Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szellemek a házban fórum

Szellemek a házban (beszélgetés)

116. Csigusz 79 (válaszként erre: 115. - Kívülálló)
2008. okt. 4. 01:52

Akkor nálad is vannak dolgok :)

Nemrég költöztünk ide,nem tudom régen halt-e itt meg valaki,de az tény hogy ha már régen voltam temetöben anyumnál akkor is szoktak ilyenek lenni és ha kimegyek akkor utánna ok.

Nem hinném hogy szoba elegyedek az "ismeretlennel" mert valszeg ha válaszol ott f..om össe magam :) na remélem most nyugodtan alszom de nem hagyom itt a kakaos bögrémet :)

115. kívülálló (válaszként erre: 114. - Csigusz 79)
2008. okt. 4. 00:10

szerintem lökött tuti nem vagy,viszont lehet hogy valaki,egy elvesztett szeretted akar kapcsolatba lépni veled,vagy valaki aki előzőleg ott élt,mindenesetre szerintem próbáld még a dolgot,és esetleg megkérdezhetnéd hogy szeretne-e valaki szólni.szerintem frászt kaptam volna én is.

eszembe jutott amikor ültem a szobába egyedül,és hallok egy nagy dübbenést a másik szobából,mentem gyorsan megnézni mi volt,és látom hogy egy teli üveg ital,ami a polcon volt a földön fekszik,és nem tört el pedig legalább 170cm-ről hullott alá,ráadásul a polc alatt van egy kb. 60 centis pakolórész,a fizikai törvények szerint oda kellett volna esnie,és darabokra törnie,de minimum kétszer dübbennie.mert ugye italos üvegek nem repülnek ívben.nincs magyarázatunk a mai napig sem.

114. Csigusz 79 (válaszként erre: 113. - Kívülálló)
2008. okt. 3. 22:03
Nem volt senki itthon,állat max egy légy,de akkor nagyon erös légy volt :)Á nem elsö,mindig van valami,csak ha nem vagyok egyedül akkor nagy a szám nekem is :)Ez az hogy nem éreztem semmit-senkit csak hogy csörög a kanál de nagyon!ezt 2-szer csinálta meg,de tudod mire figyeltem föl? 80%-ban akkor van valami ha meditálok,azt mondja párom biztos horror filmet lestem megint :) pedig nem :( nem hagyom belém beszélni h.lökött vagyok :D
113. kívülálló (válaszként erre: 112. - Csigusz 79)
2008. okt. 3. 21:16
és rajtad kívül tuti nem kehetett?nincs állatod? :) elég borzongató lehetett,ez az első ilyen élményed? és érezted hogy volt-e ott valaki,és ha igen van-e tipped hogy ki lehetett?
2008. okt. 3. 15:02

Sziasztok!

Én azt hittem tegnap frászt kapok!

2 után lefeküdtem,ittam egy teát és elkezdtem meditálni.Mikor már ugy éreztem elég mély ponton vagyok elkezd a kanál csörögni a bögrémben ami mellettem volt,komolyan azt hittem megáll még a szivverésem is.Kinyitom a szemem,de abbamaradt.Megint meditálok,megint csörgés.5 óráig nem aludtam ez miatt.

111. fef600b7b6 (válaszként erre: 110. - Kívülálló)
2008. okt. 3. 07:51
Egy sima egyszerű kép volt (még a 100 Ft-osban vettem). A képen fekete háttérrel egy házikó volt, patak, erdő....
110. kívülálló (válaszként erre: 109. - Fef600b7b6)
2008. okt. 2. 18:14
hát elég hátborzongató,nem is tudok mire gondolni,milyen kép volt ez?ez a végén jól értettem,eltört és ezért obtátok ki?
2008. okt. 2. 13:57

Sziasztok, már végigolvastam a hozzászólások felét, a másik felét majd otthon, remélem lesz időm.. szóval nekem is van egy történetem...

Tavaly vettünk egy lakást, ami 1970-ben épült. A folyosó falára feltettem egy képet, ami 3 hónap alatt 3x leesett és mindig olyankor amikor a férjem, vagy éjszakás volt, vagy éjszakára ment dolgozni. A leesések alkalmával a szög nem esett ki, a kép tartó nem sérült, a kép nem tört össze, nem volt huzat. Amikor utojára leesett a férjem épp indulni készült dolgozni és levitte magával és eldobta a kukába. Abban az időben nagyon féltem otthon egyedül, főleg éjszaka, állandóan úgy éreztem, hogy van valaki, figyel valaki... ezek az érzések aztán ritkultak, mostanra teljesen elmúltak. Mi a véleményetek? Ja a lakásban az előző lakó előtt, orosz, majd később magyar katonatisztek laktak.

2008. okt. 1. 22:40

Szeretnéma témát tudományos szempontból is megközelíteni!Ötletek?

Most megyek és megnézek egy kó kis besza***tós horrot.DDD

2008. okt. 1. 22:27
+ i
2008. okt. 1. 22:27
X-zeró esete valahogy nagyon extrémnek tűnik.Nem lehet hogy esetleg a tanulás ment az agyára vagy netán a nagy magány?Az ilyen nagyon okostojik előbb utóbb bekattannak és furcsák lesznek.X-zeró meg mernél esküdni a mindenhatóra a hazádra és a házadra,hogy azok amiket láttál szellemek voltak ?És hogy amit ide leírtál az az gazság és csak is az igazság volt?)
105. 20eebe3d4c (válaszként erre: 95. - D879a0c5b4)
2008. okt. 1. 22:24
Ezzel nem vagy egyedül ,mert én sem tapasztaltam semmilyen találkozást sem velük.Hacsak a minap nem egy szellem mászkált fent a tetőn(lapos háztető és legfelső emeletén lakunk és én határozottan hallottam hogy mászkál valaki a tetőn.Arra is gondoltam hogy lehet h betőrő és az erkélynél akar lemászni.Vártam is hogy lemásszon.,Szóval ha szellemet látnék én szerintem nekimennék a kisszékkel,mert azt hinném hogy betörő.P
104. 20eebe3d4c (válaszként erre: 81. - X-zero)
2008. okt. 1. 22:19
Ez azért lehet mert mindannyian az udvarodban voltak.DDD
2008. okt. 1. 21:21
Dr=védőügyvéd:)
102. X-zero
2008. okt. 1. 21:16
Elnézést, de fáradt vagyok, és nem volt kedvem visszaolvasni:) Ki itt a Doktor úr?
2008. okt. 1. 21:03
Doktorúr,valamit valamiért:)
100. X-zero
2008. okt. 1. 20:37

Nah 15:00 ébredtem felXD. Hihetetlen hogy képes voltam majdnem egy egész napot aludni. Hm valami hiányzik...A kis barátaim:) Most jöttem haza a pszihológustól. idézem:

" Nagyon fárattnak néz ki teljesen beleőrült a munkába, annyira hogy az agya ezzel akarta jelezni hogy elég már..., kapcsolódjon ki lehetőleg maximum két hét múlva vállaljon munkát addíg pihenjen!"

Meg is teszem:)

2008. okt. 1. 17:28

A sorozatban minden alkalommal a csapat felkeres egy "kísértetjárta" épületet,kamerákkal,hőérzékelőkkel,és egyéb a kutatáshoz szükséges műszerrel,és egy éjszakát töltenek el az épületekben,és néha bizony nagyon különös dolgok történnek.

Én már gondolkodom egy hazai változaton,szerintem lenne rá igény.

2008. okt. 1. 17:24
Nem mondom, hogy nem vagyok kíváncsi, de nincs tv-nk... Majd rákeresek később, miről szól... Vagy megszerzem valahonnan, ha lehet.
97. kívülálló (válaszként erre: 95. - D879a0c5b4)
2008. okt. 1. 17:20

szia,dehogy jaj nem :)!csak beírtad hogy nem láttál és nem is érdekel,viszont én örülnék ha meg tudnálak győzni a létezésükről,azzal együtt tudom hogy csak akkor fogod elhinni ha Te is látod,vagy ha hinni szeretnél.épp nézegettem a neten hogy nagyon béna kamuvideók vannak,aki innen akar informálódni nagyon gyorsan el fog menni a kedve.

viszont ha szombat és vasárnap ráérsz fennmaradni akkor nézd meg a Zone Club-on,a Most Haunted c. nagyon jó angol sorozatot,olyan izgalmas szokott lenni.

2008. okt. 1. 17:17
Tessék biztonságiőröket alkalmazni. Olcsó az órabérük és bátrak.
2008. okt. 1. 17:16

Mert annyian mondják, hogy láttak már szellemeket, hogy már majdnem elhiszem :)

Amúgy már régóta nézegetem ezt a topikot, csak eddig nem volt miért írnom. Most csak azért tettem meg, mert úgy láttam, csodálkoztál, hogy van olyan ember, aki még nem tapasztalt semmi furát. Pedig még én sem :)

Ha félreértettelek, akkor ne haragudj! :)

94. kívülálló (válaszként erre: 93. - D879a0c5b4)
2008. okt. 1. 17:09
:) hehe akkor mit kerestél a topicban? :)
93. d879a0c5b4 (válaszként erre: 92. - Kívülálló)
2008. okt. 1. 15:41
Én sem láttam még semmi ilyesmit, de engem nem is érdekel a dolog...
92. kívülálló (válaszként erre: 60. - Lopakodó)
2008. okt. 1. 15:23

szia,elég rég foglalkozom a szellemekkel,részben mivel szenzitív vagyok és fogékony ezekre a dolgokra,rengeteg különös dolgot észleltem már.

mindig csodáltam a racioális emberkéket,tényleg soha semmilyen megmagyarázhatatlan eseményt nem tapasztaltál?

91. kívülálló (válaszként erre: 70. - X-zero)
2008. okt. 1. 15:20

hű figyelj,nem vonom kétségbe hogy látsz dolgokat,de szerintem nem kellene ennyire misztifikálni a dolgot,nem vagy elátkozva és rab sem leszel,nyugi,biztos lehetsz benne,szerintem ilyeneket ne is gondolj.

és azt állítod hogy ha valaki meglátja azt a jelet akkor mindenképp dolgok fognak történni?

90. df2a740c00 (válaszként erre: 87. - Walaki24)
2008. okt. 1. 09:06
Érdekelnek, igen. Volt már egy-két tapasztalatom, ami lehet, hogy az ő számlájukra írható. Sőt anyukámnak is, de ami még meglepőbb, apunak is, pedig ő cseppet sem ilyen beállítottságú. Szívesen beszélgetek róluk, de nem szeretnék velük közelebbi kapcsolatba kerülni.
89. Gyöngyöss (válaszként erre: 85. - X-zero)
2008. szept. 30. 20:16
Szerintem nem kell ezért pszichológushoz menned,csak azért mert látod a szellemeket.Lett egy ilyen képességed.Én már gyerekkorom óta érzem őket bár látni még nem láttam őket,csak álmomba,mert betudnak férkőzni oda is,sőt még jobban.Sokat kűzdöttem gonosz szellemekkel is,na az nagyon rossz,álmomba,de úgy hogy közben kiszáltam a testemből,és olyankor tudatomnál vagyok,alig bírok visszajönni.A szellem,rámdobált a szekrényről tárgyakat.Testen kívüli élményem rengeteg volt már,repkedtem a szobába és olyankor látom is a szellemeket,saját magamat is látom,a családomat is,de hiába szólongatom őket igy testen kivül,nem ér semmit.Nekem meg ilyen képességeim vannak,én nem érzem magam bolondnak,de akik még nem tapasztaltak ilyen dolgokat ők persze nem nagyon tudják elhinni.
88. Walaki24 (válaszként erre: 81. - X-zero)
2008. szept. 30. 19:25
Üdvözöljük szellemes csapatunkban Dr.:)
87. Walaki24 (válaszként erre: 80. - Df2a740c00)
2008. szept. 30. 19:23
Teljesen független kinek a szelleme látogat meg,aki épp arra jár.Hozzátartozo is lehet,ha van képességed azt megérzed.Ők legtöbbször elköszönni jönnek.Fizikálisan nem bántalmaznak!Van olyan is,de az elég ritka és azok nem közönséges szellemek.Ugy veszem észre mégiscsak érdeklődsz felőlük:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook