Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Én is voltam a Borosnal,normalis ő is, de itt annyian írtak a BB-t, h inkabb hozzá megyek.
Mutet utani 3. Nap... Viszket. Nagyon. Alig varom, hogy holnap levehessem a ragtapaszt. Besargult egy kicsit a szemem alatt, de igazan nem veszes. Remelem mar tul vagyok a nehezen es tobb elszinezodes nem lesz 😊
Én "TT-s" vagyok :-)
Igaz, nekem nem plasztikát, hanem az elrontott szemhéjplasztikám korrekcióját végezte. Ez nehezebb feladat, mint szűz szemmel dolgozni. Csak a legjobbakat tudom róla mondani. Mind szakmailag, mind emberileg 5*.
Bizonyos értelemben én vagyok TT ügyben a legtapasztaltabb, mert 4x műtött. Nem azért, mert ő volt ügyetlen, hanem ennyi kellett, hogy egy sintér munkáját rendbehozza.
Ne aggódj a műtét miatt. A doktor úr határozott, nyugodt kisugárzású, 100%-ban rajtad a figyelme, amikor veled foglalkozik. Nagyon jó humorú, ha te is az vagy csupa móka, játék és kacagás lesz a műtéted ;)
Hali, új vagyok még. Én 6-án voltam BB dr-nőnél. 14-én műt. :/)
Egy kis olvasnivaló
[link]
A felhasználók sokan naplót írnak, azokban vannak a képek. Akié titkos, oda koportasss be.
A műtéttől meg ne félj , semmit nem fogsz érezni.
TT nem csak egyszerű plasztikákat csinál, hanem korrekcióban is nagyon jó. Ritka az ilyen orvos, hidd el.
Jó kezekben leszel,ne félj,,arany keze van
Engem BB mütött, de TT-rö is sok jót hallottam és nagyon jó áron dolgozik.
Koszonom a valaszt Neked is!! Kivancsi leszek milyen lesz szombaton, amikor leveszem a ragtapaszt 😊
Kopogtattam a naplodba.. beengednel?
Köszönöm a megnyugtató válaszodat, probálom a képeket megnézni, de mivel új vagyok még nehezen megy nem nagyon tudom, hogyan kell. már egy párat láttam, nem is az utána lévő dolgoktól félek, hanem magától a műtéttől, attól, hogy nem ismerem a dokit sem, meg legtöbbetek inkább a BB doktornőt választotta, jó lenne ha olyan is olvasná kérésemet akit a TT doktor úr műtött meg.
Sziasztok! Új vagyok itt a fórumon. Felső szemhéjplasztikára készülök és keresem a megfelelő szakembert. Két orvoson dilemmázom: az egyik Boros doki, akinél korábban jártam konzultáción és azt mondta az én esetemben nem lenne túl látványos a műtét mivel nem szimpla szemhéjlógásról van szó, hanem eleve mélyenülő a szemem. Nem beszélt rá, igaz le sem a műtétről :(
A másik orvosról (BB) itt olvastam a fórumon, őt sajnos még nem sikerült elérnem. Nála kb. mennyi a várakozási idő?
Az lenne a kérdésem, hogy van közöttetek olyan akinek szintén 'mélyenülő' szeme van és belevágott a műtétbe?
Nem olyan vészes az injekció. Én nagyon szarul bírom az ilyesmit, és hát nem fogok neked hazudni: nem kellemes a szuri, de tökre kibírható azért.
Timeh,
ez a normális :) Sajnos az a lila püffedés, ami most a felső szemhéjadon gyülekezik, szépen "csúszik" majd lefele a következő pár napban, és hát a szemed alja nem fog jól kinézni még vagy egy hétig. De egy hét múlva a lilaság-kékség már elkezd oszlani, zöld lesz, aztán sárga, és apránként felszívódik. Szerencsésebbeknek egy hét múlva már nincs színes monoklija, kevésbé szerencséseknek kb. két hétbe is beletelik, mire feloszlik.
Hát ez ilyen sajnos. Türelem, sok pihenés, aztán smink és még néhány nap további türelem. De meglátod, hogy megéri :)
Szia Andi! én is így voltam mint cumus :) az első szurit érezni, de vékony a tű és kis adag , nem mondanám fájdalomnak, utána már semmit nem fogsz érezni! végig csukva lesz a szemed, ez szuper dolog szerintem
Mütét elött az injekciót kicsit éreztem, de nem fájt. Mütét közben viszont nem érzel fájdalmat, söt nekem nagyon kellemesen telt el, mert ccak BB finom kezeit éreztem. Csendesen elbeszélgettünk mütét közben és gyorsan elmúlott az idö.
Sziasztok,
műtét alatt lehet érezni valamit ?vagy abszolút de semmit?Injekcióra gondolok..:/
Szia Judit!
Az egyik legjobb dokit választottad, aggodalomra semmi ok!
Azt ajánlom nézegesd meg a képeinket a naplókban, így láthatod kb. mi vár rád. Két egyforma eset nincsen, és nem is lehet előre megjósolni, te meddig leszel piros, lila, sárga, ödémás, stb...
Fó a nyugalom és a türelem. :)
Koszonom! Kaptam egy kremet amivel majd a ragtapasz leszedese utan kell kenni. Feketenadalyto kremet kerdeztem de azt mondta nem kell, hideg zseles szemmaszkot tettem meg ra parszor ...
Teljesen normális ez az állapot. Nekem legalább 10 napig liláskék volt a szemem alatt , a felsö mütét után.
Szia Timeh! teljesen jó a fotó, így kell kinézni műtét utáni napon, holnap lehet még színesebb a szemed körül a bőröd, de ne aggódj, ez ezzel jár és egy kis ödémával, pihenj még, próbálj meg kényelmesen félülő helyzetben lenni, ma ez a program :)
nyugodtan írj itt a fórumon ha van még kérdésed
Sziasztok! Tegnap megtortent a mutet BB-nel. Toltottem fel kepet. Megneznetek, hogy a mai allapot mennyire tunik normalisnak? Nagy banatomra a szemem alatt is kezd lilulni 😕
Sziasztok Judit vagyok teljesen új tag itt nálatok. Napok óta olvasgatom hozzászólásaitokat a szemhéjplasztikával kapcsolatban. Én is a műtétre készülök nov.30-ra van időpontom TT-hoz. "Kicsit" félek a műtéttől és az orvost sem ismerem túlságosan, nekem a szemész doktornőm ajánlotta őt. A sok hozzászólásban látom, hogy többen BB doktornőt választottátok a műtéthez. Kérlek benneteket, vagyis azokat akiket TT doktor műtött írja le nekem milyen volt a műtét nála, a gyógyulás és stb. egy kis bátorításra lenne szükségem. Előre is megköszönöm nekik!! Üdv. mindenkinek
Félreérthető voltam, bocsi! Nem köröm lézer. Úgy értettem, hogy egy kört kell még tennem ez ügyben.
Tudom ,hogy nem ide tartozik de ez a köröm lézer nagyon érdekel. Ha tudsz róla bővebbet írni ,kérlek tedd meg privátba ,tudom nem erre a fórumra tartozik. Köszönöm és mindenkitől bocsi :)
A hifu tényleg csak egy töredék másodpercre fáj. Csak a lövés pillanatában. Utána semmi.
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen leszel gyógyultan, nekem is van még egy köröm lézer ügyben.
Igen, de nem injekcióval hanem valamilyen krémmel, vagy géllel. Ott nem is fájt csak a vége felé. A külső szemzugban is látott valamit arra is ráment a lézerrel, de az már nem volt kellemes. Azt mondta fájdalomra kb ennyi vagy még ennyi sem a HIFU. Hát én azt 40 percig vagy tovább nem bírnám ki :(
Én kérdeztem, hogy ugye nem daganat és erre azt mondta BB , hogy tulajdonképpen ezt is annak lehet tekinteni. Jól leégette és azt hiszem még kapargatta is, mert mélyen volt. Remélem nem jön ki újra.
Egyik oldalon a műtéti hegvonalba nőtt egy kis pattanásnyi dudor. Most kis kráter lett a helyén :)