Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Igen, már túl vagyok az UH-n.
Fekete-feher csíkos felső, szemüveg... 😉
Jó reggelt!
Itt ülök ismét, lassan de haladunk. Van már több tüsző mindkét oldalon,csak még kicsik, 14-16 mm és kisebb. De beindult és ez a lényeg.
Nálunk is oligozospermia a gond, így a spontán baba nem esélyes, de ahogy szilvácska81 írta, van rá esély és ez nagyon jó hír!
Nekünk Dalma a G1 intézetet ajánlotta Pesten.
Ciklus második felében vérvétel a pár mindkét tagjától. 5 hét múlva lesz eredmény.
135.000 Ft.
Mi most csütörtökön voltunk a vérvételen, várjuk, hogy leteljen az 5 hét.
Enélkül nem akartunk nekiindulni a következő lombiknak.
Engem a csodák még lelkesítenek, de természetesen még ez is változhat, ahogy egyre több mindent megtapasztal az ember. Nekünk a januári lombikunk sikertelen volt, de azert történt velünk csoda, mert kevés, egyáltalán nem mozgó spermiumokkal 3 embriónk lett, amiból 2 fejlődött szépen.
Persze nem lett eredménye, de nekem jó volt a tudat, hogy csak elindult valami, ami kettőnkből jött és előbb vagy utóbb utat tör magának.
Holnap kezdjük a 2. lombikunkat, ha minden rendben lesz. Igaz vannak félelmeink, de nagyon bizakodunk. Napok óta látható a szobánk ablakából az Esthajnalcsillag, ami hihetetlen fényes. Gyakorlatilag nincs csillag az égen, csak ő világít. A ferjem szerint ott a mi babánk és már figyel, várakozik. 😉 A féjem kezd szentimentálissá válni, de nagyon jó volt hallani és most másképp figyelem azt a kis pöttyöt. 😊
Kívánom, hogy ez a csillag nektek is hozza meg a babát, legyen az lombik vagy spontán fogantatás útján. 😉
Annak én is nagyon örülök mindig.
Tényleg csak arról van szó, hogy a csodasztorik nem biztatóak, inkább frusztrálóak.
Őszintén remélem, hogy mihamarabb örülhetünk itt a fórumban is minden sorstárssal közösen. :)
Nekem az ovitrelle beadása után kezdődött a mellfeszülés, mostanra már múlóban van, de ezt nem nem veszem rossz jelnek, szerintem szimplán kiürült a tüszőrepesztő. Terhességkor nekem kb. 1 héttel a mensi kimaradása után jelentkezett ez a tünet ( az egyetlen, ami volt), úgyhogy ezen most nem aggódok.
Szóval a 6. héten a pulzálás sebességéből már lehet következtetni arra, hogy mi a helyzet az embrióval, ezt nem is tudtam.. Nekem anno nem részletezte a doki, csak annyit mondott, hogy van szívhang, én balga meg azt hittem, most már sínen vagyunk.
Szerintem a csodák azoknál történnek, ahol nincs igaziból magyarázat, hogy miért nem sikerül. Pl. 1-2 mozgó spermiummal nem tudom elképzelni, hogy spontán sikerül. De sikertelen lombik utáni spontán terhességről hallottam, akiknél elvileg minden oké, talán mert sok hormon nem ürült még ki azonnal.
Katapanna, nekem is 8 éve volt az első terhességem, 6 hetesen volt lassú szívhang, ami gyanús volt a dokinak. Egy hétre rá már semmi, szintén missed ab. Utána kellett 3,5 év mire a Kaáliba kerültünk. Sok hónapig nehéz volt utána, de most úgy gondolom, hogy valószínűleg nem lett volna életképes, és inkább a terhesség korai szakaszában történjen, ha már muszáj. Nálunk pont, hogy nincsenek gyerekek se a családban, se a barátoknál, amióta nekünk sikerült az első lombik, azóta a barátok koptak el.
Tünet nálam mell feszülés, de ugyanez van, mielőtt megjönne.
Teljesen megértelek. Én mondjuk szeretem hallani a csoda sztorikat de nekem mindjárt az a következő gondolatom, hogy bezzeg velem miért nem? A környezetemben miért sikerül mindenkinek még annak is aki nem is igazán akarja? Valahogy most annyian szültek az ismerőseim közül, hogy nem tudok nem arra koncentrálni, hogy ugyan nekem megadatik-e mégegyszer?
Ne értsetek félre nem vagyok telhetetlen mivel már megadatott egyszer így azt hiszem nem panaszkodhatok. Mégis nagyon szeretném mégegyszer átélni a babázást, és mindennél jobban szeretném megajándékozni a szeretett férfit az apaság örömével...
Hát, ne kövezzetek meg, nem akarok senkit megbántani, de nekem a "csoda" történetek nem szoktak segíteni. Inkább azt az érzést erősítik, hogy ez is csak mással történhet meg, nem velem. Hogy körülöttem mindenkinek sikerül, csak nekem nem.
Milliószor hallottam már a ne görcsölj rá és hasonló tanácsokat, meg hogy majd akkor sikerül, ha legkevésbé számítasz rá, engedd el stb. Én meg igenis nagyon AKAROM és ezt nem lehet gombnyomásra elengedni.
Tudom, hogy vannak olyan szerencsések, akikkel egyszer csak megtörténik a csoda, de amíg nem velem történik, addig nem tud motiválni, csak elkeseríteni, hogy bezzeg nekem nem sikerül nemhogy a csoda, de még a lombik sem.
Az ilyen történetek szoktak nekem segíteni abban, hogy ne adjam fel. Kösz, hogy megosztottákok velünk.
Nekem ma mintha kicsit fájna a fejem ( nagyon enyhén, de azért mégis) ez nálam általában nem jelent jót, mensi előtt pár nappal szokott fájni. 😕
Aztaaa,gratula!🙂
Nekünk is csodánk van,ő 5 sikertelen lombik után spontán sikerült,most vagyok vele 15 hetes várandós!Pedig volt 2 olyan stimulációm is,mikor nem termékenyültek meg a petesejtek így beülti sem volt.Kitartás csajok,megy a drukk nektek!🙂
Sziasztok! Csak egy kis "kapaszkodóként" írom,hogy tavaly ezen a napon volt a punkcióm, a 3., 3 üres tüszővel és az elvesztett reménnyel mentünk haza. 4 hétre rá pozitív lett a teszt, a most 3 és fél hónapos kiscsoda itt alszik mellettem ❤
Mindenkinek szívből kívánom, hogy teljesüljön az álma és Anyává válhasson! Csodák pedig vannak 😉
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018