Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Akkor jegelés nincs, csak hűtés:)
A krémezéssel mi a helyzet? Van olyan speciális ajánlatotok amitől gyorsabban felszívódnak a bevérzések, foltok?
És ta-daam :-)! Tegnap este rámírt BB, hogy február 2 lesz az én napom alsóra. Átírt febr. 10-ről! Már csak két hét :-)!
Hát konkrétan MelB és én jártunk így. Minkettőnknek elkezdett vérezni tőle. amit szemecske írt, az jó megoldásnak tűnik!
Amugy igen, en pont hűtő szemmaszkot hasznaltam. A fagyóból kivéve közvetlen sem jeges vagy jég hideg, de ha vársz vele meg par percet, akkor tuti jó.
Sztem ne jegelj, mert az egy újabb sokk a bőrnek, szöveteknek. Ami tök jó viszont, az a hűtés. Amikor a jégzselét hagyod szobahőmérsékleten felmelegedni kicsit, leszigeteled pl. 2 rongyzsepibe csavarva és szinte csak erintgeted vele az odemas területet. Egy helyen 2-3 mp- ig hagyva csak.
En igy csináltam, igaz összesen 2 alkalommal, de akkor nagyon jól esett.
Köszönöm a bátorítást és a tanácsokat, úgyhogy lassan akkor leállok a vitaminokkal! Műtét előtt van valami amit érdemes beszerezni? Speciális krém, esetleg ilyen hűtő szemmaszk, bármi? Tényleg a jegelésről mit kell tudni a műtét után, mert emlékszem volt közületek valaki aki "túljegelt"?
Sztem most nagyon sokat egyeztetett, rám is írt, hogy melyik napban maradtunk. Ez reggel jött és késő délután jött a megerősítés hogy úgy is marad - nem nyúlt az időpontomhoz :) Próbálgasd tényleg többször, én is ezt tettem. Szerintem én vagy 4-5. próbálkozásra tudtam vele beszélni.
😄
Este próbáltad már? Ha 7 körül hívod, akkor nagy a valószínűsége, h felveszi, de ha nem, akkor v.hív még este v másnap reggel.
Próbálj többször is ráhívni es akkor hátha adja magát a dolog, h mennyire elszánt vagy. :)
🍀🍀🍀
B.B. vadászat 3. napja indul. Tegnap, tegnapelőtt nem sikerült elérnem! Ma kitartóbb leszek! 😎
Welcome home :-)! Jó helyen jársz! Tedd fel nyugodtan a kérdéseidet és mi válaszolni fogunk! Műtét előtt sok teendő nincs, annyi hogy előtte kb 1 héttel már ne menj kozmetikába. Ha szemöldököt szedetsz vagy szedsz, akkor azt csak csipesszel, és nem gyantával. A C vitaminról és egyéb vitaminokról épp most írtak a lányok, de gondolom mondta neked is a doktornő, hogy hagyd abba a szedésüket. Jah, és ne izgulj jó kezekben leszel, pik-pak megvan a dolog!
Műtét előtt nem szabad..ezt mondta utána más tészta :D
Mi műtét előttről beszélünk. Akkor ezt jó tudni. Köszönöm.
érdekes .... utána olvastam és tobb helyen azt olvastam hogy :
Utókezelés hűtés arcmaszkkal, antiszeptikus szemcsepp naponta ötször, Vitamin C,K szedése !!!! én azt szedtem kozvetlenul a mutét után . azota is szedem , és semmi gond nincs ezzel :) olvass te is utána :)
Dr.nő mondta gyümölcs mehet ,c vitamin nem és hasonló vitamin se mert csúnya a gyógyulás asszem,kiwit ő ajánlotta kezdem megszeretni már 1 hónapja azzal védekezek,eddig bevált :)
Sztem ha C vitamint nem lehet szedni (vérzékenység miatt)akkor magas c vitamin tartalmú gyümölcsökkel is vizsgázni kell! Vagy szerintetek rosszul gondolom?
Miért nem lehet szedni C vitamint ?
Na erre voltam kíváncsi,akkor nem rontotta a gyógyulási esélyeket...jó nem is növelte:D csak kicsit para vagyok nehogy megfázzak, viszont c vitamint se lehet szedni..egyelőre nyomom magamba a kiwit:)
Szia eri én műtét után olyan beteg lettem de hogy mitől nem tudom .... Rettenetesen fajt a torkom aztán pedig olyan nàthás voltam hogy napokig alig kaptam levegőt . Tüsszögtem , orrot fújtam de egyáltalán nem volt veszélyes a varratra.se az alsora es sem a felsőre :)
Sziasztok! Már régebb óta bele-bele olvasgatok a fórumon folyó információ cseréitekbe, mert én is felső szemhéjplasztikára készülök. Jó látni mennyire közvetlen, barátságos a társaságotok és megnyugtató, hogy vannak Sorstársak akik tényleg segítik egymást. Szeretnék én is közétek tartozni,már azért is mert február elejére én is kaptam BB-hez időpontot műtétre, úgyhogy van mit tanulnom Tőletek "rutinosoktól". Kértem pár naplóba való beengedést is, remélem felvesztek magatok közé és kiokosítotok, hogy mi is az ami rám vár:)
Volt már olyan valaki hogy a műtét után náthás lesz,megfázott?Az hogy fújja az orrát,tüsszent,nem veszélyes a varratra ?
Nemáááár! Én sem tudtam róla!!! Annyira szerettem! Olyan megnyugtató kisugárzása volt ennek az embernek! Mindig jó szerepeket kapott és zseniálisan passzolt hozzá az állandó magyar szinkronhangja!
Szia, hát én próbáltam már minden napszakban, de általában nem vette fel, viszont volt amikor visszahívott és ez jó! Egyébként pont tegnap írt ő magától nekem, hogy tuti nem férek be jan. 22-re, így a fix időpontom febr.10. Azt is írta, beteg a kislánya és nehezíti a helyzetét.
Köszönöm a naplóba beengedéseket, nagyon nagy erőt ad!
Kedves Alizi :)
a heg fokozatosan halványodik míg végul felveszi a saját bor színt :) kb,1 év - ki kell bírni . Smink takar , de anélkul sem látszik annyira hiszen pont takarásban van :)
udv ERCSI
Schüssler 10.
Nagyon szívesen! :)
Köszönöm Ercsi!
A heg azért picit latszodni fog gondolom. De mennyire? Sminkben nem, de amint nélkül milyen?
Én hason alszom . Az vmi rettenet volt az a pár nap amíg háton kell aludni .oldalt se annyira ajánlatos az ödéma miatt . Ki kell bírni azt a 4 napot legalabb :) aztán lehet oldalt :)
Száz százalék, hogy volt valami korrekciója. Pedig milyen sármos volt úgy a tekintete!
Csak meg kell nézni a fiatalkori képeit, már ott is "lógott", bár ez alkat kérdése, mert a fiamnak és a férjemnek is ilyen csíkszeme van, pedig a kölök még nem éppen élemedett korú.