Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Új bejegyzés a dr Boros
naplómban .szempilla növesztésemről...akit érdekel a téma nézzen be...
ja aug.08 megyek az alsó tasakokat eltüntetni.
bocs lányok,egy kicsit eltüntem. Szokom az uj szemecskéimet.)))Mindenkinek köszönöm azt a sok kedvességet.
Sziasztok lányok,mindenkit beengedtem a naplómba.A végeredmény szerintem nagyon jo lett.Persze még van gyogyulasi ut,de szépen haladunk.
Én pattanásokra szoktam használni ilyen ceruzát. Az ebeyen talalsz. Üsd be corrector pencil. A makeup oknál keresd.ajánlom vékonyat keress..ne a vastag fajtát. Az önbarnítót meg fültisztítóval próbáld a hegre kenni..egy pár napig minden nap egyszer..aztán majd meglátod a színét. Szerintem az napokig úgy marad szinezve..
Mennyi BB-nél az ajaktöltés, és mit használ,
Köszi, kipróbálom! Csak mennyire lesz tartós?
Vegyél vékony korrektor ceuzat.és avval húzd át. Aztán egy picit por púderrak fixald. 1 perc az egész. Vagy próbálj ki önbarnító krémmel csak a heget le kenni.
Sziasztok! Járt úgy vki, hogy teljesen elütött színben a heg a bőrszínétől? Az enyém konkrétan vállalhatatlan smink nélkül :( Az alapozó egyáltalán nem takarja, muszáj szemhéjport is felvinni, hogy alig észrevehető legyen. Úgyhogy ha úgy mond semmi extrán nem akarok sminkelni, akkor is egy natúr port fel kell vinnem, hogy kimehessek :( Gondoltam kipróbálom azt a Rimmel Sunshimmer Maxi Instant Tan-t hátha kicsit meg tudja színezni ezt a hófehér heget! Vkinek más ötlet a lézeren kívül, mert azzal őszig várnom kell :(((((
Hogy sikerült az ajak feltöltés?
Sziasztok, mennyibe kerül felsö szemhejplasztika a Balint doktornönel? Köszönöm
Koszi.váom a válaszodat,nem lenne jo ha nekem is lennének,mert csak összel tudok BB-hez visszamenni
Csak viberen kommunikáltunk, de pénteken megkérdezem. Írok ha megtudok valamit.
Nagyon szép lettél:)))Mit mondott BB miért van az?
Beengedsz a naplodba? Én hetfőn megyek BB- hez:-)
Izgulok már rendesen...
Sziasztok, nekem is lett bütyköm :( olyan mint egy "zsírbogyó "
Küldtem Beának képet, pénteken fogja meglézerezni.
Sziasztok:))Ma vettem le a tapaszokat, nagyon szépen alakulok.Már gyogyulok,a tasakok szívodnak.Minenkinek köszönöm azt a sok biztatást...nagyon aranyosak vagytok.Tettem fel egy képet,persze az is forditva van,na de most igy marad
Én 1 hét után szedtem ki magamnak óvatosan csipesszel.
Sziasztok!Műtét után szemöldököt szedni kb. mikortól lehet majd?
Sziasztok! Kedden megint randevúm lesz BB doktornövel, csak éppen ajaktöltéssel kapcsolatban. Van itt valaki, akinek szintén ö csinálta?
Üdv., Malibu
Tényleg két nagy ödémás táskád lett, szépen felfog szívódni :)
kitartás! pár nap és rendeződni fog minden hidd el
ügyes vagy hogy beszéltél doktornővel, hívd nyugodtan, az a legbiztosabb ha ő mondja mit csinálj
Szia,hát most nem túl szép a "tasakod", de gyorsan fog gyógyulni.Hűtsd egy kicsit, meg szerintem egy kis fekete-nadálytő nem ártana neki.
Tettem fel képet a naplomba. Kissé elvetemultLehet ,hogy kirakom a 18-as karikát:)))
Sziasztok.Ma vagyok harmadik napos.Sajnos nagyon véraláfutásos lett.Valakinek szintén ilyen volt.A bal szemem is begyulladt,sárgás folydék folyik idonként.BB azt mondta valami savo,mert zsirt is vett ki.Tudtok segiteni mit csináljak ezzel a két piros tasakkal
Szia Ildikó!Köszönöm szépen!Remélem a sárga sem tart sokáig! 😊
Szia Rozetta! nagyon jó naplót csináltál :) tele van éles fotókkal
látszik hogy szépen gyorsan gyógyulsz, megjelent a sárga szín
további jó pihenést neked! ☺
Szerintem nem gond,de ha nagyon aggaszt,akkor hívd fel Beát,és viberen küldj neki képet!Ha megbeszéled előtte telefonon,akkor tuti megnézi,és válaszol!
Sziasztok!Elkezdtem a naplót.Remélem egyszer valakinek annyit fog segíteni mint nekem a tiétek.Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek aki beengedett!Hatalmas segítség volt!❤