Szemhéjplasztika (beszélgetés)
A heg nagyon sokat halványodott.
A szemed úgy tűnik, hogy még mindig duzzadt. Mintha nem akarna visszahúzódni a duzzanat. Sminkkel viszont egész jó! Persze nem lehetünk mindig sminkben.
A szemed formája is szép, a táskák is eltűntek. Elképzelhető, hogy nálad valamiért sokkal lassúbb a gyógyulás.
A két szemem nekem sem egyforma. A jobb szemem mindig is kisebb volt, mint a bal. Ez akkor a legfeltűnőbb, mikor mosolygok, nevetek. De én már úgy megszoktam. Csak a fotóimat látva szoktam meglepődni :-)
Kicsit javult a kép alapján az ödéma, nem? Ne idegeskedj lasabban gyógyulsz, de minden ok.lesz, reméljük kedvező híreket is kapsz ma.
..tettem fel ma reggeli képeket, csak hogy lássátok, nem túlzok és tényleg jogos a kétségbeeseésem :(...az is csúnya, hogy pirosak a hegek,de ez még majd halványul, a 2 szemem nem egyforma, de ez is még alakul...de részemtol a mutét célja az volt, hogy a táskák, mély ráncok a szemem alol eltunjenek :( ez a kinézet nem volt a tervemben :(:( :( hogy ne merjek emberek kozé menni......:(:( :(
Helyes, reméljük megnyugtató híreket kapsz. A lényeg, hogy megnézi a szemed. Biztosan lesz megoldás, nyugi!
Majd jelezz, hogy mit mondott!!!
Én sem kaptam semmi papírt, mosolyt meg pláne nem, csak hűvös fogadtatást.Kontrolon kérek papírt.Ami a munkáját illeti, egyenlőre tetszik az eredménx, bár van egy kis asszimetria, de azért, mert az egyikből többet kellet vágni.Még van feszülés, de ha kialszom nagy ritkán magam akkor alig érzem.
Ez jo hir..s èn remelem talal megoldast a dr.
Bìzzunk benne
Nekem is olyan még pesig napos.
Hali...ma végre kaptam választ a tegnapi emailemre, amiben megírtam a dokinak, hogy 20 nappal a mutét után nekem kimondott csomok érezhetok és láthatók a szemeim alatt, amin semmilyen masszázs és krém se segít...holnap este megnéz...kíváncsi vagyok, sikerul e megnyugtatnia, ill. tanácsolnia vmit, mert már nagyon el vagyok keseredve....
...orulok a sok sikertorténetnek itt a Fórumon,szuper, gratula nektek, ez lenne a lényeg, hogy mindegyikunk elégedett legyen:)
Szoval tul vagyunk rajta tènyleg ??????😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nagyon jó érzés. Ahány tükör van a lakásban, mindegyikbe belenézek:-)
Köszönöm:-)
Én is nagyon örülök!
A dokit az ár, és a munkái miatt választottam.
Minden esetre örülök, hogy belevágtam. Illetve a doki vágott bele :-)
Nagyon tetszik az eredmény. A hegem alig-alig látszik. Kicsit ugyan érzékeny, nagyon óvatosan modom meg. A szemem alatt a szín nehezen múlik, de remélem előbb-utóbb eltűnik.
Szia! Köszi a bíztatást! Remélem én is, hogy tetszeni fog. Majd teszek fel előtte-utána képet. Még egy hónap.. 😊
Ez azert megnyugtat (mar bocs), gondolom akkor nekem is elmulik majd.
Engem 8-án műtőttek felsővel,a jobb szememet most kezdtem el rendesen érezni,a bal oldalinál még csak a felét érzem:-) ráadásul piros is,neked nem? Plussz lett egy nagy puklim is most
Tuti hogy olvassa. Ő is meg doktornő is.
Nincs mit! Szivesen..s jobbulast.
Helyes ..es milyen erzes amugy? Èn mèg igy lassan egy honaposan is alig hiszem el hogy tul vagyok rajta ..csak ha tukorbenezek latom hogy jeee...masik szemem van.. s szèp 😉☺
Örülök, hogy túl vagy a varratszedésen. Gratula!!! Nagyon klassz lett! :)
Milyen érdekes hogy Neked már ott voltak kikészítve a papírok...
Bocs, de nekem miért nem? Egyébként elégedett vagyok, és örülök, hogy elszántam magam a műtétre. Csak erősíteni tudok mindenkit, aki nem tud dönteni. :)
Tényleg. Ment az infógyűjtés rendesen. Ma meg már varrat nélkül vagyok.
Valóban ráférne egy teljes felújítás. Az a műtőágy....legalább egy lepdővel lenne letakarva, hogy ne látszódjanak a szakadások...
Masszírozzam? Hát jó, megpróbálom finoman, ártan tuti nem fog!!! Köszönöm!
Köszönöm, már vártalak! :-) Megnyugodtam!
Csak azert kell hogy ezek az erzeketlen teruletek nehogy elhaljanak.van egy ilyen mellekhatas is a pakliban..csunya szoval irva
Maszirozzatok azokat a reszeket amit nem ereztek ..jozan paraszti esz..a verkeringes miatt...de persze nem vagyok orvos
Maszirozd picit jo ??????
Segits neki hogy a verkeringes beinduljon..ez fontos
Dolce ebbol is latszik meg alakuloban van ez a folyamat fennall neked .. tehat mèg valtozas alatt van.. de akkor azt a kremet hasznald..
Megtalaltam...szep lett szep a formaja s a szemed szìne is..
De jooo :) emlekszem par napja meg az infokat gyuntotted 😉
Akkor mar van fent uj kep az uj varrat nèlkuli szemrol? Megnèznèm..
Szoval a dr.od azt mondja nem jo a koromvirag ? Nekem a csomo mar 4.napja nincs de azert maszirozom ott ahol volt s koromviraggal szoktam