Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Szép az a torta!
És biztos nagyon finom!
Nekem mindegy milyen,csak TO -val kezdődjön,és RTA-val végződjön:)
Ma majd meghaltam egy kis tortáért!
Na ez az! :) A csokimázat nem szoktam túl szépen rákenni úgyhogy esztétikailag nulla. :))
Mindenesetre küldtem egy kávét! Jó sütögetést!!!
Jaaajjj ezek a férfiak!!! Fotó lesz a tortáról remélem. :) Én ilyen dologram nem is vállalkoznék. :D Pedig szeretek sütni-főzni de tortára még nem vitt rá a lélek.
Kisszoba kitakarítva már csak porszívózni kell, de Martinka aludt, úgyhogy ez a művelet még késik. Szerintem a nagyszobát is kitakarítom mert Gábor itthon van és talán Martinkázik, habár kivonult birizgálni a kocsikat, úgyhogy lehet csak én képzelem, hogy Martinkázik. :)
Szió!
Ma én is korai voltam, csak mér próbáltam Danusra hatni, hogy aludjon még egy picikét. Apánk reggel elrontotta a meglepimet:S Mondta, hogy nem kell ám ma a torta, ráér hétvégén:( Mondom majd én azt eldöntöm, és különbenis miért kell mindig lelőni a meglepit!
Azért is megcsinálom ma!
Kukurikúúú! :) Jó reggelt!
Jó korai vagyok, igaz?! Martinka 5 óra óta ébredezik és fél hatkor úgy döntött nincs több alvás. Én meg úgy döntöttem, hogy az etetés és fejés után már vissza nem dőlök mert megint alszom kilencig és elmegy a délelőttöm. Inkább felöltözöm és összerámolom a lakást. Martinka szobáját ki kéne takarítani. Ha lesz kedvem talán nekiugrok. :)
Ne izgulj Vera!
Eszterem majdnem 7 hónapos volt, amikor először átfordult. Rakhattam én oda játékokat meg amit akartam eszébe sem jutott. 9 hós volt, mikor 1 héten belül, felült, felállt és mászni kezdet. 13 hósan indult el egy wellness alkalmából egy kutya után:))
Most sportosztályos, kézilabdázik, mazsorettezik, az óvodában az egyik legjobb mozgású gyereknek nevezték.
Szóval no para - ha gond lenne, a doktor néni látná , ja és ő mondta, hogy az anyatejes babák lustábbak a többinél. Tény, a fiam sem kapkodta el a dolgokat, 14 hósan indult el.
Semmi gond nem lesz!
engem is riogattak,leány befelé álló lábfejjel született,méhen belüli tartáshiba.
Mondták nekünk is ,hogy ha ekkorra meg akkorra ezt meg azt nem csinálja akkor orvos.
De bíztunk benne,hogy tényleg csak tartáshiba.
Így is lett.
Járásügyileg korai volt,beszédben meg "Késői"
Mi sem a könyv szerint "teljesítettünk"
Na látom Vera, te már meg is nézted:)
Szerintem túl fekete hozzá a szemöldököm. Egyelőre a boltba is sapkában mentem, de talán délután kimerészkedek majd anélkül az utcára:DD
Lányom 5,5 hónaposan fordult meg először.
10,5 hósan meg elindult:)
Nincs semmiről lekésve:)
Én szőkére festettem de úgy is viselkedek sokszor, mint egy szőke! :)
Bogi, egyébként jó lett nagyon a szín szerintem. De nem akarlak rábeszélni, hiszen te érzed. Ha neked nem jön be akkor hajrá vörös. De jól áll!!!
:D De legalább kipróbáltad!!!
Egy azért vígasztaljon. Vörösen is lehetsz tipikus szőke. :DDD
Jó reggelt! VAgy szép napot! :) Most keltem. Hajnali fél hatkor volt ébresztő de marha szarul voltam. Hányinger, fájt a hasam, mortyogott is. A fene tudja mi tett be. Tiszta szar a közérzetem.
Remélem elmúlik hamarosan. Habár sokkal jobban vagyok.
Sziasztok!
NNNaa már itthon vagyunk és szerencsére minden oké Gáborral. Élménybeszámoló a naplómban. Nagyon megkönnyebbültem! El sem tudom mondani mennyire. Meg azt sem, hogy már mennyire depis voltam én ez miatt.
De túl vagyunk rajta és nem bánom, hogy megtükrözték mert legalább tudjuk, hogy nincs más komoly baj.
A hosszú nap után végre eldőlök és nem tudom mikor volt ilyen utoljára de nem borús gondolatokkal fogok elaludni!! :)
:DDDD
A télifagyi a sztár!
Vera ne izgulj, m inden rendben lesz - mondom én, aki majdnem hülyét kaptam a múltkor ott a folyosón. Utána meg utáltam a várakozást, hogy a doki elmondja, hogy mi volt.Nehéz pár óra áll előttetek, de utána jó lesz - igaz nekem csokira és energiaitalra volt szükségem, hogy legyen még erőm.
Szorítok!
Más: az iwiwen éppen most léptewm be egy klubba:Akik még emlékeznek ezekre a (RETRO) dolgokra - mit látok, TÉLI FAGYI!!!!!