Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nézd meg a publikus fotómat..előtte- utána.
Szia, jól mondod, hogy éveket öregít...nekem 2 hete műtötték, és hihetetlenül szép lett, kb. -10 év....és az érzés is nagyon tettszik, nem fárad el a szemem.
Szia,nekem sem volt szimmetrikus , és nagyon szép lett.Nem fogod megbánni ha megcsináltatod.
Sziasztok! Új vagyok itt. Nekem is rá kell szánnom magam, mert az egyik szemhéjam eléggé megnyúlt és feltűnőbb is az asszimetria miatt.Görcsben vagyok minden egyes fotó után h vajon mennyinek nézek ki, szerintem éveket öregít. Jövő augusztusban lesz az esküvőm és nincs az a pénz h ilyen felemás szemmel álljak oltár elé...:)
Sziasztok, pénteken megyek felsőre BB-hez. Légyszi szorîtsatok! :)
Hozzám is jöhetsz ha van kedved..
Szia,üdv köztünk!
Kopogtass,szívesen beengedlek! :)
Sziasztok!
Szemhéj plasztikára készülök.
Két hét múlva megyek konzira N.T.hoz,aki a mellplasztikámat is csinálta.
Személyes tapasztalataitokra is kíváncsi vagyok.
Szeretnék a naplótokba is kopogtatni.
Előre is köszönöm!😃
Nagyon hálás vagyok a biztató szavakért , épp azon angyalok, hogy tényleg kell ez nekem ? Félek kicsit de reménykedem is. A dokiról csak jókat hallottam , ez kicsit megnyugtat. Holnap ilyenkor már bőven túl leszek rajta 😘
Holnapra szorítok, hidd el nem lesz semmi gond és nagyon fogod szeretni. (A régi fotóimon teljesen meg vagyok döbbenve, nagyon szokatlanok.)
Akit be kellett avatnod azokkal ne foglakozz, hogy mit mondanak, a többiek nem fogják felismerni, hogy konkrétan mi történt, csak, hogy jól nézel ki. Pedig én rendesen paráztam emiatt, feleslegesen.
Én sem aludtam ülve, max. elsõ éjjel magasabb párnán.
Hajrá!
Nekem egy apró gödröt töltött a szemöldökök közé.
Úgy tudom csinál ránc töltéseket..van egy két lány akinek csinált nasolabialis töltést.
Attól függ mit szeretnél tölteni.
Ha jól csinálják, akkor igen. A lányom az arscorporisnál csináltatta és jó semmi gond nem volt ezzel.
Azt nem tudom, hogy utána javasolt-e, de alapjában véve a szemöldök gyantázás nagyon nyújtja az amúgy is vékony, érzékeny bőrt. Bármennyire óvatosan és körültekintően is van csinálva! Ezt a kozmetikus suliban is tanítják és nem javasolják, de sok kozmetikus csinálja, mert gyors!
Sziasztok! Új vagyok a fórumon, én januárra tervezem a felső szemhéjplasztikát és valószínű a co2 lézert is, de még tanácsot kérek majd Boros dokitól! Valaki meg tudná mondani, hogy BB tölt-e vagy csak botoxol?
A tapasztaltakat kérdezném, hogy szemhéj plasztika után lehet-e majd gyantáztatni a szemöldököt úgy mint azelőtt ?
Szorítunk!!!!!minden rendben lesz!
Sziasztok:) elerkezett a nagy nap, ma delutan mutet. Szoritsatok:)))
Köszönöm cumus, jól vagyok. Élvezem a nyarat, minden jól alakult. Örülök, hogy gondoltál rám.
Gyertek a naplómba...co2 lézer mindent eltüntet..
Napló dr Boros
Szia :)
A lézerrel mit csináltak neked pontosan a szemednél? Megírnád? :)
A szemem alatti "nevető", sajnos már fixen rögződött ráncokkal még a botox sem csinál semmit sajnos. Ez megoldás lehet rá? köszi előre is.
Sziasztok, felsô szemhéjplasztikára készülök. Sok hasznos dolgot olvastam már itt a fórumon. Elôször Bálint doktornôt " néztem ki" , de tök véletlenül rátaláltam dr. Boros Lászlóra, és ôt is sokan dícsèrik. Van valakinek infója róla, esetleg személyes tapasztalata? Köszi elôre is ;)
Szept. 2.-án megyek BB.-hez konzultációra. Szept. végére tervezem a szemhéjműtétet.
Szia kedves Rozella25!Ne aggódj túl sokat! Hidd el az, hogy Te jobban fogod érezni magad rövidesen, kárpótol majd minden ellened irányuló rossz gondolat vagy szó miatt. Sajnos mindig voltak és lesznek is olyan emberek akik nem fognak egyetérteni azokkal akik ilyen beavatkozásra vállalkoznak. Nekik valószínűleg soha nem volt ilyenfajta problémájuk vagy talán pont azért szólják meg a másik embert mert ők túl nyulak változtatni azon amin különben viszonylag kevés kellemetlenség átélésével, de azért lehet. Ne foglalkozz mással, csak azzal, hogy mielőbb meggyógyulj! Különben én nem ülve aludtam. Volt pár nagy párna a fejem alatt, de inkább arra törekedtem, hogy minél magasabban legyen a fejem a párnákon. Szerintem ülve nem is lehet napokig pihenni és aludni. Hajrá, hajrá, menni fog:)
Nem kell ülve aludni,de egy kicsit magasabb parna jól jöhet, az ödéma miatt.Nekem nem mondott ilyet a doki.Aludtam mint a bunda 😊
Az a fontos,hogy pár napig ne hajolj,(ez jól jön a popsi izomnak) és ne emelj.
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Sajnos nem tudom teljesen titokban tartani a dolgot, a legkisebb gyerekem 5 éves, az ő felügyeletét meg kell szervezni legalább az első napra, ami gyakorlatilag az oda-vissza utazással és a műtéttel fog eltelni. Őszintén szólva van bennem félelem, hogy mi lesz ha nem sikerül - olvastam és láttam ( bár csak fotón, nem élőben ) elrontott plasztikát-, rettegek attól, hogy nem fogom tudni becsukni a szemem, esetleg hosszú ideig, ilyesmi. Örültem volna, ha valakihez bátorításért fordulhatok, de a környezetemben csak a megrökönyödést látom. Ha lesz előtte-utána fotóm akkor majd remélhetőleg büszkén demonstrálok az arra érdemeseknek én is. Vikinca örülök, hogy ezt írod, azt hittem el kell zárkóznom a világtól egy hétre minimum. Napszemüveggel készültem, csináltattam egy dioptriásat. Elfelejtettem mit mondott az orvos, miért fontos az ülve alvás? Mi van ha nem fog menni? Mindannyian tudtatok ülve aludni ?
Nekem csak a barátom tudta..ő teljesen őrültnek nézett...most már belátja ő is..amióta elé nyomtam az előtte utáni képet..😁😁😁