Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Szia! Én zugolvasó vagyok.. Nekem is leállították a stimut. Egy január óta múlni nem akaró 2 cm-es cisztával indultunk, így kevesebb sejtre számolva de nekivágtunk mert a hormonom jó volt. Az első uh-n 4 sejt volt, a második uh-n leesett az ösztradiol, fele sejt eltűnt, a többi pedig kisebb lett. :( De bízom benne hogy eltávolítják a cisztát és egyszer nekem is sikerülhet a baba.:)
Amúgy mindenkinek sikeres lombikot kívánok+++:)
Szorítok csajok mindenkinek 🍀
Én pár napja teljesen le vagyon törve,mint a bili füle.
Várom már a pénteki uh-ot,sajnos a 4 mm petezsákot kicsinek vélte a doki az 5+3 héthez időközben Dalmával is beszéltem Ő csak annyit mondott hogy nem lehet mindenkinek ugyan akkora és petezsákra nincs táblázat hogy ettől eddig jó.
Van egy táblázatom a beágyazódásról hogy melyik napon mi történik. Egy kis egyszerű. Ha gondolod email-ben el tudom küldeni.
Sziasztok. Tudja valaki, hogy FET előtt milyen vizsgálatok kellenek?
Hát én a helyedben majd kiugornék a bőrömből örömömben. :) Szurkolok, hogy minden rendben menjen!
Köszönöm a drukkot mindenkinek, itthon pihengetek ( a héten nem megyek dolgozni), de azért nem fekszem egész nap.
Ingadozik a hangulatom: egyik pillanatban madarat lehetne velem fogadni, a másikban meg elérzékenyülök valami hülyeségen, biztos a hormonok miatt. 2 hét múlva biztos azt gondolnám, hogy ezek terjességi tünetek, de tudom, hogy ez most még kizárt. Csak eddig mindig a föld felett lebegtem a transzfer után, amíg ki nem derült a sikertelenség, most meg irtó labilis vagyok érzelmileg.
Tudja valaki, hogy 5 napos transzfernél mikor van a beágyazódás?
Bianconera, láttalak! Arra azért nem mernék fogadni, hogy megismernélek az utcán, főleg, hogy borzasztó az arcmemóriám, ráadásul rajtad volt az a nagyon szexi sapka, amit a műtőbe menetel előtt fel kell tenni😉
Szeretném azt hinni, hogy ez a hónap tényleg mindenkinek szerencsét hoz! :)
A május szerencsés hónap, most tuti sikerül :).
Engem negyed 2-kor toltak ki az ablaktól a második helyre.
13.20-kor kelhettünk fel egy másik csajszival, vagyis elvileg találkozhattunk. Én a bejárattól számítva a második ágyon feküdtem a beülti után, és Te?
Ami a tesztet illeti: nem tudom, eljutok-e odáig, nekem még eddig mindig megjött, mire vérvételre kellett volna menni, az előzőnél csináltál egy tesztet et+12. napon, de negatív lett és akkor már pecsételgettem... szóval szerintem először tesztelek, ha nem jön meg és ha pozitív, megyek vérvételre.
Pihenhetnek sokat csajok! Megy a drukk és a babaragacs!!!😍
Csak a fél Gonapeptyl és a 150 Gonal van.
Délre mentem, kb.fél 1-kor mentünk fel csapatosan :), nekem 1-kor volt kb. a transzfer. Lehet, hogy pont kerültünk egymást :).
Kell menned vérvételre vagy otthon tesztelsz?
Triniti, nekem a 3. Uh-ig kettő esélyesnek tűnő tüszőm volt ( a bal oldalon), azok is kicsik, és még a leszívás napján is azt mondta a doki, hogy hát nem sok, de legalább az az 1-2 ott van. Aztán én lepődtem meg a legjobban, amikor azt mondta, 6 lett, a jobb oldalról 5, pedig az a 2, amelyik a ciklus elején beindult, a bal oldalon volt...Úgyhogy ne aggódj, lesznek szép tüszőid, csak ki kell várni türelemmel. Most a gonapeptyl mellett csak a 150 gonal-t szúrod, vagy van még mellé valami?
Sziasztok, mi is túl vagyunk a beültetésen, ketten vannak a pocakban, hármat fagyasztottak. 11.30-tól hatan vártunk fent a beültetésre, én kerültem sorra utolsónak a csapatból. 12.17-kor volt a beültetés az uh fotó alapján.🙂 Esetleg láthattuk egymást Bianconera? Te mikor érkeztél? Egyébként gratulálok!!! Vigyázzatok magatokra!
Hű, drukkolok, hogy beinduljanak!
Én ma mindhármat visszakaptam. Mostantól két hét pihenés.
Katapanna, te mikor voltál? Eléggé nagyüzem volt.
Hozzáállás... Ez a szótár mindig megviccel :)
Nálam ugyanez ment 150 gonal és eleinte egy ampulla gonapeptyl, később fél ampulla gonapeptyl és 200 gonal. Az eredmény 3 nagyobb és két kisebb tüsző viszont az ösztradiol nem alakult úgy ahogy kellett volna emiatt leálltunk. Most májusban indulunk újra ha minden rendben lesz odabent. Már most izgulok, de egy-két dolgot megpróbálok máshogy csinálni és megpróbálok pozitívan hozzáállás.
Helyzetjelentés!
Sajnos nem úgy reagálok az injekciókra, mint kellene...
Nem látott tüszőt a dr. nő, így most 150 Gonal-t kell szúrnom és 1/2 Gonapeptyl-t. Szerdán és pénteken jövök újra. A transzfereseknek sok pihit!!!
Nem veszitetek vele ha megcsinaljatok, sőt. A Kaáliban mondta nekem a biologus, hogy van valami oldat amit az olvasztás után rácseppentenek a halott vagy nem mozgó spermiumra es attol talán mozogni kezd. Valahogy igy emlekszem, hogy ezt mondta. Mondjuk a csalodottságtol nem tudtam annyira figyelni.
Minket is elkuldott az urologus anno volt is idopont de a parom lemondta. Mar sajnalom. Szerinte o csak szimplan el van zarodva. Plusz kezelest profertilt es ovaleap-et kaptunk de azt is csak rovid ideig az urologus miatt. Errol nem hallottam de erdekelne. Nem tudok beletorodni a sikertelensegbe. Azon gondolkodtam a magam megnyugtatasara higy megcsinaltatok par vizsgalatot en is.
Igen voltak genetika vizsgalatok és minden rendben. Azon gondolkozunk, hogy szeptemberben ujra probalkozunk a biopsziával hátha az jobb lesz. Januárra van tb-s időpontunk a lombikra. A biztonsag kedveert a mostanit is fagyasztattuk. A Kaáliban mondták, hogy van egy olyan modszer amivel talán mozgasra tudjak birni a spermiumokat. Erről hallottatok mar valamit ?
Gonalt a férjemnek is kellett szúrni 4 éve, meg 2x műtötték varicocelével, de a szuri és a vitaminok többet értek. A műtét nem hozott javulást.
Mikor mi párommal az inszeminációra készültünk Dalma apukája csinálta,páromnak gonal f 900-ast írt látványosan javult a spermaképe :)
Nem tudom nálatok mi miatt van ez a helyzet. Esetleg genetikán jártatok? Kíváncsi lennék ott mit tudnak megállapítani ilyen esetekben.
Sajnos ezt soha senki nem mondta ki és vhol emiatt átvágva is érzem magam. Nálunk a donor szóba se jöhet, a párom nem akarja. Profertilt és Ovaleap injekciót próbáltunk. Az ovaleaptől a hormonjai jobbak letted de amikor az urológus meghallotta hogy használjuk lenyelt hogy mit képzelünk majd emiatt ő nem talál semmit úgyhogy azt is abbahagyatta két hét után. Szóval sok segítséget ilyen téren nem kaptunk. Dr. kopa Zsoltot tartják nagy szakembernek. Az ő honlapján érdekes dolgokat olvastam. Ha én még próbálkoznék lehet hogy meglátogatnám.
Ezek szerint nem használt sokat :(. De hátha van más rásegítő megoldás, ami néhány spermiumot mozgásra késztet.
Igen. Biopszia előtt 3 hónapig a Profertilt.
További ajánlott fórumok: