Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Székesfehérvári kórház szülészete fórum

Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)

❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯
1022. azure_ (válaszként erre: 1019. - Pmjudit)
2010. jan. 7. 19:44
Hát látod ahány család annyi vélemény. Sógornőm azt mondta ő fájdalomcsillapításra három hónapos koruktól adta a panadolt meg lázra is. Megnéztem a neten és lehet három hónapos kortól a csecsemő változatot adni, de egyenlőre ecsetelnünk. Mindig utánanézek mindennek amit ajánlanak. A nurophent is mondta a védőnő, mint recept nélkül kapható fájdalomcsillapítót. Még nem vettünk de majd beszerzünk belőle idővel.
1021. pemete
2010. jan. 7. 19:39
Ja, a vérvétel eredménye jövőhét csütörtökön lesz meg, és utána héten szerdán megyek vissza a dokihoz.
1020. pemete
2010. jan. 7. 19:31
A cataflam az nagyon erős, Dana azt középfülgyulladásra kapta. Elég szerintem az ecsetelés, nekünk az bevált!
1019. pmjudit
2010. jan. 7. 19:01
Panadolt azért nem kellene neki adni - ráérsz majd, ha lázas lesz, a fogfájásnál Cataflan cseppekt szoktak adni. A doktor néni nem a panadolt, ahnem a Nurophent ajánlja inkább - de nem 3 hós csecsemőnek, pláne nem fogfájásra.
1018. azure_
2010. jan. 7. 18:49

Halihó vagyok, habár katasztrófálisan sűrű napom volt. Alig látok a fáradtságtól. Martinka továbbra is küzd a fogínyével. Most is tömi a kezét a szájába habár a fájdalomból ma csak kétszer jutott ki. Akkor viszont nagyon sírt. Gondoltam, hogy ezzel is kínlódunk majd, de hát ezeken túl kell lenni. Majd lesz ez is jobb. Az ecsetelő nem volt rossz. Legalábbis abbahagyta a sírást egy idő után. Abból gondolom, hogy hatott. A védőnő is ajánlotta. Sógornőm még a panadol szirupot mondta, hogy az jó mert fájdalomcsillapító.

Gábor épp masszíroz és odaadta neki a rágókát. Na ráharapott és nagyon elkezdett sírni. :((( úgyhogy most már tényleg minden kétséget kizárólag az ínye lesz. Szegénykém.

Vérvétel eredmény mikor lesz? Ez is olyan, hogy pár hét múlva jön csak meg? Nekem olyan volt a hormon vérvételem.

1017. pemete
2010. jan. 7. 14:48
Na mi az, sehol senki?
1016. pemete
2010. jan. 7. 09:28

Sziasztok!

Túl vagyok a vérvételen:)

Dana a fogszabályzós cumit szereti csak, már pici korától csak az kellett neki.

LEhet, hogy beindultak a fogai, de ezt még felesleges lenne kenni, mert nem azért fáj neki, mert az ínyét feszíti, meg épp áttör. Ezek a fogínyre kenős cuccok meg csak arra jók. Szerintem csak kellemetlen lehet neki, és nem fáj, de egy ilyen pici babó még ezt is rosszul viseli. Reméljül elmúlik neki hamar!

1015. pmjudit (válaszként erre: 1013. - Azure_)
2010. jan. 7. 06:00

Nem sokára egyedül fogja kezelni a cumit. Azért kell majd akkor már egyszerre több a kiságyba, hogy megtalálja őket:)

Egyébként nálunk is azonosa márkájú, méretű, formájú a 6 cumi. Mi mam-ot használunk, Eszternek is az volt - ő 4 és fél éves koráig cumizott - fogai, mint a gyöngysor. Pedig szoptattam, pótlást sem kapott, nem ismerte a cumisüveget és mégis igénye volt rá - a kórházból cumival a szájában hoztuk haza.

Ha őket nyugtatja, szívják csak:)

1014. azure_
2010. jan. 6. 22:17

Lányok én elmentem aludni. HOlnap folyt. köv. :)

Jóéjt!

1013. azure_
2010. jan. 6. 21:58

:)))) Hát ez nagyon tetszik! Hat cumival! :))) Martinka egyféle cumit fogad csak el. Azt a régivágású nem szilikonos bunkófejű cumit. :) Nem tudom másként leírni. Szóval be kell majd szerezni belőle még ha esetleg ez az egy eltűnne. Van mégegy belőle egyébként.

Fogni már mindent megfog de olyan véletlenszerűen és koordinációs problémái vannak. :) Nem talál bele a szájába. De nem baj. Majd eljön annak is az ideje. Addig meg anya felkel és visszadugja. Ha szerencsém van akkor csak néhányszor az éjszaka folyamán.

1012. pmjudit (válaszként erre: 1011. - Azure_)
2010. jan. 6. 21:51

Hamarosan - azt fogod észrevenni, hogy betette a cumit a szájába - éjjel is sikerülni fog neki - mondjuk nekünk ezért volt minimum 3 cumi egyszerre a kiságyban.

Most 2 és fél évesen 6 cumival alszik:)

1011. azure_
2010. jan. 6. 21:45

Két napja voltunk dokinéninél de semmi ilyet nem ajánlott habár majdhogynem azóta erősödött fel a dolog. Én is masszírozom neki meg tartom a szájánál a rágókát mert még nem tudja tartani. Minden kiesik a kezéből. :)

Mikortól tudnak fogni?

