Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Komolyan..hihetetlen.
Keresek előtti képet ahol jól látszik a probléma (látszott )..
És csinálok fotó az új alapotrol..
Még van egy egész ampulla..egy egészet elhasznaltam..
Ide is kiírom
Lányok!!!!! Nem fogjátok elhinni amit írok.
Pár nappal ezelőtt egy gyógyszereket áruló francia cégtől vettem voluma juvedermet..( amivel a doki a járom csontomat toltottte). biztos azt gondoljátok hogy örült vagyok.240 euro 2 ampulla. Már minden elő van készítve a dobozban. 2 fecskendo 1- 1 ml..amit a dokinál 700 eurot fizettem..csak a pici tűt kell ratenni. .nekem az àlamon jobb oldalon van egy be suppedes..gyerek koromban össze törtem..nahát azonnal neki estem..és feltoltottem saját magamnak...nagyon féltem.
Egyenlőre GYÖNYÖRŰ...tuti hogy bolond vagyok..ahahah..néha már félek magamtól.
De esküszöm tökéletes lett..
Manocska. Nagyon védd a szemed körül..Nemtudom hogy napos helyre mész e. +50 es védő faktor És napszemüveg!!!FONTOS!!!!!!
Nekem ez tök természetes hogy próbálok segíteni...már amennyire tudok...engem hamar befogadtatok..egyetlen egy ember volt aki még szerintem most is utál..de nem érdekel...hal'Isten egyébként vonzom a jó indulatu embereket..és ilyen emberekkel is vagyok körbe véve. És imádom ezt a fórumot..minden nap logók rajta!!!
Hát ennyi..
Szia !
Szoritok neked :)
Szia !
Szoritok need :)
Nem az én naplómba irtam! A Te naplódba Kata :)
a mobilom tréfálkozik velem :-@
Szia Kata! szép a szemed :) minden rendben van, ne aggódj, rendbe fog jönni :)
írtam a naplómba az utolsó bejegyzéshez és Dukarnak is szól :)
Sziasztok
Ismertek valakit aki AZZALURE márkájú botoxot használ? És nem VISTABELT. Bpen.
Mert nekem csak az azzalure jön be. A vistabel max 2 hónapig tart nálam. Én olaszorszagban azzalure t használtam mindig. 6-8 hónapig tökéletes.
De sajna magyar országon minden orvos vistabelt használ.
Köszönöm
Szia!
Szerintem is a botox az ideális megoldás.
Sziasztok Lányok !
Igen szemecske, tényleg nagyon örülök :)
Nem kaptam még meg Tiszike, azt gondolom kb. 1 hét lesz, mert ha Mo.ról jön valami az kettő is szokott lenni. Tengeren túli szállítás, Tőletek is. De várom nagyon :) Köszönöm szépen :)
Hááát igen, az embernek ebben a kemény világban nagyon jól tud esni a másik segítőkészsége, önzetlensége.
Nagyon szuper ez a fórum, hogy megismerhetünk ilyen embereket. ;)
Átérzem az örömödet Marykitty. :)
De aranyos vagy Marykitty.
Megkaptad?? Örülök hogy tudok segíteni.
Kedves Mindenki!
Szeretném megosztani veletek eme gondolataimat :
Ezen a fórumon vannak olyan csodalatos emberek mint Tiszike, amit a mai világban az életben sajnos elképzelni sem merünk már. Ő nekem iszonyatosan sokat segített, pedig sehonnan sem ismer csak innen, sőt küld nekem pár kenőcsöt is amit itt nem tudok beszerezni. Hat emelem kalapom az embersegessege előtt :) Sok ilyen ember kellene és a mai világ is paradicsommá válna :) Köszönöm , hogy ilyen is létezik :)
Sziasztok!
Raktam fel 6 hetes képeket, kiváncsi vagyok a véleményetekre. Azt gondollom, hogy lassabban gyógyulok mint kellene. ímit gondoltok?
Szia,
Én màr 2 het utan kocogtam, és fokozatosan szaunáztam.