Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Szegénykém:S
Reméljük soha nem fog ilyen előfordulni!
Egyébként ha mérgezés gyanúja áll fent, akkor egyből tejet kell neki adni, aztán vinni a dokihoz. A tej az ilyenkor segít!
Nálunk is lemérgezték az egyik hasonló kutyát mint a Sefo, és tejet adtak neki, ezért tudták megmenteni az állatorvosok.
Biztos vagyok benne! Meg is tervezem majd a napomat, hogy legyen idő olvasni. Ha Martinka megint jó fiú lesz akkor bizti fogok.
Képzeld olyan rosszat álmodtam!!!! Azt álmodtam, hogy Boscot megmérgezték és már csak feküdt és amikor odahajoltam hozzá sírt! Én meg zokogtam és vittük orvoshoz de közben eltévedtünk meg ilyenek. Aztán felébredtem és megnyugodtam, hogy csak álom volt! A rosszabbik fajtából.
Hűha, szép nagyot durmolt a gyerkőc! Biztos kifáradt napközben:)
Jó olvasást, remélem neked is annyira fog tetszeni, mint nekem.
Hajnali fél kettőkor kelt fel basszus! :) Evett és simán visszaaludt. Utána negyed hatkor megint kelt evett és aludt. Most keltünk fel. Jó alvókája volt.
Elkezdtem olvasni a könyvet!!! :)) Jó lesz! Bár még nagyon az elején járok.
Remélem kihasználtad a pihiidőt:)
Mi megint egész nap mentünk, totál kivagyok, nem tudom mikor fogom kipihenni a karácsonyt:S
:)
Látod, mondtam én, hogy dárga mulatság, mennyivel jobb az e-book:p
Én csak egy felsőt, meg egy csizmagatyót kaptam, csizma nincs olyan amilyenre vágyom:S
Meggyógyultam szerencsére. Konkrétan egy napig tartott. A fene tudja mi volt ez. A lényeg, hogy nem volt súlyos.
Lehet amire a könyvek végére érek addigra megjelenik a negyedik rész is. :) ja a könyvek ára tényleg horror pedig puhakötésűek! és anyukám megvett belőle két részt! Ki is voltam akadva miért költött ennyit. Merthogy ez csak ráadásul része volt az ajándékoknak... :) Jó kis karácsonyunk volt! :)
Jó, hogy újra itt vagy:)
Meggyógyultál egyébként?
Ha kiolvastad, és nem bírsz várni hogy megjelenjen a következő csak szólj, van rajongói fordításom:p
Helóka! Na azt hiszem legalább öt kilóval több vagyok a szenteste előtti állapothoz képest. :) Iszonyú, hogy mennyi kaja van és mennyit zabálunk! Ahogy olvastam Te is hasonlóan vagy!
Képzeld, megkaptam a trilógiát! :) Hogy mikor lesz időm olvasni nem tudom de pályázok rá nagyon! Holnaptól talán gyakrabban is jövök, habár még sógornőmékkel nem ajándékoztunk mert betegek... talán holnapra meggyógyulnak.
Nálunk majd holnap faragja be Tomi a fát, a süti, meg a kifli kész, a hús előkészítve, holnap már csak sütni kell, meg a krumplit megcsinálni hozzá, meg amíg alszik a gyerek, addig fát díszíteni. Úgyhogy asszem jól állunk:)
Ma még csomagolok egy pár dolgot, aztán minden kész!
Helóka! Na végre leültem egy kicsit, habár még hátravan a husi előkészítése. Na de nem lovin vagyunk ugye, úgyhogy jár egy kis pihi. :)
Egyszer szerintem biztos úgy esek, hogy úgy szednek össze. :) Gábor azt nevette, hogy nem látták sokan. ÁÁÁ csak feltartottam a forgalmat egy kis időre! :) Hát ez van...
Hogy álltok a készülődéssel? Én szépen haladok, Gábor már beállította a fát, sőt ma be is hozzuk és reggel korán feldíszítjük, hogy tudjak főzöcskézni. Kezdem utolérni magamat.
Szió!
Szerintem nem gáz, ha nézi a tv-t, Dana is bámulta ennyi idősen, meg később is:p Meg ugye most s. De ő még alig lát el odáig, csak azt látja, hogy ott valami színes, meg mozog, és az érdekes. Nálunk folyton ment, és megy is a tv, ez az alapzaj, nem szeretek csendben lenni. De már Dana sem nézi, csak nagy ritkán, reggelente, meg amíg eszik, amúgy a másik szobában játszik, de azért néha leellenőrzi, hogy megy-e:p
Ja, és nemám összetöröd magad basszus! Én is mindig esek- kelek, jól egymásrataláltunk, a két béna:DDD
Szió!
Remélem jobban vagy!
Olvastam:) Jobbulást neked!
Remélem hamar kigyógyulsz, és a többieket nem fertőzöd meg!
Halihó!
ledöntött a kórság, azért is nem nagyon írkálok. Na nem mintha fertőző lenne az éteren keresztül, de próbálok pihengetni. :)
Én néztem az alexandra online-on de a twillight 2400 Ft. Nem tudom akkor én mit néztem... De a többi ára is hasonló.
Te hol nézted?
Már ha megkapom a könyveket... :)
Ugyanis valahogy ezen kívánságaim soha nem teljesülnek. Süket fülekre találnak.
Mindegy, egy dvd nem a világ:)
Úgyis akarunk venni, mert ki kell írni pár dolgot! A könyvből az utolsó két rész nem tudom mikor jön ki magyarul, de ha az első hármat elolvasod, akkor belehülyülsz, ha a végét nem tudhatod meg csak hónapok múlva az tuti! Úgyhogy majd átküldöm valamikor emilben a rajongói fordításokat;)
Hű de rendi vagy! :)
Basszus Martinkának megint fáj a pocakja! :( Nem egész nap csak így estefelé nyűglődik vele és erőködik. Szerencsére azért kijön magától a kaki. Utána tud aludni is.
Hétfőn megint levisszük kezelésre. Szerencsére nemsokára három hónapos lesz és elmúlik az egész.
Szia!
Karácsonyi menü:
Leves:pulykanyakból húsleves
Második:Sajttorta csirkemellből,sült hekkfilé,csontos fűszeresen bepácolt tarja,rántott csirkemell
Köret:rízs,krumpli,párolt zöldségek
Süti:hólabda,fatörzs torta,keksztekercs,szlovák mézes zserbó,sajtos rúd.
Mindig sok sütit készítek,mert ha megyünk a családhoz,akkor egy részét mindig én viszem.Minden évben így csináljuk.
Ja,meg a hétvégén mézeskalácsot kell csitrivel csinálnom,ő nagyon szereti,de nekm minden évben sajnos kemény maradt.Most kaptam elvileg! puhuló receptet,majd kiderül:)
Ja,és házikót is megpróbálunk.
Hát ennyi nálunk a karácsonyi menü.