Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Hexikém!
Már hogy fárasztana minket az aggodalmad, azért van a fórum, hogy megoszd velünk, mert minket érdekel, és látod, ahogy Mongigi-nek is írtam, így lgbb kiderülhet, hogy más is átéli e ugyanezt!
Sztem nincs okod félelemre, számomra megnyugtató, hogy megkérdezte vajon a hegvonalat követi e a dudor, és igen volt a válasz, így azért tudhat vmit, bárhogy is alakult eddig, azért rutinja van benne, ha komolynak tartaná a problémát, előbb berendelt volna!
Közben megnéztem a hurkád, és azt látom, hogy egy az egyben megegyezik a Mongigi féle dudorral, szóval nem lesz itt semmi baj, csupán még szebb leszel!
Ugyan ezt csináltam én is... A családom már kivolt tőlem :D :D semmi mást nem kérdeztem, csak, h szerintetek milyen, kisebb lett, el fog múlni?? :) Szerintem termlszetes, hogy aggódunk, és tényleg ezért irtam le, hogy megnyugodjál picit... Nekem sem mondtak mást, csak hogy jegeljem, de azt sem szabad túlzásba vinni, mert akkor égési sérülést okozhatsz, az pedig nem túl jó.. Én napi két-háromszor 15 percet szoktam jegelni, bár már nem tartom be ennyire pontosan...
nagyon szivesen, örülök, hogy tudtam segiteni! puszillak :)
Szia!
Már hiányoltunk, aggódtunk minden rendben van -e.
A képek alapján gyönyörűen kúszik vissza a duzzanat, a bal szemed szinte tökéletes, és a jobb is követi majd, szép vagy!
Látjátok milyen hasznos, hogy leírjátok a nyűgeiteket, mert így kiderül, hogy ugyanazzal kínlódhat más is, és ahelyett, hogy elkeseredne, inkább megnyugtató, ha más is ugyanazt éli meg, mert akkor nem lehet nagy a baj!!!!
Mongi, kösziiii, nem is hiszed el, mennyire megnyugtattal!!! Föleg, hogy irod, hogy a tied mar szivodik fel!! De jooooooooo, ugy örülök neki :-)
Mar egesz nap (meg tegnap is, meg tegnapelött...) tisztara megöritettem aZuramat, fel oranketn kerdezgettem, hogy ö mit gondol, nagyon roda-e, mennyire latszik stb. stb, mar tiszta ideg tölem, de most tenyleg megnyugodtam egy kicsit, ha nalad is elmulofelben van a döööög dudor, akkor van remeny nekem is :-)))
Neked mondott valamit a doki, hgy mit csinalj vele? Nekem W azt mondta, hogy jegeljem neha, ha jol esik neki.
Kösziiiiii meg egyszer :-)))
Marta, szia!
En ugy gondolom, hogy kellene latszani az eredmenynek! Szemöldökemelesben ugyan nincs szemelyes tapasztalatom, de ha valamit megemeltek, akkor annak egyböl kell latszania, nem?
Szemhejplasztikad melyik volt? Valszeg csak also, ha a szemöldöködet amugy is emeltek, vagy volt felsö is? A szemöldökemeleshez melyik metszest alkalmaztak?
Kicsit szamolj be reszletesebben, esetleg tegyel kepeket, aztan megszakertjük (vannak itt mar nagyon gyakorlott lanyok is).
Van időd leírnád,részletesen hogyan csinálták?ki.
Nem volt 1 leányálom--bővebben?kérhetem?,mert lehet nekem is lesz.
Bocsiiii, a Borzoskat kihagytam, de ereztem, hgy hianyzik valaki!!!
Ugyhogy BORZOSKANAK KÜLÖN es ezert DUPLAN BUÉK!!!!!!!!
Lanykak, meg egyszer:
Bali, Ildi (Vajdai), Loral, Tanti, Szedült-Napraforgo, Gabicica, Mongigi, Gabci, Bluebell
MINDENKINEK nagyon szepen köszönöm a biztato, nyugtato szavakat, imadlak benneteket igy ismeretlenül is es mar igy is rengeteget segitettetek!
Kivanok mindennyiotoknak bekes, boldog Uj Évet es csak a legszebbet, legjobbat! :-)
Mi most elhuzunk egyet Becsbe körülnezni a szeilveszteri zsibvasarba, de par ora mulva jövünk haza, buli nem lesz!
Szoval BUÉK!!!!!!!!!
