Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Csak arra lettem volna kivancs hogy kik azok akik nem elegedettek bb munkajaval..amint latod szedultnapraforgo irasara irtam ahol azt irta hogy itt vannak akik nem elegedettek. Szerettem volna megkerdezni toluk hogy mi nem sikerult ugy ahogy vartak volna. Hogy ha esetleg bb doktornohoz megyek mondhatnam hogy mire figyeljen nalam..mivel meg egy doktornal sem voltam szeretnek 100% ban felkeszulni..
Ezen a fórumon ténylegesen jelen lévő, szemhéjplasztikán átesett hölgyek (és férfiak) igen jelentős százalékát (megkockáztatom 85% is lehet) BB doktornő műtötte!
Ha te végig olvastad ezt a fórumot és az jött le belőle, hogy a doktornő elrontott munkái miatt keseregnek itt a jelenlevők (?), vagy az általa műtöttek,akkor nézd át még egyszer ezt a fórumot, de alaposabban és ha még mindig ezen a véleményen vagy, akkor nyugodtan érezheted azt, hogy rosszul olvasol...
Hallottunk (és láttunk is már ) olyanokról akiknek hírneves plasztikai sebészek "alkottak" műveket, amiket több körös műtétek szenvedései árán hoztak helyre : szemészek !
egyébként mindig vannak nehezebben gyógyuló esetek, sokáig megmaradó véraláfutások, ha olyan típusú a páciens...
Köszi :) Húú nagyon szép lettél :)
Szia! Én is felső szemhéjra készülök,bár még csak 30 vagyok de borzalom ahogy kinézek...Ha lennél olyan kedves és beengednél a naplódba azt nagyon megköszönném :)
Koszonom...meg egyenlore nagyon bonyolult itt minden..
Kedves forumozok. Mar nagyon regota olvaslak benneteket..szemhejplasztikara keszulok de nagyon felek...meg nem dontottem el kihez kellene mennem.(Boros, Bb , Pataki stb..) Sok mindent olvastam bb doktornorol de en nagyon felek mert nem plasztikai sebesz..es azt hiszem az en esetem eleg komplikalt. Olvastam hogy vannak elrontott esetei vagy akik nem teljesen elegedettek. Megkerdezhetnem esetleg kik azok? Vagy hogy miert nem elegedettek? Hogy mire kellene vigyaznom. Csinalok majd naplot is ha rajovok hogy kell .Tettem fel magamrol egy kepet. (Borzalmas)
Ha esetleg beengednetek a naplotokba..a nem sikerultekbe is..koszonom
Sziasztok! Valaki tudna abban segíteni, hogy BB doktornő mennyiért csinál teljes botoxot?
Képzeljétek, mi történt ma velem! Az uram kikotyogta egy baráti házaspárnak, hogy mûtötték a szemem ( mindig mondom, hogy a pasik pletykásabbak a nôknél ! ) a csaj meg mondta, hogy majd mutassam már meg neki- össze is futottam vele, megmutattam a mûtét elôtti fotót, meg a mostani ábrázatomat, és el volt ájulva, hogy milyen jó lett :) de ami nagyon legyezgette a hiúságomat, hogy kétszer kérdezett rá, hogy kaptam egy kis botoxot is ? Nem kaptam, korábban sem ! Szóval sokat jelent az összhatásnál a mûtét, az tuti ! Hajrá mindenki, aki még hezitál :) !
Köszi Ildi, akkor mûtét után 3 hét pihi, és utána már lehet cardiózni?
Lányok! Feltettem egy képet,műtét előtt,után.Azt hiszem,eléggé meggyőző! Ne gondolkodjon senki,éveket fiatalodott az arcom,remélem:)
Nem ajánlott,Boros doki a taposógépre rábólintott,de láttam,annyira nem örült az ötletnek,így inkább kihagytam.Jövő héttől viszont már jöhet a kardió.
Húú,ez igen:) Örülök,hogy túl vagy rajta :)
Még egy kérdés lányok: mozogni, edzeni mikor lehet elkezdeni mûtét után? Nem súlyzós edzés, csak szobabicikli, max kis torna.
Boros dokinál alsó szemhéjműtétje volt valakinek? Amennyire emlékszem, csak felsőket láttam itt tőle (és azok királyul sikerültek).
Nekem egy alsót kéne betervezni, de nem bírom magam elhatározni. A felsőt megcsinálta tavaly BB, az alsóra is volt nála egy időpontom tavasszal, azt le kellett mondanom, és azóta se haladt az ügy :)
Sziasztok, alsó szemhéj után itt a felső is. Részletek a naplómban :)
Szia szép szemű. Nekem nem volt tapaszom...mert lézerem is volt egyszerre...fogalmam sincs...próbáld hívni.
Jó reggelt! Boros dokis lányok, Tiszike, nekünk le lehet venni a ragasztót varratszedés elôtt, vagy azt majd a doki veszi le varratszedéskor?
Szia! Benézhetek én is? Köszönöm!
Lányok új kép a naplómban,egy kis sminkkel:-))
Írod, hogy jó fotókat tettem fel, hát ez a valóság!
Szerintem ugyanannyi.De csütörtökön megtudom.
Szia Beja! de ügyes vagy és bátor hogy bevállalod az alsót is :)
írtam priviben, gondolom mások is fognak
Sziasztok, 1 hónapja volt BB-nél a felső szemhéjplasztikám és az alsót is meg szeretném csináltatni. Akinek BB csinált ilyet, megtennétek, hogy megírjátok privibe, hogy mennyibe került? Köszönöm előre is:))
Azt hiszem Boros doki megint óriásit alkotott..