Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia,egy pillanatig se érezd,hogy bárkinek magyarázkodnod kellene!!!!!Háziorvos-mi lesz a következő?- semmi köze hozzá!ha ez neked fontos akkor ezt minden intelligens embernek tiszteletbe kellene tartania, még ha nem is támogatja!én nem csináltam belőle nagy ügyet,de volt nekem is olyan aki a műtét előtt megkérdőjelezte,hogy normális vagyok-e,utána meg dicsérte,hogy tényleg kellett! a telómban van egy "előtte"kép,ha megmutetom,akkor van nagy ámulás! szóval csak nevess a kételkedőkön!
A műtét után azt gondoltam,hogy ki se fogok mozdulni a tapaszokkal,monoklikkal,aztán már aznap mentem (napszemüvegben) a tescoba vásárolni :)pont tojtam mindenkire.Másfél hétig voltam "otthon"-meló mellett luxus szabin nem intézni semmit :D szóval jöttem-mentem volt aki megkérdezte -mi történt?-szemműtét-ebbe sokminden belefér :)
Mire mentem dolgozni alig volt nyoma a műtétnek,így csak az vette észre aki tudta,hogy miért voltam szabin-aki nem az csak megjegyezte,hogy látszik hogy sokat pihentem :DDD
Szia!
Én egész egyszerűen nem mondtam meg senkinek, hogy mire készülök, így aztán utána sem vett észre senki semmit. Még a saját anyám sem :)
Én a helyedben biztos azt mondanám hogy mert kell és kész, az én dolgom. A legrosszabb amit tehetsz, hogy magyarázkodsz, mert azt hiszi az illető hogy köze van hozzá. Felháborító hogy bárki bele szóljon ebbe. Én 25 éves vagyok, és a felsőt nekem is meg kell csinálni mert kicsit nekem is rajta van a szememen, de merjen bárki is egy mukkot szólni :D
...bocsánat, ennek ki kellett jönnie :))
Sziasztok!
Elküldené nekem valaki dr Bálint Beáta elérhetőséget.
Nagyon köszönöm előre is.
Szia Beja..bent vagy..nem nem próbáltam..nekem túl softnak tűnik. Amikor már a ránc ott van főleg mélyen akkor azt csak 1,2 dolog radirozza le..egy erős lézer meg egy baromi erős kémiai Peeling.
Nekem a lézerrel új bőröm nőtt.aminek semmi köze a frakcionált vagy fraxel lézerhez..de majd úgy is olvadod a naplómban.
Szeretnék elmesélni valamit ami tegnap történt velem...
Szerettem volna venni magamnak egy jó szemranc krémet...mivel a lézer óta nem használtam..gondoltam jó lenne megőrizni a baba bőrt.
Kinéztem magamnak a guerlain től egyet a parfumeriaban..az eladó nő olyan 55 körüli ijedten közli hogy ez nem ajánlott 30 év alatt..mivel nekem semmi ráncom nincs mutatott egy ilyen zselés valamit..össze vissza akartam csókolni a nőt...mikor elmondtam hogy 44 éves vagyok oda hívott minden eladót..és engem nézegettek...ahahaha. bearanyozta a napomat..
Emlékszem régebben a lézerem előtt amikor vasarolgattam ilyen parfümériakban mindig adtak ajándékba szemranckrem mintákat hogy próbáljam ki hát ha használ . Csak azt..gondolhatjatok miért.
A nőcitol meg kaptam mindenféle parfüm mintát. Egy rakás alapozó mintát.
Azért megvettem magamnak a jó kis guerlain szemranckremet.
Örök hála a dokimnak.
Szia Beja! gratulálok a műtéti időponthoz :)
pont ma írt egy ismerősöm hogy ő is kapott Beától augusztus 16-ra alsó szemhéjplasztikára időpontot, neki decemberben megvolt a felső
nem lesz szükséged a dermatix krémre, kend el máshova :-@
Sziasztok, megvan a műtét időpontja, aug.közepe:)
A hegeke nekem egy másik műtét kapcsán a dermatix krémet ajánlották. Bea nekem is azt mondta, hogy nem lesz rá szükség....gondolom ártani nem árt:))
Köszönöm!
Olyan pozitív vagy, mindig jól esnek a válaszaid :-D
Én nem kentem semmivel :)
Varratszedés után a gyógyszertáros ajánlotta a contractubex (vény nélkül a legjobb) gélt....de csak megvettem,jó ha 2szer kentem be vele,viszketett tőle mint a fene.Szerintem is a legjobb,ha magától gyógyul,ha esetleg van valami gond a heggel,akkor Bea később meglézerezi.Biztos gyönyörű lesz :)
Na, pont így csináltam!
Most ezután is használjam ezt a kenőcsöt a hegre?
Vagy vmi csudajó van?
Bea azt mondta h nem kell semmi, hagyjuk gyógyulni a maga ritmusában. Nekem az Aloe first, bioptron lámpa, effélék úsznak be,h jó lenne. Te mit használtál?
Nagyon szépen gyógyulok, ez a harmadik napom, de alig van kis monoklim, semmi nem fáj, nagyon boldog vagyok!
Holnap kell levennem a ragasztót, már próbálom "szervezni" magamban, még nem látom át.
Van vmi jó ötleted?
Nehogy feltépjem a sebet...
Remélem a holnapi látvány OK lesz. Pénteken varratszedés!