Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Én már fél 8-kor ott ücsörögtem, egészen 3/4 12-ig.
Tegnap kezdtem az injekciót a Gonapeptyl-el, ma már csapom hozzá a Gonal-t. Hétfőn kontroll. Vitaminok: Magnerot, Aspirin Protect 100, C-vitamin, Femibion, + én eszek még halolajat és vasat. Most még dolgozom, szerencsére még irodában vagyok.
Próbáld meg a 62/545-495.
Nekünk 1-1,5 hét alatt még volt
Szia!
Szintén a Női Klinika andrológián csinálták nekünk is.
Gratulálok! :)
Megkérdezhetem, hogy miből és mennyit szúrtál, hogy ennyire sok szép petesejted lett?
Szia, 6-ot sikerült leszívni, mind a 6 meg is termékenyült, most tudtam meg.🙂
Hétfőn lesz a beültetés.
A hasfájás szerencsére mára elmúlt. Ami fura, hogy eddig mindig kaptam punkció után antibiotikumot, most viszont nem, pedig direkt kérdeztem a drnőt, hogy ez most nem kell? Ő meg azt mondta, hogy nem.
Köszönöm :)
Hány sejtet szívtak le? Sikerült megtermékenyíteni? Most drukkolni kell, hogy szépen osztódjanak. Mikor kapod vissza?
Nekem az első után nagyon fájtak a petefészkeim, feküdni is alig bírtam. A másodiknál annyira nem volt vészes. Én is mentem és most is tervezek menni dolgozni másnap.
Bianconera nagyon sok szép petesejtet kívánok neked csütörtökre!
Nekem most így punkció után eléggé fáj a hasam, ilyen még nem volt eddig, remélem holnap reggelre jobb lesz, mert mennem kell dolgozni, és a munkahelyemen nem nagyon van lehetőségem fetrengeni. Most csak feküdni bírok. Akkora a hasam mint egy dob és úgy fáj, mintha meg akarna jönni.
Punkció előtt állóknak sok szerencsét és sok érett petesejtet kívánok! :)
Én most kicsit elvesztettem a hitem és valahogy nem igazán akar jönni a pozitívitás csak olyan ürességet és űrt érzek magamban. Még az is megfordult a fejemben, hogy engem nem lehet stimulálni és nem fogok tudni petesejtet produkálni. Most Norculutot szedek, május hatodikán kell az utolsót bevenni és ha utána megjön akkor indulhatunk megint. Nem tudom, hogy várjam-e mert félek, hogy megint ugyanaz fog történni. Közben a melleim nagyon szurkálnak, fájnak gondolom a Norculuttól mert így sosem szokott fájni. Szóval nálam teljes a káosz a lelkemben közben pedig annyira szeretem ha ezúttal sikerülne! Lehet, hogy már bekattantam?
Mivel a méhnyálkahártyám általában nem akar eléggé megvastagodni, én mindenféle progeszteront kapok durva dózisban. Szájon át szedek duphastont + Crinone gél a hüvelybe ( na az egy gusztustalan valami) + Prolutex injekció. Jó, mi?
Most egyébként jobb a méhnyálkahártyám is a szokásosnál. 7-8 mm között szokott lenni, tegnap az UH-n 10-nek mérték.
Sziasztok, holnap lesz a punkció, 8 tüszőm lett. Tegnap este beadtam a tüszőrepesztő szurit, percre pontosan, még az órát is felhúztam, nehogy elaludjak. Remélem továbbra is olyan jól fognak alakulni a dolgok, mint eddig. Bianconera, neked mikor lesz a punkció?
Trinity, nagyon fontos a pozitív hozzáállás! Mostanában belegallgattam egy-két meditációba a neten, az összes a megfelelő ( pozitív-befogadó-félelmeket elutasító) gondolkodásra ösztönöz. Lehet, hogy van is benne valami, így, hogy ezeket hallgattam, mintha kevésbé aggodalmaskodnék, mint egyébként...
Sziasztok!
Eddig csendben olvastalak, követtelek benneteket azután, hogy a februári stimut le kellett állítani, mert belázasodtam és nem nőttek megfelelő ütemben a tüszők emiatt.
Akkor kaptam Norcolut-ot, azzal megjött a vérzésem, most viszont váratott 47!!! napot!!! El sem tudtam képzelni mi a franc lehet.... De!!! Tegnap este megjött, és mivel ma nem tudok telefonálni, Dalma dr. nővel konzultáltam és szerda reggel ha a vv-n és az uh-n minden oké, indulunk mi is! Az utolsóra!
Nem nagyon tudom, hogyan álljak hozzá. Az utolsónál úgy volt mikor megtapadtak, hogy nem igazán foglalkoztam semmivel, ahogy esik-úgy puffan! Lehet most is ez lesz, pozitív hozzáállással fűszerezve.
Nem tudom, nálunk máshogy mérik az AMH-t? Nekem 4,25 lett januárban akkor még 35 évesen. A referencia érték 1.0 - 12.6 ng/ml. Ha ehhez nézem, leszálló ágban van.
Hogy álltok? Mikor lesz a punkció? Az ikrekes álom tényleg jó ómen ;).
A progeszteront te szuriban kapod? Nekem az utrogestant kellett eddig mindig dugdosnom.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018