Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Attól tartok a jég kiolvadna,mire elindulunk haza. 80 km oda, műtét ....egyelőre nincs ötletem,átgondolom a hűtőtáskát:-)
Köszönöm szépen!!!
Szia!
Nekem az én dokim Rutascorbint javasolt, amit műtéte előtt 4-5 nappal el kellett kezdenem szedni (napi 3*1-t), és műtét után is.
Krémet pedig piócakivonatosat ajánlott, én Medhirud-ot vettem, és azzal kentem a foltjaimat.
Sokaknak pedig a feketenadálytő krém vált be.
És persze műtét után azonnal jegelés. Ha van rá lehetőséged, akkor már a hazafelé úton is.
Kitartást a műtéthez :-) És legyél nagyon szép!
Szia Mexi72,
február 1-jén volt a felső szemhéjplasztikám BB-nél. Tegnap voltam varratszedésen, tudom még sokat fog alakulni a szemem, de már most látom, hogy nagyon jó döntés volt belevágni a műtétbe. Nekem nem volt vészes a lefolyása, kicsit lilultam csak be a szemem alatt. A mokkákra fekete nadálytő krémet kentem, a heget pedig tegnap óta áttörlöm reggel és este Aloe Firsttel és bekenem körömvirágkrémmel. Most magasabb dózisban szedek C vitamint és kollagénlötyit kezdtem el inni, amiből 3 hónap lesz egy kúra. Remélem segítettem egy picit.
Amúgy miért kell korrekcióra menned?
Sziasztok,
jövő héten megyek BB-hez szemhéj korrekcióra. Természetesen izgulok, de a sok levél,amit kaptam megnyugtatott, itt is köszönöm nektek.
A kérdésem az lenne, egyszer leírta nekem valamelyikőtök - én meg elkevertem :-(( - hogy mivel érdemes az elszíneződéseket kenni, hogy hamarabb felszívódjanak és javasolt homeós szereket is műtétre.
van ötletetek? ti miket alkalmaztatok, persze többen írtátok,hogy semmit, de aki szedett,kente, kérem adjon javaslatokat,szeretnék felkészülni amennyire lehet.
Igen, osztom Szatzsuzsa véleményét, ki kell állni, ha bármilyen kérdésed van és bátran kérdezni. Nekem mint kezelt beteg, jogom van hozzá, a kezelőorvosodnak pedig kötelessége válaszolni. És ez független az orvos személyiségétől. Végül is a beteg-orvos kapcsolat egy bizalmi kérdés.
Szerintem nem érdemes olyan orvost választani akibe nem bízol meg, vagy félsz felhívni.
Engem a Boros doki operált. Műtét után azt mondta, ha bármilyen kérdésem lenne, éjjel-nappal hívhatom a mobilján. Hívtam volna is szemrebbenés nélkül, de nem volt rá szükség. Minden úgy történt ahogy mondta. A műtét tökéletesen sikerült, jól választottam.Örök hálám Boros dr nak!!!
Ezt jól fontold meg.
😊 😚 😊
Hallo...
Nekem dr.Vincente Rodrigo
műtötte az also szemhejamat ès nagyon elègedett vagyok..Mūtet alatt szinte semmi vèrzes.. Ödèma es veralafutas is kb csak olyan 3 % fajdalom semmi.. volt egy pici csomo de el is mult 3 het után. Èrzestelenito sem fajt.. Talan tul szèpnek hangzik hogy igaz legyen ☺ de ìgy van. Ő egy világszerte elismert tudásu kiválò szakember. Csak ajánlani tudom...S megemlitendő a neve mellè hogy Amerikaba tanult sebèszi technikak is a fejèben vannak.Ezèrt tudta megcsinálni az èn esetemben egyèbkènt elèg nehèz műtètet..nekem csak 1-2 mm bőrfelesleg volt.. Az also rètegek anatomiajabol varázsolt nekem kipihentebb ...esztètikusabb szemet..mert enyem picit olyan zuhant hatasu volt .. azota mèg több sziákat hallok ha idegen helyre belèpek.. jo èrzès.. Szòval nyugodt szivvel ajanlom a Rodrigo doktort.
Azért nem kell elmenni a körülmények mellett sem. BL doki jó, nekem is csodát tett a szemeimmel. ... de ha nem olvaslak Benneteket, akkor azzal a lendülettel ki is fordultam volna a váróból, amivel be
Az pedig, hogy milyen helyzeteket vállalok be, az én igényeiket is tükrözi részben.
Ja, jövő héten megyek szemöldök tetoválásra, majd teszek fel képet.
A rendelő olyan, amilyen.....
Engem január 23-án műtött, és 100%-ig elégedett vagyok a munkájával.
Valóban szánhatna rá, hogy kicsit komfortosabb, szebb legyen, viszont kedvező áron és nagyon jól dolgozik.
Köszönöm.
Nagyon szépek lettek a szemeid:-)
A puklim hasonló mint a tiéd volt sztem,20-án megyek kontrollra akkor kiderül..jobb szeretném ha megúsznám a lézerezést és vmi csoda folytán elmúlna:-) kisebbedet de kemény és húzza azt a részt ahol van...