Szemhéjplasztika (beszélgetés)
CSajszik!
Bocsi, szabin voltam...net nélkül,,,,,pótolom a jeleket, kapottakért + köszi!!!
Szia Melinda! nagyon jók az új fotók az adatlapodon :)
olyan nyugodt vagy és boldog! :)
nagyon jó lett ,gratulálok :D gyors gyógyulást és sok képet kérünk!!!Ne törődj vele ki mit mond és gondol ,az a lényeg ,hogy te nem bántad meg. Én is sokat sunnyogtam ,csak a közvetlen környezetem tudta.
Kata jelentkeztem ,beengedsz ?
meg van a szemöldök tetkóm csajok !!! tettem lképet s kicsit boldogtalan vagyok :(((
Sajnos az átlag környezet ilyen, elutasítanak mindeféle szépészeti beavatkozát. Ebben szerintem a média a bűnös, mert naponta tolják az emberek képébe az extrém eseteket. Sokan vannak, akik csak itt találnak megértőkre.
Hát azt nem mondanám, hogy nincs szín... a bal szemhéjam teljesen piros,a jobb csak egy kicsit; szóval lesz bizony szép kék-lila szemhéj pár nap múlva...remélem 1 hét alatt lemegy, mennem kell vissza dolgozni. Nem tudom Nektek milyen a tapasztalat a környezettel-barátokkal...Engem konkrétan mindenki hülyének néz; a szüleim nem álltak velem szóba; a barátaim ordibáltak és kiakadtak amikor megtudták hogy mire készülök :-( ... Mintha én lennék az antikrisztus. Nem gondoltam volna hogy 2015-ben ilyen elutasító a környezet bármilyen arcot érintő plasztikával kapcsolatban :-( Szóval nem reklámozom senkinek hogy mit csináltattam...
Szia Ágika!
Üdv, és jó szépülést :) Megnéztem a képeket, előtte is szép voltál, ezután még szebb leszel, méghozzá úgy látom, hogy nagyon gyorsan :) Szerintem be se fogsz lilulni, vagy csak alig. Ami elég szerencsés fejleménynek mondható.
Tudósíts a továbbiakban is!
megnéztem megint jól a képeidet :)
szerencsés vagy, egy nap után nincs szín és duzzanat az alsó szemhéjadnál
még a mai nap és túl leszel a nehezén, holnaptól minden könnyebb lesz :)
a szemüveges fotón lehet egy picit észrevenni a bal szemeden a plusz bőrt, de csak azért mert felhívtad rá a figyelmet
Szép nagy fölső szemhéjad van! jól lehet sminkelni :)
tényleg hihetetlen hogy milyen sok bőr lett a berajzolásnal, szeretem ezeket a fotókat, nekem sajnos nincs meg
Én is köszöntelek a fórumon! jó hallani hogy örülsz és elégedett vagy :)
jó pihenést neked és gyors gyógyulást!
pont most hívott egy kedves barátnőm hogy túl van az alsó varráson!
:-) Nem értem miért töltötte fel fordítva, de meg sem tudom forgatni hogy jó legyen :-) Igen amikor bementem a műtétre, még azt beszéltük, hogy ezt talán mégse műtsük (azért is mondtam le állandóan az időpontokat, mert kisminkelve nem zavar, de reggel naggggyon). Azt beszéltük, hogy berajzolja hogy mennyit kellene kivágni és utána eldöntöm... Hááát ahogy megláttam a berajzolt mennyiséget, már vetkőztem is a kis műtő ruhába... nem bántam meg, már most látni hogy milyen sima lett... a heg miatt aggódtam nagyon...de a műtős hölgy aki segített megmutatta az ő szemét: BB műtötte egy hete, a varratok még bent voltak...SEMMI nyoma nem volt, alig láttam benne a varrat két végét...gyönyörű volt neki. Csak reménykedni tudok hogy nekem is ilyen szép lesz a vágás!
Szia új BB lány!
Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokat kell kimetszeni, a kiindulási képből ítélve... látszik is a szakértelmem...:)
Minden esetre üdv a klubban, pár napig kuksolj otthon, lilulj kedvedre, aztán ki a szabadba mint egy kis pillangó a szép új nagyra nyílt szemeiddel :)
A fotók miatt ne izgulj:)
Van egy kedves ismerősünk-nicsak, pont alattad írt hozzászólást- ő is állandóan forgatja a képeit, nekünk meg kiállítja a nyakizmaink..-at :)
Üdvözlök Mindekit! Én tegnap estem át felsőszemhéjplasztikán, BB műtött engem is. Már 3 időpontot mondtam le, de nagyon türelmes és kedves volt minden alkalommal. Hát a műtét miatt valóban nem kellett volna ennyit izgulnom, semmi kellemetlenség/fájdalom nem volt! Az utólsó pár randim fájdalmasabb volt ennél :-D Megpróbálok felrakni pár képet, bár elég béna vagyok...
Le vagytok Ti ejtve kedves lányok:)))) !!!! (kori és Jutka) Azt hittem már elfelejtettétek, hogy mit igértem. A tantinak szólt a válasz és annak már irtam. Sajnos nem jött el a Zsuzsa , igy nem találkoztam vele. Viszont azt tudom, hogy feljelentette a közlegényt.
:)))Te kis nyuszifül:) . Még vmi hasonló jó ötlet???
Holnap pontosan elmesélem, mert valószinü jön a Zsuzsa is tetováltatni(a félremütött lány).
Hívd meg őket egy talponállóba... :).
Nem tom', amilyen ügyes vagyok, az enyémek még hátat is fordítanának. Vagy az élüket lehetne látni. Próba, cseresznye!
a fájdalomcsillapító tabletta nem biztos, hogy erre jó, inkább fej-fogfájásra,mensire, nekem a HIFU-nál sem használt.
amikor a szájamat töltötték, először bekente az orvos fájdalomcsillapító krémmel - nekem nem használt, a végén 2 lidokain injekcióval bírtam ki, de csak azért mert muszáj volt befejezni.
akkor derült ki számomra, hogy enyhe :) tűfóbiám lehet, ott akartam elpusztulni.
normális esetben a lidokain krém elegendő ehhez a tipusú fájdalomhoz, recept nélkül is kapható. Ha van orvos ismerősöd, ennél erősebbet is fel tud írni. Azt nem tudom, hogy krémet lehet-e a tetoválásnál használni.
nagyon tetszik a satírozott száj tetkó, teljesen természetes hatást kelt, biztosan nagyon szép leszel
Ezt el kell mesélnem!! Tetoválás közben mesélte a csaj, hogy a barátnöjét nagyon el van keseredve, mert az arcát Pecsen egy orvos annyira elrontotta, hogy nem mer utcára menni. Találjátok ki , ki volt ez az ember:)?? ......
A "közlegény" !!
A szemöldököm nem fájt. A számat már 4 évvel ezelött csinálták 3x és nem maradt meg benne a szin ,csak kisebesedett. Nagyoooooooooo fájt!!!!!!
Most satiroztatom, remélem túlélem:)Azt mondta a tetkós csaj, hogy egy fájdalomcsillapitót Kapok és nem fog nagyon fájni. A szemöldököm gyorsan kész lett ma.
Neked sem fájt, ahogy a többiek írták ? a szájadat satíroztatod ?
Az én szemöldököm is kész lett ma és egész jól sikerült. Csütörtökön folytatom:) Szemhéj alul´,felül és az ajkaimat is csókosra csináltatom. Meg sem ismer senki , ha legközelebb találkozunk:) Megnézlek és én is teszek fel képeket, ha a mobil netem megengedi:)puszi
Jajjj, ne má!!! Összevissza forgattam öket és mégis visszaálltak a lefelére:)Van rá recepted, hogy mit csináljak, hogy talpon álljanak?
Képzeld Cumus, egyáltalán nem fájt! A belső szemzugnál csiklandós volt, ez volt a legkellemetlenebb az egészben. A naplómban leírtam részletesen, és tettem képeket. Közvetlen utána szalonképesebb voltam, mint ma, ma dagadt és piros az egész szemkörnyék.