Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

3416. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3412. - Gabicica1)
2011. dec. 27. 12:50
Na végre, lelepleződött a mű, örülök, hogy könnyen ment, ég és föld a régi és jelen állapot, visszanyertél jó pár évet, nagyon tetszik a szemed formája is, én a különbséget sem látom igazán, nekem alapból feltűnőbb, a jobb szemeden lévő nyíltabb heg sztem ugyanúgy fog gyógyulni, mint a többi rész, talán tovább tart majd. Szinte mindenki az írja, hogy a varrat végeinél, ahol kihúzzák a cérnát ott eleinte feltűnőbb a heg, és jobban kitüremkedik, de szépen lassan begyógyul majd, ne aggódj, most azért gyulladtabb, mert csak most került ki, és ahogy írtad, többször kellett nekiesni.
3415. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3406. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 27. 12:42
Hát, ami szép az szép, feltűnt nekik, hogy jól nézel ki, sztem ez az igazi eredmény, nem szúrja ki a szemüket a változás, de az igen, hogy mennyivel kisimultabb vagy, jejeje!
3414. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3405. - 5edbf6195d)
2011. dec. 27. 12:38

Szia, de jó, hogy jöttél!

Köszönjük a képet!

Atyaég, hihetetlenek vagytok, lassan már senkinek nem fogom elhinni az életkorát, mert egyszerűen megdöbbentő mennyivel fiatalabbnak néztek ki.

A te szemeidért korábban is rajongtam, mekkorák, te jó ég, gyönyörű vagy, gratula a pillogókhóz!

Neked a felsővel együtt macskásítottak is, én eddig úgy gondoltam, nálad is az alsó pillasort feszítette meg a dokinő, de ezek szerint lehet a felsőt, és az alsót is, külön-külön, érdekes!

Csodálatosak a szemeid, én lehet nem macskásítanék már rajta, de neked van vele tapasztalatod, így tudod mire számíthatsz!

3413. gabicica1
2011. dec. 27. 12:22
feltettem a képeket, a 2 számun látszik ami miatt aggódom...
3412. gabicica1
2011. dec. 27. 12:12

Sziasztok!

Hazaértem a varratszedésből, hát egy picit sem fájt, nem tudom mit rinyáltam tőle.

Viszont még nem találom egyformának a két szemem körül.... A jobb szemem sarkában van egy seb ami kicsit csúnyának tünik szerintem. Dr.nő először ott még a varrat egy db-ját is bennefelejtette, majd mikor szóltam kkivette és most ilyen lett. Remélem nem volt később meglátszani a helye.

Egyébként ma nagyon kedves volt a dr.nő és kérdeztem az arcfeltöltésről. Ő most egy francia terméket ajánlott (valószínüleg erről beszélhetett a múltkor is) amiben 3 ml van és az kerül 100 eft-ba. Kérdeztem mennyi az amennyit elhasznál belőle pl.nekem. Szerinte 3 ml kell, annyi mindenkinek elfogy. A termék neve "Perfectha derm" hallottatok róla? Kicsit később utánanézek a neten, hátha találok valamit róla.

A bankban szerencsére rajtam kívül nem volt senki, így nem volt nagyon ciki, csak az ügyintéző nézett sajnálkozó tekintettel. A napszeműveget nem tettem fel, közel parkoltam a bejárathoz és lehajtott fejjel közlekedtem. Mikor végeztem és beálltam egy MCdrive-ba (hogy ne kelljen a pultnál kérnem) hívtak a bankból, hogy ott felejtettem a személyim.... vissza kellett mennem....

Teszek fel fényképeket csak nagyon gáz az arcom, azt ne nézzétek. Allergiás vagyok a tejtermékre és tegnapelőtt megettem agy camanbert aminek fullra kijött az arcomon az eredménye... Szóval csak a szememet nézzétek. Szerintetek egyforma lesz? A job szemem sarkából el fog tünni az a kicsit felszakadt seb?

3411. 5edbf6195d (válaszként erre: 3409. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 27. 11:59

Enhye túlzás, Napraforgó, de egy nőtől bókot kapni az mindig elismerés, úgyhogy okoztál egy jó napot.

Az alsó én azért sem merném mert nagy szemem van és alsó műtétnél lefeleé " nyitnak " ezért nagy a rizikó, hogy a végén egy gombszemű moncsicsi lennék.

A macskásítás viszont fel tudja húzni egy kicsit az alsó régiót is.

Mondom, ami engem izgat és állítólag veszélytelen és teljesen megfiatalítja az arcot ( nem engedi lecsúszni a vázról 1,5-2 évig ) az a saját vér beinjekciózás.

3410. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3404. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 27. 11:53
Szerintem sem kell másik topic, amennyi szó esik itt más témáról, annyi simán belefér...,ég az én pogácsám is..DDDD
3409. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3407. - 5edbf6195d)
2011. dec. 27. 11:52
megy a pogi viki:))) Néztem a képedet... halál komolyan mondom, h 25 évesnek nézel ki. A szemed gyönyörű.... és felfelé ívelő, én nem macskásítanám tovább, mert tökéletesnek tűnik.... nagyon szép és természetes... gratulálok!!!! Az alsód tényleg teljesen rendben van...
3408. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3397. - Hexilein72)
2011. dec. 27. 11:49

hexikém hidd el, el fog múlni, ez 100% 9-edikére semmi sem lesz, vagy ha valami minimális marad is, az is csak olyan, ami alapozóval eltüntethető...

Ne Borzaskához hasonlítsd magad, nála sokkal drasztikusabb volt a beavatkozás, azért is szedték ki neki később a varratokat és ezért is szívódott fel később , te fiatalabb is vagy , emiatt is gyorsabban gyógyulsz.

Kicsit se aggódj!!!!

3407. 5edbf6195d (válaszként erre: 3406. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 27. 11:46
Küldhetnél nekem pogácsát, Te szépszemű !
3406. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3394. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 27. 11:43

Sziasztok!

Balikám, azért én még látom, de a karácsonyi rokonlátogatáskor senki sem látta a nyomát, csak mondták, hogy milyen kipihent kinézetem van, és h jól nézek ki:)))

Reggelente még picit vizenyős, ez nap közben változik. A heg egy-egy pontokon még néha bepirosodik, de nem nagyon, ott, ahol mélyebb a vágás, de ez sem feltűnő.

Külsőre változást nem látok, olyan, mint a múltkori képen, azért is nem raktam fel újat.

Most pihenem a karácsonyt... mindenhol csak enni kellett:))) ma kis pogácsát sütök.....

3405. 5edbf6195d (válaszként erre: 3404. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 27. 11:42

Sziasztok,

nem tűntem el, csak háttérban vagyok de nagyon örülök a folyamatosan szépülő régi és új csapattagoknak !Tettem fel egy új képet (dec.13 ) így a 43. születésnapom után. ( borzalmas még kimondani és leírni is )

A felső szemhéjplasztika életem legjobb döntése volt, az alsóra nálam nem lesz szükség, mivel nincs felesleges bőr.

Egy macskásítást viszont szeretnék jövőre, mert az is még feljebb húzza a szem sarkait.

Egyik ismerősöm megy januárban vámpír ( saját vér feltöltés az arcra ) kezelésre és ha neki sikerül, akkor az lesz a következő beavatkozás, amivel próbálom megállítani az időt.

Puszi mindenkinek,

B.

3404. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3401. - Borzoska3)
2011. dec. 27. 11:00
Igen, talán kuszább volna, ha indítanánk egy új topicot, arra senkinek nem volna ideje, hogy 2 vagy 3 fórumot kísérjen figyelemmel, az fárasztó volna, itt megy egy füst alatt mindent kivesézhetünk, és csak szívjuk magunkba az infót, mint a szivacs.
3403. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3399. - Bernike19)
2011. dec. 27. 10:47

A homlokplaszti akkor kivitelezhető, ha tényleg megereszkedett a bőr, hogy legyen mit kimetszeni.

A szemöldökemelés viszont az izmokkal machinál, attól kerül feljebb,ahhoz talán nincs is szükség erős megereszkedésre, de jó volna ha egyszer egy már tapasztalt "szemöldök-emelt" személy világosítana fel minket.

