Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Köszönöm,nagyon szép lettél:-))
Akkor én utánad jövök:-)
Vikinca jelentkeztem:-)
Keresztben csináljuk :) én az ellenkező irányban haladtam.No, akkor hátha összefutunk!
Akkor szorîtok neked én is pénteken megyek csak nekem most lesz a felsőm :)
Sziasztok!Áprilisban kaptam új felső szemhéjat BB-től.Pénteken megyek az alsóra.Természetesen lesznek naplóbejegyzések.Az alsó tényleg rosszabb?A korábban olvasottak alapján nem egyértelmű nekem.Ne haragudjatok, kicsit le vagyok maradva, vissza fogok olvasni.Marina70:13h-ra lettem beosztva.
Habár nem bb műtött, de én cicásra kértem a dokitól . Nézd meg a publikus fotómat. Vagy a naplómba gyere..
Szia! Cicás?hát, gyere a naplómba és döntsd el,hogy az lett-e :DDDDD
Sziasztok Lányok!! Engem pénteken műt a Doktornő,valaki jön még akkor??
Szeretnék bekéredzkedni 1-2 naplóba,ha beengedtek!
Főleg a "cicás"-ra sikerült szemek érdekelnének:-))
Előre is köszönöm..
Köszi Ildi a képet, szerintem nem riasztó ;) BB- hez mikor lehet menni konzultàcióra? Vannak bizonyos napok, vagy bármikor?
Ne aggódj a tapasz miatt,könnyen le tudod szedni(4-5 nappal a műtét után),én úgy rástresszeltem,hogy hányingerem lett,utána meg jót nevettem magamon milyen könnyen lejött :D
Nekem a 8.dik nap volt a varratszedés,az se vészes,bekeni előtte érzéstelenítő krémmel.
Szia Zsuzsa!
Tettem fel,mai kinézetem elég riasztó,de ezt vállaltam :)
Egy hét múlva szedi ki a varratot és igen mi magunk szedjük le a tapaszt.
Akiket BB. műtött, azoktól kérdezném, mikor kerül sor a varratszedésre, és valóban magunknak kell leszedni a kötést? Köszönöm.
Sziasztok!
Először is köszönöm,aki már beengedett a naplójába,és azoknak is,aki ezután fog.😃
Majdnem sikerült végig olvasni a fórumot,és arra jutottam,hogy ellátogatok B.B-hez konzira.Több szem többet lát.
Kérdésem az lenne,hogy mi a különbség a plasztikai-,és a szemsebész szemhéjplasztika szempontjából!?
Indítottam egy újat és a másikat átneveztem. Ha törlik, akkor jó.
Kérd hogy töröljék. De egyébként azt hiszem ha nem teszel fel képet automatikusan törlik 1,2napon belül.
Köszönöm, akkor nyitok újat. De az is ott marad, más néven kell.
Akkor már nem lehet...egyenesen úgy kell nyitni hogy titkos..
Hogy kell titkosítani a naplót, ha már létezik?
Szia Ildi, köszi, hogy írtál! Ha mutatsz képet, azt megköszönöm! Üdv-zsuzsa
Igen tuti mehetsz emberek közé. Bb csak a bőrt vágja. Alig dagad be..úgy hogy hamar gyógyul
Nekem ma van a nyolcadik napom és tegnap már dolgoztam. Senki semmit nem vett észre.
Szia! Szombaton műtött Boros Doktor,Nyugodtan menjél hozzá,igaz,nem magánklinika,nincsen puccparádé,de megéri.Olcsón csinálja,és már műtét után látszott a változás.Ha gondolod,tudok képet küldeni :)
Nem fáj,vannak kellemetlen órák,de inkább utána.
Ha van kérdésed,nyugodtan írj!
Hidd el,megéri! :)
Üdv Ildi
Igen,nyugodtan,egy kis alapozó kell majd,de észre sem fogják venni.Ha van kedved nézd meg a naplómba,ott napról napra vannak a képek.
Érdeklődnék, ha szerdán van a szemhéjplasztika, akkor rá egy hétre péntekre már lehet emberek közé menni? 9. nap lenne.
Hú. Köszönöm. Egész jó árban van a juvederm voluma.
Találtam egy oldalt, ahol többek között Juvéderm anyagokat alkalmaznak, Voluma-t arcformázásra.
medaid.hu és a Ráncfeltöltés áraknál írják. Ha jól emlékszem te kerestél ilyet!
Nézd meg a publikus fotómat..előtte- utána.