Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Jó reggelt, beállítottam a hozzászólás engedélyezést is a naplómban ;)
Amikor rámész a saját naplódra, a felületen látod, kik jelentkeztek olvasásra.Egyenként kell jóváhagynod őket.
Gratulálok neked az orvos választáshoz hogy szemészt választottál! jó döntés :)
nagyon jó fotókat tettél a naplódba Karloca!
sok sikert kívánok! hamar eljön az október 11
Okt.11.-én lesz a műtétem Beánál. Én is elkezdtem a naplóírást. Köszönöm, aki beengedett a naplójába.
Ez aztán a szerencse! Mire észbe kaptál, már túl is voltál rajta.Mielőbbi gyógyulást kívánok!
Én is szeretnék benézni! Köszi!
Hogy tudlak beengedni? Én is kopogok nálad ;)
Sziasztok B.B-s lányok!
Beállítottam a Naplót,köszi,hogy szoltál Aaa123!
Már alakul a felső,de tényleg napról-napra jobb!
Holnap kell leszednem a ragacsot..
Köszi, hogy beengedtél :) Én is BB-s làny vagyok túl az alsó és péntek óta a felsőn is :) nagyon szép lettél!!! Nem tudtam ott hozzàîrni azt hiszem nem úgy àllîtottad be.
Szia Marina! Örülök hogy jelentkeztél :) a felsőt csináltattad?
jelentkeztem a naplódba, Köszi ha beengedsz ☺😊
én is BB-s lány vagyok, már lassan két éve ( alsó és felső )
Lányok én is elkezdtem a Naplóirást,már van is egy pár képem felrakva:-))
Kopp-kopp, be szabad kíváncsiskodni?Cserében megmutatom a -jelenleg- Nicolas Cage-szememet :)
Szia Eperke, jól vagy? :)
Miért onnan rendelnéd ott olcsóbb?
Hú,nem hagyott időt a gondolkodásra :D Szuper!!!!!Biztos elégedett leszel az eredménnyel:)
Mütét utáni képek a naplómban ;)
Csinálom a képeket, és lesz napló is, szólok, ha megvagyok vele ;)
Huh, ez aztán a gyorsmenet!!! :) Gratulálok!!! Akkor mielőbbi felépülést!!! Fotó, esetleg napló?
Nekem kb 3 munkanap alatt megküldték.
75Eperke, nekem kb. 2 hét alatt ideért ebay- rôl, szintén Lengyelo- ból.
Sziasztok Lányok, képzeljétek, mi történt! Szombaton volt idôpontom konzultációra dr Boroshoz- amit ugye elôtte 2 nappal kaptam telefonon. El is mentem,megbeszéltünk mindent, majd kérdeztem, hogy mikor tudna mûteni..... Erre: hááát, van egy idôpont holnapra.... Szóval tegnap megmûtött :)) túl vagyok rajta, minden rendben volt, és nagyon örülök neki, hogy belevágtam!
Tothildi nem csodálom! SZUPER lett!!!! Nagyon, nagyon klassz, óriási a különbség!!!
Ebay? 2-3-4 hét.Nagyon változó.A Free international shipping -esek azok kicsit később érnek ide.Meg kell nézni,van amikor ugyanannyira jönnek ki árban ,de hamarabb ér ide a postaköltségesek.
[link]
[link]
Nagyon szép lettél, ezt kár lett volna nem megcsináltatni :) Gratulálok, szuper!
Csajok!
Mennyi nap alatt jön meg a szempillanövesztő a lengyelektől?
Köszönöm Lányok!
Annyira jobban érzem magam,tegnap aki látott,megdöbbent.A csodálkozó szemöldököm is lejjebb ment,normális helyre került....Aki gondolkodik,merje,vagy ne..Tegye meg,igen is sokat számít az arcunknak :)
Mennyire meg fiatalodtal..nagyon szép formájú szemed van..
Már régóta olvaslak titeket, mert én is szeretném megszépíteni a szemem. Egyenlőre még keresem a megfelelő időt, ahova befér az a kis pihi, amivel jár. Szeretnék benézni a naplótokba, ha megengeditek. Előre is köszönöm! És gratulálok az újonnan műtötteknek!
Nem semmi a változás, nagyon szép vonalú lett a felső szemhéjad :) Bár szerintem neked alapból is ilyen cicás volt a vége, csak eddig takarásban volt. Viszont most már felszabadult, jöhet a tusvonal felülre is :)
De, a fekete nadálytő is jó.