Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Kinevezzük dr Balinak. Én nem merek ilyeneket nézni.
Tanti neked sem kellene a műtéted előtt.
Gabi, szuuuper, hogy tul vagy rajta, nem baj, ne törödj a kek foltokkal, majd elmulnak azok, a lenyeg a vegeredmeny! En is jo kek vagyok, a fotokon nem is latszik, mennyire. A dagadas mintha menne le egy kicsit, ugy erzem.
Nagyon varom a fotodat, csak összehasonlitaskeppen :-)
Furcsallom, hogy a macskasitasba nem akart belemenni a dokineneid, de lehet, hogy neked nem is lett volna erre szükseged, nem mindenkinek kell, csak akinel a külsö szemzug lefele mutat. Az enyem elegge erösen sajnos (MULTIDÖBEN).
Tantikam, nekem is a csonthartyahoz varrta a W. a szalagocskat, ezt irtam ala a beleegyezö papiron. Es nem ereztem belöle semmit, ugyhogy nalad is minden o.k. lesz es nem erzel semmit es vegre szep leszel megint!!
Ildi, akkorat röhögtem, mert az en uram DETTOOOOOO!! Ha ronda, tisztarancos ven **csa - bocs - lennek, sztem neki ugy is jo lennek, nemtom, eszrevenne-e :-DDD
Most is epp jön haza az elöbb, kerdezi, mi van, hogy vagyok, mondom neki, hogy o.k., nem faj semmi, eeees kerdezem, hogy nezek ki, erre ö, hat jol. Ennyi :-D Naja, pasik...
Ezzel csak 1 fokkal lesz jobb!
Szép soha nem lesz,mivel ott a beültetés amit jó rondán varrtak be.(lehet vmi műtős segéd varrta)
Jaj de jó.
Gyors gyógyulást és te is sokat pihenj.
Nekem a felső nem volt annyira vészes vagy már elfelejtettem. Az alsó nagyobb gáz. Vigyázz te is a hajolgatással.
Imádlak benneteket.
Hexikém pihenj. Bár megértelek én sem tudtam ellenni. Unatkoztam és olyan jó volt kiírni mindent magamból. Az uramtól bármit kérdeztem ,csak annyi volt- javul. Rá sem nézett. Mondjuk neki jó lenne ha térdig lógna.
Csonthártyához varrják,ne lógjon,ne forduljon ki,meg szűnjön az entropium az alsó szemhéjon,mert log,ki van fordulva .
Most csak ennyi lesz,mert ettől romlik a látás s ronda.
A többire keresem a megfelelő dr.
Sziasztok!
Na én is ttúl vagyok rajta! Nagypn be voltam t..va. Kaptam fél xanaxot, de nem nagon éreztem a hatását. Az injekció kicsit kellemetlen volt, de a műtét nem fájt. a bal szememmel kezdte, akor még féltem, és feszült voltam. Most látszik is mert az csúnyán lekékült....mire hazaértem, Doktornő is feszült volt, mert éjjel be akartak tőrni hozzá miközben ő otthon volt.
Ja rákéreztem a macskásításra, azt mondta azt nem lehet most és ő nem is csinál olyant. Mivel nem akartam idegesiteni, nem feszegettem a témát.
A műtét nem volt rémes, de a szemem most az... remélem hamar lemegy a kékség róla. Napszemüvegre nem volt szükség, nem zavart a fény, a sofór elött meg nem szégyeltem, úgysem látom többet.
Ja és nekem nem adtak szemcseppet, ma kell csak jegelnem és magasan aludnom is.
Hexi örülök, hogy Te jól vagy!!! Gondoltam rád!
csináltam képet, majd megpróbálom feltenni. Elsőre nem sikerült, de jegelek egyet és újra próbálom.
A látásom sem teljesen tökéletes, mintha kiszáradna és szűrna is valami.
Engem nem úgy ragasztottak le mint titeket. Csak a szemem sarkában kívül és a homlokomra vezette ki a varrat végé, oda tett egy pici tapaszt. Állitólag igy jobb, mert könnyebben nyilik a szem.
Köszönöm a drukkolást!!!! Arik vagytok!
Áááá, nem sokkal rosszabb, csak ugye erzekenyebb a terület. Nekem az also belsö szemzugban volt a legroszabb, de kb. 5 mp-ig tart, ugyhogy ;-) Annyit sikitva is kibirunk, nem??
48-nak???? Sztem 38-nak SEM, max. 32-nek nez ki az Ildi szeme, ha egyaltalan...
Igen, sorry mindenki, ezentúl OFF ügyeket priviben nyomjuk, ígérjük, azt hiszem!:)
Ugye, Ildi szeme valami káprázatos!Hát nem 48-nak néz ki, az fix!
A korrekciód így zajlik majd, ezzel lehet korrigálni a problémádat, hogy meghúzzák a pillavázat?
Nem néztem vissza az 5. lépést, mert mára elég volt a vérből, és ezért durva látvány, de vissza fogom.
Ne izgulj, a lokális érzéstelenítés is ugyanolyan lesz, nem érzel semmit, lgbb is gondolom, mert elhiszem a csajoknak!:)
Tudoooom, de uncsizok... Tök szahaaaar, hogy nincs semmi normalis tennivalom, se hazimunka, se sport, se olvasas, semmi... A kepernyöt meg csak ugy felig-meddig nezem, ezert is ütök el egy csomo dolgot.
Az elöbb viszont bealudtam egy kicsit a jegeles alatt felig ülve, de aztan megjöttek a gyerköceim, aztan annyi volt a nyugimnak.
Hexikém!Nem jó ám első nap ennyit gépezni,tv nézni.
Pihentetni ,mert hamar kiszárad ,az meg nem jó a frissen műtőt szemnek.
De, örülök ilyen jól vagy.
Tanti ne felj, nem veszes a lokalis erzestelenites sem, en is rosszabbra szamitottam, aztan tenyleg milyen jok a tapasztalatok! Csak az erzestelenitö szurik kellemetlenek, de nem veszes.
MINDEN RENDBEN LESZ VELED!!!!!!
Megint itt :-)
Bocsi lanyok, hogy teleirjuk itt a topicot Balival együtt mindenfele off temaval ;-) De ugorjatok at egyszerüen...
Ildi, bakkkkkker, gyönyörüüüüüü a szemed!!!! Annyira szep lett, egyszerüen tökeletes!! Ugy megneznem a pofidat egeszben is, nem akarsz küldeni nekem egy fotot mailen?? :-)
Nekem az also tetko nem allna jol, mert visz. kicsi a szemem, de a tied csodaszep!
Megnéztem!Ez lesz nekem.
Huuuh--be vagyok tojva,eddig minden altatásban volt ,most lokálba.
Olyan a bal,mint az 5-ős képen.
Mondom katasztrofális volt. Nem lehetett már sminkelni. A kozmetikus csaj is azt mondta ,hogy nagyon szép munkát végzett. Amin a legjobban meglepődtem ,hogy azon csodálkozott ,hogy tökéletesen záródik a szemem.
Ha még a szarkalábaim is eltűnnek kiugrok a bőrömből.