Van mit neki. A varratszedésed sem tetszett már nekem ,és bocsi de úgy felhúztam magam ezen az egész hozzáálláson ,hogy előbb a férjemnek meséltem erre kérdi mit kiabálok. Mondom én hülye már vagyok.
Nehogy már nyúl vigye a vadászpuskát.
Pusza és nyugi. Kibírod 6.-ig,mert én biztos nem bírnám ki.
Puszi draga, es tudom, hogy uigazad van es alapbol en sem vagyok am ilyen "beszari", de most ,megis bizonytalan voltam. De aztan latod, csak küldtem neki sms-t es vissza is hivott, tenyleg rendes am, foglalkozott velem, nem akart lerazni. Mondjuk jobban örültem volna, ha korabban mehetek (4-etöl van a klinikan, elötte Pecsen van), de jol van, ezt a hetet meg kibirom, addig talan javul is a helyzet. Aztan meglatjuk, mit mond.
Á, benzinpenzt nem akarok, lenyeg, hogy fogad es megprobalja megoldani a problemamat.
Ildikem, en is imaaaadlak :-))))))
Tenyleg sajnalom, hogy nem mehettem a te dokkeredhez (elöbb irtam, mi miatt, nem adott volna a szemeszem papirt), pedig nagyon szimpatikus tenyleg!!
Na majd lehet, hogy a lezerre, ahhoz nem kell szemesz papir ;-) Csak mar muljon el a kukacom.... Egyebkent most epp kicsit visszavonult, de reggel meg total kint volt. Es tenyleg olyan kemeny kicsit, mint ahogy Mondi is irta az övet... Jajj boooocsanat mindenkitöl, hogy mar megint ezen kattogok, de most mar tenyleg befejezem.
MINDENKINEK BUÉK!!!!!!!!!
Még annyi és részemről a téma lezárva.Te nem egy szivességet kértél ,hanem vettél magadnak egy szolgáltatást az Ő magánklinikáján, kőkemény áron.
Ebből él és nem hiszem ,hogy jó reklám neki az ha nem vagy elégedett.
Ha mondjuk ma nem lenne internetszolgáltatás telefonálnál a szolgáltatónak??
Biztos vagyok a válaszodban ,hogy igen.
Ha eltörne a kézujjad mennél vele dokihoz? Ez is igen. Pedig nekik is szilveszter van.
Most még holnap is ezen totózol.
Sajnos nem tudlak megnyugtatni ,mert nekem ilyen nem volt. Volt itt már elcseszett műtét okulj belőle. Talán elutazni is eltudsz. A benzinpénzt meg kérd el tőle valami grátiszba. Mondjuk egy feltöltés.
Saját a klinikája akkor nyitja ki az ajtaját mikor akarja. Tudom ,hogy a sarkon van a klinika egy sárga épület.. M1 -n nem távolság Móvár.
Ha nem ma mész akkor a jövő héten. Utazás és költség ugyanannyi.
Ne gondolkodj hanem cselekedj!!
Pusza és drukk
Azert, mert Kovacs dr. papirt akart arrol a szemorvosomtol, hogy a mütettöl tuti nem gyullad be a szemem (neha begyullad es ezt megemlitettem neki, pedig ennek köze nincs a szemplasztikahoz, de nem adott volna a szemeszem ilyen igazolast, mert ezzel atvallalna magara a rizikot). Pedig K. nagyon szimpatikus volt tenyleg, mentem is volna hozza szivesen, föleg Ildi szep eredmenye utan meg meg jobban.
Na majd a lezerre lehet, hozza megyek :-)
Mongi, uuuugy örülök, hogy irtal!! Nem, mert neked is gondod van, csak mert igy nem vagyok egyedül az enyemmel, mert sztem az enyem is ilyen!! Most hogy felraktad az uj kepet, hasonlonak latom az en probimat is, csak nekem nemcsak oldalt van a dudor, hanem a szemem alatti vagas alatt egy vonalban, a vagas vonalat követve (ja kepzeljetek, ahogy magyarazom a Wittmannak telcsin a problemat, egyszer csak rakerdez, hogy ugye a vagas vonalat követi a dudor? - hat csak neztem, mert tenyleg követi).
Es neked erre azt mondta a dokker, hogy el fog tünni? De MIKOR?? Es neked mit mondott, mi az?
Amugy meg total helyes csaj vagy es szep lett a szemed is!!
2 perc ,rávett 1 pillantást:csak jan 6 az eszem áll meg.
Nem tdom ,kérdeztem -e miért nem Kovácshoz mentél?
Nos, irtam sms-t W docnak es küldtem kepet is, ami viszont nem ment at, de az sms igen es egy ora mulva visszahivott. Total rendes volt, mondta, hogy meseljem el, miröl van szo. Elmeseltem. Azt mondta, hogy tuti nem keloid (ezt eddig is tudtuk), hanem szerinte izom, aminek kidudorodik a vege, vagyis az izoomkötegek vege, valszeg azert, mert az alatta levö resz meg dagadt es/vagy ödemas es kinyomja. Kerte, hogy küldjem el a kepeket mailen, ezt most megtettem. Csinaltam meg egy hunyorgatosat, na azon tenyleg nagyon latszik. Ha összehuzom a szemem, akkor elöjön a hurka. Felteszem ezt a kepet is nektek, nezzetek meg.
Ja es jan. 6-an mehetek hozza, elötte müteni fog minden nap, de 6-an megyek.
Ja es azt tabacsolta meg, hogy ne nyomkerasszam es ne masszirozzam, hanem max. jegeljem neha, ha ugy erzem, hogy nem kellemetlen neki, attol hamarabb megnyugszik a szövet.
Igazad van.A munkahelyen is szol a főnök,ha vmi nem jó.
Csak mert orvos! ez is 1 szolgáltatás,ami nem 2 forintba került.
Légy üdvözölve!
Mit értesz azon, hogy nem látsz változást? Ugyanúgy lóg a szemhéjad, és a szemöldököd sem érzed, hogy magasabban lenne?
Nem tudom, ált. már varratszedés után látható a változás, hiszen, ha kikerül a felesleg, az szemmel látható, a gyógyulási folyamat alatt alakul, finomodik az eredmény, de azért a változás már ilyenkor szembetűnő kellene legyen.
Én úgy tudom, hogy a szemöldökemelés után, mivel a végleges helyénél ált. magasabbra emelik, eleinte túl mesterkéltnek, mogorvának látják magukat a páciensek, de az szépen visszavándorol a megfelelő helyre. Viszont ez is látványos, így nem értem a helyzeted. Esetleg egy előtte- utána fotót feltehetnél a szemedről, hogy véleményezzük!
Remélem minden a vártnak megfelelően alakul majd!
:)
Különben igazad van, az nem pofátlanság, ha egy kifizetett szolgáltatásért elvárod az elégedettség érzését, de vhogy hozzá lettünk szoktatva, hogy mindenki mindenért húzza a száját, ha kinyilvánítod véleményedet, így megtanultunk inkább beletörődni mindenbe, pedig nem kellene!
Nem ide tartozik ,de megegyeztünk ,hogy egy-egy másik téma belefér. Én tegnap a friss szemtetkómon láttam változást. Azonnal hívtam a kozmetikust.
Megnyugtatott és mondta ,ha nem változik garanciába mehetek vissza.
Egy percig nem hezitáltam rajt. És minden mással így vagyok. Ha a mester munkája nem tetszik azonnal visszarendelem.
Engem a Kovács doki másnap felhívott ,hogy minden rendben van-e és azt mondta bármi van éjjel -nappal hívhatom.
Egyszer hívtam fel ,mikor a ragacsaim leestek ,azonnal megnyugtatott.
Szerintem ez alap.
Ezzel No comment és nekem ez a drW nem éppen a szívem csücske lett.
Hívd ne gondolkodj már rajta.Sz**i bele ,hogy szilveszter van.
Ő sem nagyon gondolkodott mikor magasabb árat mondott ,akkor sem mikor megváraztatott.
Ennyi!!!
Én már biztos 5000 ezerszer felhívtam volna és nem totóznék ennyit.Itt senki nem plasztikai sebész ,mindenki a maga munkáját elemezze.
Amúgy imádlak és gyönyörű vagy.!!!
Részemről a téma lezárva!
Mint írtam több plasztikai sebész+bőrgyógyász elmondta mitől van.
ENNYI-TÉMÁT LEZÁROM!
3789 +adalék info:
keloid keletkezhet fertőzés esetén is.
De nem célom,hogy vitatkozzak.
Jobbulást.
"Ilyen van nálam. . . pirosas sejt . . . . ez a jó magyarázat.
(válasz Loral 3770. hozzászólására)Tanti"
"3770. Loral 2011-12-30 20:42
Vannak kimondottan keloidos gyógyulásra hajlamos emberek (tehát minden brutál keloiddal gyógyul) és van olyan , hogy elvileg nem hajlamos, de mégis megtörténik. "
Ne neked legyen ciki!
Szerintem felhívhatott volna ,minden rendben van-e.