Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy feső szemhéjplasztoka előtt a bejelölést hogyan csinálják feküdtök vagy ültök?
A konzi ingyenes, a felső szh. 80E.
Érdeklődnék, hogy egy konzi mennyibe kerül Beánál, ill. a felső szemhéj ? A honlapján nem találhatók árak.
Jöhet priviben is. Köszönöm.
En is kopogok, beengedsz? :)
Szia!
A szempillára lelógószemhéj mindenképpen szomorúságot ad a tekintetnek, sőt öregít is nagyon.
Sziasztok. Friss vagy a témában szóval nem sok mindent tudok a szemmel kapcsolatos témákban. Mindkét szemhéjam lelóg a szempillámra ráadásul az egyik jobban mint a másik szóval asszimetrikus is, ezáltam véleményem szerint szomorú, élettelen a tekintetem. Ennek van valóság alapja vagy csak egyfajta testképzavarról van szó? Ebben kérem tanácsotokat. Mennyire fontos az arcon a szem? Stb. Köszi
Kicsit megkésve, de
Minden szép szeműnek (és leendő szép szeműnek)
BUÉK!
Jaj te Drága! Ne aggódj, még változhat sokat.
Nekem 15-én lesz 4. hetes a felsőm. Teszek fel fotót a naplóba.
De a naplómban megnézheted, hogyan alakult az alsóm tavaly áprilisban.
Köszi az infót! egy barátnőm szeretné az alsó szemhéját megcsináltatni, de ragaszkodik hogy lézer késsel vágják! azt hiszi hogy akkor szebb lesz az eredmény! hiába mondom neki hogy ne okoskodjon abban amihez nem értünk
szia Velvet67 !
Igaz az állítás , a minap olvastam rola én is , be is másolom neked miért nem javasolják : a lézeres beavatkozás a legtöbbször orvosilag itt nem indokolt, továbbá jelentős kockázattal jár. Az alsó szemhéj környékén végzett lézeres kezelések az igen vékony bőr miatt sok esetben a szemhéj kifordulását (Ektropiumot) eredményezhetik, mivel a bőr ezen a területen a beavatkozást követően előre nem megjósolható módon összezsugorodhat. A szikével ejtett vágás ezzel szemben tiszta és kíméletes, míg a lézeres metszés itt mindig több roncsolással jár.
emlékszem, nálam is a ragacsok leszedése volt a legrosszabb élmény az egészben ;)
Sziasztok! valahol azt olvastam, hogy szem környékére nem javasolják a lézeres műtétet, főleg nem az alsóra!
Szupi aztán kérem a beszámolót ;) sok szerencsét , kb akkor megyek én is csak még nem tudom a pontos dátumot :)
Valaki privátban megírná mennyi most az alsó Beánál? Köszi
Kentem, áztattam, minden volt... De az én tapaszom vizlepergető volt. :D
Hurrá, ügyes vagy. Jól felpuhitottad vagy lerángattad magadról:)?
Lehet, hogy egy üveg pezsgö után irta:)
De jó Neked, remélem nekem is hat a botox legközelebb.
Jan. 26-án kipróbálom újra.
:) Akkor Te szerencsés vagy és átlépted a kékülés-zöldülést:) Azonnal átmentél sárgába, ügyes vagy, hogy csináltad?:) Jól ázzon fel a tapsz, nehogy letépd a sebed:)
Okė, kenem. :) Ildi, én is majdnem igy jártam... Totál téveszme volt, azt gondoltam, h a tapasz alatt varrat lesz. Az első szakaszt ahogy leszedtem, látom, h a sebhely "üres", en meg majdnem rosszul lettem, h a ragtapasszal kivettem a varratot. :)
Akkor túl vagy rajta! ügyes vagy :)
nem akartam tegnap írni: mikor én szedtem le úgy lement a vérnyomásom hogy le kellett ülni, utána megint nekifogtam és sikerült, nem mindig megy ez olyan könnyen, de sikerül persze :) türelmesen lassan :)
holnap még szebb leszel! kend be a tobradex krémmel
Én úgy gondolom, kár véleményt alkotni valakiről, akinek a munkáját még nem láttuk.
Bár nem kapcsolódik ehhez a fórumhoz, de nekem volt visszérműtétem Borosnál 18 évvel ezelőtt, ami nagyon szépen sikerült, még nyoma sincs.
Én csak konzin voltam nála, de akik akkor ott voltak, meg voltak vele elégedve. Láttam őket, de még le volt ragasztva a szemük.
Kedves Eri!Miért gondolod, h kamu az oldal?Sajnos nekem nincsenek nagy tapasztalataim ilyen téren ezért nagyon megköszönném a segítséget !
Boros neve időről-időre felbukkan itt, de még senki nem volt nála szemhéjműtéten. Mi is szívesen olvasnánk felőle tapasztalatot.
Kedves NNelly !
Válaszodat köszönöm.Nekem is volt felső szikés 8 éve, nagyon jó lett, de az alsótól mindig féltem de most már nem várhatok tovább.Ez a Boros lézeres szemkörnyék frissítést is csinál,ezért gondoltam rá, na meg az ÁR !!!
Szia suska!
Tudtommal a most fórumozók közül senki nem volt műtéten Borosnál... :(
Hagyományos, szikés műtéteink voltak.
Sziasztok ! Alsó szemhéj műtétre lenne szükségem, és sok bóklászás után találtam rá dr.Boros Lászlóra, aki erre specializálódott, és lézerrel is operál.A honlapján nagyon jókat írnak róla, és árban 50%-a olcsóbb.Tudna valaki segíteni ?Merjek hozzá menni, és milyen a lézeres műtét? Volt már valakinek ? Válaszotokat nagyon köszönöm !