Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

16316. zefex (válaszként erre: 16314. - Royalflusshh)
2016. jan. 12. 12:56

Nézd meg az utcán a párokat. Néha egyikük nagyon csinos, a párja meg csak átlagos. Nem a hibátlan testtel mérik a sikert. Ami az egyik embernek szép és bejön, a másiknak nem biztos... Ha egy srác sármos, feledteti az esetleges hibáit vagy középszerűségét. Szerintem a stíluson több múlik.

Ha egy nő megadja a telefonszámát, még nem a tied :)

Nézd meg Romy Schneider képeit, kicsit lóg a szemhéja, azzal együtt gyönyörű!

Nincs baj a szemeddel, de egy szemorvos jobban ért hozzá.

16315. NNelly (válaszként erre: 16314. - Royalflusshh)
2016. jan. 12. 12:31

Nem tudom a többieknek mi a véleménye, de a fényképed alapján ha ez téged zavar szerintem indokolt a műtét. Ami amúgy nem egy nagy dolog.

Másrészt pedig az évek múlásával ez csak rosszabb, lógósabb lesz az tutifix.

2016. jan. 12. 12:25

Nem számítottam arra, hogy ennyien fogtok reagálni a problémámra, mindenesetre köszönöm nektek, kedves tőletek. Írok pár sort magamról, így egyszerűbb lesz elképzelnetek a helyzetemet ill. a személyiségemet. Szóval 22. vagyok, jelenleg itthon élek. Többször megjártam külföldet,mint szakács.Folyamatosan gyűjtök, nyelveket tanulok, hoy egyetemre mehessek. Sportolni rendszeresen sportolok, modhatni szálkás kigyúrt testem van. Agykontrollt hetente többször is végzek és probálom

magamba tuszkolni a pozitiv gondolkodásmódot. Családi hátterem abszolut pozitiv,

középrétegű családból

származom. Hetente egyszer megfordulok a pszichológusnál akivel meditálok és átbeszélem a heti történéseket. Amikor bulizok és úgy döntök, hogy minden úgy jó ahogy vagyok,

magabiztos leszek, akkor gond nélkül elkérem szinte bármelyik nő számát, azét is aki első ránézésre kicsit sok is lenne az én külsőmhöz. Szóval a szöveg megvan, nem

vagyok buta gyerek, úgy érzem tisztelettudó inteligens és humoros vagyok ha kell. És mit látok? A körülöttem lévő emberek, haverok még kb soha az éledbe egy nőhöz sem mertek oda menni és inkább várnak a csodára, holott sokkal

jobb adottságokkal

rendelkeznek mint én. És itt a gond. Úgy érzem minden passzolna az életembe ha egy kicsit is máshogy néznék ki és nem lenne ennyi testi hibám. Szóval sajnáltatni nem akarom

magam, értsétek meg légyszives, hogy én csak megpróbálom a legtöbbet kihozni az életemből és faszán talpra állni, hogy ne legyenek ilyen apro dolgok( amik most jelenleg nagyoK) az èletemben. Bár ez a fórum nem

erre való, remélem nem lő senki sem tarkón amiért ide írtam. Raktam fel

képet is, ezek után ez a minimum ha már ennyien írtatok és segítő készek vagytok. Az első kép a gyári helyzet, a második pedig amikor felhuzom

a kezemmel. Üdv.

16313. Smoochie (válaszként erre: 16298. - Royalflusshh)
2016. jan. 12. 12:08

Ellentétes érzések kavarognak bennem ennek elolvasása után.

Egyik felem azt mondja, hogy ha valóban vannak olyan problémák a külsőddel, amelyek tényleg elfogadhatatlanok, de helyrehozhatók, akkor hozzuk helyre, álljon helyre a lelki béke és mindenki menjen a dolgára.

Viszont láttam, hogy már az orrodat is megcsináltattad, aztán most 22 éves férfi létedre a szemhéjadon problémázol, hát nem is tudom... Barátaim jelentős része azt mondaná, hogy sorkatonai szolgálatra lenne szükség mind a mai napig, én azon belül is kifejezetten ejtőernyős kiképzésre küldenélek, hogy a helyes koordináta-rendszerbe kerüljenek az aggódnivalók az életedben.

De nem szeretnélek kigúnyolni, úgyhogy részemről azt mondanám, hogy dobjál már fel egy képet a szemeidről, hadd lássuk, van-e tényleg probléma.

Lehet hogy van, de lehet tényleg testképzavar, és akkor inkább a pszichológussal kéne tovább folytatnod a kezeléseket, vagy adott esetben egy másik pszichológussal vagy pszichiáterrel.

16312. MelB (válaszként erre: 16311. - NNelly)
2016. jan. 12. 11:39
Ó, igen! ;) Ezért is a megszólítás! Remélem nem veszi zokon! :)
16311. NNelly (válaszként erre: 16309. - MelB)
2016. jan. 12. 10:36
Azt ugye tudod, hogy royalflusshh egy fiatalember? ;)
16310. makrancoskata (válaszként erre: 16308. - MelB)
2016. jan. 12. 09:26
;)
16309. MelB (válaszként erre: 16298. - Royalflusshh)
2016. jan. 12. 08:33

Zsenge kis Csillagom!

Ebben a kérdésben nem dönthetünk helyetted, még csak nem is sugalmazhatunk semmit, nehogy rossz döntést hozz! Neked kell elhatároznod magad! Ugyanakkor, ha nagyon vívódsz egy konzultációt megérhet, hogy mit mond a szakember.

Nehéz elfogadnunk magunkon olyan külsőségeket, amikkel évekig nem tudunk megbarátkozni, ugyanakkor a 22 éved miatt én a helyedben még várnék a műtéttel.

És valamit ne felejts el: soha nem leszel olyan fiatal, üde, helyes mint most! 22 évesen tiéd a világ! Én sem voltam megelégedve magammal a te korodban, viszont visszanézve, egy csodaszép királylány voltam! (szabad nevetni!) Utólag nem is értem, hogy mi nem tetszett magamon. A fiatalság nagy kincs!

16308. MelB (válaszként erre: 16305. - Makrancoskata)
2016. jan. 12. 08:23
:) :) :) Most épp lájkoltalak! ;)
16307. Uhu53 (válaszként erre: 16306. - Uhu53)
2016. jan. 12. 06:47
Ezt Doree 76-nak írtam,csak az előbb lemaradt.
16306. Uhu53
2016. jan. 12. 06:46
Ez most mire volt jó?
2016. jan. 12. 05:13

Cumusom drágám ! Hát te már olyan vagy mint a celebek. Stalker-d !! is van már. Ezzel kevesen dicsekedhetünk! Akárhogy is ir rólad ez a 76 éves...vagy 76-os születésü fórumtársunk, egy biztos, valamiért nem tud töled szabadulni. A rabod :DD (besessen von dir ) hahahhaha

Ezennel kinevezem magam virtuális birónak,megtitom hogy 500 méternél közeebb menjen hozzád!:DD

Ha ez nem elég, akkor felsöbb birósághoz fordulunk !!!

16304. Velvet67
2016. jan. 11. 23:37
Kedves Doree76 szerintem kicsit elfogadóbbnak kellene lenned. Te sem leszel örökké "fiatal" persze minden viszonyítás kérdése... Más fórumokkal ellentétben itt összetartó csapat van, ha a tisztelet nem kölcsönös, jobb ha más fórumhoz csatlakozol.
16303. Velvet67 (válaszként erre: 16298. - Royalflusshh)
2016. jan. 11. 22:56

Alkati dolog sajnos. A fiam 26 éves, többször akart már tetováltatni, de arról lebeszéltem. Viszont ilyennel fordulna hozzám, akkor azt javasolnám békéljen meg vele, de ha nem megy, mert annyira zavarja, szabaduljon meg a bőrfeleslegtől. Ma már ez rutin műtét, nem az őskorban vagyunk szerencsére. Inkább 1x műtét, mint pszichológusnál való ücsörgés.

Van aki TB-re megcsinálja, fizetni csak a konzultációs díjat kell és a kontrollt. Nevet átküldtem privátba.

16302. cumus (válaszként erre: 16301. - Makrancoskata)
2016. jan. 11. 20:12
aha
16301. makrancoskata (válaszként erre: 16300. - Cumus)
2016. jan. 11. 20:04
Cumusom 22 !! még bebi
16300. cumus (válaszként erre: 16298. - Royalflusshh)
2016. jan. 11. 20:02
Èn azon a véleményen vagyok, ha téged nagyon zavar a lelógó szemhéjad (mint itt majdnem mindenkinek), akkor csinátasd meg. Magamból kiindulva, jobban érzem magam a börömben a szemhéjmütétem után. Nyiltabb a tekintetem, nem olyan fáradt, mint elötte, nem húzza a szemhéjat a felesleges bör.
16299. makrancoskata (válaszként erre: 16298. - Royalflusshh)
2016. jan. 11. 19:40

22 évesen ez alkati dolog, s szeritem is ezzel meg kellene barátkoznod. Férfiaknál egyébként ezek a dolgok pont forditva müködnek mint a nöknél. Szerintem eg< férinak a ránc határozottan jól áll(hat) s egy lógo szemhéjtól még nem lesz feltétlen bácsi belöle. Ha meg van az a bizonyos valami ami egy férfinak kell...s bizton állithatom hogy azt semmilyen op. nem tudja megadni, akkor nincs szükséged semmi beavatkozásra.

Nézdd csak meg Mick Jaggert, s akkor tudod mire gondolok :)

Üdv.

2016. jan. 11. 19:30
Hali!Mit gondoltok erről? Sajnos némi problémával küzdök a külsőmmel illetően éppen ezért egyszer kétszer pszichológusnál is megfordulok. Felvetettem neki a problémámat, hogy nem tudom elfogadni azt, ahogyan kinézek, a szemhéjam nagyon rálóg a szempillámra férfi létemre éppen ezért szomorú a tekintetem és egyszer kétszer hívtak már XY bácsinak is, lehet nem gúnyolódásból na de akkor sem esik jól, hogy 22 évesen ilyet mondanak nekem. A pszichológusom azt mondja, hogy elkell fogadnom magam olyannak amilyen vagyok mert ha nem fogom akkor egész életem végéig csak megváltoztatni akarom a külsőmet....Mi a véleményetek erről ? köszönöm, hogy elolvastad
16297. szemecske1 (válaszként erre: 16295. - Mókus44)
2016. jan. 11. 15:18

Mókus, Ildi, nagyon köszönöm Nektek! :)

Akkor továbbra is csak óvatosan, legalább meg egy hétig. ;)

16296. Kiss Ildikó (válaszként erre: 16293. - Szemecske1)
2016. jan. 11. 13:12

Szia szemecske1! gratulálok! túl vagy ezen is :) szuper!

Mókuska szavait tudom megerősíteni! én is még egy hétig napi egyszer kenném a tobradex krémmel, jobb ha kenve van mint nem! utána használtam véknyan neogranormont, de lehet használni már a megszokott hidratáló krémeket is, főleg az alapozó jó neki, ha ki mész az utcára védi és takarja a foltokat; nyugodtan érheti egy kis víz, jó áttörölni finoman, kopik a rajta maradt kis var darab, a hajmosás szerintem még mindig csak hátrahajott fejjel javasolt, attól hogy kint van a cérna még nagyon vigyázni kell a szemedre! én a prszívót csak tologattam, nem erőből csináltam mint máskor, ne hajolj rá előre erőből, a szőnyeg porszívózást nagyon óvatosan csináld! azért még két hétig semmi durva extra mozdulat! !!!

16295. Mókus44 (válaszként erre: 16294. - Mókus44)
2016. jan. 11. 12:59
Szemecskének ment a válasz alább, csak nem arra válaszoltam....
16294. Mókus44
2016. jan. 11. 12:56

Szia!

A krémet 1 hétig kell használni.

A varratok nélküli szemet már érheti víz, de ne nagyfürdőzésre gondolj, amikor a meleg gőzben, forró vízben lubickolsz egy fél órát, csak normál mosakodásra és hajmosásra. Amennyi víz közben éri, az simán lehet már persze.

A hajolgatással azért még csínján kell bánni, tehát ha teheted azért még óvd magad kicsit. Lehajolhatsz persze, de inkább még gugolj egyenes derékkal 1 hétig és ne a fejeddel borulj lefelé. Szerintem érezni is fogod, amikor már simán megtegteheted.

16293. szemecske1
2016. jan. 11. 12:13

Sziasztok,

mar varratok nelkul jelentkezem. :)

Azota eszembe jutott, amit meg kellett volna kérdeznem, de biztos tudtok segíteni, mert elég általánosak...

A Tobradex krémet meddig kell alkalmazni?

A sebhelyet érheti mar víz? Nem a vattás áttörlėsre gondolok, hanem egy normális arcmosásra, vagy mikor hajmosaskor az arcunkba folyik a víz.

Hajolassal kapcsolatos teendők mehetnek mar? pl. porszívózás.

Köszönöm előre is, ha valaki válaszol! :)

16292. szolesz (válaszként erre: 16286. - Akirecsi)
2016. jan. 11. 09:42
én is ültem.
16291. MelB (válaszként erre: 16252. - Mókus44)
2016. jan. 11. 08:27

Nem szedtem le, csak áttettem naplóba. :)

Annyira nem gáz az alsó, nem lóg pl, de reggelente teljesen beödémásodik, elég jól ki is tart. Csak mosolyognom nem szabad, mert akkor teljesen beráncolódnak a tyatyik, na akkor aztán zord kinézetem van! Annyira úúúútáááálom!!!

Remélem be tud tenni még januárra téged is! Szerintem írj rá, úgy finoman, nehogy kifelejtsen! :)

16290. Velvet67 (válaszként erre: 16277. - ERCSIvagyok)
2016. jan. 10. 23:31
köszi, szóról szóra ezt olvastam, csak nem emlékszem hol... de nincs is jelentősége. Lényeg, aki ilyen vállalkozásra adja a fejét az ne lézeres műtétre menjen. Egyébként meg csak biztatni tudok mindenkit...
2016. jan. 10. 22:43

Hella Csajszik!

Bocsi hogy eltüntem, köszi a sok-sok jelet, köszike mindenkinek!

Azonnal küldözgetem angyalkáimat.

Mindenkinek szuper jókat kívánok!

Pusszancs

16288. cumus (válaszként erre: 16286. - Akirecsi)
2016. jan. 10. 21:39
Èn is ültem. Fekve nem jó berajzolni szerintem.
16287. Kiss Ildikó (válaszként erre: 16286. - Akirecsi)
2016. jan. 10. 20:28
Szia! Én ültem a berajzoláskor

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook