Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

16346. cumus (válaszként erre: 16345. - Tanti59)
2016. jan. 13. 16:58
Kóstolgatott egy lyányka, de elküldte vki haza.
16345. tanti59 (válaszként erre: 16341. - Cumus)
2016. jan. 13. 16:49
??????
16344. cumus (válaszként erre: 16338. - Smoochie)
2016. jan. 13. 16:12
.....az én gondolataimat irtad le:)! Nagyon igaz, hogy mi magunknak akarunk megfelelni és nem másoknak.
16343. NNelly (válaszként erre: 16341. - Cumus)
2016. jan. 13. 16:07

Szerintem mindenkit figyelmeztetnek 1x. Az meg volt. Több dobás nincs.

Nem tudom, csak gondolom...

16342. cumus (válaszként erre: 16335. - Uhu53)
2016. jan. 13. 16:03
:))Képzeld el mit kaptam volna töle, ha még okot is adtam volna:)
16341. cumus (válaszként erre: 16336. - NNelly)
2016. jan. 13. 16:02
Mit gondolsz , magától ment el vagy megkérték rá:)?
16340. Mókus44 (válaszként erre: 16329. - Royalflusshh)
2016. jan. 13. 15:41
Nem vagyok egy ömlengős, túlérzékeny ember, de libabőrös lettem, ahogyan a leveledet olvastam az elöbb. Végtelenül intelligens, tisztelettudó, összeszedett 22 éves fiatalember vagy, igazán ritka ez ebben a korban! Büszke lehet Rád a családod :-)!
16339. böbike52 (válaszként erre: 16338. - Smoochie)
2016. jan. 13. 10:58
Nagyon szépen megfogalmaztad, és minden szavaddal egyetértek.
16338. Smoochie (válaszként erre: 16329. - Royalflusshh)
2016. jan. 13. 10:41

Kedves Feri,

Hát igen, körülbelül így :) Remélem, minden összeáll előbb-utóbb, nagyon sok sikert kívánok neked, bárhogy döntesz, és várunk vissza.

Így az idősebb jogán még azzal kiegészíteném, ha megengeded, hogy nem kell ezeket a dolgokat túlagyalni, mint például belső béke és kiteljesedés. Inkább menj, éld és élvezd az életet meg a fiatalságodat, keress erőteljes kihívásokat és győzd is le őket. És ha valaha megfordul a fejedben, hogy azért műtteted meg bármely testrészedet, mert az valakiknek (a nőknek vagy bárkinek) nem tetszik, azt bátran verd ki a fejedből: egyrészt nem kell másoknak megfelelni, másrészt a nők az erős és magabiztos férfiakra gyorsulnak, és le se szarják a szemhéjakat :)

Szeresd az arcodat, hiszen az a Te Arcod, nincs ilyen senki másnak, egyszeri és megismételhetetlen. És pont a kis tökéletlenségektől lesz egyedi, úgyhogy amíg az idő meg a gravitáció el nem kezdi pusztítani, addig csak nagyon nagy gebasz esetén érdemes belepiszkálgatni.

Szerintem itt a legtöbben saját magunknak akarunk megfelelni, nem másoknak. Ha ez nem megy másképp, csak szike által, akkor úgy.

16337. Uhu53 (válaszként erre: 16336. - NNelly)
2016. jan. 13. 07:21
Jól tette. :)
16336. NNelly (válaszként erre: 16335. - Uhu53)
2016. jan. 13. 07:06
Már másodszor csinálta ezt. De úgy látom, végleg távozott közülünk...
16335. Uhu53 (válaszként erre: 16326. - Cumus)
2016. jan. 13. 06:58
Mert kedvellek, :)).... és ki nem állhatom az olyanokat akik csak úgy jönnek és durván, pofátlanul, ok nélkül belerondítanak dolgok közepébe.
16334. Uhu53 (válaszként erre: 16329. - Royalflusshh)
2016. jan. 13. 06:28
Ez nagyon jó döntés volt! Várunk vissza!:)
16333. NNelly (válaszként erre: 16330. - Oikos)
2016. jan. 12. 23:00

A reggeli ödéma 1 hónap után még normális. A vágás helyének nincs különösebb jelentősége, mert 2-3 hónapos korra optimális esetben teljesen láthatatlan lesz. A göb is sok minden lehet, és általában föl szokott szívódni.

1 hónapos szemhéj még nem a végleges állapot!

16332. Velvet67
2016. jan. 12. 22:45
16331. hozzászólást Oikosnak írtam
16331. Velvet67
2016. jan. 12. 22:45
Szia! sajnálom ami történt. Ha teszel fel fotót akár titkos naplóba szívesen megnézzük. Sok szemet láttunk itt a fórumon. Egy hónap nem elég a szem teljes gyógyulására, még jócskán változni fog, ezt nem mondta a plasztikai sebész? kezdetben nekem is volt kis göb az egyik szemzugban, de az aki műtött (szemész) rá lézerezett pár hét múlva és eltűnt.
16330. oikos (válaszként erre: 16324. - Kiss Ildikó)
2016. jan. 12. 22:11
Ildikó! Egy hónappal ezelőtt csinált felső szemhéjplasztikát egy szemész orvos. Nagyon bíztam benne, de nem lett jó alulkorrekció történt, göb is lett a szem zugban, minden reggel ödémás. Konzultáltam egy plasztikai sebésszel, de fél évet kell várni az újabb beavatkozásra😞 ja és ráadásul nagyon lent csinálta a vágást is😩. Ha ezt előre tudom, egyből plasztikai sebészhez megyek!
2016. jan. 12. 21:06
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki írt a problémámmal kapcsolatosan. Elolvastam minden hozzászólást többször is, átgondoltam és elemeztem ezen dolgok mondanivalóját. Remélem jól sejtem és érzem, de ha minden igaz akkor mondhatni, hogy a többség arra próbál ráébreszteni, hogy egy embert nem a külseje hanem a cselekedetei, tettei és viselkedése alapján határozunk meg, szóval a test csak egy eszköz a lélek megtartására, kiteljesedésére. SZóval a lényeg, hogy ne a testem irányítsa az életemet, hanem a belsőm, szóval a lélek. Persze a mai világban a média és a rosszul nevelt emberek épp az ellenkezőjét gondolják a dolgoknak, ezért is a sok beszólás és a megfelelni vágyás a tökéletesség felé, azért elmondható, hogy a dolgok többségében (80%) mindig az ember cselekedete lesz mérvadó az életben és a kapcsolatokban. Remélem, jól látom amit próbáltok átadni nekem. A lényeg, hogy úgy döntöttem hosszú agyalás után, hogy megteremtek magamnak egy lelki békét, elfogadom magamat olyannak amilyen vagyok és élvezni fogom így az életet. Ha ez megvan és kiteljesedett, utána szóba jöhet egy kis szépészeti beavatkozás de nem hagyom, hogy az legyen a mérvadó a személyiségem kialakulásában. Mindenki aki írt nekem, legyen büszke magára hisz lehet, hogy csak egy "falusi" gyerek vagyok, de nagyon sokat segítettek nekem. Minden tiszteletem az ilyen magyar emberekért, úgy látszik van itt bőven kivétel!!! Szeretem a hazámat ;) Ígérem a nyár folyamán még jelentkezni fogok és írok majd egy rövid beszámolót. Üdv: Feri
16328. kori54 (válaszként erre: 16326. - Cumus)
2016. jan. 12. 20:11
Mert megérdemled :D
16327. eri198 (válaszként erre: 16326. - Cumus)
2016. jan. 12. 20:06
Ennyi,és egyébként is, Te például rekordgyorsasággal gyógyultál és nagyon jó lett az eredmény is!!
16326. cumus
2016. jan. 12. 18:41

Kedves Kata, Velvet, Uhu és a többiek. Köszönöm , hogy távollétemben, mellém álltatok és segitettetek. Nagyon aranyosak vagytok. Köszönöm szépen. Nem is értem, miért vagyok én ennyire fontos idegeneknek, akik nem is ismernek.

