Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Székesfehérvári kórház szülészete fórum

Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)

❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯
1262. 0f8333367d (válaszként erre: 1261. - Azure_)
2010. febr. 11. 12:50

Nincs képszerkesztőd a gépen?

Pain-ben is van,ott ki tudsz vágni akármit, akárhol.

1261. azure_ (válaszként erre: 1259. - Pemete)
2010. febr. 11. 12:45
nem tudom hogyan kell... :)
1260. 0f8333367d (válaszként erre: 1256. - Azure_)
2010. febr. 11. 12:33

Jó kis verda!

Ahogy férjem mondaná:)Sógornőmnek is hasonló csak nem kombi.Tiétek az ugye?

Imádom a hosszú autókat,pedig még jogsim sincs:(

Le kell sajnálni azokat az embereket,akik irigykednek!Szánalmasak mind!

"Jó" magyar szokás:irigység.

Én sem értem ezt,tőlünk is távol áll az ilyen gondolkodás.

Ők úgy gondolkodnak hogy ha nekem sar,akkor neked is az legyen!

Nem kell szégyellnünk azt,ha valamiért megdolgozunk!És ha meg kapjuk(szülők,barátok),vagy nyerjük és akkor mi van.

Igazad van Azure,csinálják utánad,aztán legyen nagy a bablesőjük!

1259. pemete
2010. febr. 11. 12:22
Satírozd ki a képen a rendszámot, biztos ami biztos alapon:)
1258. pemete
2010. febr. 11. 12:20
:D Én veszélyesnek tartom a síelést egyébként is, pláne ahogy magamat ismerem...
1257. azure_
2010. febr. 11. 12:06
Mármint elmegyünk nyaralni. :) Síelni nem járunk. Már csak azért sem!!!! :))))
1256. azure_
2010. febr. 11. 12:05

Valahogy én is így vagyok vele ahogy ti is leírtátok. Engem soha nem érdekelt, hogy a másik mit csinál, mit nem csinál. Mije van és mije nincsen. A lényeg, hogy én úgy éljek ahogy az én értékrendem megkívánja. Soha nem okolok másokat a rossz döntéseimért - mert vannak - és nem szoktam hivalkodni azzal amim van. Mindig szívesen adok. Bárkinek bármit. :) Úgyhogy soha nem értettem meg az irigy és majmoló embereket. Én járok síelni csak azért mert trendi vagy, hogy elmondhassam magamról, hogy itt vagy ott voltam síelni. Nem érdekel. Egyszer egy évben elmegyünk 3-4 napra és ennyi. Amit az idő vagy a pénz éppen megenged.

Az, meg, hogy valaki irigyel azért mert van házunk meg autók az vállalkozzon és dolgozzon annyit, mint mi. Kockáztasson, bukjon és tanuljon az élettől. Mert nekem ez jutott ki. Mégis sokan irigylik.

A pedagógusok életét sem kell irigyelni mert lehet cserélni. Egy hónapot. Aztán utána vagdalkozni... ÁÁÁÁ buták az emberek!

1255. pemete
2010. febr. 11. 11:57
Mondjuk mi se síelni nem járunk, se nyaralni úgy igzán, bár tavaly voltunk 3 napot Horvátországban:) Úgyhogy a mi szempontunkból ez mindegy lenne. De egyébként nem értem miért kell irigykedni a másikra, attól nekem nem lesz több, neki meg nem lesz kevesebb...
1254. pmjudit (válaszként erre: 1253. - Pemete)
2010. febr. 11. 11:44

:))

Hát igen, az emberek irigyek.

Én tanár vagyok, hányszor hallottam, milyen jó nekünk. Miért is? Miért nem járt az illető egyetemre, főiskolára, miért nem csinálja utánunk.

Mi is jó nekünk? Igen, a szabadság - hát ezen is el lehet gondolkodni. Nem, nem 2 és fél hónap, mi június végéig dolgozunk . sokan el sem tudják képzelni mennyi mindent kell írnunk, leadnunk stb., aug. 20 után már ismét megyünk. A téli szünetről annyit, hogy legutóbb a dec. 22. /kedd/ még tanítási nap volt, mások már hétfőn sem dolgoztak, a munkahelyek, hivatalok többsége zárva volt a két ünnep között - jan. 4-én nyitottak újra, ekkor mi is mentünk.

A húsvéti szünet összesen 2 nap lesz egy húsvét előtt, egy utána, hogy mindenki hazaérjen a rokonlátogatásokból.

Nem utolsó sorban: mi tanév közben egyetlen napot sem mehetünk szabadságra!!! Nem vehetünk ki 2 napot, mert éppen tele a hócipőnk.

Nyáron vagyunk szabin - azt hiszem lenne felháborodás, ha a gyerekeknek suliba kellene járniuk, mondjuk júliusban.

Ja és mi alapból nem tudunk szezon előtt vagy szezon végén akciós nyaralásra menni, mert dolgozunk. Ugyanez igaz a síelésre is.

Bocsi, ha kicsit sok voltam.

1253. pemete
2010. febr. 11. 10:45
Ránk is mindig irigykednek itt:S Mert 3 szobás lakásunk van, meg garázsunk, meg két autónk, taknyos létünkre:DDDD
1252. pmjudit (válaszként erre: 1249. - Azure_)
2010. febr. 11. 10:38

De Vera!

Tegyél fel légyszi képet, szeretném látni én is az új szerzeményt.

Nekünk is sok irigyünk van, de én mindig azt mondom csinálják utánunk.

Pár éve a férje sokszor járt be éjszakára is dolgozni, sokan mondogatták, hogy húúú, már megint - szoktam mondani, nem azért megy, mert nem tud aludni...Persze akik beszóltak, irigyelnek mindent, csak a munkát nem.

Aki olvassa a naplómat, láthatja, mennyiszer jön haza későn /4-ig tart a munkaideje/ és mennyiszer nincs itthon hétvégén sem. Na ezt nem irigyli senki:)

1251. pemete
2010. febr. 11. 10:03

Dr. Sztafa Dorota, Kisfaludon van magánrendelője, ha kell megadom a számát. Nagyon türelmes, aranyos nőci, ráadásul egy alacsony kis nő, úgyhogy az ember legalább erőfölényben érzi magát:D Még az érzéstelenítő szuri helyét is elérzésteleníti:)

Én meg nyáladzós, meg hisztis, meg beszari vagyok, és velem is elbírt;)

1250. azure_ (válaszként erre: 1248. - Pemete)
2010. febr. 11. 09:50
Hűha! Kell a címe! Ki ő?! Fogorvost keresek de én nagyon hányós vagyok. Úgyhogy kéne egy türelmes jó fogorvos aztán megcsináltatnám az összes fogamat.
1249. azure_ (válaszként erre: 1246. - Pemete)
2010. febr. 11. 09:49

ÁÁÁÁ a világért sem tennék fel képeket. :DDD Nem vívom ki magam ellen a "sorsot". Illetve az egy-két idióta rosszindulatát. Olyan, de olyan hülyék tudnak lenni az emberek. Hozzáteszem én mindig is azt tartottam, hogy megszerezni dicsőség egy autót hanem megtartani!!! Mert van ám az ismeretségi körünkben x5-ös bmw meg fullos audi és volvo csak egy idő után elviszi a bank.

Akkor meg miről beszélünk?!

Mi vettünk egy középkategóriás nem túl öreg de nem is túl fiatal autót ami jó állapotban van. Ezt tudjuk fizetni, ennyi telik. Nem vagyunk nagyravágyók. De sokan még ezt is irigyelik.

1248. pemete
2010. febr. 11. 09:45

Nagyon szupi fogorvos, imádom:)

Mielőtt megtaláltam volna rettegtem a fogorvostól, azóta meg nyugodtan megyek, ha kell. Mi is családilag járunk egyébként:)

2010. febr. 11. 09:39

Sziasztok!

Pemete,most olvastam a Dorotánál voltál fogorvosnál:)

MI is meg az egész család hozzá jár:)

Tündéri kis nő,kislányom fogát is ő tömte be a múlt hónapban,egy hangja nem volt neki.

Igaz nagyon szereti a lányom a dokinőt!

1246. pemete
2010. febr. 11. 08:06

Hú, mi is mit örömködtünk a Vectrának:)

Még most is megy hétvégenként a huzavona, hogy ki vezessen:DDDD

Tök jó, biztos szép lehet nagyon! MAjd tegyél fel képet, had irigykedjenek a népek:p

De olyat tegyél ám fel amelyiken benne ülsz a verdában, valami vagányat:)

1245. azure_
2010. febr. 11. 07:52
Hajnali fél kettőkor ért haza mert még pesten átcserélte az autókat és az újjal jött haza. Engem meg a frász kerülgetett ekkora hóesésben. Gondolhatod. MÉg át sincs iratva. Biztosítás is most reggel lesz rá kötve. De szerencsésen hazaért. Reggel azt mondja öltözzek fel és menjek ki nézzem meg. Hát mondom neki én ugyan fel nem öltözök :))) majd megnézem. ha megyünk fel pestre. Ablakon keresztül gyönyörködtem benne.
1244. pemete
2010. febr. 11. 07:15
Akkor apátok már lázban van gondolom a kocsi miatt:)
1243. azure_
2010. febr. 10. 20:24
Nálam megjelentek anyóspajtásék így volt társaságom egész délutánra és estére. Gábor Kisvárdán van még. Hazavitte a srácot akitől az autót vettük. Jó volt már kiiktatni a képből mert rendkívül nehéz felfogású, régimódú gondolkodású, szarrágó volt. :) Na jól leírtam. De ez az igazság. Holnap megyünk hitelpapírokat aláírni és miénk az autó. :)) Tök örülök neki. Most elmegyek fürdeni. Talán Martinka hagyja.
1242. pemete
2010. febr. 10. 17:09
Asszem ma már nem lesz semmi a szanálásból a pincében, Tomi még sehol , és még vásárolni is kell mennünk. Mindegy, majd holnap. Legalább a lakást rendbevágtam:)
1241. azure_
2010. febr. 10. 14:46
Na a hátsó helyiségek nálunk is katasztrófálisan néznek ki. A kiskonyhába konkrétan be sem lehet menni. Ahogy kijön a jóidő rendrakás és lomtalanítás. Amit nem használunk kidobjuk a fenébe. A lufis helyiség tele van olyan dolgokkal amit egyáltalán nem használunk. Maximum odaadjuk valami óvodának ami olyan, hogy kár kidobni. :)
1240. pemete
2010. febr. 10. 13:42

Persze, had aludjon a kis Drága:)

Én azért összekaptam magam, és főztem rizst:D

Meg mellékesen szétkaptam a hálót, és mindent elpakoltam, kiraktam onnan a dohányzóasztalt, le kéne vinni a pincébe, de előbb ott is rendet kéne rakni, mert már nem fér be. Ki kéne dobni egy csomó mindent, meg szépen sorbarakni a cuccokat, mert akkora kupi van ott, hogy ha kinyitom az ajtót, akkor kiborul minden:D

1239. azure_
2010. febr. 10. 12:51
Én tegnap mostam. Üres a mosógép. Nem is nagyon merek zörögni mert Martinka alszik. Egy kávét is innék de tök hangos a gép így most az is elmarad. Lassan talán felkel mert kajaidő lenne. Nagy jelét nem mutatja én meg hagyom.
1238. pemete
2010. febr. 10. 12:07

Én se vagyok valami lelkes főzés ügyileg, még rizst is lusta voltam főzni:D

De legalább a ruhákat elpakoltam, meg kiteregettem.

1237. azure_
2010. febr. 10. 12:03
:) én is elvonultam hamarjában mert a két pasi húzta a lóbőrt. Martinkámnak hőemelkedése volt de nyomja és most is alszik. Kicsit tudtam dolgozni habár ne ilyen áron aludjon... Lassan szerintem ébredezik nekem meg kéne valamit ebédelnem de a főzés megint elmaradt. Kéne melegszendvicset gyártanom de ahhoz sincs kedvem.
1236. pemete
2010. febr. 10. 08:13

Szép reggelt, én ki lettem túrva a gép elől tegnap este:S

Tomi lövöldözött, mint mindig...

1235. azure_
2010. febr. 9. 20:29
Menek megfürdöm. :)
1234. azure_
2010. febr. 9. 20:29

:DDDD tragédia!!!

Martinka meg lepisilte magát és át kellett öltöztetni. Összedőlt világ. :)

Imádom!

1233. pemete
2010. febr. 9. 20:13
Nem volt vészes, csak a fáradtság miatt volt dilinyós, meg ugye vizes lett a haja:DDDD
❮❮ ... 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook