Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Tùl vagyok rajta!!!
Valóban nem volt annyira kellemetlen, mint előzetesen gondoltam.
BB kedves és biztatott, minden lüke kérdésemre türelmesen vàlaszolt:-D
Remélem, nem lesz baj a hegekkel és ödémákkal sem, holnap pedig nem nyitok ajtót senkinek.
Köszi, az esetleges fájdalom nem érdekel, csak azon idegeskedek,h jól gyógyuljon, egyforma legyen, ne legyen sokàig ronda, stb...
De már nem fàrasztalak ;-)
Sofőröm nekem is van ;-)
Holnap jelentkezem!
Tényleg nem kell izgulni,a szuri kicsit kellemetlen,de nem fáj.....a fogorvos rosszabb,utána csak kis matatást,nyomkodást fogsz érezni!
Nekem a Bea adott sanaxot,de ennyi...végig kuncogtam az egészet (50perc). Nekem a férjem volt a sofőröm,ezt így utólag nem bántam meg,de van aki simán hazavezetett.
Szorítok!Minden rendben lesz!
Jajj, köszönöm, azért csak izgulok...
Van kék színteràpiás bioptronom, azt gondoltam pedig használni, hát nem tom.
Nyilván ő tudja, bár a lámpa viszi le szépen a véraláfutást.
Meglátjuk! Lehet h olyan szép lesz, mint a tiéd és nem is kell semmi.
Holnap ilyenkor remélem jobb lesz már...
Szia,Bea mindent el fog mondani,és mindennel el fog látni :) (receptre gondolok Tobradex)
Lámpázást kifejezetten nem ajánlott (én is kérdeztem): "szemet nem melegitünk, csak hűtünk de nem jegeljük" :) De nyugodtan kérdezz tőle,én csak a Tobradexel kentem,de azt se sokat.
Fontos,hogy az első pár napba ne hajolj,ne emelj.Feküdni se kell,jobb ücsörögni,hogy ne ödémásodj nagyon....de ez embere váogatja :)
Ne izgulj!minden rendben lesz!
Vikinca, köszönök mindent! Segítséget, beengedést :-D
Hát szinte hihetetlen milyen szépen gyógyultál! Eddig ettől csak ödémásabbakat és lilábakat láttam!
Azt szeretném kérdezni, hogy BB ad-e vmi sebkezelő kenőcsöt vagy jótanácsot a gyógyuláshoz?
Bioptron lámpa, szilikonos gé, Traumeel homeopátiás gyógyszer...?
Szisztok, hogyan lehet belenézni a titkosnaplókba? Pénteken megyek BB-hez, nagyon rámférne egy kis biztatàs...
Itt nagyon új vagyok, kérem, segítsetek!
Szia, biztos szép lesz a tiéd is.Még pár napig ne emelj,hajolj nagyot. A tapasz leszedése nagy megkönnyebbülés lesz.Már akkor nagy lesz a változás,de még sokat fog szépülni napról napra.
Gyors gyógyulást 😀
Szia, Vikinca javasolta, hogy megkereshetlek also szemhejplasztika ügyeben. En is meg szeretnem csinaltatni augusztusban, mert akkor vagyok szabadsagon, de sajnos akkor vannak a dokik is :(
Erdeklödni szeretnek, hogy kinel jartal,mennyire vagy megelegedve, mennyi a felepülesi idö... persze tudom, hogy ez nagyon valtozo...
Mennyite nagy a veszelye annak, hogy az also szemhely kifordul, erröl is lehet olvasni... Köszönöm szepen a valaszodat elöre is!
Szia, jó helyen jársz :)
Mindenképp naplók nézegetése ajánlott,akkor napról napra láthatod az alakulásokat pl: Aaa123,P.andi,Marta04.....hirtelen ők jutottak eszembe :) kopogtass náluk nyugodtan.
Kedves Mindenki, nagyon örülök, hogy megtalaltam ezt az oldalt es hpogy közvetlenül lehet beszelni :)
Nagyon szeretnem az also szemhejamat plasztikaztatni augusztusban, mert akkor leszek szabadsagon, kerdezni szeretnem, hogy kit tudnatok jo szivvel ajanlani, aki szepen dolgozik. Felek attol, hogy a mütet utan kifordul a szemhej. Törtent mar valakivel egyebkent ilyen? Augusztus sajnos tudom nem a legjobb idöpont de hatha tudtok ajanlani valakit. nagyon szepen köszönök barmilyen hozzaszolast!:) Szep napot !