Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Ja s egy jo tanacs also szemhejastol ...ha neked is az lesz ..en mondtam dokinak inkabb alulkorrekcio legyen ..mint tul..s rogzitse a szemsarkat hogy ki ne forduljon.. de valoszinuleg jo doki.tudja mit csinal.
Hat elosxor is nyugi..aztan lesz egy popo szuri nyugtato ..megmutenek ket orat maradsz.. jegeltetik azonnal.. haza mesz . Jo a C vitamin meg a Calcium pezagotabletta.Ket nap jegeles agynyugalom..utsna is fejed pihenjen a magas parnakon haton fekve.. elore hajtani soha ha valami leesik egyenes hattal es fejet egyenesen tartva guggolni erte s valahogy megtalalni ..de nem lehajtott fejjel. Nem jo a szemet eroltetni mert begyullad ..varrat szedesig legalabb. Utana sem jo a fejet elore hajtogatni szerintem jo harom hetig tuti.. Kulonosebb teendo nincs vele a szem hihetetlenul gyorsan regeneralja magat. Viszketo konnyezo szemre az Optive plussz szemcsepp nagyon jo. S ha konny csorog varratszedes elott szemzugbol azonnal jo ovatosan torolni onnan hogy ne aztassa fel a heget. Truszenteni kohogni szerintem nem jo varratszedes elott..ezt valahogy inkabb..ne. Egy kalappal akkor. Ja es dm es szem maszk a zseles hutobe lehet fagyositani ...kettot bettem hogy cserelgetni tudjam..minden jo lesz...drukkolok 💞
fekete nadálytő krémmel kenegettem a lila foltokat alúl
Nagyon szép lett, műtétnek nyoma sem látszik! :)
Sziasztok! Holnap lesz alsò szemhèjplasztikàm.Segìtenètek hogy mi az amit fontosnak tartanàtok tanàcsolni a műtèt előtt,utàn stb..Köszönöm!💟
nagyon szép lettél!Nekem sokkal lilább a 3.napin.
Tettem fel egy szembol jol lathatot is 😉
Kopogtattam,ha nem bánod érdekel, én szörnyen nézek ki a 3 nap tiszta lila monokli a fél arcom.
Nekem tuti van belso varrat mert volt olyan erezes hogy a melybe is varrt a mozdulatokbol gondolva .. kellett neki hogy ott is varjon valamit ha mar elvagta
A hegesedésre gondolok. Nem lesz? Tesódnak se volt?
...kb 1,5 napig volt olyan 30% odema a fejemen..veralafutas semmi.. nekem nem volt ilyen
Köszönöm. Hát igen, ez kellett már nagyon :-) Azért ez a pudli nézés borzasztó amikor az ember tudja, milyen is a valódi tekintete.
Gondolom van belső varratod is ha vágta az izmot meg rögzítette. Fel kell szívódnia a belső varratnak. És utána biztos hogy elmúlik ez az érzés.
Azt mondta a doki, hogy 2-3hónapot is lehet piros duzzadt a heg, ez az alsószemhéj plasztikánál is így van?Remélem nem!
Azta milyen gyönyörű szemed van (lett). Visszanéztem a legelső fotódat amilyen volt. Na hát hihetetlen. Nem tudom hány évet vett le rólad a doki gyönyörű lett..
Nekem jobbrol a kis csomo behuz fesziti a tekintetemet de mintha az is kezdene picit engedni... hat jo èrzès lassan tul lenni rajta
Most már tényleg napról napra szebb lesz :-)
Dr félszerfalvi csinálta neki. Együtt a cicivel.
De tök jó hogy ennyi más doki munkáit is láthatjuk. És így lehet választani.
:D
neki tényleg nagyon szép!
Hat uh ennek most örulok.. amugy tènyleg ilyen fixalt hatasu a kukkolom.. 😂😂
bettike369 nek volt ilyen. Vannak képek az adatlapjan.
Pont azért rögzítette hogy ne forduljon ki még véletlenül se. És ne legyen boci szemed alul. Ezt az izomvagast csak plasztik sebészek csinálhatják. És jóval tartósabb az eredmény.
Hát akkor tök jó!! Mert itt pl bb csak kikapja az összes zsírt az alsó szemhejplasztikanal.(már akinek van) És idő után nagy árok lesz. Aztán mehetnek töltögetni hyaluront) És egyszer valahol olvastam hogy röhögött azon hogy van olyan doki aki szétteríti. Ő "szét kenés" kifejezést használt.
Volt még egy másik lány is itt akinek szintén így lett csinálva mint neked. Neki a ciciket is csinálta a dokija. Nem emlékszem ki ő de kikeresem. Gyönyörű lett ő is.
Szerintem is nagyon fontos ez a zsír terítés .
Szeretem igy..mondnjuk nekem csak 1-2 mm bőrt vagott ki Rodrigo Ur.. nem volt több felesleg szerinte de az izmot is kivagta vagy csak tan egy darabot vagott ki nem tudom..de jo eros rogzitest csinalhatott.. mert kemeny volt a szemhej szel de mar felpuhult hala egnek.. feltem hogy kifordul de ilyennek egyenlore nincs jele..
Köszönöm..
Hát Ő azt ott átrendezte a zsirt ..igy tuntette el nagyon profin az árkomat.. megvolt duzzadva picit de szepen kisimult... nem latszik pukli vagy ilyesmi...
Szia, meg, nagyon gyors volt, észre se vettem hogy kivette:)
Jó lett!! És a zsír amit szét térített azt hogy érzed? Gondolom a duzzanat már elmúlt alul.
Kösz..amugy tènyleg nem csak erintesre a csomo de nem latszik..
Mert pici
Tényleg szép :-) Abszolút rendben van, nem is látszik semmi :-)
Tettem fel egy mareggeli bambulos kepet... az en szemem ilyen ...minimalis asszimetriam miota elek mindig volt.. nekem tetszik nagyon ..13.napos szemem..😙