Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
18685. Gérvágó (válaszként erre: 18678. - Katapanna)
2018. máj. 14. 09:47
Nem, kettőnknek összesen 135.000 Ft.
18684. eruska40
2018. máj. 14. 08:43
Mellettem ülsz, vagy szemben? 😊 fekete felső, fekete haj összekontyolva, az ablak alatt...😁
2018. máj. 14. 08:36

Igen, már túl vagyok az UH-n.

Fekete-feher csíkos felső, szemüveg... 😉

18682. eruska40 (válaszként erre: 18681. - Triniti1020)
2018. máj. 14. 08:27
Szia, én is itt ülök!😊 Ezek szerint te már végeztél ha tudod a tüszőket?
2018. máj. 14. 08:23

Jó reggelt!

Itt ülök ismét, lassan de haladunk. Van már több tüsző mindkét oldalon,csak még kicsik, 14-16 mm és kisebb. De beindult és ez a lényeg.

Nálunk is oligozospermia a gond, így a spontán baba nem esélyes, de ahogy szilvácska81 írta, van rá esély és ez nagyon jó hír!

18680. eruska40
2018. máj. 14. 08:12
Hahoo, van itt valaki a Kaáliban?😉
18679. katapanna (válaszként erre: 18675. - DiosnePA)
2018. máj. 14. 07:35
A vizslák tényleg olyanok mint a kisgyerekek, imádom őket és én is úgy érzem, hogy eddigi életünk legjobb döntése volt hogy legyen kutyánk. Nagyon sok nehéz időszakon segítettek át minket és az a feltétel nélküli szeretet, amit adnak, pótolhatatlan.
18678. katapanna (válaszként erre: 18677. - Gérvágó)
2018. máj. 14. 07:18
Te jó isten, fejenként 135000?
18677. Gérvágó (válaszként erre: 18671. - Katapanna)
2018. máj. 13. 21:45

Nekünk Dalma a G1 intézetet ajánlotta Pesten.

Ciklus második felében vérvétel a pár mindkét tagjától. 5 hét múlva lesz eredmény.

135.000 Ft.

Mi most csütörtökön voltunk a vérvételen, várjuk, hogy leteljen az 5 hét.

Enélkül nem akartunk nekiindulni a következő lombiknak.

18676. Petranova
2018. máj. 13. 20:08

Engem a csodák még lelkesítenek, de természetesen még ez is változhat, ahogy egyre több mindent megtapasztal az ember. Nekünk a januári lombikunk sikertelen volt, de azert történt velünk csoda, mert kevés, egyáltalán nem mozgó spermiumokkal 3 embriónk lett, amiból 2 fejlődött szépen.

Persze nem lett eredménye, de nekem jó volt a tudat, hogy csak elindult valami, ami kettőnkből jött és előbb vagy utóbb utat tör magának.

Holnap kezdjük a 2. lombikunkat, ha minden rendben lesz. Igaz vannak félelmeink, de nagyon bizakodunk. Napok óta látható a szobánk ablakából az Esthajnalcsillag, ami hihetetlen fényes. Gyakorlatilag nincs csillag az égen, csak ő világít. A ferjem szerint ott a mi babánk és már figyel, várakozik. 😉 A féjem kezd szentimentálissá válni, de nagyon jó volt hallani és most másképp figyelem azt a kis pöttyöt. 😊

Kívánom, hogy ez a csillag nektek is hozza meg a babát, legyen az lombik vagy spontán fogantatás útján. 😉

18675. DiosnePA (válaszként erre: 18674. - Katapanna)
2018. máj. 13. 19:27
Egyem is meg. :) Olyan jó érzés amikor az ember látja, hogy egészségesek és jól érzik magukat. Valahogy úgy képzelem, hogy a vizslák olyan kutyusok akik sosem nőnek fel igazán, örökké megmarad a kőlyök énjük. A mi kis bucink is olyan mint egy kisbaba. Amíg nem volt kutyám nem tudtam elképzelni, hogy ennyire sok szeretetet és örömet tud adni egy kis állat. Mostmár tudom, hogy milyen jó döntés volt mikor megvettük, nélküle sokkal szürkébbek lennének a napok. :)
18674. katapanna (válaszként erre: 18673. - DiosnePA)
2018. máj. 13. 19:11
Kérlek szépen ma már annyira jól volt, hogy kint körözött a kertben, amikor ránéztem. Persze amint a kölykök megnyikkantak, már kocogott is vissza hozzájuk.Az étvágya visszatért és ma leült elém, hogy simogassam meg, mert “ügyes” volt. 🙂
18673. DiosnePA
2018. máj. 13. 18:59
Katapanna kutyus, hogy van?
18672. katapanna (válaszként erre: 18670. - Gérvágó)
2018. máj. 13. 18:56
Úgy legyen!
18671. katapanna
2018. máj. 13. 18:56
Valaki tudja, hogy Szegeden csinálnak-e valahol NK ölősejtes vizsgálatot? Vagy Pestre kell menni miatta?
18670. Gérvágó (válaszként erre: 18663. - Katapanna)
2018. máj. 13. 18:52

Annak én is nagyon örülök mindig.

Tényleg csak arról van szó, hogy a csodasztorik nem biztatóak, inkább frusztrálóak.

Őszintén remélem, hogy mihamarabb örülhetünk itt a fórumban is minden sorstárssal közösen. :)

18669. DiosnePA (válaszként erre: 18665. - Szilvácska81)
2018. máj. 13. 18:50
Nálunk is oligozospermia a gond az én eredményeim elvileg rendben vannak, csak a prolaktinom volt magasabb kicsit. Erre bromot kaptam az endokrinológustól. Sajnos mivel én már negyven éves vagyok nincs idő arra, hogy sokat várjunk arra, hogy spontán összejöjjön. Sajnos egyelőre a lombikot is félbe kellett szakítani. Viszont azért jó azt olvasni, hogy oligozospermiával is össze tud jönni a baba. :)
18668. katapanna (válaszként erre: 18665. - Szilvácska81)
2018. máj. 13. 18:42
Most jövök rá Szilvácska, hogy én olvastam, amikor annak idején ezt írtad és teljesen fel voltam háborodva a doki tapintatlanságán. Örülök, hogy végül sikerült nektek!🙂
18667. szilvácska81 (válaszként erre: 18665. - Szilvácska81)
2018. máj. 13. 18:41
Látóterenként 1-2 mozgó spermium volt.Azt nem tudom mennyit jelent a "látóterenként".Összesen 5 mill alatt volt a mennyiség.Kapott Gonal - f és Closty kúrát egyik sem segített.Utolsó lombikoknál csak vitaminoztam őt is.
18666. katapanna (válaszként erre: 18664. - Bianconera)
2018. máj. 13. 18:38

Nekem az ovitrelle beadása után kezdődött a mellfeszülés, mostanra már múlóban van, de ezt nem nem veszem rossz jelnek, szerintem szimplán kiürült a tüszőrepesztő. Terhességkor nekem kb. 1 héttel a mensi kimaradása után jelentkezett ez a tünet ( az egyetlen, ami volt), úgyhogy ezen most nem aggódok.

Szóval a 6. héten a pulzálás sebességéből már lehet következtetni arra, hogy mi a helyzet az embrióval, ezt nem is tudtam.. Nekem anno nem részletezte a doki, csak annyit mondott, hogy van szívhang, én balga meg azt hittem, most már sínen vagyunk.

18665. szilvácska81 (válaszként erre: 18664. - Bianconera)
2018. máj. 13. 18:34
Oligozoospermia volt nálunk a diagnózis(inszem szóba se jöhetett).Nekem Pco,Ir.Az egyik alkalommal mikor szintén nem termékenyültek meg a petesejtek,azt mondta a drnő:lehet kakast kellene cserélni!!Kedves😈Én egyébként soha nem hittem el,h nem tud gyereket csinálni és azt sem hagytam,h belém beszéljék,h ez v az a bajom.Én tudtam egészségesek vagyunk és kész(hiába a sok kudarc én mindig hittem benne,h spontán hozzuk össze) !!Csodákról én is mindig azt gondoltam,h hallottam hogy vannak,de azok mindig mással történnek meg.
18664. Bianconera
2018. máj. 13. 17:23

Szerintem a csodák azoknál történnek, ahol nincs igaziból magyarázat, hogy miért nem sikerül. Pl. 1-2 mozgó spermiummal nem tudom elképzelni, hogy spontán sikerül. De sikertelen lombik utáni spontán terhességről hallottam, akiknél elvileg minden oké, talán mert sok hormon nem ürült még ki azonnal.

Katapanna, nekem is 8 éve volt az első terhességem, 6 hetesen volt lassú szívhang, ami gyanús volt a dokinak. Egy hétre rá már semmi, szintén missed ab. Utána kellett 3,5 év mire a Kaáliba kerültünk. Sok hónapig nehéz volt utána, de most úgy gondolom, hogy valószínűleg nem lett volna életképes, és inkább a terhesség korai szakaszában történjen, ha már muszáj. Nálunk pont, hogy nincsenek gyerekek se a családban, se a barátoknál, amióta nekünk sikerült az első lombik, azóta a barátok koptak el.

Tünet nálam mell feszülés, de ugyanez van, mielőtt megjönne.

18663. katapanna (válaszként erre: 18662. - Katapanna)
2018. máj. 13. 17:06
Annak viszont mindig örülök, ha olyanról hallok, aki ugyanannyit küzdött érte, mint mi.
18662. katapanna
2018. máj. 13. 17:03
Nagyon furcsa ez, mert velem egyszer már megtörtént a “csoda”, csak sajnos nem tartott sokáig...és valahogy pont úgy, ahogy lenni szokott: már három éve szerettünk volna babát, de akkor éppen házat vettünk, nem volt pénzünk, mégis elő kellett teremteni valahogy a felújításravalót. Pörögtünk ezerrel, egymásra sem volt időnk, egész hónapban talán kétszer voltunk együtt a párommal, szerintem nem is peteéréskor, hanem napokkal előtte, illetve a ciklus legvégén, erre pozitívat teszteltem, miután gyanús lett, hogy a mindig pontos menstruációm már vagy 10 napja késik. Azóta sem, soha nem teszteltem pozitívat, pedig 5 inszem és 2 lombik van mögöttem. 10 éve szeretnénk gyereket és ahogy telnek az évek, egyre nehezebben viselem hogy körülöttem mindenkinek sikerül, nemhogy barát, de ismerős is alig van, aki ilyen problémával küzd, mint mi...a hat évvel fiatalabb öcsémnek már lassan két éves lesz a kislánya, egy olyan csajszitól, aki eleinte nem is tetszett neki... na de mindegy. Mi meg szép lassan elszigetelődtünk a barátainktól, mert egyszerűen kívülállónak érzem magam a társaságukban, amikor mindenki csak a gyerekeiről beszél...hát ez van.
18661. DiosnePA (válaszként erre: 18660. - Gérvágó)
2018. máj. 13. 16:30

Teljesen megértelek. Én mondjuk szeretem hallani a csoda sztorikat de nekem mindjárt az a következő gondolatom, hogy bezzeg velem miért nem? A környezetemben miért sikerül mindenkinek még annak is aki nem is igazán akarja? Valahogy most annyian szültek az ismerőseim közül, hogy nem tudok nem arra koncentrálni, hogy ugyan nekem megadatik-e mégegyszer?

Ne értsetek félre nem vagyok telhetetlen mivel már megadatott egyszer így azt hiszem nem panaszkodhatok. Mégis nagyon szeretném mégegyszer átélni a babázást, és mindennél jobban szeretném megajándékozni a szeretett férfit az apaság örömével...

18660. Gérvágó
2018. máj. 13. 14:05

Hát, ne kövezzetek meg, nem akarok senkit megbántani, de nekem a "csoda" történetek nem szoktak segíteni. Inkább azt az érzést erősítik, hogy ez is csak mással történhet meg, nem velem. Hogy körülöttem mindenkinek sikerül, csak nekem nem.

Milliószor hallottam már a ne görcsölj rá és hasonló tanácsokat, meg hogy majd akkor sikerül, ha legkevésbé számítasz rá, engedd el stb. Én meg igenis nagyon AKAROM és ezt nem lehet gombnyomásra elengedni.

Tudom, hogy vannak olyan szerencsések, akikkel egyszer csak megtörténik a csoda, de amíg nem velem történik, addig nem tud motiválni, csak elkeseríteni, hogy bezzeg nekem nem sikerül nemhogy a csoda, de még a lombik sem.

18659. katapanna (válaszként erre: 18658. - Szilvácska81)
2018. máj. 13. 11:04

Az ilyen történetek szoktak nekem segíteni abban, hogy ne adjam fel. Kösz, hogy megosztottákok velünk.

Nekem ma mintha kicsit fájna a fejem ( nagyon enyhén, de azért mégis) ez nálam általában nem jelent jót, mensi előtt pár nappal szokott fájni. 😕

18658. szilvácska81 (válaszként erre: 18657. - Ildicó0929)
2018. máj. 13. 07:31

Aztaaa,gratula!🙂

Nekünk is csodánk van,ő 5 sikertelen lombik után spontán sikerült,most vagyok vele 15 hetes várandós!Pedig volt 2 olyan stimulációm is,mikor nem termékenyültek meg a petesejtek így beülti sem volt.Kitartás csajok,megy a drukk nektek!🙂

2018. máj. 12. 23:40

Sziasztok! Csak egy kis "kapaszkodóként" írom,hogy tavaly ezen a napon volt a punkcióm, a 3., 3 üres tüszővel és az elvesztett reménnyel mentünk haza. 4 hétre rá pozitív lett a teszt, a most 3 és fél hónapos kiscsoda itt alszik mellettem ❤

Mindenkinek szívből kívánom, hogy teljesüljön az álma és Anyává válhasson! Csodák pedig vannak 😉

18656. Bianconera (válaszként erre: 18655. - 8ed80e4016)
2018. máj. 12. 20:25
Az jó :). Már csak két nap és egy pici. Képzeld el sokat, hogy nő a babád, és hogy az ultrahangon minden rendben lesz.
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook