Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

3806. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3805. - Gabicica1)
2012. jan. 1. 16:58

LEHET, HOGY NEM EGYFORMÁN KELLETT kivenni... más volt az eltérés eredetileg is. Van, hogy pl az egyik szemnél kevesebbet vesznek ki, mint a másiknál.:))

AMÚGY BÚÉK mindenkinek!!

3805. gabicica1
2012. jan. 1. 14:49

Lenne egy kérdésem: a felső szemhéjatokon mindkettőn egyforma magasan és ívben van a két varrat helye? Nekem nem, sőt nem is hasónlít! Arra gondolok, hogy azért lehet, mert az amúgy nem egyforma formájú szememet így tudta korrigálni... mert most azok legalább hasónlóak.

Szerintetek? Vagy másnak egyforma az ív?

3804. Borzoska3 (válaszként erre: 3801. - Bernike19)
2012. jan. 1. 13:06
Biztosan írtam már :) de újra megnéztem a képedet, nagyon szép lettél !
3803. Borzoska3 (válaszként erre: 3801. - Bernike19)
2012. jan. 1. 13:03

csak azért írom le, hogy aki most tervezi a műtétet, számítson erre is.

Nem vagyunk egyformák ezért nem is gyógyulunk egyformán. Engem megnézett a sebészem és kijelentette, hogy egyszerre NEM csinálja meg és pont. Nem azért mert így többet lehet elkérni (ugyanannyit fizettem, mintha egyszerre csinálta volna) hanem azért, mert Ő a szakember, ezer ilyen műtétet csinált és látja, hogy a gyógyulás miatt nekem így jobb. Ez persze dupla időbe, szabadságba kerül.

Anélkül hogy orvos lennék :) úgy gondolom, hogy ha a seb kétszer akkora, akkor a szervezetnek is sokkal több energiáját köti le a gyógyulás - ami emiatt esetleg picit lassabb is lehet.

3802. Borzoska3 (válaszként erre: 3796. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 12:50

még nincs 2 hete, hogy Téged műtöttek és az alsó tényleg sokkal komolyabb beavatkozás, mint a felső és a gyógyulása is sokkal tovább tart.

A kitüremkedés oka valószínűleg az lehet, hogy az izomszálakat megfeszítették és azok most keresik-szokják az új helyüket és folyamatosan rögzülnek az új pozícióban.

Nekem is a csonthártyához új helyre rögzítették az alsó izomszálakat, emiatt eleinte picit érzéketlen is volt.

Amitől kimondatlanul is félsz: hidd el,biztosan nem történt hiba az operáció közben, mert akkor az alsó szemhéjad nem feküdne fel olyan szépen a szemgolyóra, hanem lógna vagy törött lenne az íve stb. Semmi ilyesmi nincs nálad! Hamarosan rendbe fogsz jönni, csak ki kell várni :)

A saját megnyugtatásod érdekében menjél el egy másik orvoshoz és nézessed meg - abból baj nem lehet.

3801. Bernike19 (válaszként erre: 3796. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 12:48
Tudod nálam is egyszerre történt a beavatkozás alul,fölül még júniusban.Jeleztem is,hogy én nehéz napokat éltem át a nyár közepéig,ha nem tovább,de engem sem szabad alapul venni úgy ahogyan Szédültnapraforgót,mert ő meg egy kész csoda.Ha nem látom nem hiszem az én tapasztalataim alapján.Nekem már a felső egész jó állapotban volt,de az alsó!!! Reggelenkén amikor felkeltem nem bírtam kinyitni rendesen a szemem úgy fájt csak izommozgásra is.Jó bevizesedve amikor az kicsit tűnt el akkor meg az ottani terület tiszta ránc volt,de ez már a könnyebb időszakban volt.Amikor megkeményedve alul tiszta hepe-hupa volt az egész és még hetek múlva is a balszemem körül szivárványt látszott,fasorban sem volt a két szemem kinézetre,totál el voltam keseredve.Valójában augusztus végén kezdtem sminkelni és akkor már szép volt,de még mindig felraktam a fényresötétedő szemüvegem.Három hónanál már oké,de vizesedett a bal szemem alja reggelre azután meg ott volt a ránc.Szóval csak annyit,hogy engem is mindig nyugtatott az orvos,türelem és így gyógyulok,de engem ez akkor nem nyugtatott meg.Képedet látva az enyém rondább volt és fájdalmas hónapokig.Én is tapogattam,hol mi a csodák vannak a bőr alatt.Ezért írtam,hogy még egyszer én együtt nem csináltatom,mert nem vagyok rá olyan jó alany mint Szédültnaprafogó.Most januárban megyek fél éves kontrollra felteszem majd a képet és látszik,hogy már egész más mint három hónaposan(még mindig néha érzek húzó érzést,de talán most már megtalálja a szemem a végleges formáját is:-) Fel a fejjel írtam az éjszaka minden rendbe lesz,volt ez másnál is még rosszabb is.
3800. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3794. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 12:15
Soha ne fogd vissza magad, írd le bátran, ezért van a fórum, ide csak az jár, akit érdekel!
3799. vajdai (válaszként erre: 3794. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 11:58

Dehogy mész az idegeinkre.:))) Ma én ráérek . Figyi nekem is érzéketlen volt ,sőt még egy kicsit most is az és ha nyomkodom akkor is még mindig érzem ,hogy érzékeny. Gondolj bele ,hogy ott hozzányúltak a csonthártyához is. Láttad nekem milyen volt a szemem csücske.?? Majdnem elájultam.

Gondoltam ha ez így marad emberek közé se megyek. Én is folyton azért rinyáltam. Pedig Kovács dr mondta ,hogy az majd szépen kisimul.

Nem tudom ki írta a fórumon először de az alsó egy műtét. !!! A felső csak egy kis beavatkozás ahoz képest.

Nekem előre felhívta a doki a figyelmem ,hogy 2 hónap minimum a gyógyulása ,de inkább több.

Én nagyon bízok benne ,hogy semmi gond nem lesz. Nem lehet érted:))

3798. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3796. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 11:50
Ha megnyugtat én nem tartom rossz ötletnek, hogy felkeress egy dokit a héten, hiszen a lelki nyugalmad a legfontosabb!
3797. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3794. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 11:48
Persze, hogy megértelek, én is el lennék ám keseredve, mert az ember, ha nem lát javulást, sőt, akkor könnyen a legrosszabbra gondol, hiszen nincs mi meggyőzze, de azért bizakodni kell.
3796. hexilein72 (válaszként erre: 3794. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 11:47
De nalam ez nem hiszem, hogy gyulladas lenne, mert az fajna is, nekem meg ez nem faj, söööt, inkabb olyan erzeketlen egy picit. En ugy gondolom, hogy valami miatt kitüremkedett inkabb :-(
3795. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3791. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 11:44
Miért ne mehetne vissza, ha az izmokat körülvevő szövetek duzzadtak, vagy maguk az izomrostok gyulladnak be, vissza is húzódhatnak, ha helyreáll a rend, nem? Gondolj arra, amikor bedurran sport közben egy izom, azt is érzed, hogy olyan merevvé, feltűnőbbé válik.
3794. hexilein72 (válaszként erre: 3790. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 1. 11:37

Szijja Balika, egyszerre irtunk...

Tudom, nem tehetek mast, mint hogy varok most, de megörjit ez a varakozas, aztan jobb meg nem lesz semmi. Ma reggel, dagadtan ugye az alvastol, SZÖRNYÜ ronda volt :-(((((

Na nem nyavalygok, mar nektek is tuti az idegeitekre megyek...

Megyek fözni, nalunk mar csak leves van meg tegnapelöttröl, valamit imporvizalnom kell a melyfagyasztobol.

3793. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3788. - Vajdai)
2012. jan. 1. 11:37

Ne aggódj,így ismeretlenül is halálos nyugalommal feküdnék Kovács doki kezei alá, nálad már bőven van hitele, csak erre gondolj!

Ha jobban érzed magad tőle, akkor nem kidobott pénz, mert mi értelme volna az életnek, ha nem az, hogy próbáld élvezni!

Kedden minden energiámat Sopron felé összpontosítom majd!

3792. tanti59 (válaszként erre: 3788. - Vajdai)
2012. jan. 1. 11:35
Még mindig jobb mint(szerintem)bagó+pia
2012. jan. 1. 11:34

Csajocaim, KÖSZÖNÖM, nem tudom elegszer leirni, mennyire halas vagyok nektek minden jo szoert! :-))))))))) Es hogy mennyire aranyosak vagytok (ide most raknek egy csomo szivecskes smiley-t, de itt nincs ilyesmi).

Ugy el vagyok keseredve, hogy nem megy minden siman, es esküszöm es varnek meg akarmennyit, ha tudnam, hogy a vegen tenyleg szep lesz minden, de szerintem nem fog elmulni a "hurka", ez nem olyan, ami csak ugy magatol elmulik. Tuti az izomrostok vegei lognak ki, tapintasra olyan, es ez nem szivodik fel magatol. Mar bögtem is egy sort reggel...

Ildi, neked meg annyira szoritok holnaputanra, hogy el se hiszed, masra se fogok gondolni egesz nap!!! Mikorr kezdödik?

Gabicica, sztem igy a kepeid alapjan nalad SEMMIT nem fognak eszrevenni kivülallok, csak hogy gyönyörü nyilt lett a tekinteted! A hegre teszel egy kis alapozot, nem is latszik szinte semmi! A felsö miatt en sem aggodnek, most mar en is tudom, amit irtak itt a lanyok: a felsö plasztika tenyleg sokkal komplikaciomentesebb.

Tantikam, jah, a foltok azert halvanyodnak am es en is borzaszto feher es vekony börü vagyok, legalabbis ami a szemkörnyeket illeti. Azok miatt nem is aggodom, mert valamikor csak elmulnak majd.

Azert ha kapok idöpontot jövö hetre (vagy akar kesöbbre), akkor megyek konzira masik dokihoz, mert kivancsi vagyok masok velemenyere is. Itt Au-ban az elsö konzi altalaban ingyenes vagy nem kerül sokba, ugyhogy sokat nem veszitek vele es hallani szeretnem, mas mit gondol, mielött megint kes ala kell feküdnöm :-((( Mert sztem az lesz belöle sajnos.

2012. jan. 1. 11:32

BUÉK evribodi!

Hexikém, tényleg ne aggódj, mindenki másképpen gyógyul, őszintén biztos vagyok benne, hogy nem lesz semmi gond. Ne feledd, hogy az alsó érdekesebb műtét, mint a felső, és mindenkinél mást érint, pl. eddig kizárólag az izmokkal csak nálad szórakoztak, így másnál talán ezért nem történt semmi az izmok környékén, így feldagadni sem volt minek. Számomra teljesen logikusan hangzik, hogy miért türemkedik ki, és szinte biztosra veszem, hogy vissza fog húzódni, amint az alatta lévő állomány megnyugszik.

Én W. dokit sem bántanám(persze a varratszedéssel én sem értek egyet), hiszen még nem ismerhetjük az eredményt, és ahogy írtad, nem tudhatta, hogy veled mi van, hiszen csak most szóltál neki, és tudja mit miért tesz, így ha az elküldött kép, vagy a leírás alapján lenne okod félelemre, korábban látni kívánt volna!

3789. Borzoska3
2012. jan. 1. 11:04

Jó reggelt mindenkinek és BUÉK !

már megittam az első kávét de nagyon álmos vagyok.... 3-ig dúlt a harc a környéken, akkora rakétákkal lőttek hogy néha az egész égbolt kipirosodott és nagyon nagyot durrant. És nem egyszerre lőtték ki a muníciót, hanem mire éppen elaludtam volna - jött a következő. Ma én sem főzök, van lencse - meg kell alapozni az idei szépészeti kezelések költségeit :)

3788. vajdai (válaszként erre: 3785. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 10:42

Jó reggelt mindenkinek !!

Henikém ne futkos most máshova. Menj vissza W. legelőbb.

Azért azzal vigasztallak ,hogy az én szemem is tud ám még csodákat produkálni. Például éjszaka úgy bepirosodott az alja mintha be lenne gyulladva.

Kedden megyek úgyis majd ezekre rákérdezek.

Most ébredtem ,főznöm nem kell van egy csomó maradék egy kis maradék rendrakás és ma egész nap henyélek.

Ráérek ma. Holnap dolgozom és kedden megyek LÉZERRE!! Úristen ideér. Be vagyok sza***-a

Lányok mondjátok ,hogy nem vagyok hülye ,hogy pénzért folyamatos szenvedést veszek magamnak.

3787. gabicica1 (válaszként erre: 3785. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 10:31

BUÉK Mindenkinek!

Hexi még az én szemem sem tökéletes... tudom ez nem vigasztal, de reggelente nekem is kicsit ödémás még. A jobb szemem belső sarkában még mindig ott vana mini borsó, bár a mérete csökken, kívül pedig lassan de biztosan javul a varrat vége. Én azt hiszem, még nem szabad aggódnunk... Ne gondold, hogy én nem nézem óránként a változást? Dehogynem, sőt talán sűrübben! Főleg, hogy én holnap már dolgozom és olyan helyen ahol rengeteg ember fordul meg, sőt az asztalom előtt áll és várakozik... mivel én ülök, ő simán látja a szemem felülről, míg én dolgozom... Ugyhogy lenne miért aggódnom! Ráadásul ezek nem idegen emberek, hanem kollégák....

Irigyellek, hogy Te még gyógyulgathatsz otthon!!!

Ne keseregj, van még idő és szép legyel!!!! Türelem!!!

3786. tanti59 (válaszként erre: 3785. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 10:10

Szerintem még sokat fog változni.Várd meg mit mond W(szerintem)mivel olyan friss ,a másik sem tud még mást mondani,csak pénzt dobsz ki.

Ne vegyél alapul mást,minden ki másképpen gyógyul.

Pl:én is fehér bőrű vagyok kb 3 hét mire a kékülés elmúlik.

Szerintem még ödémásak,iszol eleget?

3785. hexilein72 (válaszként erre: 3784. - Tanti59)
2012. jan. 1. 09:52

Szia Tanti, jo reggelt mindenkinek!!

Elöször is B U É K !!!!! :-)

Köszi az erdeklödes, gilinyo sajnos valtozatlanul megvan, meg most a masik szemem alja sem tetszik, az meg rancos. De ha mar a gilinyo nem lenne, boldogabb lennek... A felsö szemhejaim tenyleg szepen sikerültek mindkettö, de az alsok sajnos nem... Reggel, felkeles utan, amikor kicsit meg duzzadtabb az egesz, akkor nagyon rondak. Azon gondolkoztam reggel, hogy ha kapok idöpontot itt Becsben valami jo nevü plaszt. sebesznel, elmegyek a heten es megmutatom öket, kivancsi vagyok egy masodik velemenyre, mit mond ra.

3784. tanti59 (válaszként erre: 3781. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 09:23

Hogy vagy?

Gilinyok?

3783. tanti59
2012. jan. 1. 09:21
Jó reggelt!szép napot,szebb,jobb,boldogabb új évet mindenkinek.
3782. Bernike19
2011. dec. 31. 19:26

Most,hogy mindenki elment bulizni,"egy legény van csak talpon a határban :-)",bár minden energiámat a gyógyulókra fordítom,akik gyönyörűek lesznek,mert nincs ott semmi baj,lassan,de biztosan eltűnik aminek el kell tűnnie!!!

A kis különleges jóindulatú csapatnak pedig: B.Ú.É.K. (JÖVŐRE ÚJRA UGYAN ITT) Bernike19

3781. hexilein72 (válaszként erre: 3779. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 31. 16:29

A futas miatt irigyellek, en mar 1,5 hete nem voltam es hianyzik bizony...

Igen, pont ugy dudorodik, mint a szemet körülvevö izmok. Csak az a kerdes, hogy visszamennek-e a helyükre es mi nyomja ki öket...

Na huss-huss, tenyleg el kell keszülnöm, mert aZuramnak meg mar csak a kabatjat kell felvennie es keszen all, en meg meg sminkelhetek (a lila foltokat, amugy mast nem fogok)...

3780. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3776. - Hexilein72)
2011. dec. 31. 16:22
Kben most, hogy mondod, tényleg pont úgy dudorodik a szemednél, mint ahogyan a szemet körülvevő izmok körbeveszik a szemgolyót, nézd majd meg egy képen, nagyon érdekes. Inkább örülj neki, hogy újabb érdekes információval szolgáltattál dr. Balinak praxisa kezdetén!:)
3779. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3773. - Hexilein72)
2011. dec. 31. 16:17

Nálam ma kb. 10 km futás van betervezve, és szívem szerint egy jó nagy alvás, de erre nem sok esélyt látok!:)

Na, pl. Bécsben szívesen korzóznék, az jó muri lehet!

BUÉK drága Hexikém, 2012-ben nincs megállás a Miss Ausztria címig!

3778. hexilein72 (válaszként erre: 3775. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 31. 16:13
Es egyebkent meg te is egy arany-draga vagy, aki mindannyiunkat csak biztat es vigasztal es megnyugtat! Szoval nagy-nagy KÖSZIIIII jar neked is :-)))
3777. hexilein72 (válaszként erre: 3775. - 5e1c4ed8ef)
2011. dec. 31. 16:12

Igen, egyetertek, Ildi egy cukorfalat :-)

Es az is igaz, hogy W doc sem zarkozott el egy pillanatig sem, hamarosan hivott az sms utan- Nem tudhatta, hogy itt "tiprodom", inkabb az en hibam volt, hogy nem mar tegnap jelentkeztem nala...

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook