Szellemek a házban (beszélgetés)
Varázslat :DDDDDDDDD
lenyomod Alt+a 3.as számot egyszerre.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Képzeljétek el, visszatért a múltból egy régi szerelmem :) neten keresztül beszélgetünk!
Azóta semmi! Nem dobálják a vödröt!!!!!!!!!!!
most nincs egy remekbeszabott himnemu sajna! :) néha jo egyedul, de mostmár kezdem unni :D
nem haragszom, dehogy
:D hát este én sem jövök beszélgetni az tuti :D
nekem is mennem kell, majd benézek valamikor, jó sztorizást!
Anyu apja szintén nem jött.. de rajta már a kórházban is látszott, hogy lelkileg már nem itt jár és menne.. viszont apu apja nem volt egy mintapapa, gondolom ő ezért maradt még. Egy kis barátnőm szintén nem jelentkezett sosem pedig én a mai napig úgy érzem van köztünk valami kötelék de ez egyoldalú, ő tuti, hogy nem foglalkozik velem.
Viszont az az ismerősöm aki öngyilkos lett az itt volt egy ideig.
Van abban valami, hogy kinek van "elintézetlen ügye"
Valószínű!Szegényke mit láthatott!?
Érdekes,hogy mikor a nagymamám meghalt nem jelent meg.Pedig úgy kötődtem hozzá,mint a mágnes!De nem is tudtam feldolgozni évekig a halálát!
na meg az állatok.. anno mikor én, a bátor 14 éves elhatároztam, hogy megnézek magamnak valami démont.. és elkezdtünk felkészülni egy szeánszra, akkor éjjel arra ébredtem, hogy csapkolódnak az ajtók és 4 vagy 5 valamit éreztem a szobámban.. és ez az egész reggel olyan volt mintha félálomban éltem volna át, ezért úgy is votlam vele talán álmodtam. De aznap jött a hír, hogy meghalt a papám.. és a macskánk is eltűnt. Másnap a szomszéd szólt, hogy ot fekszik szegény pára hátul a kertjében és olyan fura. Anyuék elvitték dokihoz és mikor hazahozták mondták, hogy az állatorvos szerint valami nagy sokk érte.. még sosem láttam ilyet, szegény vagy 4 napig lábadozott, és még sokáig anniyra félős volt :).. jaj mosolygok, de csak azért mert szerettem őt, kis buksi, jól megijedt valamitől.
Gondolom ezek a történések összefüggtek..
Igen ezt én is tapasztaltam peig áll.azok érzékelnek ilyeneket akik közeli hozzátartozók.együtt laktunk egy ideig a párom nagyszüleivel. a mamálya le volt bénulva ágytálaznom kellett meg minden...bubunak hívta a párom és mindíg kiabált ha pisilni akart meg,hogy fáj a lába...
Meghalt és a temetés után napokig hallottam kiabálni hogy bubu bubukám úgy fáj a lábam...de csak én hallottam pedig abszolút nem kötődtem hozzá...