Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Timon!
Nagyon -nagyon sajnálom, bíztam benne, hogy minden jól alakul.. Ismerős érzés, sok erőt a műtéthez, a kórházhoz. Van akinek kacskaringósabb az útja,a sors bevisz kemény gyomrosokat, de higgyél benne, hogy sikerülni fog végül, mert olyan nincs, hogy ne sikerüljön!!
Drága Timon!
Nekünk januárban volt egy sikertelen lombikunk, ami nagyon megviselt bennünket, de ami veletek történt az még nehezebb. Ahogy írtad is, könnyebb lenne, ha egyszerűen nem sikerült volna, teljesen megértelek. Kaptãl egy kis remènyt, majd szépen orrbavágott a sors. Nagyon kegyetlen érzés.
DE! Minden arra utal, hogy a sejtjeitek tudnak együtt dolgozni és ebből előbb vagy utóbb baba lesz! Tuti!
Ezt most meg kell gyászolni, de fel fogtok épülni és újult erővel szeptemberben ismét ott álltok a 7:30-kor a Kaáli bejáratánál! 😉 Addig pihenjetek, nyaraljatok, mert ha babátok lesz, egy darabig ezekre nem lesz idő! 💗
Szia Timon!
Háttérből olvaslak titeket, és látva a bejegyzésed gondoltam írok. Nagyon sajnálom, hogy neked is át kell ezt élned. Velem is ez történt márciusban. Első próbálkozás volt, pozitív teszt, kettő petezsák, nincs pulzálás, várjunk még két hétig. Sajnos akkor sem lett, így műtét. Ha van bármi kérdésed a műtétről, szívesen írok róla, hogy ne teljesen felkészületlenül kelljen ott lenned. Kitartást kívánok, idővel egyre jobb lesz, de nagyon nehéz időszak vár rád.
Az első volt.
De inkább ne sikerült volna,minthogy ilyen vége lett :(
Jaj, ez rettenetes, nagyon sajnálom! :'(
Kitartást Neked! :(
Jól van csajok, csak így tovább, megy a drukk!
Nekem nagyon felemás érzéseim vannak. Ma vagyok et+8. napon, az első beültetésemnél, amikor szintén 5 napos embriókat kaptam vissza, ezen a napon jött meg. Tegnap óta dolgozom, és nem tudom, hogy a munka miatt-e de elég idegbeteg vagyok, nálam mensi előtt mindig ez szokott lenni, remélem most csak a meló miatt van. Bár igazán semmi olyan nem történt, amin felhúzhattam volna magam...szóval nem tudom...
Elhalt a terhesség sajnos jövőhéten műtenek :(
El se tudom hinni hogy ez történt!
Igen! 😊 Épp egymás mellett ültünk! 😉😆
Nekem csütörtökön punkció! Dr. néni már szerdára beírt, de aztán módosított, hogy még növesszük. Így ma még 150 Gonal és fél Gonapeptyl megy, holnap délelőtt a másik fél Gonapeptyl, 21:15-kor pedig az Ovitrelle... Ma is sikerült meginni 3.5 litert, igaz java része szörpi volt, de a tiszta vízből nagyon nehezen megy.
Te hogy vagy, vagytok???
Hajrá csajok! :)
Szilvácska, remélem, nem bántottalak meg, csak arra akartam utalni, hogy ahol kimutatható és orvosolható gondok vannak, ott nem árt a lombik kezelés sem. Egy új kis élet pedig mindig csoda, akár a stimuláció eredménye, akár spontán fogant.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018