Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

3836. vali51 (válaszként erre: 3835. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 1. 19:55
Itt vagyok lányok!
3835. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3834. - Vajdai)
2012. jan. 1. 19:53
vali a szemhéjplasztika résszel megvolt elégedve teljesen, neki is alsó felső volt.
3834. vajdai (válaszként erre: 3830. - Abb21ff034)
2012. jan. 1. 19:50

Hát én is egyetértek ezzel a szuper anyaggal.

Én még előtte le akartam beszélni róla Hexit ,sőt Kovács dr sem látott a szemén akkora tragédiát.

Nézd meg Borzoska eredetijét ott milyen tökéletes munkát végzett drJ.

Nagyon szurkolok Hexikém ,biztos minden Ok lesz.

Volt itt tavaly egy nő drW.-nél operáltatott. Neki is volt valami baja vele. Ha jól emlékszem Botoxal nem volt megelégedve. Vali néven jelentkezett be.

Hexi nézd meg a tavalyi HSZ-t. Neki is Ő műtötte az alsó és felsőjét a száját is töltötte és volt nála ez a botox ügy. De úgy emlékszem ,hogy aztán kijavította neki. Ennyi mindent már nem bírok megjegyezni ,de valami volt.

3833. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3832. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 1. 18:57

kukacmentes....:)Ha valaki csak ezeket a HSZ-eket olvassa, azt gondolhatja rossz helyen jár...:))

De tény, Hexiért szorít most a mi kis közösségünk!

2012. jan. 1. 18:50
addigra már foltmentes leszel az tuti.... aztán reméljük, h szépen, lassan kukacmentes is:))
2012. jan. 1. 18:41

Ja tenyleg csajok, csak hogy pozitivat is irjak es ne csak nyavalyogjak itt...

A kek foltjaim hatarozottan szepen mulnak, majd holnap csinalok fotot :-) Ha rateszek egy erösebb alapozot, akkor mar szinte nem is latszanak, ugyhogy jövö hetföig, amikor mennem kell dolgozni, mar biztos szalonkepes leszek :-)

3830. abb21ff034 (válaszként erre: 3828. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 1. 18:37
Ebben egyetértek,hisz szuper "alapanyagot" kapott. A többiben varratostul mindenestül sajnos nem...
3829. abb21ff034 (válaszként erre: 3827. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 1. 18:36

Persze megértem! Senkit nem zavar a mini szarkalábam,csak engem.Detto.

De mit csináljak ha sajnálom a pillangóidat,hogy "bántani akarod" őket:-)

3828. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3826. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 18:28
Igazából a doki addig, amíg nem hívtad nem is tudott a problémádról, és végig készséges volt, így az én bizalmam felé még megvan, és még mindig remélem, hogy Hexike lesz munkásságának egyik gyöngyszeme!:)
3827. 5e1c4ed8ef (válaszként erre: 3825. - Abb21ff034)
2012. jan. 1. 18:18
Köszönöm, de ez csupán egy fénykép, torzítja a valóságot, pl. a zöld szemeim tökéletesen kéknek látszódnak. Ha egyszer lesz időm-kedvem csinálok egy olyan képet, ahol a felemelem a bőrfelesleget, és akkor látszik, hogy van mit kimetszeni, de nem szeretném sajnáltatni magam, tudom, hogy egyáltalán nem vészes a helyzet, viszont engem rettentően zavar.
3826. hexilein72 (válaszként erre: 3824. - Abb21ff034)
2012. jan. 1. 18:10

Ááááá, nem vagyok am elnezö, meg egyaltalan, MASKOR, mas helyzetekben sokkal-sokkal hatarozottabb vagyok (nemtom, most mi ütött belem ;-))... Csak most valahogy olyan kiszolgaltatott az ember lanya, hogy nem tehet aktivan semmit...

Es kösziiiiiike a bokot, nagyon draaaaga vagy, igen, zöööööd bosziszemem van, de utaltam gyerekkoromban ;-) Most mar szeretem :-)

Pussssz!

Bali draga, neked is nagy-nagy pusssz!

Nagyon remelem, hogy ugazatok lesz es jora fordul minden!

3825. abb21ff034 (válaszként erre: 3823. - 5e1c4ed8ef)
2012. jan. 1. 18:08
Bali neked meg annyira cukik a szemeid,hogy szinte nekem fáj,hogy bele akarsz vágatni:)
3824. abb21ff034 (válaszként erre: 3819. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 18:01
Hexikém édes hogy ilyen türelmes és megbocsájtó vagy. Az,hogy "hajlandó volt" telefonon kommunikálni...ez egész egyszerűen KÖTELESSÉGE.Nem akarom tovább boncolgatni engem egy érdekel,hogy meggyógyulsz és gyönyörű leszel!Amúgy is csoda szép világos zöld szemeid vannak,és ez csak még szebb lesz.Ez a legfontosabb.
2012. jan. 1. 17:54

Heximanó!

Nem lesz itt semmi gond, 6.-ra talán már vissza is húzódik a zsivány, én vhogy egyáltalán nem aggódom, olyan természetesnek veszem, hogy minden rendben lesz veled!

3822. hexilein72 (válaszként erre: 3820. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 1. 17:51

Egyebkent ez a folytonos kenyszerpihi es no-sport is total lök meg egyet a depimen lefele... Eddig hozza voltam szokva a jo kis endorfinokhoz szinte napi szinten (hetente egy pihenönapot szoktam tartani mozgasügyileg), most meg mar 1,5 hete megy a tespedes. Meg jo, hogy legalabb hizni nem hiztam, kiveve karacsonykor egy kilot ;-) Az is persze megvan meg, dehat majd lemegy...

Tenyleg Borzoska, te meg fogyizol, ugye? Ment mar le valami?

3821. hexilein72 (válaszként erre: 3818. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 1. 17:46

Tudom, persze, es adok is Loral velemenyere, nem is keveset :-)

Lehet, en itelem meg rosszul W-t...

Na, megyek jegelni, mar megtettem ma 2x es utana mintha tenyleg jobb lenne, de sajnos csak rövid ideig.

2012. jan. 1. 17:40
ne is hexikém, most biztosítanod kell a nyugodt gyógyulást... csak kíméletesen mindent. Én is örök nyüzsgő vagyok, de még mindig visszafogom magam...)))
3819. hexilein72 (válaszként erre: 3815. - Abb21ff034)
2012. jan. 1. 17:38

Majd kivi vagyok, mit mond, ha latta a dolgot live-ban ;-) Ha akkor is nyugodt marad, akkor elhiszem, hogy meg meggyogyulhat a dolog, ha ideges lesz, na akkor baj van...

Persze a reputacio szamit, de van paciense eleg, folyton müt...

Sport: nem csinalok semmi megeröltetöt, gondoltam, a 2 hetet nagyjabol betartom. Ma szerettem volna egyet nordic walkingolni (az tulkepp csak gyos seta), de esett az esö. Stepperen se voltam meg, futasrol nem is beszelve...

3818. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3817. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 17:37
Hexikém, Loral orvos, így Ő teljesen tisztában van azzal, hogy mi az, ami szigorúan orvosi hatáskör, és mi az, amit másra is rá leget bízni.
3817. hexilein72 (válaszként erre: 3812. - Abb21ff034)
2012. jan. 1. 17:33

Loral draga, miert latod öt (W dr.) ennyire kritikusan? Holott egyböl reagalt, amikor küldtem neki az sms-t, hivott egyböl. O.k., a varratszedest megejthette volna maga is es az nem tul jol sült el, de vegülis attol nem lett bajom. En nem gondolom, hogy nem foglalkozik eleget a pacienseivel, csak en hezitaltam ennyit. Meg valszeg ugy gondolja, hogy nem sürgös az esetem es ugysem tud perpill tenni, ezert nem rendelt vissza meg korabbra (de mar igy is egy hettel korabban megyek hozza, 13.-a helyett 6.-an).

Szoval en nem latom azert ennyire szuigoruan a dolgot. Ami persze nem azt jelenti, hogy vedeni akarom, meg hat nagyon-nagyon remelem, hogy tenyleg jo munkat vegzett es minden o.k. lesz vegül....

2012. jan. 1. 17:32
A sportot is hagynám még, mert azzal is a fejedben lévő erekben nő a nyomás,így a kis szemhéj erekben is és nem biztos, h ez jó.... maradj nyugton a popsikádon még egy picit...))
3815. abb21ff034 (válaszként erre: 3811. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 17:31
Hexikém kérlek ne gondolj a legrosszabbra! Nem lesz semmi baj,látod a dokid -ha szeretjük ha nem- sem mondott mást. Pedig csak aggódna ha gond lenne,hisz a reputációja minden orvosnak fontos.
3814. szédült-napraforgó (válaszként erre: 3811. - Hexilein72)
2012. jan. 1. 17:30
hexikém a korrekció is 1 év múlva lehet csak, de én egészen biztos vagyok benne, h nem lesz rá szükség...:))
3813. hexilein72 (válaszként erre: 3808. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 1. 17:29

Teged is imadlak am :-))) Csak meg nem lattam, hogy itt vagy...

De neked mar olyan szeeeeeep, kivülallokent nem lehet semmit eszrevenni.

Persze, az normalis, ha reggel dagadtabbak a szemek, tudom en, de nekem felemasan dagadt, es a bal nap közben is hurkas...

3812. abb21ff034 (válaszként erre: 3810. - Szédült-napraforgó)
2012. jan. 1. 17:28
Jaaj ezen most nagyon nevetek. Bocsánat Hexi nagyon drukkolunk neked és érzem nem lesz baj,de dr W hozzáállása (még ha jó sebész is) egyszerűen közröhej no és kritikán aluli. És komolyan kérlek,hogy tedd szóvá,hogy te távolítottad el a varratokat.Tudod hogy hányan nem merték volna megtenni?!Bátor voltál! Hogy lehet egy klienst ilyen helyzetbe hozni...csak dörmögök itt magamban.
2012. jan. 1. 17:25

Ildi, Bali, Bernike, Borzoska, KÖSZÖNÖM SZEPEN, imadlak benneteket!!!!!! Annyira rendi csajszik vagytok, hihetetlen!!!!! De tenyleg nem akarok az idegeitekre menni, ezert most nem is jöttem essig, de most nem birtam tovabb ;-)

Bernike, olyan megnyugtato, amiket irsz!! Föleg, hogy neked is hepe-hupas volt es rancos is. Nekem most az egyik oldal, a gilisztas, na az hepe-hupas, a masik meg rancos, komolyan elkeseritö. Most mintha a giliszta is vastagabb lenne. Bakker, ha tudnam, hogy ez valamikor tenyleg meggyogyul, akkor nem rinyalnek itt, hanem varnek türelemmel, de ugy felek, hogy ilyen marad es akkor megint megyek müteni, az biztos, mert igy nem tudom elfogadni magamat :-( Bernike, neked a hepe-hupa milyen tapintasu volt? Nekem detto ugyanez van, hogy a felsövel semmi gondom, az also meg annyira felemas es ronda mindkettö most, elkeseritö...

Ildikem, persze hogy emlexem, hogy gyürött volt a szemed sarka, de neked olyan szepe elmult! Emlexel, kb. mennyi idöbe tellett?

Borzoska, IGEN, pont ez an, amitöl felek, hogy vagy rosszul csinalt valamit a doki, vagy lehet, hogy az en szervezetem reagal rosszul es hibasan gyogyul vagy mitommen es igy maradok rondan...

A felsö szemhejakkal nekem semmi gondom, azok tökeletesek lettek, tenyl Teljesen egyformak (pedig az egyik jobban logott), szep a heg, most szep nyilt a tekintetem. Csak elrontja az öszkepet az also :-(((

Amugy meg most összeszedtem magam romjaimbol ;-) es ugy döntöttem, hogy varok 6-aig türelmesen, aztan meglatom, mit mond W, aztan meg adok magamnak egy kis idöt gyogyulgatni, de ha ilyen marad, akkor mütet megint. Hat remelem, nem lesz ra szükseg...

2012. jan. 1. 17:23
:)) nos igen, lehetne egy szép fénymásolt használati utasítása, rajzokkal illusztrálva: "VILLÁM TANFOLYAM AMATŐR VARRATSZEDŐKNEK- avagy, miért csináltatnád mással,megy az egyedül is" -címmel.))
3809. abb21ff034 (válaszként erre: 3747. - Vajdai)
2012. jan. 1. 17:14

Sajnos teljes mértékben egyet kell hogy értsek...bár ezt korábban is írtam...Valóban nem szívességet tett,hanem kőkemény pénzért nyújtott szolgáltatást.Vélhetően az eredmény tökéletes lesz,de ez nem mentesíti a hanyag hozzáállása felől.És ugyanezt tenném mint te. Felhívnám,ha kell többször is.(és halkan megjegyezném mindemellett,hogy a varratszedést előtte gyakoroltassa a pácienseivel,ha már neki nincs kedve megtenni és bűbáj Csillu bent felejt egyet kettőt:))

Hexi nyugi de hogy dr W a nappali krémemet sem kenhetné fel az tuti.

2012. jan. 1. 17:09

HEXIKÉM LÉCCI NE IDEGESKEDJ!!!! Annyira frissen műtött vagy még... Hidd el, h az van, hogy az izom alatt van még gyulladás, tudod a belső dolgok lassabban gyógyulnak. Engem 2 héttel korábban műtöttek, de még nekem is megvan a keményedés ugyanúgy, mint neked, csak már valamivel kisebb... ezért sem aggódom így, mint te...

Amikor azt mondják, hogy 2-3 hó a teljes gyógyulás. akkor teljesen egyértelmű, hogy nem a külső hegekre, lila foltokra értik.... mert hiszen láthatjátok, hogy ezek hetek alatt szinte láthatatlanok. Én még mindig szemcseppezek, hogy a másik oldalról is segítsem a gyógyulást.A jobb szememnél a csomócskánál még nekem is érzéketlen picit a szemhéj, ott, ahol macskásítás során felhúzták . Nekem is ugyanott van, mint, ahogy a dokid mondta.

A szemem nekem is dagadtabb reggel, de az mindenkinek dagadtabb, egy még gyógyuló szemhéjnál meg főleg az.... Én valahogy nem idegeskedem emiatt.... majd ha megyek hat hetesre, akkor megkonzultálom, ha addigra még meglesz...

6-án már okosabb leszel, szerintem a dokid is látott már ilyet nem egyet, azért tudta, h miről van szó. Gondolom, h ez az alsó szemhéjműtétnél fordulhat elő. Nézd meg, itt kapásból hármunknak van ilyen.... :))) Nyuginahhhhhh:))))

3807. Borzoska3 (válaszként erre: 3805. - Gabicica1)
2012. jan. 1. 16:58
megnéztem az akkori képeimet: sem az ív sem a varrat szempillától számított távolsága nem volt azonos. A varrat egy régi ráncban futott, ami nálam (sem) volt egyforma a 2 szemnél. Már nem emlékszem melyikből, de az egyikből többet is kellett kivenni.

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook