Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia!
Szerintem festetni igen lehet, azonban szedetni csakis csipesszel és NEM gyantával, mert az nyújtja a bőrt és esetleg fals képet adhat péntekre a bőrfeleslegről. Péntekre sok szerencsét kívánok, de ne izgulj, mert nincs miért! Jó kezekben leszel és pik-pak túl vagy rajta, lazíts! Szép lesz!
Sziasztok Lányok!
Egy páran esetleg a hasplasztika fórumról ismerhettek, a műtétem egy éve volt.
Pénteken felső szemhéjplasztikám lesz, BB doktornő csinálja. Nagyon izgulok, nagyon-nagyon várom már. Addig sokat olvasgatom a fórumot, egy pár naplóba belenéznék, kopogtatok, előre is köszönöm, ha beengedtek.
Addig is egy kérdés. Szempillát festetni kozmetikussal még lehet előtte pár nappal?
Szia Mókus! :)
Köszi, jól vagyok! :) Kint a varrat, tegnap eltávolította BB. Nagyon szép a heg, szinte már most alig látni. A bal szemem alatt, már alig van bevérzés, a jobb azért megint durvább, ott többet kutakodott BB zsír után, Még ödémás és ráncolódik. Azt mondta BB, hogy 1 hónap múlva már jobban látszik a végleges eredmény, még sokat fog simulni.... Úgy legyen! :)
Találkoztunk Sacival, hát rajta aztán tényleg semmi folt és szép a heg! Nagyon szerencsés! :)
Köszönhetően MVeronikának az alábbi linken sok információt olvashattok azokról az orvosokról, akiknél az itteni fórumozók jártak, segíthet a döntésben:
Sziasztok. Én is szeretném a felső szemhéjamat. Viszont régebben láttam képeket de most nem tudom hogy hol tudnám megnézni.
Köszi előre is.
Kedves eri198!
Igyekeztem utánaolvasni, nem vagyok kényelmes. Itt a fórumon sok-sok oldallal visszaolvastam, de nem találtam. Gondoltam segítséget kérek.
BalatonBoglári :)
Kicsit olvassatok is vissza,mindenki olyan kényelmes már,én magam derítettem ki mindent róla kellett hozzá vagy 5 perc,hajrá kicsit küzdjünk a szépségért :D
Ááááà!
Tényleg elírtam!!!😆 😄 😃
De azért nem április 1! Az már késő lenne hámlasztásra!
Szóval február 1.
Igaz a doktornő végig hétfőt és másodikát emlegetett, de megnéztem a naptárt, hétfő az elseje.
Sziasztok, új vagyok itt egy ideje már olvasom az írásaitokat :) Most regisztráltam is. Nagyon sokat segítettetek:)
Szép estét kíván: Eszter
Köszi Szemecske sikerült!
Biztos a sok 🍀 🍀 🍀 🍀 köszönhetően. 😚
Január elsején megyek!
Juppiiiii!
✨💞 🙆 💞✨