Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Kedves lanyok , valaki akit Boros doki mutott , nem tudja,hogy also es felsot egyszerre csinal-e helyi erzestelenitesben ? Koszi
Szia Kékucika
Mikor volt a műtéted? Alsó vagy felső?
Kb 2 hónapig normális hogy nehezen tudod becsukni.előfordulhat. már mint sok hiányzik hogy be csukd teljesen? Küldj képet privátban.
De aranyos vagy..Köszönöm
Nem igazán csukódik a szemem, meddig lehet ezt normálisnak tekinteni. Nagyon hamar kiszárad.
Tiszike, nagyon szép lett , de látszik, hogy a hozott anyag is rendben van. :)
Hasonlitasz Angelina Jolie-ra :)
Igen..nem vágott ki sokat..előtte le lézerezte..utána vágott. Ő is mondta hogy még lehetne várni 1 évet. .de minek??? ?én úgy éreztem hogy el jött az idő valamilyen komolyabb beavatkozáshoz.nem bírtam tovább bámulni magam a tükörben..nem tudtam ezekkel a ráncokkal együtt élni..
Azért ahogy elnézlek felül nem sokat kellett kivágnia.És vágás előtt lézerezte azt is?
Na most már -10 év simán :)
Nagyon köszönöm szemecske1..
43 éves voltam decemberben..
Nagyon jó lett valóban,mennyi a korod elárulod? :)
Szerintem nem érdemes sokat várakozni..teljesen új bőr nő a helyére..amíg az újra roncsolodik..az minimum 8-10 év. A beavatkozás után sokkal jobban fogsz vigyázzni a bőrödre..én fiatalon agyon szoliztam magam. Nyáron nem használtam védő faktorokat a napozáshoz..sokszor buli után sminkben feküdtem le...sok bulizás, éjszakázas..stb..minden ami elősegítette a ráncosodasom...ezekután nagyon fogok vigyázni a bőrömre...sajnos semmi sem tart örökké..néha el kell menni egy botox kezelésre is..főleg nyáron. Hogy ne tudjunk nagyon hunyoritani..a naptól..mert attól is jönnek a ráncok..
Köszönöm mindenkinek a kedves válaszokat..én régen model voltam..és nagyon maximálista vagyok..minden hiba nagyon tud zavarni..egy kisebb beavatkozással is sokat lehet javítani..Ezért is érdemes hamarabb fel keresni egy dokit..hogy kissebb beavatkozásokkal tartsuk a szintet..
Fú, hát valami übergyönyörű lettél. :) Eleve nagyon szép a szemed formája (is), + tényleg hibátlan munkát végzett Rajtad a dokid. :)
a fél arcos képre gondoltam, de tulajdonképp a mellette lévőn is látszik a másik oldal, hogy jóval feszesebb mint kezelés előtt... :) azon filózom, mikor tudnék egy hetet kivenni, a megereszkedést egyre jobban utálom a jobb szemem alatt. Szerintetek a kezdeti feszességet pár évig megőrzi? vagy ha vissza vastagodott a bőr, akkor kicsit megereszkedik?
Bocsánat. Mármint a képen jobb oldalon. Életben a baloldalon volt..
Kedves Velvet67
Most néztem a kepeimet.az a dudor a jobb oldalamon volt.tehát ahol az anyajegyem van..a közeli szemfotom arról az oldalról van..
Kedves Lányok
Hát azt nem tudom hány cmet lehet javítani.nekem petyhutt volt a bőröm. Az egyik oldalon volt egy kis táskám vagy dudor. Nekem kifeszítette teljesen..kedves Velvet67 igen eltűnt az a dudor. Teszek fel képet arról az oldalról is.. én 90000 plusz 90000 ezret fizettem. A lézer ránctalanításban a felső része is benne van a 90000 ezerben.legalábbis nálam
most hogy többször megnéztem a képeket nekem is kis karika a szemem alatt... és pont úgy ahogy neked volt a jobb szememnél egy pici dudor besüppedéssel... de ráncok nélkül, vagy legalábbis jóval enyhébb... szóval a kérdésem mivel nagyon közelről csak a másik feledet mutatod, hogy az a kis megereszkedés is eltűnt????
Szia tiszike! nagyon köszönjük, hogy megosztottad velünk a tapasztalatodat... szép vagy, de ez a beavatkozás még jobban kiemeli.
szerinted hány mm-t tud feszíteni egy lézeres kezelés... és mennyiért csinálta?
Hát tiszike, tényleg nagyon szép lett a szemed! Annak meg külön örülök, hogy Boros dokinál voltál. Már régóta kerülgetjük itt a fórumon a nevét, de még senki nem volt nála. Jó, hogy megosztottad ezt velünk!
Én is..csak szerettem volna megosztani az élményemet..és hogy mennyire elégedett vagyok. Én már 22 23 évesen is ráncosak voltak a szemeim. Kipróbáltam mindent..a lézer kezelésnel az a lényeg hogy egyszer kelljen menni..amikor azt ígérik hogy minimum 3 kezelés szükséges..az semmit se ér..itt új bőr kezd nőni...teljesen új bőröd lesz 7,8 nap alatt. Amit nagyon kell védeni a naptól. Ezért is csak télen lehet csinálni..semmi szoláriumozás...utána nekem adott krémet is..nem kellett érte fizetnem..ő keverte össze valami speciális vízzel..majd megkeresem a nevét. Felirta egy papírra. Ezt a krémet az egész arcra lehet kenni..nagyon jó..
koszi szepen , ujov vagyok itt :)
Nekem hagyományos. Szikével. (Csak felül)
Alul lézerrel tudta a bőrt zsugoritani.
A szemhéjműtét a hagyományos szikés volt vagy a lézeres?
Co2 és erbium.. itt lehet olvasgatni róla. Valakinek egyáltalán nem vágja. Csak lézerrel kezeli.mert a lézerrel zsugorodik a bőr. Lehet egyébként az egész arcot kezelni.nagyon horror. De gyönyörű után. A dr a saját arcán is meg lett csinálva. Mutatott képeket róla. Egyébként mindenről mutat képet ha kéred. Én legközelebb egész arcra mennék. Úgy 4,5 év múlva.
Nagyon köszönöm Times2. Én nagyon megvagyok elégedve..a barátom ellenezte..de most már ő is belátja hogy megérte..2 éve már voltam dr Borosnal de akkor azt mondta hogy várjak még..És el kuldott..aztán már nem volt kedvem várni. .egyre rancosabb lettem..a botox nálam 2 hónapig tart..úgy hogy valami maradandó beavatkozást szerettem volna..szemhéjplasztikat sokan csinálnak. .de ilyen látványos lézeres beavatkozást nem..
Hú a mindenit, ez tényleg nagyon szép lett! Milyen lézerrel csinálta?
a kepeket hogyan tudom megnezni ?