Székesfehérvári kórház szülészete (beszélgetés)
:DD Ugye aki nem bírja. A töményet én sem bírom ezért nem is szoktam inni. Én pezsgős vagyok. De idejét nem tudom mikor ittam utoljára. Na majd nyáron a szülinapomon. Habár én még a koktélokat is imádom. :) Igazi női piák na.
Írod, hogy itt a tavasz. Bárcsak itt lenne... Csütörtöktől elvileg itt van és az már csak két nap. :) 10 fok és napsütés az amire én most vágyom szél nélkül.
Képzeld: Martinka már tök jól forog, pörög. :)
Szió:)
Mi borozni szoktunk többször, de ez a pálinkázás nem megy nekem. Mondtam is ma reggel a boltban a csajnak, hogy többet nem pálinkázok vele, mert leitatott:p
Jó reggelt! :) Egy újabb hét ami ráadásul keddel kezdődik. Nekem tegnap egész nap vasárnap volt, vasárnap meg szombat. :) Kicsit sikerült pihennem is, ráadásul Martinka most éjjel nem szórakozott a cumijával és hatkor kelt! Végre aludtam egy jót.
Olvastam milyen jól sikerült a pálinkázás! :) Pont tegnap beszéltünk, hogy jó lenne kicsit már iszogatni de a másnaposság egyáltalán nem hiányzik!!! Márpedig nekem elég lenne egy pohár fini borocska és berúgnék. :)
Mindegy, a lényeg, hogy vagyunk:)
AMúgy amit küldtem emilt a címre amit mondtál, semmi visszajelzést nem kaptam:S De mindegy, amúgy se tudnám csak úgy sitty-sutty besuvasztani a gyereket a bölcsibe, úgyhogy lehet jobb is. Majd amikor már minden el lesz intézve, akkor jön a lehetőség is biztos:)
Nektek is szép hétvégét!
Itt esik a hó, fúj a szél. Ez nem igazán hiányzott. Jobb lenne egy kicsit kimenni, sétálni, "egerészni" az udvaron. Ehelyett marad a bent ücsörgés. Mindjárt főzök, aztán ha apa hazajött és lesz kedve elmegyünk vásárolni mert kenyerünk sincs itthon, aztán hétfőn meg amúgy is minden zárva lesz.
Szió!
Kellemes hétvégét:)
Gépelési hiba az más. Az nálam is becsúszik,mert gyorsan mozog az ujjam :))). Úgyhogy az bocsánatos "bűn".
De a lesz két esszel meg társai. :) Na ehhez már kell valami! :)
úúúú. Látszik, hogy egy eke a csaj. Én is jókat röhögtem, habár azért ilyenkor megmutatkozik másokról is, hogy kicsodák. Én azért nem venném fel ennyire a kesztyűt. De beleolvastam és röhögtem jókat! :)
Az, hogy valaki helyesen ír, nálam nagyon fontos. Régen sokat chat-eltem és a helyesírás nagyon sok mindent elárult a gazdájáról. Nekem a gyengém na...
:DDD Hát ne hagyd neki:)
Sefo meg megint K.O., délután ismét orvoshoz megyünk...