Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia Ildikó!Köszönöm szépen!Már alig várom hogy sminkelhessek.Eddig nem volt értelme 😂Szerencsére semmi félelmet nem érzek.A te szemeid nagyon szépek!Jelentkezek a naplódba!
Szia Rozetta ! jó fotót tettél fel az oldaladra :)
biztosan nagyon látványos lesz a változás a műtét után :)
ügyes vagy hogy belevágsz! neked is megy a drukk! ☺😊☺😊
Szia Tusza! gratulálok a műtéti dátumhoz : )
neked is szurkolni fogunk hogy jól sikerüljön a műtét és elégedett legyél :)
mikor szeretnél utazni?
doktornő egy hét után kiveszi a varratot, az első 4 napban fontos a pihenés
Szia!Én is aznap 12re vagyok előjegyezve :)
Sziasztok lanyok.
Mindenkinek köszönöm a sok segitseget.VoltamBB-nél es tényleg szuper aranyos.Majus23-an lesz a nagy napom.Akkor müt.Felsöszemhej.A konzin mar egész arcszobraszatot csináltunk.készitek egy naplot a folyamatrol.Nem tudjatok mennyi ido mulva lehet utazni utanna?
Köszönöm a segítséged,lehet ,hogy megpróbálom.
Az orrplasztikára is 63 évesen vállalkoztam,és volt két alkalommal saját zsír feltöltésem is,amit még szeretnék megismételni.
Még egyszer köszi ,hogy időt szakítottál rám.
Menj el konzultációra! Nekem a doktornő azt mondta annyi idősen már nem szokta javasolni, hanem mást (ezt nem részletezte) De szerintem egy konzit mindenképp megér, hisz nem vagyunk egyformák, azonos korban is más más lehet a bőr állapota, eddig csináltál e vmit magaddal, ha most csak ott lesz egy óriási változás akkor az jó e neked? Tud e még jól regenerálódni a bőr stb.
Nem hinném, hogy csak BB âltal mûtötteknek lenne ilyesmi. Szerintem ez adottság kérdése. Az én hegeim problémásabban gyógyulnak.
Szerintem a tobradex krém. Nem heg ápoló. Hanem szem krém. Lehet hogy ha sebbe kerül az nem jó
Ez aggaszt egy kicsit engem, hogy a BB. lányoknak van ilyen. Miért?
Szerintem igen,Anyukám is ennyi idős,és simán rábeszélném,ha szükségét látnám,de neki nincs fölösleges bőr a szeménél.
Sziasztok lányok! Szerintetek 67 évesen még bele vághatok egy szemhéjműtétbe?Már régen foglalkoztat a gondolat.Köszi a segítséget.
Sziasztok! 1 hónappal Az alsó szemhéjmûtétem után vannak "szépséghibáim". Nehezen múló "kis" hibák Amik egyre jobban zavarnak. BB ellátja a kis kellemetlenkedôket ha nem gyógyulnak maguktól de Majd csak késôbb. Én már sok napja nem sminkelek, már félek a krémektõl is Mert Allergiára is gondoltam, de nem Az! Ha Valakinek Volt hasonlo problémája vagy van ötlete mit kellene tennem, kérem írja meg. ( Aloe, tobradex, szemcseppek már nem segitettek) képek a naplómban.
Ő műtötte január19-et, már rég nem jelentkezett, tudsz róla, mi van vele? Szép az arca?
Mikor mégy Kovács doktorhoz?
Gratula :) jelentkeztem ,beengedsz?? Kár ,hogy amikor mi csináltattuk még nem voltak ilyen naplók!!!
Sziasztok,ma lettem 6 hetes :)BBeának küldtem képeket(naplóba is föltöltöttem),meg van vele elégedve...már ketten vagyunk :D Szépen gyógyul.Elnézve a régi képeimet-hogy tudtam meglenni a régi szememmel?????Hamarabb kellett volna!
Ezúton is köszönöm nektek a naplókat,a biztatásokat,a tanácsokat!!!!Ha nem kavarodok erre a fórumra még mindig vacillálnék,hogy merre induljak el!Szóval KÖSZI CSAJOK!
És akik előtte állnak azoknak hajrá,ne hezitáljatok!
Téged nem láttalak csak Iluska fotóit...ilyen kontár nem lehet forgalomban...az alapokat nem ismeri...fogalma sincs hozzá. Lehet hogy én szebben megcsinálnám...sőt. biztos vagyok benne.
Nem lattal az volt a borzalom😞
Iluska szerencsés volt😁 csak Ennyire....cumuskam..szemet nem tud😁...sokat eltol az biztos,nagy bátorság hozzá menni
A fotók alapján amit láttam én tuti hogy nem mernék hozzá menni...egy hentes..
Honnan tudjuk, hogy mikor van jó paszban. Iluskát is eltólta, de nem is kicsit.
Engem is beengedsz, hárha ö lesz az aszisztens, ha dr Kovácshoz megyek? Köszönöm.
B.B az itt társalkodók 70 %-át csinálta.Úgyhogy itt ő a favorit de van persze más is :)
Én dr boros lászlót es dr Bálint Beátát (bb) tudom ajánlani..
A titkos albumokba be kellene jelentkezned..
mi a szemünk helyét nem szoktuk műteni,csak a szemhéjunkat az egyszerűbb és látványosabb :D :D
Sziasztok! Szemhelymutetre keresek orvost. Ha esetleg valakinek jo vagy rossz tapasztalata van es felvilagositana a tapasztalatairol annak nagyon orulnek.
Udv,Kati