Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Hatalmas szemeid lettek) Nagyon jól áll :-)
A csomócska el fog múlni. Masszírozd óvatosan.
Nekem mondta a doki, hogy lehet, hogy lesz, és ne ijedjek meg tőle.
Szia!
Majd írj, h mit mondott!
Én ma írtam az én sokimnak, most varom h írjon mikor mehetek!
Megnéztem, nagyon jo, komplett új csaj lettél:) :) :) szuper hogy a vágás nyoma se látszik!!!a csomot szerintem masszírozd és majd elmulik:)
Este megyek magam megmutatni, kíváncsi vagyok mivel és hogyan tud majd megnyugtatni :(
Tettem fel új képeket16.napon fotóztam kis szemcerkát és bb krémet használtam.A jobb még feszül belül de még sosem voltak ekkora szemeim.A jobb szemöldök lejebb van mindig is lejjebb volt de nem ennyire ott többet vágott ki.
Talán egyszer lesz szemöldök plasztika de egyenlőre nem zavar.
Hívtad már BB-t, azt írtad korábban, hogy felajánlotta a lézert, ha szükség lenne rá, az teljesen eltüntetné a kilátszó vágás vonalát. Szerintem menj el hozzá és együtt oldjátok meg.
Látom a fotóidon és a hozzászólásaidon, hogy 2013-ban volt már felső szemhéj plasztikád Krasznainál és ott is azt írod a fotó alá, hogy manó szemed van és a hozzászólásaidban pedig, hogy sírtál, mert megváltozott a szemed,de később írod, hogy már jó, megszoktad.
Volt alsó plasztikád 2015-ben BB-nél és 2017-ben ezt újra akartad. Az tényleg korai, kétévente nem hiszem, hogy kellene új plasztika. Mindig azt mondod, hogy csak egy kicsit vágjanak ki, nehogy túlkorrigált legyen, inkább később újra csináltatod. Lehet, hogy ez nem jó, mert annyiszor át kell élned a változást, amit Te nehezen viselsz.
Nekem tetszik a szemed! Megnéztem az eredeti szemed, a műtétek előtti fotón, hát nagy a változás, ott szinte egy öregedő szemet látni, most pedig egy fiatal szempárt látok.
Miért nem teszel fel sminkes fotót?
Többen írjuk, hogy szép a szemed és, ha látszik a vágás helye, lézereztesd, BB ezt épp úgy, mint Boros ingyen és szívesen végzi.
Szia, igen. És folyik is állandóan. De ne ess kétéségbe, ez tuti fog még változni.
Amikor mell műtétem volt, az is nagyon feszes tinédzseres lett, eltelt 5 v, nem mutogatom maradjunk ennyiben :-)
Mindenki nyugodjon le *ába :-D
Amúgy én is szokom még, és sem mindig tetszik, mert valamiért azt hittem ugyanolyan lesz mint volt, ami persze kizárt, az időt nem lehet visszatekerni. Így biztos nm..-)
Nekem dr.Vincente Rodrigo műtötte az also szemhejamat s nagyon szèpen dolgozott..
Mondtam inkabb alulkorrekcio mint tul.. de ha nem is mondom Ő szerintem akkor is tudja mit csinal s minek mi lesz a következmènye
Én azért ekkora változást nem látok a régi és az új szemed közt hogy mindenki azt mondja hogy nem jó stb.. Csak meg kell szoknod szerintem. A bőr ki fog tágulni pár hónap és meglátod hogy jó lesz. Most már tényleg kár ezen gondolkodnod. Megtörtént. Nem lehet visszafordítani. Próbálgass mindenféle sminket hogy mi áll a legjobban. Nem lettél elrontva abszolút. Nagxon szép.
De valóban a te felső szemhéjadhoz nem kellett volna hozzányúlni. Nem volt bőrfelesleg. És nem mondta hogy menjél vissza alsóra is?
Lanyok,van egy kerdesem.
16 napja mutottek a felso szemhejamat. Van e valakinek olyan erzesese,hogy ha lenez akkor nagyon feszul a szemhej,de belul.mintha a belso reteg lenne nagyon meghuzva,nem is a bor. Meg homalyosam latok.
A heg nagyon sokat halványodott.
A szemed úgy tűnik, hogy még mindig duzzadt. Mintha nem akarna visszahúzódni a duzzanat. Sminkkel viszont egész jó! Persze nem lehetünk mindig sminkben.
A szemed formája is szép, a táskák is eltűntek. Elképzelhető, hogy nálad valamiért sokkal lassúbb a gyógyulás.
A két szemem nekem sem egyforma. A jobb szemem mindig is kisebb volt, mint a bal. Ez akkor a legfeltűnőbb, mikor mosolygok, nevetek. De én már úgy megszoktam. Csak a fotóimat látva szoktam meglepődni :-)