Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Hú ez nagyon szép lett. Látványos a változás.
Tettem fel képeket..előtte utána. .és közben.
Köszi a korrekciót. Valóban BB-ről beszéltem. Nem is néztem, hogy ő másról beszél :)
Szóval én szerdán megyek BB doktornőhöz felső szemhéj műtétre.
Sziasztok.meg nézem hogy kell feltenni képeket. Fogalmam sincs.a naplomba kell tenni??
A lézeres szem ránctalanításssal 1 hétig otthon kell lenned..vagy mondjuk napszemüvegben lehet kimozdulni..csak télen csinálja. A szemhéjplasztikamnak a vágása már nem is látszik .próbálok fotót tölteni
Akit érdekel Boros honlapja:
[link]
Ő a B.B határidőnaplójáról beszél,az van tele :) mivel te Boros-hoz mész ő abban nem kompetens :)
Tiszike, megadnád az elérhetőségét dr. Borosnak? Előre is köszi!
Szia tiszike!
Nem tennél föl képeket a folyamatról, hogy miből mi lett? Ez a ránctalanítás dolog sokunkat érdekelne! És mivel csinálta?
Amikor konzultáción voltam akkor láttam, amikor keresgélte az időpontot.
Szia Tiszike!
Köszönöm valaszodat , örülök, hogy pozitiv véleményt hallok.:)
Szia..
Én voltam dr Boros lászlónal..nekem gyönyörű lett..felső szemhéjplasztika és alsó felső szemranctalanitas lézerrel..másfél hónapja..nagyon örülök hogy vele csinaltattam..eltuntek a ráncaim. Nekem is van szemhéj tetoválásom..most még szebb lett hogy egy kicsit ki lett feszítve..
Times2 , a határidőnaplóját hol tudom megnézni ? köszi
Köszi a válaszokat lányok, remélem jó és szimpatikus doki lesz, meg be is férek majd, mivel külföldről megyek hozzá . Arra lennék még kiváncsi , hogy alsót felsőt csinál altatás nélkül is ?
Én voltam Borosnál. Nekem annyira nem jött be. De akiket láttam ott, azoknak jól sikerült a műtét. Nekem van szemtetoválásom, abba kötött bele. Lehet, hogy ezért nem jött be.
Remélem nem mondja le, én ettől parázok. Szerintem túl sok pácienst vállalt be, legalábbis ahogy elnéztem a határidőnaplóját :)
Szia ,de jo :) delutan 3 ra
Szia! Én is szerdán megyek. Te hányra mész?
Sziasztok ! Jovoheten megyek Boros Doktorhoz ko zultaciora, valami ismeri kozuletek ? Irjatok vala.i biztatot mert nagyon felek . also felso kell szerintem . koszi es jo hetveget :)
Én is benézhettem pár naplóba. Köszönöm. Jó sok páciense lett B.B.-nek, nem kérdezte, hogy honnan ez a nagy érdeklődés?
Sziasztok, túl vagyok rajta, nagyjából minden rendben, képek holnap a naplómban. Kb. 7 óra telt el azóta, itt-ott amott kibuggyanó vércseppek, vannak. Gondolom ez normális, ugye?
Nyugi, majd fog :-)! Te kedden, én szerdán megyek, úgyhogy majd értekezünk, persze mások okosodására is :-)!!!
Nem pörög az oldal :) én kedden megyek a Dr.nőhöz,most nem lesz hóakadály :)para megvan de remélem elmúlik..
Sziasztok! Szeretnek egy ket naploba bekopogni.
oké,mindenféleképpen!!! :)
Juppiii!
Majd tudósíts feltétlenül bennünket!
Köszi!sikerült február 22!!!!juppíí
Szia Ercsi, köszönöm a válaszod! Ma nekem is jól viselkedik a madzag. :)
Figyu, ne keseredj el!! Írtam a naplódba.