Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok! Csatlakozom az előttem szólóhoz! :)
Minden jól ment, BB egy droid (hogy stilszerű maradjak) végigtolta a műtéteket egy csokival. Még utánam is jöttek. Tényleg be van táblázva. Nagyon kedves volt mint mindig és alapos.
Saci, Neked kifejezetten jól állt ez a fehér tapasz! :) Jó pihenést!
Remélem minden rendben alakul és velünk lesz az erő!!! :)
Túl vagyunk rajta, MelB is biztosan, mert utánam őt kísérte be a doktornő!
Köszönöm mindenkinek a drukkolást, holnap beszámolok mindenről, egyenlőre csíp a szemem, legjobb ha csukva tartom. Az erő legyen velünk!
Mókus sajnálom. :(( pedig még én javasoltam a 7 órát, nekem meg akkor akadt horogra...
Nem ellened van ez hidd el... Holnap legyen a 14 óra újult erővel! Próbálj többször is ráhívni, hadd lássa, h milyen elszánt vagy! 🍀
Hajrá MelB és Saci74!!!
Izgulunk és szorítunk értetek!
♡
Na, ez szuper! :) De vigyázz, mert megint havat mondanak. :D
Mikor mész?
Szia,
Így is van, ezen nincs mit halogatni. ;)
Kíváncsian varom a konzi tapasztalatokat, gyere majd beszámolni! :)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a csapathoz. Jövő héten megyek konzultációra BB doktornőhöz. Nekem is több hétbe telt mire kaptam tőle időpontot, de végül sikerült. Nem tudom mi fog történni a konzultáción de már nagyon várom a műtétet szerintem (sajnos) ő is javasolni fogja. Már kb. 3-4 éve halogatom a műtétet, de már olyan tarthatatlan a helyzet, hogy elérkezett az idő, nincs tovább mire várni. Most ott tartok, hogy szükségem van az alsó és a felső szemhéjműtétre is. Szinte napról-napra rosszabb a helyzet. Eddig féltem, de most már várom. Nagyon sok javulást várok a műtéttől, remélem így is lesz.
Szerintem is próbáld meg felhívni a Doktornőt, ha nem válaszol az üzenetekre én is hívni szoktam. Hajrá! :)
És köszönöm a jókívánságokat! Remélem hamarosan viszont kívánhatom! :)
Köszönöm Mindenkinek!!! Aranyosak Vagytok!!! :)
Majd dokumentálom az eseményeket a naplóban. Remélem nagyobb szerencsém lesz mint a felsővel! ;)
Mókus,
Ha nem válaszol az üzenetre: hívd fel. Én is küldtem sms-t, egy hétig vártam a válaszra, felhívtam, és fogalma se volt róla, hogy megkapta-e vagy se.
A holnapi csapatnak drukkolok jól! Már elkezdtem rinyálni helyettetek is :)
Gondoljatok rám lyányok holnap! Délutánra már túl leszek az alsón, Sacival együtt!
Lassan tele a gatya..... ;)
tök szép szemed van !!! ..nehogymá ilyen kis ijettmókusszemeket akarj mint az elsö képen :DD
majd ha nem lesz ilyen szép feszes mint most, tehát olyan öreg szatyor leszel mint.....khmm khmm , na akkor már nem lesz kár érte...
sok sikert !!!!!!