Kedves royalflusshh! Büszke lehetsz magadra, hogy ilyen sok öszinte hsz-t kaptál pillanatok alatt. Nem hiszem , hogy ezen a fórumon kivül van még egy ilyen összetartó öszinte csapat, aki ennyit foglalkozik a másik gondjával és problémájával. Mi tiszteljük és becsüljük egymást, aki nem idevaló, az úgy sem sokáig marad itt velünk:). Szerintem kivétel nélkül, mindenkinek a hozzászólása jóindulatú és megfontolt. Ezek után, most eldöntheted, hogy Neked mi a jó. Udvarias vagy, hogy ilyen részletesen bemutatkoztál nekünk, mert ezt nem mindenki teszi meg. Kivánom, hogy jó döntés hozzál magadnak.

16325. onebőr (válaszként erre: 16314. - Royalflusshh)
2016. jan. 12. 16:19

Szia!

Becsülöm a bátorságodat, hogy őszintén, nyíltan felvállaltad a problémádat!

Én is azokhoz csatlakozom akik azt írták neked, hogy egy konzultációt mindenképpen megér B.B. doktornőnél. Veszteni nem vesztesz semmit és mégiscsak ő a szakember. Te egy teljesen más helyzet vagy, hiszen genetikailag ilyen a szemed. Ezért ez egy teljesen más ügy mint a miénk.

16324. Kiss Ildikó (válaszként erre: 16298. - Royalflusshh)
2016. jan. 12. 16:03

Szia! Nagyon jó fotót készítettél! ügyesen meg emelted az ujjaddal!

szerintem menj el egy szemészhez aki csinál szemhéjplasztikát, ő megfogja neked mondani a véleményét :)

ne plasztikai sebészhez menj! !!!!!!!!!!

én a felvarrás mellett szavazok ha a szakma is alátámasztja ☺

16323. eri198 (válaszként erre: 16322. - NNelly)
2016. jan. 12. 15:51
Na most ha egy férfinak is a külseje 10 évvel fiatalabbnak tűnik egy szemhéjplasztika után az miért baj?Főleg ha mondjuk fiatalabb párja van,és ha ő így jobban érzi magát akkor nyugodtan csináltassa meg szerintem,jó nem 22 évesen de 40-50 körül már meglehet,bár ehhez azért passzoljon egy sportos külső,ápoltság,fogsor,tehát az összkép legyen a fontos,a fiúnak pedig az nem lógó szemhéj hanem olyan kis duzzadt,látszik hogy zsenge korú még :)
16322. NNelly
2016. jan. 12. 15:21

A szépségműtét csak a nők kiváltsága lenne? Ugyan már!

Az értelmetlen, nívótlan kötelező sorkatonaság meg férfias? Akkor már inkább egy külföldi szakács állás, az is piszok nehéz.

16321. MelB
2016. jan. 12. 14:30

Tyű, de beindult mindenki!!!

Szerintem mindenkinek igaza van a maga szempontjából! Ezért ez egy teljesen szubjektív kérdés!

NNellynek is tök igaza van, a lelki béke a legfontosabb, teljesen mindegy mit írunk mi, az a lényeg, hogy az egyén megtalálja azt az utat, ami lehetővé teszi számára, hogy elérje a kívánt külsőt a harmóniához - egészséges keretek közt, persze.

Smoochie-nak is tök igaza van, kezdve a katonasággal - ez az én magánvéleményem - mindazonáltal, hogy egy nem kifejezetten szép férfi is lehet teljességgel lehengerlő, a fellépése, stílusa és a kisugárzása miatt (Buga Józsi....) :)!

És igen... a nyúlcipő! :) Ismertem egy helyes, intelligens, vonzó srácot, teljesen misztikusnak tűnt, egészen addig, amíg meg nem ismertem jobban. Nap mint nap tájékoztatott az önértékelési problémáiról, kifejezetten rinyált, ami rendkívül lehangoló volt, továbbá az volt élete egyik nagy terve, hogy megnöveszti a haját és vasalni fogja, na meg hogy leborotválja a lábát! Mit mondjak, pikk-pakk szertefoszlott az eszménykép!

Mókussal is egyetértek, a fiatalok mind szépek, csak mint ahogy annak idején én sem, nem fogják fel, milyen kincsük van!

És ha Romy Schneider annak idején ismerte volna BB-t, nem kizárt, hogy összefutottunk volna vele Podmaniczkyban - pedig kétségtelenül gyönyörű volt és eddig fel sem tűnt, hogy lógott kicsit a szemhéja! ;)

16320. NNelly
2016. jan. 12. 13:40

Én azt mondom, mindenkinek a lelni békéje a legfontosabb, legyen akármilyen korú. Ha valami zavaró befészkelte magát a fejünkbe, lehetetlen azt kiirtani onnan.

Az orrplasztikás fórumon sokszor olvastam, hogy 10-20 éve erre készülnek, csak nem volt meg a pénz, az orvos, a támogatás stb. Most meg nem találnak szavakat a boldogságukra.

16319. Smoochie
2016. jan. 12. 13:39

Szerintem: A szemhéj valóban lóg, és igen, a bőrkimetszés után nyíltabb lenne a tekinteted, viszont:

egy heteró férfi arcán ez totálisan nem számít. A legeslegeslegteljesebb mértékben, maximálisan és fokozhatatlanul érdektelen.

A férfi kisugárzását a lógó szemhéjjal szemben az viszont agyoncsapja, ha képes a külseje miatt aggódni. Hacsak nem valami orbitális nagy deformitásról van szó, mint pl 100 kiló súlyfelesleg vagy hiányzó állkapocs stb.

Ha én randizgatnék egy fiúval és tudomást szereznék a szépségműtétjeiről, na már kötném is fel a nyúlcipőt. Százszor inkább egy magabiztos férfi néhány kisebb testi tökéletlenséggel, mint egy olyan, aki állandóan árgus szemmel vizsgálgatja magát a tükörben.

Mert ne legyenek illúzióink: ha ezt megcsináltatod, akkor majd jön a következő szépséghiba, amivel nem tudsz együtt élni :) 40 körül meg majd a ráncok, amikkel szintén nem.

16318. Mókus44
2016. jan. 12. 13:26
Jah és még egy fontos, hogy hiteles maradjak. A lányom annyi idős mint te, és gyönyörű. Tényleg szép lány, de az orrával nem elégedett. Ha megvizsgálom, valóban lehetne rajta mit átalakítani, de egy emberi arc attól egyedi, ha nem mindenkinek pont ugyanolyan szabályos. Neki is elmondtam már sokszor, mégis zavarja őt. Így tehát elfogadtam és támogatom őt a döntésében bármi is legyen az.
16317. Mókus44 (válaszként erre: 16314. - Royalflusshh)
2016. jan. 12. 13:14
Hú nagyon jó kis témát dobtál ám fel :-)! Látod, hirtelen mindenkit mozgósítottál! Imádom, hogy ma már ennyire bevállalósak a fiatalok! N de a lényeg: Tudod mire vagyok kíváncsi?! Biztosan vannak a korosztályodból lány barátaid is. Ők mit mondanak, ha őszintén megkérdezed őket erről a problémádról? Szerintük számít ez bármit is? Észreveszik egyáltalán? Mi itt azért már negyvenes nők vagyunk, és hidd el, hogy a fiatalt, -ha lóg, ha nem lóg a szemhéjja-, gyönyörűnek látjuk! Egyébként látom miről beszélsz persze, de ha nem mondod, észre sem veszem. Később talán nagyobb változást okozhat egy ilyen műtét pozitív irányba, de tény, hogy a legfontosabb a lelked harmóniája. Ha nem tudod elfogadni tehát, mi így is úgyis drukkolunk neked!

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook