Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok!
Esetleg itt valakinek csinált Németh Tamás felső szemhéjplasztikát?
Mi Ciprusra megyünk és Athénba októberben, még akkor ott jó idő van, lehet fürödni a tengerben :)
megnapoztatom a szemhéjamat :)
jó utat a téli nyaralóknak és jó helyválasztást aki még címet keres :)
írtam pár hónapja hogy kíváncsi leszek a nyári napfényre hogyan fog reagálni a szemhéjam, barnul e a vágás!? 15 faktoros fényvédőt használtam, nem mondanám hogy barnult a vágás vonala
de mivel telnek a hónapok szépen halványul magától, alig látszik, ha valakinek mutatom nem is érti milyen vágást magyarázok :-D
Madeira régi nagy álmom, írd majd meg, milyen volt. Mi, azt hiszem, végül Egyiptomba megyünk decemberben.
Az állatokra egy szomszéd vigyáz.
Gyertek velünk:) Lehet, hogy Portugáliába (Madeira)megyünk, ha találok vkit, aki az állatokra vigyáz.
Köszönöm a bókot, bár úgy lenne ahogy mongyakend:))
Ha jó helyet találsz nyaralásra, azért ird meg légyszi, hátha változtatok a programon:)
Ki felügyel a ti állataitokra, ha elmentek vhova?
:)) A barátnöd már nagyon tervezi az utat:)
Valószinü, hogy novemberben 10 napra mi is lelépünk, kicsit felmelegedni. Habár a kandalló mellett is lehet már melegednünk, mert tegnap hoztak fát.
Ott bizony!
De csak akkor, ha magam szántából megyek és nem mások küldenek.....
...a melegebb éghajlatra! :D
Szia Iluska!
Csak a szándék éledezik, még semmi konkrétum.
Cumuska tényleg bombázó! Simán elmenne a lánya nővérének...
vagy hugának :-)
Ilcsike, hová mégy a télen? Mi is télen tudunk csak nyaralni menni, de még keresem a legjobb helyet.
Bombázó:), "enyhén" túlzás :)
Már megint a melegebb éghajlaton jár a fejed?????:)
.....az enyém is.
Még hogy szerencséd volt?
Egyszerűen jó volt az 'alapanyag'!
Bombázó lettél Cumuskám!
Ahogy hallom, --- mert látni nem láttalak, a bulidra nem tudtam elmenni sajnos.
Inkább le tudnék lépni télen, de akkor inkább a szabadságomat melegebb éghajlaton töltöm, ha úgy adódik. :)
szia Cumus! én is úgy tudom, hogy 80 alul is, felül is...
lehet épp akkor emelt árat, amikor AncsyGSX-R műtötte... az a lényeg, hogy 100%-osan elégedett vagy... Mivel alul vékonyabb a bőr, mint felül így elképzelhető gyorsabb regenerálódás... viszont pici "baki" is elegendő ahhoz hogy ne zárjon vissza, ezért mondják bonyolultabbnak.
Szia! Én a botoxot a varrás után kaptam a 4. nap, a varrat még bent volt
minden okés volt :)
varratszedéskor is jó a botox, doktornő pontosan tudja hogy mikor és hogyan adja neked :)
bízz benne ! arany keze van! olyan finoman fogja adni a szurit hogy meg sem érzed, nincs miért izgulnod
szurkolok neked a felső varráshoz! gondolunk aznap rád a fórumtársakkal :)