Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
Jobban van:)
Lejjebb ment a püffedés is, mindjárt gyógyszerezem, meg bekenem. De nem cuclizik, csak az elején próbáltam úgy, nem nem ment neki elég, úgyhogy letekerem a cucli tetejét és a kezembe öntöm a vizet:)
Jó a vörös, de akármit mondtok nekem tetszett a szőke is. :)
Nem semmi kutya ez a Sefo. Hallod, elképzelem a cumisüveges itatást. Hihetetlen komolyan! Figyelgesd és vidd vissza ha nem javul az állapota. Jobb félni, mint megijedni!
Jó lett nagyon!Jobb tényleg mint a szőke!
Milyen festékkel lett?
Most már úgy gondoljuk, hogy róka lehetett a dologban. Mert itt van az is bőven, gondolom ez a hülye meglátta, és egyből ráment. LEfotóztam, hogyhogy nézett ki 2 órája, majd lefotózom kicsit később is, most alszanak az apjával:)
Aztán összehasonlítom, és ha nőtt a dudi, akkor irány vissza!
Ezzel a kutyával mindig van valami amúgy nem?
A doki meg közölte, hogy hisztis a kutya, mondom tudom, nekem mondja! Dehát, hogy ő még ilyet nem is látott harci kutyánál, aki így színészkedett volna, mert akkor visított a legjobban, mikor a lázát mérte a seggében, ami ugye nem fáj...
Olvastam a naplódat, örülök, hogy jobban van - remélem azóta még jobban.
Mi marhatta meg?
Gyógyulást kívánok a kutyusnak!!!
Basszus!!!! Ráadásul 9-től rendel... Ilyenkor az ember olyan tehetetlen!!! Siessetek nagyon! Drukkolok és remélem semmi baj nem lesz! Mi a fene történhetett vele?!!
SEFO GYÓGYULJ MEG!!! KITARTÁS!!! Mindnyájatoknak.
Na hamarosan mi is indulunk. Jövök majd és várom a fejleményeket!
Szió!
Mi meg állatorvoshoz megyünk, mert megrogyott a Sefo, reggel úgy nézett ki, mint aki mindjárt meghal:(
Jó reggelt!
Ma szemészetre megyünk, úgyhogy oda az egész napunk. Vagyis az egész délelőtt. Remélem most már nem rendelgetnek vissza, hiszen semmi baja a szemének. Nem is értem eddig miért kellett visszamennünk.
Igen, ez felháborító:D
Túl sok ruhát veszel neki:DDD
:DDD
Én túrtam már olyan szupi overált a gyereknek, olyan volt, mintha új lett volna, és olyan vastag, meg jó minőségű, hogy nem is láttam újban ilyeneket! Ráadásul egyedi volt, senkin nem láttam még csak hasonló vagány piros alapon fehér pici mackókkal díszített overált:)
Jó reggelt! :)
Látod eljött ennek is az ideje. Most a legújabb, hogy oldalára fordulva alszik el. Tegnap este is így aludt el meg ma reggel is! :)
Van délelőttre egy megbeszélésem. Megyek be palotára. Gondoltam akkor már bemegyek a bababoltba is. Addig Martinkával apa lesz. :) Nagy dolga nincs, mert alszik a drágám.
Helló!
Gratula Martinkának:) Nemsokára meg majd szökik már! Nálunk Dana, mikor megtanult forogni, akkor már nem lehetett még a franciaágyon sem hagyni egy pillanatra sem felügyelet nélkül, mert rögtön lepörgött róla:D
:)
Köszi. Fincsi lett nagyon egyébként, ügyes voltam:)