Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Miert kellene elotte botox?
Sziasztok! Vegre raszantam magam es oktober 6-an megyek BB-hez felsore. Erdeklodnek van e itt esetleg valaki, akinek szuksege volt botoxra elotte? Ugyanis nekem BB szerint kell es attol jobban felek mint a mutettol 😕
Köszi a válaszokat csajok!
Szia Iby!
Igaza van Ildikónak, de szerintem nem is lenne orvos, aki ezt együtt vállalná. Annyira közel vannak egymáshoz, fizikai képtelenségnek tűnik.
Nekem egyszerre volt alsó és felső 2013.decemberben (BB). Elégedett vagyok, a szemem alól eltűntek a táskák és a ráncok is, szép sima lett a szemem alatt a bőr, sokkal nyitottabb lett a tekintetem, örülök, hogy megcsináltattam. :-)
Szerintem az orvos megmondja, hogy ajánlja-e az alsót, vagy még várj vele.
Szia Iby! szerintem külön kellene megcsináltatni, először az orrodat fül-orr gégésszel, utána a szemedet szemésszel, két külön szakterület én így gondolom, a fórumokon amit olvastam sok sok tapasztalat alapján írom ezt
Szia! Nekem is BB csinálta a felsőt és az alsót is :)
a felső csodákat tett velem, nagyon elégedett lettem az eredménnyel! a varratszedés utáni sminkkelés tökéletesen demonstrálta az eredményt
az alsó varrás után nekem minden ránc eltűnt! egy sem maradt, a keringés azóta sokkal jobban működik, nem volt egy reggel sem ödéma azóta a szemem alatt, őrült nagy dolognak tartom ( már 9 hónapja )
Sziasztok. Nekem felső szemhéj műtétem volt kicsit több mint egy éve, BB csinálta, elégedett vagyok. Az lenne a kérdésem, szerintetek alsó szemhéj műtétet van értelme ránc csökkentés céljából megcsinaltatni?!mármint hogy lehet e ezzel ráncokat is onnan eltűntetni,vagy ez csak a logosabb bőr korrigálható ezzel?! Ahogy mosolygok, nagyon csúnya alul már, pedig a korom még nem indokolja ezt.
Hatvanezer az alsó, a felső 80 ezer forint. Ha azóta nem emelt, mióta enyém műtött :)
Sziasztok!
Volt valaki mostanában alsón BB-nél? mennyi az ára?
Sziasztok!
Szerintetek orr műtétet lehetséges együtt végezni alsó szemhéj műtéttel?
Vagy kizárólag csak külön-külön lehet őket plasztikázni?
Jó volna egy kalap alatt letudni az egészet.
Tettem fel képet, sajnos.
Baranyában légy óvatos...
Én sem akartam sokat utazni, aztán mégis 4x kellett korrekcióra mennem Bp-re.
Szia! Ezen a linken megtalálod Veronika bejegyzését
[link]
Mindenkinek, aki érdeklődik ajánlom MVeronika "BB és TT"" címmel írt nyilvános naplóját.
Üdvözlök mindenkit!
Orvosok és árak után érdeklődnék ill arról hogy találok e TB- s dokit.
Elsődlegesen Baranyában csak utána Bp....előre is köszönöm.
Sziasztok!
Elfelejtettem ki írt naplót TT és BB-ről, mert abban ha jól emlékszem azok a nevek is szerepelnek akiket ők műtöttek.
Igazából tudni szeretném, hogy TT kiket műtött. Csak két név jut eszembe, de azok korrekciós műtétek voltak. Szóval akkor kié is az a napló? :)
Sziasztok érdeklődnék,felső szemplasztikára ajánlana valaki orvost. jühet privátban is és az ár is érdekellne.nagyon köszönöm a segitseget
....hát még én, hogy örülök:))
Szerintem már most kezdd el a fazekazást, hogy jövő hétre jó meleg legyen. Hűvösek az éjszakák, nehogy aztán megfázzunk... :D :D
àgi neked elötte is gyönyörüek voltak a szemeid !!
Szia! tökéletes a szemed! gyönyörű lett!
na meg ha sminkes fotót is teszel ki, azt nagyon megköszönjük :)
légyszi mond meg a doktornőnek hogy pusziljuk! és üdvözli mindenki a fórumról :)
Üdv Mindenkinek! Csütörtökön megyek 7. heti kontrollra BB doktornőhöz. Felraktam egy friss előtte-utána képet, tényleg nagyon örülök hogy nem húztam tovább a dolgot és belevágtam. A nyár annyira nem kedvező most nekem, igencsak kerülöm a napot a friss heg miatt, szóval nyaralás nem volt, de remélem majd jövőre bepótolom :-)
hideg viz jó a cellultiszra, abból meg van böven ...nem kell melegitened Cumuskám ..már alig v´rom hogy lássalak benneteket :))
:))Remélem nem a fazékban kell melegitenem a medence vizét?
persze hogy vissza !!! fürdöruciban fogunk megörülni :DD
Miért is nem csodálkozom!!!!!