1010. pmjudit
2010. jan. 6. 21:37
Eleinte az ujjunkkal masszíroztuk neki - szerette, majd a doktor néni írt ecsetelőt, a belemártottuk a fültisztítót az üvegbe és azzal kentük - lecuppogta róla a cuccot:)
1009. azure_
2010. jan. 6. 21:26

Te kenegetted neki valamivel?

A dokinéni is annyit mondott, hogy a fogcsíráit érzi de ez nem azt jelenti, hogy ki is bújik a fogacskája. Csak remélni tudom, hogy mi sem fogunk túl sokat szenvedni. Szegénykémet sajnálom nagyon.

1008. pmjudit (válaszként erre: 1007. - Azure_)
2010. jan. 6. 21:00

Elképzelhető. A fogcsírák beindultak. Szabinak is és Eszternek elkezdődött 3-4 hónaposan.

Szasza rágcsálta a cumit is és folyt a nyála. Aztán elmúlt - az első foga 11 hósan bújt ki, most van neki 18 és egyikkel sem szenvedett - csak azt vettük észre, hogy koccan a kanál.

1007. azure_
2010. jan. 6. 20:41

Mi is a coccolinora esküdtünk de Martinkát nem szerette így mennie kellett.

Szerintetek Martinkának a fogínye fáj? Írtam a naplómban róla...

1006. pmjudit
2010. jan. 6. 19:25
Én a mandulatejes Silant használom a kisfiamnak. Kifejezetten babáknak fejlesztették.
1005. pemete
2010. jan. 6. 19:19

SziA!

Gondoltam én is, dehát anyám meg arra esküszik, hogy az milyen szuper:S

1004. azure_
2010. jan. 6. 19:07

Szió!

Coccolino-tól mi is kiütésesek voltunk. Azt mondja a doki néni, hogy arra minden gyerek allergiás. Így azóta lenor sensitivet használok. Mosószert én is ariel meg tomi. azoktól nincs baja. :)

Úgyhogy a coccolino a hiábs tuti! ne is kísérletezgess.

1003. pemete
2010. jan. 5. 12:57
Azta, szépen nődögél!
1002. azure_
2010. jan. 5. 12:48

ÉN is arra gondoltam. Ma meg megsértődött mert hagytam panaszkodni a pihenőszékben. Gondoltam még gyorsan felkockázom azt a pár szem krumplit. Na olyan üvöltést csinált, hogy mindent eldobtam és még a kajáját is úgy melegítettem, hogy kézben volt. Aztán megvígasztalódott és azóta alszik. Elfáradt a dokinéninél.

Jó nagyok vagyunk: 6700 gr és 66 cm! :) Megyek is ruzhát venni neki mert nincs rugija ami rámenne.

1001. pemete
2010. jan. 5. 10:59
Biztos érezte, hogy ideges vagy. Dana is hisztisebb, amikor idegbeteg vagyok.
1000. azure_
2010. jan. 5. 09:54

Halihó!

A pénz mindig mindent elront. Gyűlölöm, hogy vannak emberek akik mindent pénzben mérnek. Még a szeretet is. Anyu is közéjük tartozik sajnos. Nem tudok vele mit csinálni. Totál kiidegel.

Ráadásul este Martinka is úgy döntött inkább végigüvölti az estét. Lehet azt is érezte, hogy ideges vagyok. :((

999. pemete
2010. jan. 5. 08:39

Szió!

Látom micsoda bonyodalmak vannak nálatok. Fantasztikus...

De ne húzd fel magad, mert megint nem lesz tejed. Ne törődj semmivel!

998. pemete
2010. jan. 4. 21:55
Időnként én is szoktam selejtezni:p
997. azure_
2010. jan. 4. 20:17
Hát ezt leleveleztük már. :) Most nézem, hogy írtál ide is. Lassan törölnöm kell a felesleges kedvenc fórumokat mert elveszek a lényegben.
996. pemete
2010. jan. 4. 12:43

Arra az emilcímre, ha elküldöm a képeket jó, amivel itt vagy regisztrálva?

Nem látszik teljesen a kocsi, de azért így már össze tudod hasonlítani!

995. pemete
2010. jan. 4. 12:35
Ez négykerekű, és fullra felültethető, elfektethető, és a tolókarja átfordítható. Várj, megnézem van-e róla kép!
994. azure_ (válaszként erre: 993. - Pemete)
2010. jan. 4. 12:28
Figyi, valamelyik nap délután kiugranánk megnézni és ha nem olyan, mint a miénk akkor köszönettel elhozom. :) Viszont addig ne is takarítsd hátha hasonló fazon, mint ami nekünk van...
993. pemete
2010. jan. 4. 11:07

Nem, amit el akartam adni, azt el is adtam;)

Az egy Chicco volt, az még jobb, de azt el is vitték annyíiért, amennyiért behirdettem. Ezt nem akarom eladni, mert ez jó lesz, ha lesz egyszer az Öcsémnek gyereke, vagy mittudomén.

Ebbe nem fúj bele, meg van esővédője is. Szívesen kölcsönadom, csak le kell pucolnom, mert lent van a pincében, és már biztos jó pókhálós:S

❮❮ ... 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook