Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Jaj köszi...nagyon szeretem a szemem.. s drukkolok mindenkinek hogy gyorsan regeneralodjon vissza minden ..mindenkinek.. 😉
És a tiedet se hagyjuk ki a sorból :-) Nagyon szép lett!
A szuro èrzes konnyezes mellett talán azert mert száraz a szem? Esetleg szemcsepp segithet..
Szia..nekem csak reggel könnyezett...egy ideig.. enyèm pont ma egy honapos..s kb 2 napja már reggel is nagyon pici könnyezès...ugyhogy azt mondom kitartas..ez megszunik
..a tièd is nagyon szèp ...Gratulalok.. 😉
Szia..
Megnèztem a fotoidat...lehet hogy nehezen gyogyul neked..de egyèbkènt nagyon is szèp formája van a szemednek..s a sminkkel csoda gyönyörű.. Kitartás
Bent is vagy 21. 22. bejegyzés.
Igen,és ha szét húztam a bort akkor feheredett jobban.
Én is küzdök a felső puklimmal :-(
Húzta is neked ott azt a részt a puklika? Mert nekem néha olyan érzés,és kemény ...
Jajjj😢nem hangzik jól.. megyek megnézlek
Szegénykém, lassan gyógyulsz. Kitartás!
Nekem még látszik a szemem alatt a folt, de már nem vészes. Olyan, mintha beütöttem volna :-) Naplómba tettem fel előtte-utána fotót.
Szerintem a plasmage csak alsó szemhéjra jó mivel ott tényleg vékony a bőr és mimikai ráncokra és az látványos viszont felül ahol kivágnak jó pár mm-ert nem lesz eredménye..
...még kuzdok az odémákkal, nem jó még :(te? minden ok? kép? :)
Szia! nekem is volt a hegvonalba pukli,olyan mint egy pattanás,csak nem lehet kinyomni?gyere a naplómba ott vannak róla képek.Nekem a doki azt mondta,hogy a heg vonalában megvastagodik a bőr a faggyú nem tud kiürülni és összegyűlik.Egy pillanat alatt kilézerezte az egész faggyút tokostól.Kicsit kifaggattam,azt mondta,lehet otthon kísérletezni steril tűvel,de nem biztos,hogy véglegesen el lehet így tüntetni,mivel ő is csak a lézerezés után látja,hogy milyen mélyen is volt a tok....szerintem nem éri meg,jobb a doki :)
Nekem ezek a bőr alatti dudorok néha ellaposodnak, aztán visszadudorodnak, de ennél jobban zavar a bal szemhéjamon lévő pukli ami a hegvonalában jött ki kb 1 hete....
én ma pl nagyon türelmetlen vagyok emiatt, bar ha türelmes vagyok ha nem ez itt van:-()idő lesz még h helyre álljon minden!
....ja, ezek a szovodmények:( koszi a pozitív értékeléseket, de persze a telefon "szépíto programja"kicsit csal a valoságon:( a duzzanat továbra is megvan, nyomkodom, masszírozom, /csak vigyáznom kell hogy nehogy a szemem nyomjam ki/ de nem tudom mikor lesz már vége....probálok turelmes lenni, de nehééééz :(
Nekem ott is szúr meg kívül.
Baratnőmnél is ugyan ez van, ott
Ez majd elmúlik idővel
Egyik szövödménye lehetennek a műtetnek könnyezés vagy szemszárazság,
fura nekem is a bal és igen szúr a belső sarokban,
Nálam ugyan ez van,éjszaka ömlik a könnyem ,arra ébredek szinte minden hajnalba..és többnyire csak a bal.
Nekem néha szúró érzés is társul mellé
Neked nem?
Lányokcsak nekem van az hogy éjjel könnyezik a szemem?Nagyon kellemetlen.Nem piros nem váladékos, csak könnyezik de csak éjjel.Pedig használom a műkönnyet.
Sminkkel(is) gyönyörű szép a szemed! Tényleg jól áll, nincs vele baj :-)
Nagyon jó lett,szép vagy😘
Nagyon jól nézel ki. Szuper lett!!!!
Tiéd is szuper lett!:) Micsoda nagyüzem lett itt januárban....
....a smink sokat tesz:) javít a kinézeten és az onbizalmukonkon:) :) :) így már úgy gondolom, hogy jó lesz:) sokkal nagyobb, nyitottabb szemem lett:)(képn az adatlapomon )