Szellemek a házban (beszélgetés)
Neeeem, ezért nem költözök el, reménykedek ha még itt van, (csak mostanában nem érzékelem) talán előbb-utóbb elmegy.
A kisfiammal leülök még1x beszélgetni, hátha végre elmondja mi a baj.
Foggalmam sincs ki lehet az, itt valaki ismerősre kell gondolni? A papám tuti nem, és mamám sem, mert mozgásából láttam rajt, hogy fiatal.
Talán a volt szerelem, aki már lassan 13 éve meghalt?
Arról nem tudok, hogy ebbe a lakásban meghalt volna valaki.
Hát, amikor megtudtam hogy szellem van nálunk, akkor az ágyam végében megmutatta magát. Nem láttam ki az, mert el volt takarva az arca. Van 1 forgó fotelunk, utána odament, és azon hintázott. Arra szoktam letenni minden este a ruháimat, de reggel nem volt rajt semmi. Volt, hogy egyik éjjel valami leesett a szekrényről, elég nagy hangja volt, mert parkettára esett, de hiába kerestük, nem találtuk meg.
A férjem táskája rendszeresen leesett a szekrényről.
A kisfiam is fél, de konkrétan nem nevezi meg mitől. Mindig bújik hozzám, és sír, hogy mellettem akar aludni. Az ő szobájában többször éreztem a jelenlétét.
Nemrégen volt olyan, hogy a tescoba is követett, de amikor észrevettem, láttam, hogy elbújik 1 kicsi, alacsony polc mögé, és hiába kerestem, nem találtam meg. (akkor ott a környéken nem volt senki)
Most így belegondolva tegnap kopogásra lettem figyelmes, amikor a hang felé mentem, elhallgatot, majd kicsit később amikor sehogyansem akart abbamaradni, megfogtam a gázcsövet,és rezgett a kezembe. Bár, lehet valamelyik lakó lehetett, igaz nem tudom mi értelme lett volna kopogtatni a csövet. Gyerek nincs a házba aki szórakozott volna. De lehet ez hülyeség.
Az igaz, főleg mert elég sokat vagyunk kettesbe éjszaka a kisfiammal. Eleinte sokszor féltem.
Mostanra már kezdtem megszokni, hogy itt van, most meg lelép??
"Elveszett" a szellem ami nálunk volt, tegnap hiába kerestem.
Mostanában nem érzékelem a jelenlétét.
Ahha.. de ez egy laptop, lehet az az akadály, hogy itt nincsenek kizárólagosan numerikus billentyűk.. :S
Na mindegy.. :(
Jól elkanyarodtunk :D
képzeld, azt írtad volna véletlenül, hogy 666 :D
én még mindig nem tudom.. :(
Éljen :)
Később sajna nem leszek,kb még 9-ig vagyok.
éljen a tavasz!
Majd visszajönnek!
Nemtom :)uff,engem meg itthagytak a szellemek? :(
itt szerdától 18 fokot mondanak :)
♥♥♥♥☺☺☻☻♦♦♣♠♠•◘○Rájöttem a módira!
Tegnap este a tvben,minden csatornán a szellemekkel foglalkozó film volt!Vicces volt!
Juhhhúúúú :) akkor már ilyet is tudsz:
☺☻♥♦♣♠•◘○
Erről az internetes szerelemről hogy írtál jutott eszembe.
Azt hallottam, a neten keresztül is fel lehet venni szellemekkel a kapcsolatot.
Nekem tényleg meghalt 1 nagy szerelmem, és jó lenne beszélgetni vele valahogy. Halálközeli élményem volt, amikor találkoztam vele, de nem tudtunk rendesen beszélgetni. (ha kivik vagytok annál a fórumnál az utolsó bejegyzést én írtam)
Valaki tud ezzel kapcsolatban valamit mondani??