Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Jéééé :-)
Én a hozzászólásokból valamiért azt gondoltam, hogy plasztikai sebész. Tényleg sokan dícsérik őt emberileg is és szakmailag is. Talán ezért fel sem merült bennem, hogy ő nem plasztikai sebész :-) :-)
Kedves csajok, drága sorstársak...
Már egy jó ideje olvasgatok itt a fórumon, gyűjtöm az információt...
Felső szemhéjplasztikára lenne szükségem (a férjem szerint nem ), és hát a Boros doktorra esett a választásom mert sok jót olvastam róla.
Elmentem tehát egy vizitre. Korrekt és tárgyilagos volt: műtét nem lesz. Azt mondta, hogy a felső szemhéjamon amit én puklinak látok az tulajdonképpen a szemöldök csontom, ami az átlaghoz képest egy kicsit jobban kidudorodik. Hiába vág ki a bőrből a dudor megmarad. Ráadásul a szempilla-szemöldök távolságom is az átlagosnál kisebb, ezért a műtét után nem várható jelentős változás.
És akkor az én lelkemmel mi lesz? kérdeztem. Azt mondta, ő sebész nem pszichiáter. Be kellett látnom, igaza van, nem pszichiáter.
Olvasgattam itt a kommentek között a rendelőről. Én átlagosnak találtam, semmi kirívó, se pozitív, se negatív irányban. Látszik, hogy nem ma készült, de elmegy.
Mivel már úgysem volt veszíteni valóm, és egy kicsit adósnak is éreztem magam az elutasításért, rákérdeztem a rendelőre. Olyan ódon, ráférne egy kis csinosítás, nem gondolja drága Boros doktor? Van belsőépítész-lakberendező ismerősöm, szívesen segítek.
Azt mondta, hogy a rendelő 20 éve készült, és valóban ráférne egy kis túning, de épül az új rendelő, talán 1 éven belül elkészül, ezért nem hajlandó egy fillért sem áldozni a mostanira.
Ja meg azt is mondta, hogy nem a rendelő operál, hanem a sebész, és egy jó sebész a konyhaasztalon is ugyanúgy tud operálni, mint a legelőkelőbb műtőben. És a mostani rendelője miatt ilyen alacsonyak az árai, és az új helyen más tarifák lesznek!
Hát lányok,mindenki döntse el maga, hogy mit szeretne, megfizethető áron középszerű rendelőben, vagy luxus körülmények között luxus áron, de az biztos, hogy aki szűkén van a pénzzel és a 140.000 Ft.-os szemhéjplasztikát szeretné, most menjen.
Én is megyek. Egy másik orvoshoz, hátha lesznek szép szemeim...
Felete nadallyal kenceztem en, meg mukonny. Most vettem Optive plust, valoban nagyon jo (az ara is), eddig vmi hydroballancet hasznaltam, hat ez klasszisukkal jobb.
Jegelni kell jegzselevel, slussz ennyi jut eszembe.
Azt a rutacsobint nekem pl mutet elott nem is mondta!!! En kerdeztem ra, es mondta ok lehet, de nar utana. C vitMint is kerdeztem mivel en szedek mindennap 2000-et, arra is mondta lehet, de nem magatol.
Lenyegen nem valtoztat, 2 -3 het alatt letudva az egesz.
Minden rendben lesz! a "fagyasztás" nem is nagyon jó-inkább csak hűteni kell :)Ha van otthon hűtőzselé,az nagyon jó-gyógyszertárban 1000ft körül van,és nem csöpög,szóval praktikus,vagy DMben lehet kapni szemmaszkot,azt gumival lehet rögzíteni az is szuper!
Mindenképpen egyél,igyál a műtét előtt pár órával!
Nekem is ugyanaz a történetem. Közben rájöttem, hogy most mész először műtétre. Azt hittem, hogy egy rosszul sikerült beavatkozást kell korrigálni.
Minden rendben lesz, nagyon megnyugtató a doktornő, mindig mindent mondani fog, hogy mit csinál.
Az érzéstelenítő szurik pici szúnyogcsípéshez hasonlóak, abszolút viselhető, még nekem is, pedig nagyon alacsony a fájdalomküszöböm. Utána tényleg nem fogsz érezni semmit! Berajzolással együtt végeztünk is kb. 45-50 perc alatt. Teljesen jól voltam, beültünk a kocsiba és irány haza kb. 60 km. Kora este ment ki az érzéstelenítő hatása, de gyorsan bevettem 2 db fájdalomcsillapítót (biztosra mentem) és teljesen lezsibbadtam. A továbbiakban nem lesz szükség fájdalomcsillapításra, mert tényleg nem lesz fájdalmad. Én a műtétet követően magasabbra raktam a párnámat és úgy aludtam. Ne hajolj, ne emelj, próbálj sokat pihenni. A 2. és 3. napon kinézetre esetleg egy kis mélypont jöhet (beödémásodás, szivárvány színei jelentkezhetnek) de utána csak napról napra szépülni fogsz! Közvetlen a műtét után és másnap nekem eléggé könnyezett a szemem, de magától elmúlt, nem használtam semmit. Tényleg ne aggódj, utána azt fogod magadtól kérdezni, hogy miért is nem csináltattam meg előbb? Minden rendben lesz, nagyon jó kezekben leszel!
köszönöm ezt is, persze, összeírogatok mindent, hasznos bármi infó, egyelőre a félelmemet kell leküzdenem, egyszerűen még nem tudom elképzelni az ébrenlétet műtét alatt :-O
Ha délre megyek, ehetek még reggel? -erről nem kaptam tájékoztatást.