Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Tyűűűű!!!! Én annyira el voltam foglalva az alsó szemhéjplasztikámmal, hogy ezt most tudtam meg tőled!!! Mit mondjak, megdöbbentem! Rendkívül kedveltem ezt az embert, kivételesen jó karakter színész volt! Nyugodjon békében!
Igen, látom miről írsz, én is látok különbséget, de nem tudni biztosan. A hosszú betegség is biztosan megviselte, az azért eléggé ki tud ülni az ember arcára. Mindenesetre, simán benne van a pakliban, hogy átesett ilyen beavatkozáson, színészként meg főleg nagy esély van rá, főleg, ha már mi, földi halandók is egyre többen benevezünk rá! :)
A minap, amikor a sajtóból sajnos megtudtuk a halálhírét ennek a nagyon helyes színészembernek :'( a hírekhez mellékelt képeken valamiért elsőként a szemhéjplasztikát véltem felfedezni, és egyébként biztos volt még ott más is (feltöltés, botox).
Remélem, nem illetlenség ezt a témát felhozni :(
Vagy igen? Mondjátok, és akkor befogom.
Pedig ő egyáltalán nem vitte túlzásba, de szerintem ezeket a műtéteket is kár volt megcsináltatni, kivéve ha esetleg a látásban is zavarta a felső szemhéja. Bár színészeknél nyilván nem ez az egyetlen szempont.
Persze nyíltabb lett így a tekintete, sima az arca, de a lógó szemhéjjal és a ráncokkal együtt egy jóféle arckarakter is ment a levesbe.
Nekem jobban tetszett ráncosan, eredeti szemhéjakkal, lógás ide vagy oda.
Kíváncsi lennék, hogy ti mit gondoltok erről, lányok.
Ilyen volt legutóbb:
És ilyen volt azelőtt:
Ráncokkal:
Lányok!
Ti profik vagytok!
A nap melyik szakában érdemes hívnom B.B. doktornőt?
Köszi!
✂ 📞 👷 🏥 😷 💕
Szia!
Valamit félreértettél, vágás minden esetben van, ami optimális gyógyulás esetén alig észrevehető (vagy egyáltalán nem). Az alsót a szempilla tövéhez teszik.
Sziasztok!
Voltam konzin, március 7.-re kaptam időpontot. Felső lesz BB-nél. Az lenne a kérdésem, hogy a vágás mennyire fog latszodni, ha mar behegesedett?
Az alsó az nincs vágás, ugye? Az lesz a következő,...
Szemecske, mi a krém neve?
Az alvassal kapcsolatban: én oldalt alszom, úgy lehet? Csak hason nem? Meddig?
Köszönöm a válaszokat előre is!!!
Nah jól van, akkor ez jobban ment! Már vártam, hogy írjál Te is!
Hát nekem nem meglepő, hogy nem talált zsírt, mert én a bőrfeleslegedet sem igazán láttam bevallom :-)!
Követem a példád, én sem fogok most jegelni okulva az első jegelésemből.
A holnapi kötéslevételhez sok sikert! De Saci hogyhogy már levette?
Szia,
nekem csak fölső volt jan.4-en. Alul is bedagadtam par napra es sokat segített egy homeopátiás krem. Meg biztos a tudat is. :D
A sebre pedig Tobradex szemkrémet kaptam.
Szia!
Ennyi idősen az ödéma még teljesen normálisnak tekinthető. Nem hiszem, hogy érdemben tudsz rajta javítani bármilyen kencével, a szervezet teszi a dolgát, türelemmel kell lenni.
Az éjjelek a helyzethez képest rendben vannak, viszonylag éberen, fegyelmezetten alszom, próbálom nem megvakarni a szemem, és nem hasra fordulni! Számomra már ez is teljesítmény! :)
És nagyon köszönöm a drukkot lányok, biztos hogy átjött, mert lényegesen jobb a szitu mint a múltkor! :)Szivárgott ki némi vér, a belső szemzugnál látok is egy kis rózsaszín foltot a kötés alatt, de az semmi!
Meg aztán nem is jegelek, ott csesztem el igazán a felsőnél! Egyébként érdekes, teljesen másképp reagált a szemem az alsóra, mint a felsőre. A felsőnél a műtét után pár órával már annyira beödémásodott a szemem, hogy alig láttam ki rajta, most meg szinte alig....
És ami még meglepett, BB alig talált zsírt a bőr alatt, pedig ahogy kinézek reggelente, meg voltam győződve róla, hogy tele lesz.
A kötés engem is borzasztóan zavar, csak úgy mint Sacit, rettenetesen viszket alatta. Hétfőn leszedem, teszek fel képeket! :)
Remélem Mókus, neked is jó tapasztalataid lesznek! ;)
Ja,hát abban az állapotban, csoda hogy pumpált a szívem :)
Na de komolyan: nyilván volt vérzés, elvégre nem Tihanyi Tamás barkácsolt a szemgolyómnál...
Saci olvastalak, hát nem vagy semmi, hogy még a műtét alatt sem véreztél. Tuti, hogy nagyon gyorsan fogsz regenerálódni. :)
Akit érdekel, tettem a naplómba egy mai fotót, egyre pofásabb a dolog. :)
Szia! szerintem hétfőig semmit nem kell csinálnod csak pihenni :)
fog telefonálni doktornő, ha nem ma akkor holnap
meg mondja neked pontosan hogy mikor vedd le a tapaszt
a tapasz alá tett bőven krémet neked, az kitart addig amíg leveszed
további jó gyógyulást :)
SOS hölgyek!
Ezt a nyomorult tapaszt mikor lehet leszedni? Olyannyira idegesít, hogy elmondani nem tudom.
Sajnos amit BB mondott a teendőkről semmire sem emlékszem :(
Tehát, a tapaszt mikor lehet levenni és mikortól kell kenni a krémmel és hányszor egy nap?
Én is minden jót kívánok nektek lányok!
Jó pihenést! Gyors gyógyulást!
✂