan, mert elterelné a figyelmem, azt felelte neki koncentrálnia kell! A nővér többet törödött velem... Remélem az eredmény jó lesz!!!

Azért köszi, hogy nem előtte irtad le! És a jó szavakért is hálás vagyok!!!!

3244. gabicica1 (válaszként erre: 3225. - Vajdai)
2011. dec. 22. 21:03
aranyos vagy! Vigyazok a hajolgatással, de Te is tudod minden ilyenkor esik le: de legugolva veszem fel.
3243. tanti59 (válaszként erre: 3242. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 22. 19:46
Igen! Dr BALI
3242. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3241. - Tanti59)
2011. dec. 22. 19:37
Majd ötödszörre ott is marad!:)
3241. tanti59 (válaszként erre: 3228. - Hexilein72)
2011. dec. 22. 19:20
Köszi! a nyugtatást.Remélem nem szakad le,mert négyszer már felvarrták,a heg meg lehúzta.
3240. vajdai (válaszként erre: 3238. - Mongigi)
2011. dec. 22. 19:18
Nagyon szép lettél. Gratula.
3239. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3238. - Mongigi)
2011. dec. 22. 19:09

Micsoda forgalom van erre, sziaa!!

Gyönyörű lettél, a jobb szemeden még látszik a duzzanat, de a bal gyönyörű, neked alapból szép, formás szemecskéid vannak, ez a műtét csak kiemeli majd ezt!

Neked tartós sminked van ugye, mert a tapaszos képeken is látom, hogy ki vagy sminkelve, de most esett le, hogy ez vszeg tetovált, mert különben ejnye-bejnye!

Szép leszel, állapotfotók kötelezőek!:)

3238. Mongigi
2011. dec. 22. 19:01
sziasztok! Kiszedték ma a varratokat (1 hete műtöttek) , és ahhoz képest, hogy nekem mennyire be volt lilulva, meg dagadva, egész szép lett... Bár a jobb szemem alatt még mindig van duzzanat... És ott a heg sem a legszebb, de az orvos megnyugtatott, hogy szépen rendbe jön majd.... Hát remélem... Még két hét mig végleges nem lesz... Addig még jegelgetem, meg kenegetem a heget. És remélem, az új évet szép új táska nélküli szemekkel kezdem :)
3237. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3235. - Hexilein72)
2011. dec. 22. 18:53

Gabi súlyos pénzeket fizetett neki, amiért a legkevesebb a kedvesség, és a türelem.

Látod, Wittmann doki is rohanásban volt, a műtéten mégis nyugodtan, és kedvesen viselkedett, ez alap.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook