Szemhéjplasztika (beszélgetés)
En lattam "szemes" munkait, fullosak. 🙂 Draga, de profi a pasi. 😉
Sziasztok! Uj vagyok a forumon, most kilepek a "csak olvasas" funkciobol 🙂. Most penteken lesz felso szemhej plasztikam dr Gaspar Leventenel. Azert nala, mert jan. 4en a mellemet is o csinalta, ill. anyum also-felso szemhejat is 13 eve, es mindig nagyon jo neki. Elkezdtem a naplom, bar pentektol lesz erdekes ugyis. 😉 Koszonom, akik eddig beengedtek a naplojukba, igy meg inkabb akarom a mutetet. 🙂
Pataki dr.-rol milyenek a tapasztalatok?
Igen,láttam,csak össze vágva lenne igazán ütős a változás képben.
Alul van a kèp arrol milyen volt műtet elotti napon a szemem ☺.. köszönöm szèpen...egyèbkènt 👍
Nagyon szép lett a szemed,látványos a valtozas😊
Tudnál csinálni egy előtte-utána kollázst?azon még látványosabb lenne.
Szoval az adatlapomon a kèpek igy picivel tobb mint egy honapja ...fent vannak ..Rodrigo dr. munkajarol èn nagyon elegedett vagyok.
Köszönöm neki..hogy ezt s nehez mutetet megoldotta.
Dr.Vincente Rodrigo plasztikai sebesz munkâja .Also szemhèj plasztika . 2018.01.05. ( januá 5)
A kepek az elso 6 uj kèp ma keszult..tegnap jottem haza Nèmetorsxagbol..kesőn..faradt vagyok ..talan latszik.. minimalis asszimetriam mindig volt az is latszik ...bar mutet ota alig feltuno..tukorben.
Szia! Én december közepén voltam nála. Maximálisan elégedett vagyok. Korrekt, precíz, szépen dolgozik.
Ez a márka neve biooil,gyógyszertárban😊
Igen, biztosan volt egy belső megérzése..
ezt én is olvastam valahol, és figyelek is rá!!! mondjuk én csak cicaplastolok :-)
tvben reklámozzák, sztem patikás vagy rendelős lehet. na arra én is kiváncsi lennék!
A napokban olvastam h valakirol azt irták hogy a kezelés előtt kisétált a kezelőből…. Bárcsak nekem is lett volna bátorságom ehhez. Lányok igenis sétáljunk ki akár az utolsó pillanatban is ha érezzük hogy baj lesz. Én nem mertem megtenni, mert egész életemben olyan voltam h ha valamit megbeszélünk annak úgy kell lenni. Pedig éreztem h baj lesz. Szerintem fontos h minenki őszintén ossza meg a saját tapasztalatait. Ez volna a forum lényege, nemdebár ?
En Dermatix-szet hasznalok. ( patikakban kaphato) . A regi muteti hegem nyomtalanul eltunt vele.
A bio oil-t hol lehet beszerezni ? milyen márka ?
Szia. Én nem voltam nála, de láttam munkáit. Kiváló szemész orvos, aki műt is. Szakmailag, emberileg is remek.
Ilyen műtéteket szemészek és plasztikai sebészek egyaránt csinálnak.
Volt-e valaki Tonkol Dr.urnal? Milyenek a tapasztalatok szemhej plasztika korrekcioval kapcsolatban?
Mielott kilepek innen teszek fel pár kèpet a munkájarol ...kb dèlutan
Persze hogy most már ismerjük a munkáját örömmel fogjuk ajánlani. Főleg ha ilyen problémával jön ide hogy nem szabad hogy csak úgy kivegyék a zsírt hanem egy sokkal összetettebb operáció.
Nem bantani akartalak benneteket csak ne szemèlyeskedjunk...nyilvan mindenki a maga plasztikai sebèszèt ajanlja.. Èn a Rodrigo dr. egyèrtelműen.. s azert mert azt valaszoltam egy èrdeklodonek hogy esetleg mashoz is mehetne Boros dr.on kivul nem kène engem itt sarazni.Köszönöm..Èn nem leszek itt a forumon minden nap azert hogy hirdessem a Rodrigo Dr. Adjak tovabb az oszlopos tagok hogy Ő is nagyon jo szakember. Minden jot kivok
Szia,nekem azt mondta a doki,hogy szép lesz magától is,csak mindig hidratalt legyen,ne száradjon ki a bőr😊
Vannak hegkezelők,en más heg miatt kezdtem használni a biooilt,nagyon bevált.
Pl hol itt boros vagy bb neve??? Sőt tök jó hogy a fórum kezd olyan lenni hogy több doktor létezik. Mert évekig csak bb létezett. És az is jó hogy a te dokid rodriguez is létezik és most már tudjuk hogy ezt a zsír vissza vagy szethe
lyezést is csinálja. Kérlek ne bújjon ki belőled kawama.
Sziasztok Csajok!
Seb gyógyulást segítő krém ? Szemplasztika után ?
Tudtok ajánlani valamit?
Te ezt hol láttad hogy írtuk volna hogy csak ez a két 2 létezik??????
Amit leírtál abban senki sem kételkedik 😊nekem te vagy furcsa(ha törölheted a hozzászólásomat akkor is😅)!de vagyunk egy páran “régi fórumozók”akik nem felejtenek 😊ezzel szerintem semmi gond.Es akkor is mindenkit minősít amit ír,vagy írt 😉
Kedves règi forumozok..igen is lètezik Borod doktoron ès Bálint Beátán kivul más jo plasztikai sebesz is. pèldaul..dr.Vincente Rodrigo
Uj forumosok.Ti ..döntsetek egyènileg es jol. ...
Minden jot..
Szemplasztikai sebész..Így magában még sose hallottam meg láttam írást. Vagy szemész vagy plasztikai sebész.
De tök mindegy egyébként