Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szellemek a házban fórum

Szellemek a házban (beszélgetés)

2008. aug. 28. 10:29

Kérhetnék egy kis segítséget.én nem vagyok vlmi nagy szakértő ezekben a dolgokban, ezért nem szeretnék minden ismeret nélkül belefogni.

MOstanában szörnyen telnek az éjszakáim.Nem tudok aludni, mindig fura érzéseim vannak,nem merek a fal felé fordulva feküdni, vlh úgy érzem ,h akkor vlki van mögöttem.Pedig a szobám nagyon szép,hangulatos, és senki nem érti mér félek annyira.De ez nem csak ott van így.A számítógépnél, és a fürdőszobában.Látszólag semminek sem kéne nyugtalanítania.De most is h ezt írom szinte percenkét nézek hátra mert folyton oan rossz érzésem van.Megkérdeztem,a családomat, és az ikertestvérem(akivel semmiben sem hasonlítunk)is azt mondta ,h ő is pont ugyanezeken a helyken érzi.Nem tudom mit gondolhatnék,de tény h a régi lakók nagyon sokat veszekedtek, és volt vlmi bántalmazás is a férj,az asszony és a gyerekek között.Azt hallottam,h a rossz érzésekből is születhenek,ien "lakók".Szal én csak azt szeretném kérdezni, h mit tegyek egy ien esetben, mert ma hajnalban is arra keltem, h úgy érzem, mintha vlki lenne az ajtóban(még szerencse h csak érzem, semmi kedvem sincs vele találkozni).Már nem tudom, h csak én beszélem ezt be magamnak, v télleg így van.Ötletek,tippeket kérnék erre az e-mail címre:hu-virag@vipmail.hu

de lehet ide is,folyamatosan látogatom ezt a fórumot.

55. a1baa7edcc (válaszként erre: 54. - Jessica142)
2008. aug. 23. 13:47
Mibol gondolod, hogy kovettek?
2008. aug. 23. 13:42

Mostanába egyre többször történnek körülöttem különös dolgok....

egyik barátnőm háza közvetlen a temető mellett van,hát mondhatom este a legkegyetlenebb...

és én is láttam már őket...és hallottam is...

nappal csak éreztem h ott vannak,mert fenn az udvarba meleg volt,ahol este látni szoktam őket,ott viszomt naon naon hideg... és nem rég barátnőm eljött hozzánk,és akár mien hihetetlen,követtek minket ...

idáig nem hittem a szellemekbe,mert mindig azt mondtam hiszem ha látom....

53. Ziva
2008. júl. 26. 23:25
Néha meg olyan érzésem van mintha valaki fogná az arcom vagy a vállam.Ilyenkor az anyukámra gondolok,mert ő már nem él 20 éve.
52. Ziva
2008. júl. 26. 23:20

Sziasztok!

Nálunk is akad,de ő néha eldugdos dolgokat.Ha valamit lerakok valahova,biz isten nem ott találom meg ahova letettem.De volt olyan is mikor lépteket hallottunk a lakásban...

2008. júl. 23. 17:21

sziasztok, nekünk is van szellemünk! abban a házban lakunk, ahol a párom felnőtt, és ő kiskora óta tudja, van szellem a házban. egy rokona lehet, mert kiskorában vigyázott rá, a párom azt mondja látta is párszor, ilyen csuklyában van mint a szerzetesek. kisgyerek korában csak úgy tudott elaludni, ha oda állt a szellem az ágya mellé....na mondom te is jó gyerek voltál!

manapság csak ajtót nyitogat meg lever egy két dolgot, amikor ideköltöztem engem is lecsekkolt,akkor többször ránk nyitott, meg amikor egyedül voltam, akkor is egy éjjel kivágta a szobaajtót. én még nem láttam, de párocskám gyerekkori barátai látták, meg van egy kiadó szobánk és már több lakó jelezte, hogy szellem van itt.....

2008. júl. 23. 14:40
Sziasztok! Nekem is volt több élményem ezzel kapcsolatban, a házban ahol laktunk "már elköltöztünk" többször volt olyan, hogy úgy éreztem mintha figyelne valaki mikor főzők, vagy fogná a kezem és segítene. A legfurcsább az volt amikor a kandallónkban megrepedt az üveg, tél volt a férjemmel morogtunk is, hogy ennek pont most kell megtörténnie, és másnap megnézzük hol lehet ilyen üveget kapni, és láss csodát másnap ép volt az üveg, ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem.
2008. júl. 17. 12:32
gimnazista koromban szellemet idéztünk a kollégiumban. Akkor nem történt semmi, csak iszonyúan beparáztam. Volt ott egy lány, akit az idézés alatt egyre gonoszabbnak láttam (ő indítványozta az egészet). Jó, ezt lehet, hogy beképzeltem. DE! ezekután senki nem akart a saját szobájában aludni, elhatároztuk, hogy mindannyian együtt alszunk abban a szobában, ahol idézni próbáltunk. Mindenki visszaindult hát a szobájába valami ágyneműért. A szomszéd szoba lakói benyitottak az ajtón, és nem tudtak bemenni, mert az ajtó melletti ágy jó 15 cm-re az ajtó elé volt húzva. A szobában nem volt senki.. Nagy nehezem tudták az ajtóval beljebb lökdösni az ágyat, hogy be tudjanak menni..a saját szememmel láttam..történt még más eset is, de ott nem volt ilyen konkrét bizonyíték.
2008. júl. 17. 12:16
egyébként amig nem volt áram, bekapcsolódott a hűtő, ha fent alszunk még most is beszokott, úgy hogy direkt kikapcsoljuk. vannak fura dolgok :S
2008. júl. 17. 12:15
hallottam, h sót kell a ház köré szórni, és egy keresztet kéne az ajtó fölé. ez hatásos lehet? nem lakott abban a házban senki, 3 éve lett építve, és a környéken is vannak házak, tehát nem zavarhattunk meg semmit.
2008. júl. 17. 12:13
végigolvastam ezeket a történeteket, én sajnos félek a szellemektől. A barátomnak van egy háza a börzsönyben, az erdő közepén. Múltkor fent aludtunk, nem történt semmi, utána ő egyedül aludt és vki szuszogva aludt az alsó szinten. ugyanezt a hangot hallotta az apukája is pár napja. az az érzésem, ha egyedül alszik ott vki, csak akkor mer elő jönni a szellem. a barátom erőt vett magán felült az ágyon még mindig ment az a szuszogás, de egyébként olyan hangerővel, h erre ébredt fel hajnalban. felállt ment pár lépést, egyet reccsent a padló és elhalkult az a hang. felkapcsolta a villanyt lement egy baltával de nem talált semmit. Én ha vele alszom ott nem félek, de egyedül tuti nem mernék.
2008. júl. 15. 01:07

Sziasztok!

Volt 1szer hogy lementem a szomszéd nénihez és neki akkor halt meg a mamája (1héttel azelőtt hogy lementem) és az a mamája aki meghalt megígérte neki hogy meglátogatja az új házába deh mivel idős volt gy nemtuidott elmenni hozá és a halála előtt nem láthatta a házat. Mikor azonban lementem a spájzban furcsa hangokat hallotunk, és végül 1 koppanást. alig mertük kinyitni de végülis megtettük. Volt felakasztva egy 5centis kampós szöre gy fakanál mit még leszedni is nehéz volt és az a földön hevert. Aztán rémültünkben bezártuk az ajtót. később amikor minen ablak és ajtó zárva volt furcsa hűsítő szellő csapta meg az arcunkat és mi ismételten mgijedtünk sőtt én már reszkedtem a féllemtől hisz még csak 13éves voltam (most sem vagyok sokkal több). a szomszéd néni nagyon jól tudta hogy mi történik és azt is tudta hogy kicsoda az és hogy miért jött.: a nagymamája volt és mivel meggérte az unokájának hogy menézi a házát mg is tette akkor. ha mot belgondolok még mindíg elfog a sírógörcs. most is azon gondolkozom hogy mennyire nagy kötődés lehet a család között hogy amit megígért be is tartotta. kellemes orsongás deh ugyanakkor a sírás keülget ég most is :)

2008. júl. 7. 19:57
Ahol én lakom ott folyamatosan vannak furi dolgok,ajtó kinyitódásnál régen az exem mindig oda is köszönt meg hogy jöjjön be,tudta hogy hiszek a szellemekben és ezzel huzott mert ö nem,hát nekem nem olyan jó poén.Na meg mikor csukott ablaknál érzem a hüvös szellött,de van hogy tv magától bekapcsol,engem az zavar ha más is látja rajtam kivül mégis hülyének néznek :)
43. AmeOne
2008. júl. 7. 19:48
Volt egy par ien elmenyem nekemis meg kell mondjam h nem vok aza felos tipus...de mikor a legelso ien eset megtortent aszitem oda sz***k..a legelos amikor az ujlakasba koltoztunk ra vagy 2 honapra ra ejszaka lehuzodot egyszer a szobam melleti wc akkor nem szoltam senkinek ra egy parnapra megismetlodot ugyan ez es szoltam anyumeknak apum akkor azt mondta h a wc vel van valami baj..de en alszom a wc mellet vagy ok? en tisztan hallotam ahogy lehuza a wc t..hat ez tobbet nem ismetlodot meg..kovetkezo eset egy ojan 3-4 honap mulva ep probaltam elaludni es kinyilot a szobam ajtaja ami egybekent bevolt csukva..a felpatanno kilincset halotam es aztan hatracsapodot az ajto..akkor par hetre ra megin csak elalvas elott halottam ahogyan leptektol recseg a padlo..amugy senki nem lehetet rajtam kivul a szobamba..meg azon a valakin kivul..nem toom ki volt es mit akart..de mar nagyon hoszu ideje semmi jelt nem ad magarol...
2008. júl. 5. 15:59
hát nekem is volt pár ilyen élményem..olyan 6 éves koromban egyszer felkeltem este,hogy wc-re menjek..az ajtóm szokás szerint nyitva volt..mikor fel akartam kapcsolni a lámpám,akkor kinéztem az ajtón,és egy sötét alakot láttam..nem tudom,hogy mi volt az,de amikor felkapcsoltam a lámpát eltűnt..a másik nem olyan régen,talán 2 hónapja történt.este felkeltem arra,hogy valaki járkál a szobámban.kinyitottama szemem és körbenéztem.az ablakom előtt állt egy fekete alak.nem volt vmi magas,és kiengedett hosszú haja volt..kb. mint a körben a samara..nagyon megijedtem..hirtelen nem is találtam a lámpám kapcsolóját..csak néztem..aztán közeledni kezdett felém,végül hihetetlen gyorsan kapcsoltam fel a lámpám..ekkor eltünt..azóta nem láttam semmi ilyet..
41. niki0077 (válaszként erre: 30. - Szulim)
2008. júl. 2. 15:04
én már tapasztaltam iet és én nem szagrol különböztettem meg öket! nem tudom h miröl de ha nem akar ártani akkor a szivemben valami melegség fut át!ha nem melegség ideges leszek és nem nagyon merek megmozdulni és csak reszketek.de a szerettet vársz tudni fogod h ki is ö és h miért jön de ahogy nösz vagy öregedsz akkor egyre jobban érteni fogod!!többet énsem tudok remélem érted és h segitettem!!
2008. júl. 2. 14:55
nem tudom ki h áll ehhez a tényhez de ahogy olvastam nagyonsokan tapasztaltak rajtam kivül is ien dolgokat.sztem lehet tudni h jó v rosz szándékkal jöt a szellem.én sokszor érzem azt h valaki el megy melletem de nem látok senkit vagy csak a nappaliban mászkálnak de senki sehol.én ugy hallotam h nem szabad félni töllük de akikröl ugy gondolom h rosz szándékkal jött nem tudok nem félni tölle!gyakran érzem azt h egy pontpan más a levegő.félelmetes.olyat is tapasztalok elég gyakran h valaki figyel v hozzám ér mintha az apai mamám lenne.sokszor ha ránézrk egy dologra megmozdul de nem csak halucinálok mert a barátnöm is láta!meg amikor meghalt egy nagyon közeli rokonom sirtam h meghalt bár az senki sem látta h sirok csak láták a szememen h sirtam és elmeséltem ök azt mondták h csak állmotam de nem is alutam és amikor hazamentem akkor monták h mi is történt.bár még csak ovis voltam és ez az ovodában volt szerintem odajöt "megüzeni" h mi i lett vele.ugyan ez volt a mamámal is de öt nem az nap "álmotam" meg hanem pár nappal elöbb és nem akartam felfogni ezért tudomást sem vettem rola.hiba volt!és bármien furcsa mig ezt irtam pont olyan mintha valaki nézne a hátam mögöt és néha megfogná a válam.furcsa érzés.sokat tapasztaltam ezen kivül is pedig még csak 13 éves vagyok!
39. Shally
2007. dec. 28. 14:07

Nekem is voltak érdekes élményeim. Nem is olyan régen pár hónapja éjszaka kopogást hallottam a padlásról, kisebb szünetekkel ez ment egész éjszaka, mondanom sem kell alig aludtam annyira beijedtem. Pár napig csend volt, majd ismét, de akkor fényes nappal, behívtam a szüleimet és ők is hallották. Széttnéztünk a padláson, netán vmi állat lehet, de semmi... Visszamentem a szobámba, a kopogás folytatódott, erre megkértem a szellemet, hogy távozzon, nem akarok kapcsolatba lépni vele... Azóta nem volt kopogás! :))

Viszont este mikor lefekszem szinte mindig érzek hűvős szellőt az arcomon, nagyon érdekes...

2007. dec. 27. 22:58
Sok esetben csak képzelödésnek titulálják a dolgokat.Véleményem szerint,a gondolatok az érzések általi tapasztalatok ugyanolyan valodiak csak más értelemben.Az a különbség hogy ezek fizikai szemmell nem látható,és nem mérhetök,ezért inkább paranormális tevékenységnek titulálják....
2007. dec. 27. 22:52
Számtalan dolog van amiről nincs tudomása az embernek,de fő az ovatosság.Mindenkinek vannak olyan tapasztalatai amit nem tud megmagyarázni...A következő idézetem:"A föld és az ég az emberben egyesül"Soha nem lehetünk biztosak abban hogy egyedül vagyunk,és csak mi uraljuk a világot...
2007. dec. 27. 22:35
s ti hisztek a mesekbe h 40 napig marad egy szellem az elok kozott vagy ilysmi. kivancsi vagyok h honnan vettetek ezt a szamot. amugy ez tok hulyseg. a szellemek leteznek, nem lehet meg rendszerbe foglalni oket. vannak rendszerek de ezeket is emberek allitottak fel annelkul h ok szellemek lettek volna, tehat nem lattak at a dolgokat. beszelgethetunk arrol h meghalt valaki, aki kozel allt hozzank, es h itt ott tapasztaljuk jejlenletet. ez tok normalis dolog is, mert mert bennunk el. ezert kepzeljuk el a megszokott helyeken ahol megfordult. minden olyan dolgot ami majdenm mindennap megtortenik velunk es nem tudunk magyarazatot adni nem kell a szellemekre fogni, mert lehet h a mi ellfogultsagunkbol adodoan minden furcsa dolgot azzal azonositunk,
2007. dec. 19. 10:45

Nekem 5 éve halt meg aZ APAI NAGYMAMÁM! minden hétvégén ott aludtam náluk, de pont azon az egy hétvégén a másik nagyszüleimhez mentem! Azóta is lelkiismeretfurdalásom van és nagyon fáj hogy nem láthattam, ugyanis a temetésen sem mertem megnézni! Szóval nem mertem a szobámban aludni 1 évig. Zajokat hallottam, volt olyan hogy arra keltem mintha valaki megsimogatta volna az arcom és mikor kinyitottam a szemem láttam hogy valaki ott ül mellettem. Kb. 1 perc múlva ismét kinyitottam és már nem láttam ott senki.

Másik eset: 1,5 éve nyáron, apukámnak csörgött a telefonja amit még anyukájától kapott, de az volt benne a furcsa hogy nem használta és még a sim kártya is ki volt belőle szedve. Odamentem és az volt kiírva hogy: anya hív. Felvettem és a telefon ismét ki volt kapcsolva. Apa talált rá magyarázatot de én valahogy éreztem hogy a mama volt. Este csináltam magamnak limonádét és leraktam az éjjeli szekrényemre, már majdnem elaludtam és hallottam hogy csörög a pohárban a kanál. Mintha valaki keverné, vagy nem tudom! Háttal volt nekem, nem mertem megfordulni. A bátyám a mellettem lévő szobában van ésa nagyon lehet hallani ha beszél vagyilyesmi. Másnap megkérdeztem hogy ivott e valami olyat az este amihez kiskanalat is használt, de azt mondta hogy nem hogy olyat, de egyáltalán nem ivott semmit!

Azóta is biztos vagyok benne, hogy a mamám látogatott meg! És még sok ilyen dolog van ami erre utal, de ezek voltak a legérdekesebbek!

2007. szept. 13. 08:50
Nálunk anyukám meghalt három hónapja. A szellemek 40 napig vannak itt és segíteni kell nekik abban hogy el tudjanak menni. Többször éreztem hogy anyu itthon van és megmondom őszintén kár hogy már nem érzem de ő neki muszály tovább állnia mert ha nem sikerül neki elmennie akkor csak szenved itt.
33. Free (válaszként erre: 29. - Évica01)
2007. szept. 5. 11:01

Ne félj tőle, szeresd!

Vagy hangosan kérd meg, hogy fejezze be, de ne légy ingerült közben!

32. Free
2007. szept. 5. 10:58

Ha olyan szellemmel találkoztok, akitől féltek, akkor érdemes rá szeretettel gondolni. Ők abból élnek, hogy elveszik a mi energiáinkat. A szeretetnél nincs nagyobb energia, azzal a mennyiséggel beérik, és távoznak.

Hallottam már olyant, hogy valaki éjszakára a konyhába főtt rizst, kenyeret, sót, sajtot és vizet hagyott az asztalon. Ezzel úgymond megvendégelte a szellemet, aki a vendéglátás után továbbállt.

A kaját nem szabad a kukába dobni, hanem az udvarrra, vagy valahová a földre kell kiönteni.

Hatásos dolog!

31. Free
2007. szept. 5. 10:55

Velem kicsi gyerek korom óta van "valaki". Ha költöztem, jött velem. Néha zörög, néha fújnak rá a macskák, néha a tükör nem úgy áll, ahogy hagytam, néha éjjel a párom pizsijét megtapizza, volt, hogy kicsit gitározott... néha kopog a bejárati ajtón hajnalok hajnalán. Vele nőttem fel, nem tudom, hogy ki lehet ő, de én szeretem. Barátnőim nem mertek miatta nálunk aludni. Néha megkérem, hogy fejezze már be, mert idegesít. Olyankor pár hétig csendben van, de megnyugvással tölt el, amikor újra jelentkezik.

El éldegélünk egymás mellett, nem bánt, én meg "szeretem" ha ott van.

Tavaly történt, hogy a temetőben megtaláltam anyai nagyapám sírját, aki mellé a leánya volt temetve, aki 18 évesen halt meg 46-ban. Van a lányról fotó is :o) Párom halálsápadt lett, amikor szembesült a ténnyel, hogy a fotón lévő lány teljesen olyan, mint én, csak korabeli ruhában :o)

Lehet, hogy ő az...

30. szulim
2007. aug. 12. 18:04
Milyen az ártó szellem szaga?Hogy lehet rájönni hogy mit akarnak?kicsit félelmetes,de van benne valami igazság!Én még nem trapasztaltam ilyet,pedig 1 éve halt meg apukám:(vártam hátha jelez,vagy ad magáról valami jelet,de nem:(
2007. júl. 10. 09:29

Egyik éjjel hazajöttem egy bulibol , nem voltam ittas , kimentem a konyhába. Sötét volt nem kapcsoltam lámpát mivel anyu ott aludt nem messze.Éhes voltam kivettem a kenyértartóbol egy szelet kenyeret , és a tetején lévő kenyérvágó rámborult a falappal együtt úgy, hogy hozzá sem értem...a kenyérvágó kése a hasamnál "állt meg".

Másik eset: a harmadik emeleten lakom , csöngettek , de senki nem volt az ajtónál. Nem érhetett le ennyi idő alatt!! Olyan is volt , hogy régen mikor a szobám a konyha volt, benyitottam de nem tudtam kinyitni az ajtót. Anyu táskája bent volt az ajtó elött a földön!! Mivel seni nem volt bent , nem rakhatta senki oda. Mai napig nem bírok egyedül aludni amugy...én ezeket nem tudom megszokni.

2007. jún. 26. 13:28

Nekem is volt már ilyen élményem. Az imádott nagypapám nagyon beteg lett. Mivel elég messze laknak, meg kellett szervezni az utazást, szabadságokat, stb. Kellett néhány nap, hogy elintézzük, hogy el tudjunk menni meglátogatni.

Indulás előtti napon este kaptuk a telefont, hogy meghalt. Nagyon rossz érzés volt, hogy nem tudtam elbúcsúzni.

Pár hónappal később a nagymamámnál nyaraltunk...

Egyik éjszaka arra ébredtem, hogy valaki járkál a lakásban. (Mivel a nagymamámnak egyszobás lakása van, elég egyértelmű volt, hogy a mamám és a barátnőm, aki velem volt - is alszik.) Tehát ott "élő" ember nem járkálhatott.

De hallottam a lépteket. Kis idő után éreztem, hogy valaki felém hajol, bár látni nem láttam semmit. Ez olyan furi érzés. Tudtam, hogy nem szabad félnem, éreztem, hogy nem akar bántani.

Olyan volt, mintha valaki megsimogatta volna az arcomat, és azt is éreztem, hogy mosolyog.

Hozzá kell tennem, hogy aznap volt a nagypapám szülinapja. Azóta akárhányszor ott voltam, ott aludtam, soha többé nem történt még csak hasonló sem. Szerintem elbúcsúzott.

Ennyi.

27. 5a5c6c6a02 (válaszként erre: 26. - Jjhmarta)
2007. jún. 26. 12:15
ök meglátják, és érzik!tehát bizti azt látott!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook