Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia, engem is BB műtött gyere beengedlek.
Sziasztok !
2014-2015 ben volt mellplasztika műtétem, felvarrással kombinálva. ( 2015- korrekció ).
Felső szemhéjplasztikát tervezem, előre is nagyon köszönöm aki beenged a naplójába.😊😘
Engem dr Boros műtött..sima felső szemhejplasztika és lézeres ránctalanítás a szemkörnyéken.(nem fraxel!! ).ha gondolod gyere a naplómba.
Kb egyforma a tarifájuk, a két messze a legolcsóbb doki 😉 munkák ill. Szimpátia alapján érdemes dönteni! 😉
Szia,engem is BB műtött,mint itt sokunkat.Jelentkezz napló (általában titkos) olvasására, nekem napról napra vannak a képek az elmaradhatatlan előtte-utána képekkel.
Sziasztok! Én is most készülök egy felső szemhej plasztikara,sok hasznos infót találtam itt, én BB doktornőt keresem meg.
Nagyon szeretnek képeket látni a munkáiról!
Nekem nem felső, hanem alsó szemhéjműtétem volt, de hogy én műtét után nem tudtam volna volán mögé ülni az biztos! Másnap már simán, de inkább pihentem.
Szia,írtam neked privátba,de az lemaradt,hogy nyugodtan vezethetsz,ha nem is a műtét után egyből...bár itt volt olyan, aki símán több száz kilómétert lenyomott egyből utána.De másnap már nyugodtan tervezhetsz vezetést,persze napszemüvegben :) egy hétig inkább az eszétikai látvány miatt nem érdemes kimozdulni.
Most találtam Rátok, erősen gondolkodom egy felső szemhéjplasztikán, sok erőt ad ez a fórum. Dr Boros és BB doktornő közül milyen alapon érdemes választani? BB doktornő tarifáját megírná nekem valamelyikőtök? Előre is köszönöm szépen. Azt olvastam, hogy legalább egy hétig a műtét után nem lehet vezetni, erről mi a véleményetek?
Nekem is BB műtötte. Alul még egy hét sem kellett a gyógyuláshoz és egyáltalán nem látszik a helye.Most nem tudok képet küldeni. Nyaralni vagyok.
Szia, nekem alsót csinàlt BB gyere beengedlek a naplómba.
A felső szemhéjam megműtötte BB doktornő áprilisban, hamar meggyógyult, szép is lett az eredmény, viszont vöröses a sebhely egyenlőre. Az alsó műtétről szinte semmit sem beszéltem a doktornővel, csak az időpontot egyeztettük. Hamar rendbe jöttél? Vajon ott is fog látszani vörösen a sebhely? Esetleg privátba megköszönném ha küldenél képet. Itt fent a hoxán inkább csak felső szemhéjplasztikák vannak. Köszönöm.
Én csináltattam, de a képeket már letörőltem, egy két hülye kommentár után.
Sziasztok, csináltatott valaki alsó szemhéj plasztikát? Van fent napló róla? Köszönöm.
Igeeen tudom,és azt még mindig nem tudom hova tenni!!!!!!! én szeretlek!!!!!!!
Szia,már be is engedtelek! ha kérdésed van írj bátran! Amikor döntés előtt álltam, nagyon sokat segítettek a naplók!Szóval(ha időd engedi) kutakodj köztük!Én nem találkoztam itt a fórumon olyannal aki ne lett volna segítőkész!Jó kis csapat vagyunk!
Kedves Zsuzsuka, nagyon köszönöm az infót :-)
Kedves Vikinca és Velvet, szuper Csajok vagytok, nagyon szépen köszönöm a kedvességet és a leveleket. Nem lustaságból vagy érdektelenségből nem olvasgatok visszafelé, csak annyira kevés időm van, hogy néha még csak egy szusszanásnyi idővel is kiegyeznék... :-). Köszönöm még egyszer.
igen, az a szemhèj lenne. koszonom a vàlaszod, hasznos volt.
Sziasztok!A naplómba töltöttem fel egy fotót és hozzászólásba írtam a problémámról.Vetnétek rá egy pillantást?Előre is köszönöm szépen!
Sziasztok!Tönköl Tamásról vélemény?Köszi
Szia, igaza van Velvet67 nek, a naplók nézegetése nagyon hasznos!hozzám is kopogj nyugodtan,és érdemes megnézned,hogy kik láthatják még az adott naplót, mert ott is sok olyat találsz aki átesett már rajta,főleg Dr Bálint Beáta, Dr Boros László munkáiból csemegézhetsz.
Üdv a csapatban!
Azért nem olyan ördöngösség utána olvasni, többnyire ott a válasz pár hozzászólás után:)
Valamint vannak naplók, van akinek nyilvános, de ha nem akkor kérj betekintést. Hozzám is jöhetsz, beengedlek. Pl. MVeronikától itt olvashatsz egy összegzést-nyilvános- : [link]
Több "top" orvos van itt a fórumon és mindenki másra esküszik.
Köszönöm a jó tanácsot. Már megtettem, de szerintem Te is tudod, hogy összefüggéseiben nem lehet követni az írásokat..., mert mindenki másra válaszol éppen. Ezért próbálkoztam egy saját kérdéssel. Azért nem adom fel, talán kapok választ.... :-). Köszönöm előre is.
szemhély?az a szemhéj lenne? :D
Kedves Puliszka,ha vetted volna a fáradságot és egy pár oldalt elolvasnál akkor sok segítséget és választ találnál kérdésedre,úgyhogy hajrá nem bánod
meg :)
Sziasztok, most kezdtem gondolkodni szemhéjplasztikán. Ajánlanátok valakit, akinél biztos kezekben lennék? Árakat sem találtam itt az oldalon. Ha nem szabad kiírni, akkor küldenétek nekem privát üzenetben erről infót? Illetve tök jó lenne képeket is látni. Köszönöm előre is.
sziasztok. èvekkel ezelott olvastam itt toletek szemoldok emelèst amit BB csinàlt, de az alsò szemhèlyplasztikàt is megcsinàltatnàm... valaki kozuletek ha csinàltatott nàla szemoldokemelèst megìrnà nekem mennyire van megelègedve..? az alsò szemhèlyplasztika fotòitokat megnèzhetnèm? ès ha igen, hol..? :)