Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Nàlam is ugyanaz a szitu,mint Gaandinál,annyi plusszal,hogy nekem a hegem vonalában fent kijött egy pukli is:-((
Én 20-àn megyek kontrollra,akkor leszek 6 hetes...
Idővel jobb lesz, türelem.
Persze tudom, könnyű mondani :-(
Szia :) sajnos nem annyira jól és szépen, mint te :( a vágás még voros, a szemhéjam lila és alul még mindig csomos :( pénteken leszek 5 hetes:(
Lánykák, hihetetlen, de ma 3 hete volt a műtétem :-)
Ki hogy van????
nagyon köszönöm!!! Rám is fér, erősödik az izgalom...vagy félelem.
Alul nagyon gyurodott a bőr , mikor mosolyogtam
Az ên dokim is ad előtte,
En kaptam a dokitol a műtét előtt egy sanaxot,mivel ez volt életem első ilyen bogyója,már tudom,hogy nagyon laza leszek tőle 😅....és csacsogos😂
Utólag már okos vagyok én is :-)
De túl vagyok rajta, tanultam belőle. Legközelebb, ha esetleg rászánom magam valamire, biztosan veszek.
Nekem azt mta a dokim, h o alapbol ad mkinek. 🙂 Jo az, ha van mutet elott. 😀 Mar en is izgulok... 😏
Nekem sincs otthon, de nem ártott volna vennem, vagy kérnem.
De ha elalszol tőle, az sem jó :-)
Minden esetre drukkolok neked!
nem használok sosem, nincs itthon ilyesmim, ha felajánlják, akkor elfogadom , azt hiszem. Az a baj, hogy azoktól azon nyomban elalszom, legalább is amikor műtétek előtt kaptam :-)
Nem árt, ha viszel magaddal egy nyugtaót. Én nem vittem, nem is kértem, de utólag megbántam. Majd kiugrott a szívem, annyira vert, pedig nem féltem a műtéttől. De ott az asztalon feküdve.....csak kellett volna az a nyugi tabletta :-)
Kitartást, és jó szépülést!
Kedves Lányok, 2 nap van hátra a műtétig, háát, izgalom van bennem bőven és allandóan a szememet nézegetem :-))
nagyon látványos! Gyönyörű vagy!
Nagyon szép, látványos felül, én alul nem látom, hogy szükséges lett volna, de csalóka lehet a fotó esetleg.
Sziasztok!
Nekem február 2.-án volt a szemhéjplasztikám ,alul -felül egyszerre.
Orvosom dr.Ashin D.
Képek az adatlapomon :)
Dolce nagyon drukkolok Neked ❤
Ja nem...neked le volt szakadva valami..a fenebe nem emlekszem jol.. utobbi 1 honapban annyi minden olvastam itt..teljes káosz van a fejembe..
Uh bocs ..valakivel össze tèvesztelek ...neked csak èrzèketlen volt a szemhèj ugye? Jobb már?
Hello Chilli..mi van a csomocskáiddal? Elmultak? ☺
Uh a szemem ma megimt szebb. Minden nap szebb.. annyira tetszik. 😉 köszönöm Rodrigo dr.
Itt egy ujabb fūlig mosolygos boldog kèp is ròlam..az utolso. ☺ YUHEY
Szia) Én is megnézném a naplódat :-)
Róla csak jókat hallottam még, egy sebész ismerősöm ajánlotta, a barátnőjét nála csinálták és tökéletes lett. én még konzira várom, tavaly május óta..:-(
Köszi,hogy beengedtel,engedélyezned kell,hogy hozza tudjunk szolni😊szép szemed van,nagyon szépen meg fogja nyitni a tekinteted a műtét!
Szia! Jelentkeztem ide is:-)