3402. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3396. - Abb21ff034)
2011. dec. 27. 10:41
Én reagálok:), de ugyanazt, mint a múltkor, demmi nevű fórumtársunk átesett már rajta, felvetted vele a kapcsolatot?
3401. Borzoska3 (válaszként erre: 3392. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 27. 09:53
szerintem jó így, ha a szemhéjplasztika körüli további szépészeti ügyeket is itt tárgyaljuk meg, mert nagyon hasznos lehet. A többi ilyen fórum láthatóan haldoklik, ide járunk többen - okosodni :)
3400. Borzoska3 (válaszként erre: 3397. - Hexilein72)
2011. dec. 27. 09:48

addig még 2 hét van hátra, sokat fogsz javulni!

A sebre magára nem szabad semmilyen krémet tenni, nekem szigorúan megtiltotta az orvosom. Magától meg fog gyógyulni.

A sárga foltjaim (szép élénk kikerics-sárga volt!) a pofacsonton és alatta voltak egészen az államig :)

Varratszedés után 2 héttel (nálam a negyedik hét) prémium kategóriás erősen fedő alapozóval tüntettem el (Chanel teint innocence krém kompakt)úgy, hogy azonos színűt vettem, mint a bőröm és csak a pofacsonttól lefele kentem fel, a szélét meg elsimítottam, hogy ne legyen feltűnő az átmenet. A pofacsont körüliek egyébként hamarabb eltűntek, a második-harmadik hét végére, az orcán és lejjebb az állon lévők hosszabb ideig kitartottak...

A sebre - varratra 1 hónapig semmilyen festék vagy alapozó nem kerülhet, mert beleég mint a tetoválás...

Majd írjad meg, milyen lettél ! Nagyon kíváncsi vagyok.

3399. Bernike19
2011. dec. 27. 09:46
Loral-ahogy elnézlek gyönyörű nő vagy és ami zavarhat az a szemöldököd magassága.Olvastam,hogy van homlok emelés a hajas fejbőrnél ejtenek vágásokat és veszik ki a felesleg bőrt,így az kifeszül és eltűnnek a ráncok és feljebb kerül a szemöldök.De van amikor közvetlen a szemöldök felett ejtenek vágást és csak azt húzzák feljebb.Így a felső szemhéjak bőre is kifeszül.Szerintem neked ez is elég lenne.
3398. Borzoska3 (válaszként erre: 3346. - Abb21ff034)
2011. dec. 27. 09:19

nekem nem volt, mert a sebész szerint nem kellett, a homlokommal - szemöldökömmel nem volt gond.

Ahogy nézem a képedet, szép magas homlokod van, és sima is, nincs azzal semmi probléma, nincs megereszkedve.

Ha jól értem, az nem tetszik neked, hogy a szemöldököd nem ott van, ahol Te szeretnéd.

Ezen szemöldök beültetéssel lehet segíteni, nézzél utána, csomó helyen foglalkoznak ezzel.

2011. dec. 27. 08:22

Sziasztok csajok!

Loral, en foglalkoztam ;-) Hsz 3396. Bar tudom, nem sokat segitettem, mert meg nem volt ilyen jellegü mütetem, de azert megis...

Mindjart indulunk varratszedesre, mar izgulok nagyon!! Aztan meg veszek feketenadalytö-kremet, mindenhpl ezt olvasom a lila foltjaimra. Mara nem sok valtozas van ez ügyben, ugy nezek ki tovabbra is, mint akit jol helybenhagytak... Sztem meg eltart egy darabig a felszivodas.

Ma nem is fogok talalkozni Wittmann dokival, az asszisztense szedi ki a varratokat, ö Pecsen van :-( Pedig lenne egy par kerdesem, de ,majd felhivom telefonon (mondta, hogy barmikor megtehetem).

Gabicica, drukkolok neked is, majd meselj!

Borzoska, köszike a beszamolot, jajj ettöl tartok en is, hogy nem mulnak el a foltjaim jan. 9-ig, akkor aztan mit csinalok?? :-(

2011. dec. 27. 08:11
Hsz 3391 tessék velem is foglalkozni:-DD puszi mindenkinek Kellemes Ünnepeket a szépszeműeknek,meg akik nem sokára azok lesznek.)
2011. dec. 27. 06:46

Hexi, Gabicica, ma lehull a lepel a szemekről, nagyon kíváncsi vagyok, bár Gabinál jobban lehet látni a végeredményt már most, de azért tapaszok nélkül az igazi!

Kellemetlenségmentes varratszedést!

3394. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3388. - Szédült-napraforgó)
2011. dec. 27. 06:44

Sziaaaaaa!!

Már hiányoztál nekünk, hogy van a szemed, nem lepődnék meg, ha még a heget sem találnád már!?

3393. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3386. - Borzoska3)
2011. dec. 27. 06:43
Borzoska, te istenkirálynő, nem tudok betelni a látványoddal!:)
3392. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3382. - Hexilein72)
2011. dec. 27. 06:42
Engem nem zavar, ha itt tárgyaljuk meg a többi kapcsolódó témát, ha más is így látja, esetleg a topic címét lehetne módosítani, nem tudom van e ilyen opció?!
3391. Borzoska3 (válaszként erre: 3390. - Gabicica1)
2011. dec. 26. 22:24
Tudod, elég necces a mai világban télvíz idején nagy sötét napszemüvegben bemenni egy a bankba - a minimum, hogy az érdeklődés középpontjába kerülhetsz :)
3390. gabicica1
2011. dec. 26. 20:49

Szia Hajnalka!

Nekem 22-én volt felső szemhéjplasztikám, én is nagyon féltem, utólag belátom kár volt. A bal szemem gondolom ezért is lett monoklisabb, biztosan jobban befeszültem, pedig ha őszinte vagyok, semmit sem éreztem a műtétből. Én is előre bevásároltam és elrendeztem itthon mindent az ünnepekre és egészen jan 2-ig csak a pihenés lesz számomra. A műtét utáni fájdalom semmi nem volt, nem is vettem elő a fáldalomcsillapítót. Nekem holnap 5.nap lesz a varratszedés, még attól kicsit tartok. Be kell még mennem a bankba is, nem tudom napszeművegbe menjek (akkaor hülyének néznek) vagy simán a dioptriás szeművegembe, akkor meg azt hiszik összevertek az ünepek alatt.... ma még látszanak a sárga foltok.

Hajni te mikorra tervezed a műtétet?

Köszi Hexi az infót, meg is néztem Wittmann doki honlapját. Tényleg jó az ár, csak nekem Mosonmagyaróvár nagyon messze van. Én Pest mellett lakom és dolgozó nő vagyok, egy gyerekkel, kevés szabadidővel....

Te is holnap mész varratszedésre Hexi? Kiváncsi vagyok Neked milyen lesz..

Szép estét mindenkinek!

3389. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3385. - Hajnalka2)
2011. dec. 26. 20:29
max 1 Algopyrines:))
3388. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3378. - Gabicica1)
2011. dec. 26. 20:27

persze, még friss a heg, vannak érzékenyebb pontok, ez természetes:))Ne aggódj, ahogy gyógyul elmúlik.. még nekem is érzékeny itt ott...

Borzaska! SZENZÁCIÓS LETTÉL....:))

hexikém, most látom, h te sem kaptál annyi tapaszt, mint én.... csak én néztem úgy ki, mint egy múmia:))

Remélem, jól teltek az ünnepek mindenkinél... Én halálra zabáltam magam... .))

3387. Borzoska3 (válaszként erre: 3381. - Hajnalka2)
2011. dec. 26. 19:28

nekem külön-külön csinálták és a műtét egyáltalán nem fájt, semmit nem éreztem. Az injekció nem kellemes, olyan mint a fogorvosnál, bőven túl lehet élni :)

A varratszedés nálam pont 2 hétre volt az alsónál, 2 hét szabit vettem ki, pár nap még nem ártott volna.

Az első héten elég vacakul néz ki az ember, én is előre bevásároltam, kitakarítottam csak pihengettem otthon. Nyáron egyszerűbb mert nagy napszemüvegben mentem emberek közé, az utcán senki nem látta. Mire melózni kellett mennem már majdnem rendben voltam, de azért még 2 hétig bent a cégnél 1 nagy méretű bifokális szemüvegben jártam - eltakart mindent. Bent nem tudták az ügyet - a műtét után 1 hónappal már semmi sem látszott, csak a táskátlan szemhéjak :)

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook