Szellemek a házban (beszélgetés)
Akkor nálad is vannak dolgok :)
Nemrég költöztünk ide,nem tudom régen halt-e itt meg valaki,de az tény hogy ha már régen voltam temetöben anyumnál akkor is szoktak ilyenek lenni és ha kimegyek akkor utánna ok.
Nem hinném hogy szoba elegyedek az "ismeretlennel" mert valszeg ha válaszol ott f..om össe magam :) na remélem most nyugodtan alszom de nem hagyom itt a kakaos bögrémet :)
szerintem lökött tuti nem vagy,viszont lehet hogy valaki,egy elvesztett szeretted akar kapcsolatba lépni veled,vagy valaki aki előzőleg ott élt,mindenesetre szerintem próbáld még a dolgot,és esetleg megkérdezhetnéd hogy szeretne-e valaki szólni.szerintem frászt kaptam volna én is.
eszembe jutott amikor ültem a szobába egyedül,és hallok egy nagy dübbenést a másik szobából,mentem gyorsan megnézni mi volt,és látom hogy egy teli üveg ital,ami a polcon volt a földön fekszik,és nem tört el pedig legalább 170cm-ről hullott alá,ráadásul a polc alatt van egy kb. 60 centis pakolórész,a fizikai törvények szerint oda kellett volna esnie,és darabokra törnie,de minimum kétszer dübbennie.mert ugye italos üvegek nem repülnek ívben.nincs magyarázatunk a mai napig sem.
Sziasztok!
Én azt hittem tegnap frászt kapok!
2 után lefeküdtem,ittam egy teát és elkezdtem meditálni.Mikor már ugy éreztem elég mély ponton vagyok elkezd a kanál csörögni a bögrémben ami mellettem volt,komolyan azt hittem megáll még a szivverésem is.Kinyitom a szemem,de abbamaradt.Megint meditálok,megint csörgés.5 óráig nem aludtam ez miatt.
Sziasztok, már végigolvastam a hozzászólások felét, a másik felét majd otthon, remélem lesz időm.. szóval nekem is van egy történetem...
Tavaly vettünk egy lakást, ami 1970-ben épült. A folyosó falára feltettem egy képet, ami 3 hónap alatt 3x leesett és mindig olyankor amikor a férjem, vagy éjszakás volt, vagy éjszakára ment dolgozni. A leesések alkalmával a szög nem esett ki, a kép tartó nem sérült, a kép nem tört össze, nem volt huzat. Amikor utojára leesett a férjem épp indulni készült dolgozni és levitte magával és eldobta a kukába. Abban az időben nagyon féltem otthon egyedül, főleg éjszaka, állandóan úgy éreztem, hogy van valaki, figyel valaki... ezek az érzések aztán ritkultak, mostanra teljesen elmúltak. Mi a véleményetek? Ja a lakásban az előző lakó előtt, orosz, majd később magyar katonatisztek laktak.
Szeretnéma témát tudományos szempontból is megközelíteni!Ötletek?
Most megyek és megnézek egy kó kis besza***tós horrot.DDD
Nah 15:00 ébredtem felXD. Hihetetlen hogy képes voltam majdnem egy egész napot aludni. Hm valami hiányzik...A kis barátaim:) Most jöttem haza a pszihológustól. idézem:
" Nagyon fárattnak néz ki teljesen beleőrült a munkába, annyira hogy az agya ezzel akarta jelezni hogy elég már..., kapcsolódjon ki lehetőleg maximum két hét múlva vállaljon munkát addíg pihenjen!"
Meg is teszem:)
A sorozatban minden alkalommal a csapat felkeres egy "kísértetjárta" épületet,kamerákkal,hőérzékelőkkel,és egyéb a kutatáshoz szükséges műszerrel,és egy éjszakát töltenek el az épületekben,és néha bizony nagyon különös dolgok történnek.
Én már gondolkodom egy hazai változaton,szerintem lenne rá igény.
szia,dehogy jaj nem :)!csak beírtad hogy nem láttál és nem is érdekel,viszont én örülnék ha meg tudnálak győzni a létezésükről,azzal együtt tudom hogy csak akkor fogod elhinni ha Te is látod,vagy ha hinni szeretnél.épp nézegettem a neten hogy nagyon béna kamuvideók vannak,aki innen akar informálódni nagyon gyorsan el fog menni a kedve.
viszont ha szombat és vasárnap ráérsz fennmaradni akkor nézd meg a Zone Club-on,a Most Haunted c. nagyon jó angol sorozatot,olyan izgalmas szokott lenni.
Mert annyian mondják, hogy láttak már szellemeket, hogy már majdnem elhiszem :)
Amúgy már régóta nézegetem ezt a topikot, csak eddig nem volt miért írnom. Most csak azért tettem meg, mert úgy láttam, csodálkoztál, hogy van olyan ember, aki még nem tapasztalt semmi furát. Pedig még én sem :)
Ha félreértettelek, akkor ne haragudj! :)
szia,elég rég foglalkozom a szellemekkel,részben mivel szenzitív vagyok és fogékony ezekre a dolgokra,rengeteg különös dolgot észleltem már.
mindig csodáltam a racioális emberkéket,tényleg soha semmilyen megmagyarázhatatlan eseményt nem tapasztaltál?
hű figyelj,nem vonom kétségbe hogy látsz dolgokat,de szerintem nem kellene ennyire misztifikálni a dolgot,nem vagy elátkozva és rab sem leszel,nyugi,biztos lehetsz benne,szerintem ilyeneket ne is gondolj.
és azt állítod hogy ha valaki meglátja azt a jelet akkor mindenképp dolgok fognak történni?