Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sajnálom, Diósné! Én a mostani lombik előtti ciklusban 16-os fsh-t produkáltam ( sose volt alacsony), ezért lett hosszú protokoll. Így ciklusindításra ment 10 alá( nem sokkal).
Most transzfer után próbálok pihengetni, de igazság szerint nem magammal vagyok elfoglalva, hanem a kutyával, érte aggódók. Két napja fialt és még lázas, ki kellett hozzá hívni az állatorvost. 😕
Sziasztok.
Szerintetek lehetséges, hogy a herebiopszia után normálisan elkezd termelődni a spermium (azoospermia)?? Az normális ha csak egyszer volt sperma vizsgálat és többet nem kértek, hogy csináltassunk (azt is nőgyógyász csinálta) ... Most volt egy kis időm utána olvasni a dolgoknak és másoknál nagyon nem úgy mentek a dolgok mint nálunk.
Az uh-on még látszódtak az előző stimulációból a tüszők. Az FSH-m pedig 11 lett ami a múlt hónapban még 6 volt. Így a kettőt látva a doktornő azt mondta, hogy ez most nem egy jó ciklus és én egyetértek. Nem szeretném ha belekezdenénk és megint félbe kellene hagyni a stimulációt. Emiatt kaptam fogamzásgátlót és kb a 18-20. napon kell jelentkeznem. Én nem vagyok elkeseredve valahol számítottam erre, kicsit érzem is, hogy most nem vagyok toppon hormonálisan. Így most van 3 hetem, hogy kicsit rendbekapjam magam. Úgy döntöttem felmérések egy kineziológust hátha jót tesz.
Te izgulsz már a hétfő miatt? :)
És többiek, hogy vagytok? Izgi lehet a babucikkal a pociban a tesztelésre várni. :)
Na szóval nem talizunk hétfőn. :(
Még volt a vv és az uh is. Azt beszéltük meg a doktornővel, hogy a mostani hormoneredményrek és uh alapján most 1 hónapig fogigátlót szedek és a 18. napon jelentkezem és akkor indulunk újból. Kicsit addig is ápolom a lelkemet mert rám fér.
Timon, ne félj, minden rendben lesz!!!
Triniti, én először a Biotechusa Iso Whey porával próbálkoztam, de ment tőle a hasam. Utána átálltam ugyanennek a márkának a mindenmentes "zéró" változatára (fekete zacskós), és attól nem volt semmi bajom, sőt alig vártam, hogy ihassam. :)
A ciszta biztosan hajlamfüggő is. Nekem pont a fogamzásgátló okozta, de most is van, a legnagyobb 3 cm-és. Ez a stimuláció mellékhatása :-P. Nekem fehérjét se mondta senki, anno a túrót igen, most csak a napi 3 ltr folyadék.
Katapanna, nekem tegnap semmi, ma vmi bizsergés féle, de én is teszek-veszek, azért napközben fekszem sokat. AranyosA lehetnek a kutyusok.
Hajrá a most indulóknak! 🍀
Timon, pénteken jelentkezz, addig meg nyugi, a lombikos terhesség amúgy is picit más, hiszen másképp érnek a sejtek. Minden rendben lesz.
Írjál ha te is jössz!:)
Nekem is azt mondta a dokinő hogy ha minden rendben lesz, akkor indulhatunk a következő ciklusban.
Ha nem vagy hajlamos a cisztára akkor biztos nem. Majd a vérzéssel kiürül. Aztán új kezdet!:)
Nekem hétfőn kell mennem hogy megnézze hogy áll a ciszta és a maradék tüszők.. Neked is kell
menni?
Kicsit tartok attól, hogy a pár napos stimuláció miatt nálam is alakulhatott ki ciszta de már nem akarom túlzásba vinni az aggódást mert félek, hogy bevonzom a rosszat. Pár nap és úgyis kiderül minden. Bízom benne, hogy ezúttal minden a legnagyobban alakul majd...
Remélem a május mindenkinek a legjobbat hozza! :) Stimulációra, leszívásra, tesztelésre és ultrahangra váróknak egyaránt!!!
Lányok!
Nem csúszik a fehérje! Ez befolyásolja a tüszőket?
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018