Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Doktor moni,jónak olvastál be!
Biztosan jobban érzem magam a bőrömben,mint TE!!!
Honnan tudod,nekem hányas a beauty a telefonomon?? Elmondom,0-1 között van:-))
Egy ránc sincs a szemem körül,alul pettyüdt volt a bőr,mert 3 napig ödémás volt,és egyfolytában jegeltem.
Az a bőr ma lehámlott,és alatta friss,szép bőr nőtt!! hehehehe...
Ha ennél feszesebb lenne a szemem,már úgy néznék ki ,mint egy plasztikbaba!
Ez egy plasztikai sebész. Aki idejött fikázni..de még egy saját munkájából sem képes fotót feltenni..
Aztán pár hét múlva biztosan feltette volna hogy milyen lett..valamelyik sebész által...ahahahahahahaha..
Én is beengedtelek kedves "dr Moni". Nézd milyen szépen dolgoznak mások is...😆😆
Monika
Elemeztem a fotót az adatlapodon. Neked nem plasztikaisebészre van szükséged , hanem egy hentesre....
Vagy egy favágóra. Aki csak simán levágja a fejedet...mert más nem fog segíteni. Ez a legegyszerűbb. Gyors tuti, profi munka.😉😉😉😉
Kissmoni beengedtelek,nézd meg milyen táskás ráncos szemem volt 3 évvel ezelőtt és most milyen!
A képek magukért beszélnek...
Dr.B.B. egy Földre szállt Angyal,aki mindent elkövet,hogy segítsen a problémádon...
Nem is értem min töprengsz évek óta??
Akarsz változni ,vagy sem??
Fejben eldöntötted már?
Jó estét Cumus..
Azt hiszem a havi problémám jön a napokban...
Talán érezhető...mindenkivel megpróbálok össze veszni..😣😣
Szia Tusza! Örülök hogy jelentkeztél :)
már vártam hogy írd, hogy minden rendben van veled az augusztusi alsó után!
így már neked is megvan mind a kettő ☺😊☺😊
gratulálok! sok sok sikert a további terveidhez :) 🍀🍀🍀
Koszonom mar valaki irt is nekem aki kozolte kinek csinalta csalera bb.
Meg kinek lett nagyon elrontva egy pecsi doktor altal.
Fel is fogom veluk venni a kapcsolatot..szerintem meg egy plasztikai sebesznek sokkal kiterjedtebb a technikaja...csak gondolom sokkal dragabb is.Biztos elfogok menni tobb helyre. Koszonom.
jogos is a kérdésed hogy feltetted, ki nem elégedett!? Hiszen napraforgó kiírta a fórumra és te ezt olvasva nem tudtad nem komolyan venni, igazad is van, ezért van a fórum, kérdezni szabad és kell is, mert így lehet elkerülni nagyobb eséllyel a rossz orvos választást; többen írták már itt hogyha hamarabb keverednek a fórumra akkor nem plasztikai sebészhez mennek az alsó szemhéjplasztikával
az elégedettek aránya 98%-os szerintem a fórumon
de azt is feltehetnéd kérdésként, hogy kik azok a fórum olvasók akik nem elégedettek plasztikai sebész által műtött szemhéjakkal!? erre is jó lenne példát kapnod, mert így lennél tájékozottabb hogy döntést tudj hozni, kihez is menj műtétre
Szia Móni! nincs doktornőnek "elrontott esete" ahogy fogalmaztál! ezt rosszul értelmezted
napraforgó azt írta hogy ő úgy tudja vannak itt a fórumon akik nem elégedettek 100%-osan a kapott eredménnyel, türelmesen várd meg hogy írnak e neked véleményt itt a fórumon vagy priviben :)
én például maximálisan elégedett vagyok :) doktornő megcsinálta a fölső szemhéjam egy hónap múlva pedig az alsót, amit a gyógyulás után láttam a tükörben az nekem tökéletes és szép eredmény volt, ennek már lassan két éve
én a fotód alapján úgy látom hogy zsír is lehet az alsó szemhéjadnál, és ha ez így van akkor felül is van! ezért lenne szerencsés ha szemészhez is elmennél konzultációra, nem csak plasztikai sebészekhez, mert a plasztikai sebész nem veszi ki neked onnan a zsírt, de a szemész profin, tökéletesen kitudja műteni, mert az nem odavaló! nem szabad szétkenni ott hagyni! Ha látja a plasztikai sebész hogy zsír lehet a szemhéj alatt akkor átirányítja szemészhez és nem vállalja a pácienst; ez így korrekt
elrontott eseteket itt a fórumon plasztikai sebészektől olvastunk, én nem találkoztam szemész által elrontott műtétről; legtöbb elrontott eset az alsó szemhéjplasztikánál történik, fölső elrontottat hirtelen egyet tudok, látványra nem érzékelhető de egy idegszál el lett vágva és a hölgynek évek múlva is fájdalma van, sajnos az övét senki nem tudta elvállalni, korrekciózni :(
alsó elrontott munkák után a szemészek igyekeznek legjobb tudásuk szerint segíteni a betegeknek, legtöbbször több körös a beavatkozás, erre is van itt példa a fórumon
én is azt javaslom neked Móni, hogy menj el több konzultációra és összetudod hasonlítani a hallottakat és megtudod hozni a jó döntést ami számodra a megoldást jelenti :)
El kell menni legalább két orvoshoz konzultációra, de az sem baj ha háromhoz, akkor meglátod, hogy mit javasolnak a problémádra. (én ahhoz mennék, aki naponta szinte csak ezzel foglalkozik)
Összevetheted a javaslatokat, alszol rá egy párat és meglátod:)
Az egyébként hogy elrontott munka, vagy nem elégedett páciens, az bizony két külön fogalom. Mert lehet elégedetlen az is, akiből vélhetően csak annyit lehetett kihozni, amennyi sikerült.
Sikeres döntést kívánok!
17530. Bejegyzes
szédült-napraforgó